PLUTO JA MERKURIUS – EI VOI PYSÄYTTÄÄ ASIAANKUULUVAA TRANSFORMAATIOTA

Kirjoittanut Dana Mrkich (www.danamrkich.com)

19.12.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Astrologia onnistuu hämmästyttämään minut aina. Tänään Merkurius alkaa perääntyä melkein Pluton päältä, päivänä jolloin USA:n valitsijamieskokous antaa äänensä. Sain juuri tietää, että kongressi laskee muodollisesti nuo äänet 6.1., juuri kun Merkurius valmistautuu taas kulkemaan eteenpäin. Mitä tämä merkitsee?

Merkuriuksen perääntyessä ei usein pysty etenemään jossain, vaikka kuinka haluaisi, erityisesti kun kyse on sopimusten allekirjoittamisesta tai jostain tärkeään kommunikointiin liittyvästä. Saatat odottaa jotain päätöstä, mutta ihmiset eivät sano selvästi "kyllä" tai "ei". Niinpä se voi tuntua epävarmuuden ajalta.

Tosiasiassa se on kaikkea muuta kuin epävarmuustila, koska perääntymiset ovat kiireisiä omalla ainutlaatuisella tavallaan. Se on aikaa tarkastella uudelleen ja varmistaa, että kaikki on järjestyksessä ennen vihreän valon näyttämistä siirtymiselle seuraavaan vaiheeseen.

Tämän perääntymisen aikana Merkurius siirtyy väliaikaisesti kauemmas Plutosta, jossa on kyse transformaatiota. Jatkuvaan vaalidraamaan liittyvä tunne on, että on ryhmä, joka on järkähtämätön siinä, ettei se halua siirtyä eteenpäin tässä transformaatiossa – ja huutaa ja potkii yrittäen pysäyttää sen kaiken kustannuksella. Mutta Plutoa ei voi päästä karkuun, se odottaa meitä kaikkia ja pitää ylhäällä suurta varjopeiliään vaatien, että näemme kaiken, mitä on nähtävää – senkin mitä emme halua nähdä ja mikä on epämukavaa nähdä – koska vain koko totuuden tunnustamalla ja näkemällä voimme todella muuttua, karistaa sen, mikä ei enää palvele meitä, ja siirtyä eteenpäin paljon vapaammin. Matka jossa Pluto on mukana, ei ole koskaan helppo, mutta se on aina tarpeellinen ja perimmiltään elämää paremmaksi muuttava sen vuoksi, mitä se saa meidät näkemään ja kohtaamaan.

USA saa vihreän valonsa 6.1. ja 30.1. mennessä, kymmenen päivää oletetun virkaanastumisen jälkeen (siihen liittyy edelleen hyvin kummallista energiaa), Merkurius on saanut Pluton kiinni, mikä merkitsee transformaatioon liittyvää "ilmastohetkeä" ja mahdollisesti piilossa pidettyjen asioiden paljastumista.

Plutossa on kyse varjoista, niistä ominaisuuksistamme joita emme halua oikein tunnustaa – ja USA:n vallanpitäjiä pyydetään todella katsomaan varjoaan tällä hetkellä. Kuten kaikilla jotka eivät kovasti pidä varjonsa katsomisesta, tämän prosessin vastustaminen käy hysteerisillä ylikierroksilla, mitä johtaa maaninen valtavirtamedia ja vanhan kaartin poliitikot. Tiettyjen totuuksien paljastuttua, he ovat tulleet esiin heiluen sormella osoittelevassa tekouutisvimmassa, joka on niin ironista, että suurin osa ihmisistä tietää nyt, että nämä tyypit ovat tekouutiskuninkaita. Meillä on myös "Venäjä teki sen!" –syytöksiä vaaleihin vaikuttamisesta, Obaman vannoessa kostoa. Taaskin ironista, koska USA:n hallitus on puuttunut vaaleihin ja heittänyt ulos demokraattisesti valittuja hallituksia lukemattomissa maissa vuosikymmeniä.

Ei voi jatkua tällä tavalla, tuo tekopyhyys ja usko, että kaikkien muiden pitäisi olla vastuussa kultaiselle sääntöstandardille – paitsi eliittivallanpitäjien jotka tuputtavat ja käyttävät sitä väärin enemmän kuin kukaan!

On kaartin muuttamisen aika, eikä tämä merkitse poliittisen puolueen vaihtamista toiseen. Lisää kaikesta tästä vuodenlopun raportissa, joka tulee pian.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.