2017 – "MITÄ VITTUA?!" -NOIDANKEHÄ

Kirjoittanut Dana Mrkich (www.danamrkich.com)

2.5.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kenestä muusta tuntuu, että vuosi 2017 on ollut tähän mennessä "mitä vittua?!" -noidankehää? Ylhäällä on alhaalla, vasemmalla on oikealla ja elämässä on enemmän mutkikkaita tapahtumaketjuja kuin keskiyön saippuaoopperassa. Ja tämä kuvaa vain yhtä tuntia eilen. Ja tuollainen tunti on tapahtunut toistuvasti hyvin monilla ihmisillä kuluneina kuukausina.

Suuria elämän juttuja tapahtuu, varmasti. Mutta on epätavallista, että monia suuria asioita tapahtuu kerralla kaikille, jotka tunnet. Massiivisia suhdemuutoksia. Valtavasti muuttoja. Terveyskriisejä. Perhemyllerrystä. Perheparannusta. Henkilökohtaisia muodonmuutoksia. Kuin katselisi elokuvaa pikakelauksella – olet vain itse tuossa elokuvassa ja yrität pysyä muuttuvien kohtausten perässä.

Ympärillä on paljon "vastakohtaenergiaa" … Hiljaiset ihmiset ovat äänekkäitä. Äänekkäät ihmiset ovat hiljaa. Koti-ihmiset ovat yhtäkkiä sosiaalisia ja sosiaaliset ihmiset pitävät matalaa profiilia. Ihmiset joita et tavallisesti näe tai joiden kanssa et puhu, ovat yhtäkkiä elämässäsi jonkin tilanteen vuoksi. Ihmisiä joita tavallisesti näet ja joiden kanssa puhut, ei ole missään. Vuosi 2017 on kuin karkaava juna, joka sanoo: "Ota kiinni, jos saat!"

Kaiken tämän liikkeen keskellä yleistunne on, että tapahtumat ovat positiivinen prosessi, joka tuo asioita tasapainoon, säteilee valoa varjoihin, herättää ja aktivoi kaiken, mikä on ollut unessa, ja korostaa totuutta siellä, missä selkeys on ollut samea. Liikaa munia täällä, liian vähän jauhoja tuolla? Ei haittaa. Kallista kulhoa vähän näin ja sitten käännä sitä noin. Pum, tasapaino. Jep, se on alkanut pyörryttää meitä toisinaan, mutta tässä kaikki se, mitä olemme tähän mennessä oppineet, pääsee oikeuksiinsa.

Keskuksessaan pysyminen, kehonsa kuunteleminen ja tapahtumien jumalaiseen kehittymiseen luottaminen. Olemme viettäneet vuosia alokasleirillä valmistautuen näihin aikoihin ja nyt olemme tässä – transformaatio on käynnissä massa-asteikolla.

Ehkä ihmettelet, miksi niin paljon tapahtuu, kun on tehty jo paljon sisäistä työtä ja puhdistumista. Monissa tapauksissa olette siirtyneet seuraavaan lukuun kaikessa, mitä olette pyytäneet. Vaikka monet muutokset ovat superpositiivisia, vaaditaan edelleen, että venymme ulos mukavuusalueeltamme, luomme vanhan nahkamme tai karistamme vanhat ajatuksemme siitä, kuka olemme tai olimme. Toisissa tapauksissa tunnette mullistuksia tapahtuvan ympärillänne ja esitätte usein tukiroolia jollain tavalla, tai pelkkä tietoisuus mullistuksista voi saada tuntumaan, että paljon tapahtuu, vaikkei suoraan itselle. Tapahtuu myös paljon kurssikorjauksia … meitä liikutellaan kuin shakkinappuloita ja varmistetaan, että olemme siellä ja niiden kanssa, missä meidän pitää olla tiettynä päivänä.

Suosittelen kovasti jotain, mikä yhdistää sinut sinuun päivittäin. Parin kuukauden jälkeen, jolloin rutiinini lensivät täysin ulos ikkunasta, olen palannut aamujoogaani. Se auttaa minua aloittamaan päiväni selkeänä, maadoittuneena ja energisenä ja yhdistää minut minuun, ennen kuin astun maailmaan.

Miltä teistä kaikista tuntuu?

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.