KUUNPIMENNYS JA NUKKUMATTI

Kirjoittanut Dana Mrkich (www.danamrkich.com)

17.7.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tänään meillä oli kuunpimennys Kauriissa (24 astetta), Pluto melkein ihan vieressä (22 astetta) lisäämässä tunneintensiivisyyttä. Kuunpimennykset paljastavat asioita. Ne tuovat kätkettyjä vaikutuksia pintaan – tunteita, oivalluksia, salaisuuksia. Ne liittyvät loppumiseen ja irtipäästämiseen – tavoista, kaavoista, haavoista, unelmista tai ihmisistä. Kuunpimennys voi tuntua kuin satakertaiselta täysikuulta, joten jos olet herkkä ihminen, saatat olla erityisen kireä tällä viikolla – jotkut tuntevat sen pari päivää etukäteen ja toiset pari päivää jälkikäteen.

Vinkkejä:

- Kuten aina, hidas hengittely rauhoittaa ja lievittää.

- Luonnossa ja vedessä oleminen ja hoivaavalta tuntuvien asioiden tekeminen.

- Jos olet tavallista ahdistuneempi, vähennä kaikkea, mikä saattaa ylistimuloida hermostoa: väkijoukot, liiallinen aika ruudun äärellä tai sosiaalisessa mediassa, tietyntyyppinen sokeri ja liikakahvi.

- Tunnet oman kehosi. Yksi koko ei sovi kaikille, eikä se mikä toimi sinulla eilen, ehkä toimi tänään.

- Kiinnitä huomiota siihen, mitä kehosi tarvitsee joka ainutlaatuinen päivä.

Pluto on kosminen sukeltaja, joten kuunpimennys on hyvässä seurassa, koska yhdessä ne yllyttävät sinua sukeltamaan syvemmälle sieluusi, kaivamaan vanhaa törkyä ylös, puhdistamaan vesiä, etsimään haudattuja aarteita ja palaamaan pintaan kevyempänä, selkeämpänä ja rikkaampana (henkisesti ja tunteellisesti).

Tämä Pluto-pimennys voi saada tuntumaan – enemmän kuin tavallinen pimennys – vähän siltä, että käyt läpi kuolema- ja uudestisyntymäprosessia yhdellä tai useammalla elämäsi alueella. Tämä prosessi on kuin tarot-korttien Torni, jolloin meillä tapahtuu vanhan romahtaminen, jota seuraa feenix-linnun nouseminen tuhkasta, sen transformoimana, mitä on tapahtunut. Se on kuin munan rikkoutumista, jotta tipu voi tulla esiin. Ensin näyttää siltä, että jokin hajoaa, mutta voimme saada siitä sitten läpimurron ja uusi elämä, uudet kirjan luvut ja uudet alut voivat muodostua.

Tämä tapahtuu meille henkilökohtaisella tasolla. Se tapahtuu meille yhteiskunnallisella, kollektiivisella ja globaalilla tasolla. Näemme valtavia läpimurtoja, kun Epstein-tapaus kehittyy. Myös maapallo käy tässä kuussa läpi normaalia suurempaa muutosprosessia, ja tapahtuu noin tuplasti vähintään 6.0 magnitudin maanjäristyksiä tavalliseen määrään verrattuna. (Lähde: Yhdysvaltain geologian tutkimuskeskuksen luvut, Dutchsinsen hyvin selittämänä.)

Tällä viikolla meillä on myös Saturnus Kauriissa (16 astetta), oppositiossa Venukseen Ravussa. Tämä voi olla vähän haasteellinen viikko, jolloin Venus sanoo: "Tämän minä haluan, tarvitsen ja ansaitsen", kun taas isä Saturnus esittää kovan rakkauden kysymyksiä: "Miten aiot saada sen? Mitä aiot tehdä päästäksesi siihen? Onko tämä ihminen/suunta oikea sinulle? Onko se hyväksi sinulle?"

