KESKIVIIKON VIISAUSSIEMENIÄ: RAKKAUS PÄIHITTÄÄ TRUMPIN

Kirjoittanut Dana Mrkich (www.danamrkich.com)
16.3.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tällä viikolla halusin puhua Donald Trumpin noususta USA:n presidentinvaaleissa.

En ole amerikkalainen, mutta meidän maahamme (Australia) ja moniin muihin maihin ympäri maailmaa vaikuttaa kovasti USA ja sen johto. Ja vaikka joku amerikkalainen saattaa sanoa, ettei ole minun asiani kommentoida amerikkalaista politiikkaa, tosiasia on, että se muokkaa meidän politiikkaamme. USA:n presidentin päätökset vaikuttavat hallitukseemme, mikä vaikuttaa vuorostaan kansaamme, ympäristöömme ja maahamme.

Ja loppujen lopuksi elämme yhdessä maailmassa. Vaikutamme kaikki maailmaan ympärillämme, joten silloin kun joku meistä vaikuttaa satoihin miljooniin ihmisiin, sillä on heijastevaikutus ulospäin, ja erityisesti tuossa tapauksessa johtajalla on vastuu olla tietoinen lähettämästään heijastevaikutuksesta.

Monia meistä todella surettaa, ällöttää ja järkyttää vaaliohjelma, jolla Donald Trump näyttää ratsastavan – rasismi, seksismi sekä vihan, väkivallan ja pelon lietsominen. Vielä hämmentävämpää on häntä seuraava ihmismäärä ja sen energian intensiivisyys, jolla he reagoivat ja jota he ilmaisevat ulospäin. On erittäin tärkeää tunnistaa, ettei Trump voisi ratsastaa tällä aallolla näin isosti ilman, että valtava määrä ihmisiä on tuo aalto, joka kantaa häntä eteenpäin.

Tämä ei ole yksi hullu mies, joka huutaa tyhjään metsään.

Tämä on energiaa, joka vetää puoleensa miljoonia tukijoita. Se on energiaa, joka on löytänyt miehen edustamaan itseään. Niinpä meidän täytyy kysyä itseltämme: mistä tässä kaikessa on kyse?

Mitä tämä energia on ja mikä merkitys tällaisella energialla on maailmassa, joka oletettavasti kehittyy?

Mitä tämä energia on tehnyt tähän mennessä? Se on sytyttänyt ennenkuulumattoman intohimon. Kaikki maan jakautuminen Bushin vuosina tuntuu kuin koulun pihatappelulta verrattuna tähän, minkä on mahdollisuus räjähtää lopputuloksesta riippumatta. Toisaalta Trump edustaa kaikkea, mistä yli olemme kehittymässä – hyvin vanhaa ja tiheää energiaa, joka taistelee säilyttääkseen kontrollin. Tämä energia rakastaa pelon syömistä. Tämä energia rakastaa hallitsemista ja valtaa toisista.

Trumpin nousulla on vähän tekemistä itse miehen kanssa ja paljon tekemistä sen energian kanssa, jonka edustajana hän sallii itseään käytettävän. Tämä energia reagoi siihen, minkä se näkee olemassaolonsa uhkana, eli tietoisuuden lisääntyminen, heräämisen lisääntyminen, tiedostavat ihmiset, niiden ihmisten lisääntyminen jotka tekevät hyvää maailmassa ja jotka ovat saaneet tarpeekseen siitä korruptiosta ja epäoikeudenmukaisuudesta, mikä on pyörittänyt maailmaa tähän saakka.

Tietoisuusenergia on tehnyt paljon muutaman viime vuoden kuluessa herättääkseen ihmisiä, mutta eikö olekin mielenkiintoista, miten mikään ei herätä nopeammin kuin tunne, että menettää kohta jotain. Voin pyytää 4-vuotiasta poikaamme toistuvasti viemään leluja takaisin omaan huoneeseensa. Toisiaan hän on täysin piittaamatta minusta tai sanoo "ei" tai sanoo "kyllä", mutta ei tee mitään. Jos sanon: "Ok, annan nämä lelut pois huomenna", niin jopa syntyy liikettä! Olohuone on siisti muutamassa sekunnissa! Mikä ihme!

Ja vastaavasti, niin tuhoisa kuin Trump-liike näyttää olevan, tässä heijastevaikutuksessa on tämä toinen puoli, eli miljoonat ihmiset jotka eivät ole muuten erityisen motivoituneita politiikasta, nousevat sanomaan: "Ei ikinä, sitä ei tapahdu!" Ja merkitsee tämä sitten sitä, että he äänestävät ensimmäistä kertaa tai lähettävät rakkautta tai tulevat itsessään entistä vahvemmaksi ja selkeämmäksi siitä, millaisessa maassa ja maailmassa he haluavat elää ja millaisena jättää sen lapsilleen", se on varmasti sytyttänyt tulen monien persuuksien alla!

