SATURNUS ETEENPÄIN – HELIKOPTERIHETKI

Kirjoittanut Dana Mrkich (www.danamrkich.com)

14.8.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Viiden kuukauden perääntymisen jälkeen, Saturnus on lähtenyt eteenpäin tänä viikonloppuna!

Asiat tuntuvat aina kevyemmiltä, selkeämmiltä ja helpommilta, kun planeetta alkaa kulkea eteenpäin, mutta siihen johtavina päivinä saattaa tuntua täysin päinvastaiselta – asiat ikään kuin kärjistyvät tietyllä alueella tai tuntuu raskaalta, ja Saturnuksen tapauksessa on erityisesti masennuksen tunnetta ja pakahduttavaa "mitä itua missään on?" –ahdistusta.

Tunnet tuon hidastumisen ennen pysähtymistä ja sitten uudelleenalkamisen. Jotkut teistä ovat ehkä tunteneet energian muuttuvan jo viikko sitten, kun taas toiset tuntevat sen tänä viikonloppuna. Muuten tunnet sumun vähitellen hälvenevän suurin piirtein tulevan viikon aikana.

Saturnus on realisti, isähahmo, sellainen joka haluaa meidän ottavan vastuun omasta elämästämme ja tilanteistamme, sellainen joka työntää meitä vahvistamaan rajojamme. Se haluaa meidän ryhtyvän toimeen, ottavan pään pois pilvistä, laittamaan jalkaan aikuisen saappaat, kohtaamaan sen, mikä on kohdattava, ja tekemään sen, mitä on tehtävä.

Kun se alkaa kulkea suoraan, voit saada erittäin voimakkaan oivalluksen tai näkemyksen siitä, missä kohtaa Saturnus pyytää sinua tekemään yllä olevan.

Esimerkiksi, jos sinua on vaivannut, että olet hidas, mutta et ole tehnyt asialle mitään, Saturnus lisää volyymiä energiattomuuteesi tai tyytymättömyyteesi siinä määrin, ettet voi sivuuttaa sitä enää. Jostain päätät lopulta: "No, mitä kehoni haluaa tässä?" Päätät lopulta sitoutua uuteen liikuntarutiiniin ja terveellisempään syömiseen, ja pyydät kumppaniasi tai kaveriasi laittamaan sinut tilille siitä.

Saturnus haluaa sinun saavan, mitä haluat, mutta se haluaa sinun oppivan jotain prosessin aikana. Se ottaa pois apupyörät, ja ensin huudat, koska ajattelet: "En koskaan pääse minnekään. Olen omillani, enkä osaa ajaa kahdella pyörällä." Voit joko antaa periksi tai päättää oppia/kasvaa. Kaadut. Opit lisää. Laitat kypärän päähän. Sinusta tulee parempi.

Saturnus voi sanoa, että etene tuon ohjelman kanssa, lakkaa toivomasta tai vaatimasta, että abc tapahtuu xyz-tavalla, ja opi työskentelemään sen polun kanssa, joka ilmestyy eteesi. Se on kuin tarina miehestä, joka jäi kiinni tulvaveteen. Hän vastaa jokaiseen pelastumismahdollisuuteen (vene, helikopteri) sanomalla: "Jumala pelastaa minut." Kuoltuaan hän sanoo Jumalalle: "Miksi et pelastanut minua?" Jumala sanoo: "Lähetin sinulle veneen ja helikopterin. Mitä vielä halusit?"

Tässä on henkilökohtainen esimerkki. Saturnus alkaa kulkea eteenpäin melkein Neptunukseni kohdalla, joka rakastaa taika-ajattelua. Yhtenä päivänä, tämän vuoden kolmannen keinoputkihedelmöitysyrityksen jälkeen, jotka eivät ole joko toimineet tai ne on keskeytetty huonon vasteen vuoksi, hedelmällisyysspesialistimme tarjosi viimeistä strategiaansa, johon liittyy pillerien syöminen muutaman kuukauden, ennen uutta yritystä antaa follikkeleilleni tilaisuus kasvaa. Hän sanoi, että tällä menetelmällä on onnistuttu jonkin verran. Neptunuksen hallitsema idealistinen Kalat-itseni ajatteli: "Voi ei, pillereitä! Se merkitse, ettei minulla ole ehdottomasti mitään tilaisuutta hedelmöittyä luonnollisesti tuona aikana!" Saturnuksen hallitsema käytännöllinen nouseva Kauris-itseni paiskasi minut todellisuuteen ja sanoi: "Etene tuon ohjelman kanssa. Tämä on helikopterisi, nouse siihen."

On aika taika-ajattelulle ja on aika ottaa se, mitä todellisuus tarjoaa, ja muokata se taiaksi. Loppujen lopuksi Saturnus ei tarjoa vähemmän taikaa – se on vain taikaa, joka näyttää helikopterilta, lääkäriltä, pätevyydeltä jota tarvitset unelmatyöpaikkaasi tai harjoitusaikataululta joka antaa sinulle haluamasi kunnon.

Miltä teistä kaikista tuntuu?

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.