Vanhoja itsearvostukseen liittyviä kysymyksiä saattaa tulla esiin, ja sinun täytyy ehkä todella kerätä sisäinen voimasi vapautuaksesi vanhoista auktoriteettiäänistä, jotka edelleen pidättelevät sinua.

Päiväkirjavinkki:

- Kuvittele Venus ja Saturnus pöydän ääressä.

- Mitä Venus haluaa kertoa Saturnukselle siitä, mitä sinä oikeasti tarvitset, haluat ja ansaitset?

- Mitä Saturnus haluaa kertoa Venukselle siitä, mitä sinun täytyy tehdä enemmän ja vähemmän, jotta voit olla enemmän linjassa sen kanssa, mitä haluat, tarvitset ja ansaitset?

Valta, kontrollointi ja auktoriteetti jatkavat isoina kysymyksinä koko vuoden, koska elämä yrittää saada meidät vaatimaan oman sisäisen voimamme, oivaltamaan, missä olemme antaneet pois auktoriteetin, ja näkemään selvästi kaiken, millä on epäterve kontrolli meihin. Tähän sisältyy kaikki sisäisistä alitajuisista uskomuksistamme ulkoiseen "yhteiskunnalliseen käyttäytymisohjelmointiin" (eli mediaviestit), joka vaikuttaa siihen, miten ajattelemme, mitä ajattelemme, miten toimimme, mitä ostamme jne.

Nyt enemmän kuin koskaan, sinun täytyy olla itsetietoinen, kun sinulle tulee massiivinen määrä informaatiota ja paljastuksia. Tämä merkitsee aitojen tunteidesi ja aitojen tunnereaktioidesi tiedostamista – ei niiden, joita sinulle on keksitty.

Nyt enemmän kuin koskaan, pyri olemaan mieli avoimena ja ottamaan tutkivan tarkkailijan ajattelutapa – sivuuttamatta mitään naurettavana, mahdottomana tai uskomattomana ja ottamatta myöskään asioita täytenä totuutena ilman lisätutkimista. Liian monta vuosikymmentä valtavirtamedia on nähty totuudenmukaisten uutisten lähteenä ihmisille, ja näin kollektiivisia "totuushauiksiamme" ei ole treenattu. Sitten tuli internet, ja löysimme vaihtoehtoisia tapoja löytää informaatiota. Nyt se on "moshauspaikka", joka on täpötäynnä kaikkia mahdollisia totuussävyjä ja valheita. Meidän täytyy olla kärsivällinen, kuitenkin uuttera, kun seulomme "moshauspaikan" hiekkaa: etsimme palapelinpaloja sieltä ja täältä, yhdistelemme pisteitä ja näemme, miten jotkut asiat sopivat yhteen ja toiset asiat eivät sovi.

Saan kuvan hiekan heittämisestä ihmisten silmiin. Tämä hiekka harhauttaa, jotta katsomme tänne emmekä tuonne. Tämä hiekka vääristää näkökykyä, jotta emme näe selvästi. Jos kuvittelet pihan täynnä ihmisiä, joiden silmiin on heitetty juuri hiekkaa, näet paljon hämmennystä sekä ihmisten kompurointia ja tasapainon menettämistä, kun he yrittävät saada hiekan pois. Sitä tehdessään he törmäävät toisiin ihmisiin. Joku työntää takaisin ja alkaa tappelu – nyt meillä on jakautumista ja kaaosta. Tämä on tahallista. Kuka on se Nukkumatti, joka tätä tekee? Saamme hitaasti selville.

Ja miten hullua tämä on (tai sitten ei, kun nykyään näkee jatkuvasti synkronismia!), että juuri kirjoitettuani yllä olevan, tein haun Nukkumatista muistuttamaan itselleni, mitä tuossa tarinassa tapahtuu. Ja mikä on todennäköisyys, että Warner Bros on juuri allekirjoittanut sopimuksen Netflixin kanssa (siis eilen!), että se tekee The Sandman -televisiosarjan, joka perustuu Neil Gaimanin sarjakuvakirjoihin. (Suom. huom. englannin kielessä "nukkumatti" on "sandman", joka merkitsee kirjaimellisesti "hiekkamies".)

