JUPITER: "OLEN TAKAISIN, BEIBI"

Kirjoittanut Dana Mrkich (www.danamrkich.com)

12.5.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jupiter alkoi kulkea suoraan maanantaina, ja olemme tunteneet tällä viikolla joka päivä enemmän ja enemmän sen lisäävän vauhtia, pudistelevan pölyä, jota kertyi hitaammassa tahdissa, uutta puhtia askelissaan voitelun ja öljyvaihdon jälkeen, ja jihuu, puhaltaen torveensa: "Olen ollut vähän poissa (näennäisesti), mutta olen takaisin, beibi!"

Jupiter on ensimmäinen noista kuuluisasta viidestä perääntyvästä planeetasta, joka jatkaa matkaansa eteenpäin. Se hallitsee yltäkylläisyyttä, hyvää tuuria, vaurautta, laajentumista, positiivisuutta ja hyviä asioita elämässä. Jupiter on perääntynyt tämän vuoden ensimmäisestä viikosta saakka, joten jos olet tuntenut vuoden alkavan hitaasti taloudellisesti tai sinulla on ollut haluttujen tavoitteiden turhauttavan nykivää aloitusta, auttaa ehdottomasti, kun Jupiter liikkuu taas eteenpäin.

Muista, että meillä perääntyy edelleen vanhat kunnon neljä muuta planeettaa – Mars, Merkurius, Pluto ja Saturnus – mutta Jupiterin ollessa painava planeetta, tunnemme ehdottomasti jotain helpotusta, jotain "aah, se oli tauko/merkki/muutos jota olen etsinyt, kiitos!"

Onko kukaan muu tuntenut muutosta ilmassa tällä viikolla? Lisääntymistä positiivisessa asenteessa? Rahantuloa jota on odotettu? Pyörien alkamista pyöriä oltuaan pysähdyksissä koko vuoden?

Miltä sinusta tuntuu?

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.