HURJA SYYSKUU VAPAUDEN VALTATIETÄ PITKIN

Kirjoittanut Dana Mrkich (www.danamrkich.com)

16.9.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Täyskuunpimennys Kaloissa tänään! Tämä on erinomaista energiaa päästää irti mistä tahansa, mistä täytyy, tai vapauttaa tunteita terveellä tavalla. Se on myös aikaa, jolloin voit saada uutisia, näkemyksiä tai oivalluksia, jotka todella muuttavat sitä, miten olet nähnyt jonkin, jonkun tai oman itsesi. Aika kuunpimennyksen ympärillä voi olla hyvin parantaa ja tunteellista. On hyvä ilta vaahtokylvylle tai mille tahansa lempeälle ja hoitavalle, erityisesti jos sinusta tämä kuukausi on ollut tähän saakka melko intensiivinen.

Olemme vasta puolivälissä, mutta syyskuu on ollut yksi hurjimmista energiakuukausista, joita meillä on ollut pitkään aikaan. Plutolla on ollut ikään kuin villejä öitä kaupungilla, ja Pimennykset ja Merkurius päättivät mennä mukaan, ja Pluto kuljettaa niitä kaikkia vapausvaltatietä pitkin niin lujaa, kuin pystyy peruuttaessaan. Tiedähän, mitä enemmän juo, sitä hullumpia ideat ovat? No, sitä on tapahtunut tuossa autossa.

Pluto: Olen saanut tarpeekseni kaikkien hidastelusta. Aion todella kiihdyttää asioita tässä kuussa ja panna ihmiset näkemään selvemmin ja paljastaa suuria totuuksia. Tiedätte varmaan, mitä tarkoitan?

Pimennykset: Hei kaveri, me ollaan messissä! Mitä tarvitset? Tunneromahduksia? Fyysisiä romahduksia?

Pluto: Ehdottomasti. Mutta en halua ravistella vain niitä, jotka ovat syöksykierteessä. Haluan antaa kunnon tönäisyn niille, jotka ovat ottaneet pitkät torkut – "on aika herätä!"

Pimennykset: Tismalleen! Aktivoimme sielumuistia, tyhjennämme vanhan todellisuuden asioita huippuvauhtia ja muistutamme ihmisille, keitä he ovat. Virkistämme heitä uusilla ja vanhoilla unelmilla. He syöksyvät eteenpäin hetkessä. Jos jokin voidaan parantaa, paljastaa, rikkoa, transformoida, aloittaa tai lopettaa, annetaan mennä tässä kuussa!

Kosminen suunnitteluheppu fläppitaululla: Hmm, yhteiskuntasuunnitteluosastolla on ylikuormaa tässä kuussa jostain syystä. En tiedä, onko tämä kovin hyvä ajatus – laittaa kaikkea tapahtumaan kerralla.

Pluto ja Pimennykset: Se on mahtava idea! Painetaan vaan täysillä!

Merkurius: Jeeeeeee!!!

Pluto: Eikä tämä ole vain henkilökohtaista. Politiikka, media, mikä tahansa. Haluan meidän tarttuvan kaikkeen. Haluan, että ihmiset NÄKEVÄT, mikä on totta, ja tuntevat, mikä ei ole!

Pimennykset: Juuri niin!

Merkurius: Jeeeeee!!!

Kosminen suunnittelijaheppu puhuu kuulokkeisiin: Universumin turvatoimet, olkaa valmiina. Massaravistelua ja –heräämistä maan päällä. Ylimääräinen tukijoukko, suunnatkaa suunniteltujen ihmistenne luo välittömästi!

Pluto valmistautuu kulkemaan suoraan 26.9. Hidastaminen, pysähtyminen ja eteenpäin kulkeminen vie kuitenkin jonkin aikaa, ja näin se on samassa asteessa (Kauris 14'56) 19.9.–6.10. Jos karttasi on sinulle tuttu, sinun ehkä kannattaa huomata, mihin tämä asteluku osuu, ja korreloida siihen, mitä elämässäsi tapahtuu tällä hetkellä.

Merkurius valmistautuu kulkemaan suoraan 23.9. (päiväntasaus) Neitsyen 15 asteessa, kivassa kolmiossa Plutoon. Normaalikielellä tämä on pähkinänkuoressa periaatteessa: noilla paikkeilla saat ehkä viestin tai osallistut keskusteluun tai kuulet/luet jotain, jolla on hyvin transformatiivinen vaikutus sinuun ja joka on perimmiltään erittäin positiivista sielusi kannalta.

Muutama viime viikko ovat olleet muutoksen, aktiivisuuden ja sielun uudelleenjäsentelyn pyörretuulta, vanhan kaman puhdistamista, puhdistamista ja puhdistamista ja sen tunnistamista, miten pitkälle olemme tulleet. Muutamalla seuraavalla viikolla alkaa olla vähän vakaampaa energiaa, kun Merkurius ja Pluto alkavat ajaa taas eteenpäin, ilman "hulluja" Pimennyskaksosia perässään.

Kun sanon "vakaa", viittaan pääasiassa sisällämme ja ympärillämme energiaan, joka on harmoniassa totuuden, aidon itsemme, sielumme, sydämemme, rakkauden, sieluvapauden ja sieluvoiman kanssa. Siellä missä noita asioita ei ole läsnä tai ne ovat vääristyneet tai haavoittuneet – sisällä tai ulkopuolisessa maailmassamme – no, asioiden meneminen pieleen jatkuu isosti. Energian on usein mentävä äärimmäisyyksiin, jotta se voidaan paljastaa ja sen jälkeen parantaa, transformoida, päästää irti, tasapainottaa jne.

Ei ole enää piilopaikkaa energialle, joka ei ole harmoniassa sen korkeammalla värähtelevän todellisuuden kanssa, josta tulee nyt hallitseva happilähde tällä planeetalla.

Miten teillä kaikilla menee?

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.