Alkuperäisissä eurooppalaisissa kansantaruissa Nukkumatti oli hyvä ja hän heitti pölyä lasten silmiin, jotta nämä näkisivät hyviä unia. Tämä hahmo sai kuitenkin synkän muodon vuonna 1816 kirjassa Der Sandmann. Sarjakuvakirjoissa The Sandman (nukkumatti) on Uni, Morpheus Unten kuningas, yksi seitsemästä Ikuisesta, seitsemästä sisaruksesta, jotka hallitsevat maailmaa:

"Hahmot ilmentävät universumin suuria voimia tai aspekteja … He ovat olleet olemassa ajan alusta saakka, ja heidän ajatellaan olevan olemassaolon vaikutusvaltaisimpien olentojen joukossa. He ovat erilaisia ja voimakkaampia kuin useimmat jumalat. Uni on keskushahmo." – The Endless

Jaa-jaa, miten mielenkiintoista. Siis meillä on tämä nukkumattiteema läsnä tämän kuunpimennyksen paikkeilla. On valtava tunne katselevista velhoista, jotka käyttävät silmänkääntötemppuja, jotta alamme kyseenalaistaa kaiken. Perimmiltään hyvä asia, mutta se voi olla myös hyvin järkyttävää!

Mikä on totta, mikä ei ole? Ketkä ovat hyviä tyyppejä? Ketkä ovat pahoja tyyppejä? Onko tuo henkilö poliittisesti epäpätevä – vai ovatko korkeammat mahdit sitoneet hänen kätensä? Onko tämä julkisuuden henkilö oikeasti, kuka hän vaikuttaa olevan, vai onko hän ilmiantaja, salainen agentti tai vakooja? Onko tämä henkilö vain Hollywoodin näyttelijä, vai onko hän CIA:n omaisuutta vai "mielikontrolloitu" orja, joka on syntynyt rituaalisesta hyväksikäytöstä ja kasvatettu täyttämään jokin rooli? Onko tuo humanitaarinen hanke, voimaantumis- tai verkostoitumisorganisaatio tai inspiroiva johtaja jotain, mitä tavoitella, vai onko se/hän vain kulissi ihmiskaupalle? Tämä ei ole tieteiselokuvan juoni. Nämä ovat valitettavasti kysymyksiä, joita meidän täytyy nyt esittää, kun saamme tietää enemmän toimimattomasta maailmasta, joka on rakennettu ympärillemme – ilman tietämistämme tai suostumustamme.

Emme voi olla vainoharhainen tai epäillä kaikkea, mutta samaan aikaan tämä on aikaa, jolloin täytyy avata silmänsä. Pysy yhdistyneenä sydämeesi. Tunne tiesi totuuteen. Muista analogia munasta ja tipusta – kyllä, paljon munia särkyy, ja vanha ymmärryksemme maailmasta voi hajota. Kuitenkin tiput edustavat vapaata ihmiskuntaa. Otamme takaisin voimamme ja vapautemme, heräämme ja tulemme tietoiseksi siitä, kuka oikeasti olemme, ja siirrymme eteenpäin luomaan täysin uuden tavan elää ja olla.

Jotkut meistä rikkovat noita munia.

Jotkut meistä fokusoituvat tipuihin ja uuden luomiseen.

Toiset tekevät kumpaakin samanaikaisesti.

Toiset ovat unessa jossain aiheessa, mutta täysin hereillä toisessa.

Kaikki esittävät jotain roolia tällä hetkellä.

Haaste: pidä silmäsi auki, kun seulot hiekkaa, ja yritä olla saamatta sitä silmiisi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.