Luulen, että monet ihmiset oivaltavat, että koko poliittinen järjestelmämme on korruptoitunut eikä se enää toimi hyväksemme. Tämä on totta melkein kaikissa vanhan maailman järjestelmissä ja rakenteissa. Uusia ajatellaan, työstetään, luodaan ja toteutetaan tällä hetkellä, ja vilpitön uskoni on, että päädymme elämään uudessa maailmassa, jos ei muuten, niin siksi ettei vanha enää kestä. Emme voi jatkaa toistemme räjäyttelyä ja paikan tuhoamista odottaen, että ihmiskunta selviytyy ja planeetta kukoistaa.

Niinpä katsellessasi tätä hullua show'ta ja ajatellessasi: Voi luoja, tämä maailma muuttuu painajaiseksi", muista tämä: näkemämme puhe, viha ja väkivallan vaatimus on hautunut jo pitkään.

Näissä ajoissa oli aina tarkoitus olla kyse paljastuksista: mattoja nostellaan ja totuus nähdään. Tähän sisältyy totuus meidän sisällämme, totuus toisissa, totuus planeettaamme pyörittävissä järjestelmissä ja suurempi totuus siitä, keitä oikeasti olemme, mistä oikeasti tulimme ja miksi olemme täällä. Mattojen nostelun oli aina tarkoitus olla pölyinen, sotkuinen ja ruma prosessi sekä sellainen, joka opettaa meille omasta haavoittuvuudestamme, asettaa meidät valintojen eteen ja kutsuu meitä ottamaan kantaa ja valitsemaan polun, joka on harmoniassa sydämemme ja sielumme kanssa, ei egomme.

Kuulemme paljon, että evoluutiossamme on kyse siirtymisestä ykseyden ja yhtenäisyyden aikaan, mutta vaihe ennen sitä on kaksinaisuutemme voimistuminen, koska tuossa ykseyden paikassa meillä ei voi olla käsitystä muista. Ei ole muita. Tunnistamme, että olemme kaikki samaa energiaa. Meissä ei voi olla alempaa tiheää energiaa, koska alempaa tiheää energiaa – esim. katkeruus, viha, kieltäminen – ei voi olla ykseyteen ja rakkauteen perustuvassa värähtelyssä. Ja niin näiden asioiden on korostuttava sisällämme, jotta ne voidaan joko transformoida tai vapauttaa. Olemme kokeneet tämän henkilökohtaisesti omassa elämässämme ja näemme sitä nyt maailmannäyttämöllä.

Trumpin energia saattaa olla äänekkäämpää, mutta ne ovat vahvempia, jotka ovat hereillä, tietoisia ja rakkauden opastamia. Vahvuutemme on jatkuvassa sisäisen valomme kasvamisessa kaikesta siitä, mitä ajattelemme, sanomme ja teemme – muuttaen tietoisuuden konkreettiseksi ja eläväksi ilmaisuksi, eetterikäsityksen sijasta. Heikkoutemme on siinä, että aggressiivisemmalla energialla on aina ollut taipumus voittaa ja hallita tällä planeetalla. Ja kun luontainen energiamme ei ole aggressiivista, olemme ehkä kokeneet valomme ottavan passiivisen, tehottoman ja voimattoman roolin. Mutta kuka sanoo, että valon on oltava passiivista, tehotonta tai voimatonta?

Voit ilmaista ja ruumiillistaa tuota valoa millä tahansa valitsemallasi tavalla. Voit pyytää sisältä, että sinua autetaan ja opastetaan säteilemään sitä mahdollisimman voimakkaalla, tehokkaalla ja positiivisesti intohimoisella tavalla. Tämä ei loppujen lopuksi ole "meidän" ja "heidän" välistä jättimäistä köydenvetoa. Se on värikäs esitys alemman luontomme ääripäistä, jotka taistelevat esiin tulevaa korkeampaa luontoamme vastaan. Meillä kaikilla on kumpaakin, enemmän tai vähemmän. Jos ei muuta, niin aina kun tunnet asioiden tilan tekevän levottomaksi, sano itsellesi:

"Valitsen rakkauden, valitsen rakkauden, valitsen rakkauden."

Tämä saa sinut takaisin selkeään keskukseesi, mistä voit olla se, kuka olet, tehokkaimmalla ja voimakkaimmalla mahdollisella tavalla.

-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.