VALMISTAUTUMISTA PLUTON JA SATURNUKSEN YHTYMÄÄN

Kirjoittanut Dana Mrkich (www.danamrkich.com)

11.10.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Peräännyttyään viisi kuukautta, Pluto seisahtui paikoilleen viikko sitten Kauriin 20 asteessa lähteäkseen eteenpäin. Kun planeetat jäävät paikoilleen joko perääntyäkseen tai lähteäkseen eteenpäin, ne luovat voimakkaan portaalin omaan vaikutusalueeseensa elämässäsi. Pluton kohdalla tämä voi merkitä:

* sukeltaminen syvälle päästäkseen totuuteen

* oman varjonsa näkeminen selkeämmin tai yhteenotto sen kanssa toisten ihmisten kautta

* toimimattomien asioiden romahtaminen

* transformaatio

* kuolema – voi olla jonkun ihmisen kuolema tai jonkin suhteen, roolin, identiteetin, työpaikan, tavan, perspektiivin, kaavan tai aikajanan loppuminen, mikä tuo mukanaan elämän merkittävän käännekohdan

* valtaan liittyvät ongelmat.

Katso taaksepäin kuluneita seitsemää päivää.

Mikä elämän pääteema erottuu?

Oliko mitään merkittäviä vuorovaikutuksia, oivalluksia tai tapahtumia?

Onko hiekkaan piirretty viiva, jolloin tiedät: en voi enää sietää, hyväksyä tai jatkaa sitä?

Tiedostatko, että muutos koputtaa ovellesi, olet valmis tai et?

Koputtaako oma voimasi ovellesi?

Pluto edustaa feenix-lintua, joka nousee tuhkasta ja tietää ennen sinua, että uudestisyntymä tulee aina, vaikka sinusta tuntuisi, ettet selviydy siitä intensiivisestä prosessista, jota syvä ja kestävä muutos vaatii. Se vaatii antautumista sielusi tahdolle, sallien sen pudota pois, mistä täytyy päästää irti, ja sen syntyä, minkä tarvitsee syntyä.

Tämä Pluton suuntautuminen eteenpäin on erityisen voimakas, koska Saturnus on sen kannoilla, valmistautuen saamaan sen kiinni niiden suuressa tapaamisessa 12.1.2020 (Kauriin 22 asteessa). Tämä on vakava paikka vakavassa Kauriin merkissä … vuosi 2020 ei pelleile. Kaikki mikä on tihkunut, lisää kierroksia tammikuun kliimaksia kohti. Ja varmistamaan, että olemme todella valmis Saturnuksen ja Pluton yhtymään ja todella valmis "en ole täällä pelaamassa pelejä" -vuoteen, jollainen 2020 on, pari päivää aiemmin 10.1.2020 on Ravun 22 asteessa kuunpimennys, suoraan Saturnuksen ja Pluton tapaamista vastapäätä!!

Pluto edustaa välttämätöntä transformaatiota, joka tavallisesti vaatii jonkinlaista kuolema- ja uudestisyntymäprosessia. Siinä on myös kyse voimasta/vallasta: missä omistamme sen tai missä emme? Missä käytämme sitä hyvään tai väärinkäytämme toisten vahingoksi? Pluto näyttää meille varjomme, sen osamme jonka projisoimme toisiin, koska on liian epämukavaa tunnustaa tai tuntea se. Se on henkilökohtainen sokea pisteemme, jonka Pluto tuo huomiomme piiriin, kun olemme valmis.

Saturnuksessa on kyse vankkojen perustojen tekemisestä, vastuun ottamisesta ja aikuiseksi kasvamisesta. Se edustaa myös auktoriteettia, järjestelmiä ja rakenteita. Se on isä … ja meidän täytyy usein ottaa hänet pois jalustalta, jolle olemme laittaneet hänet, ja vaatia oma sisäinen isämme/auktoriteettimme. Isä saattaa tässä tapauksessa edustaa todellista isää, mutta se voi edustaa myös jotakuta, jolla on auktoriteetti meihin henkilökohtaisesti tai kollektiivisesti – työpomot, yritysten, uskonnollisten instituutioiden ja hallitusten johtajat.

Kuunpimennyksissä on kyse irtipäästämisestä ja sen näkemisestä, mitä emme voineet nähdä aiemmin. Ne voivat edustaa jonkin jakson loppua, päätöstä jollekin ja oivallusta, joka on tarvinnut saada.

Siis kun meillä tapahtuu kaikki tuo samanaikaisesti Saturnuksen kotimerkissä, Kauriissa, voi turvallisesti sanoa, että vuosi 2020 tekee aikeensa selviksi heti alusta saakka.

Vuonna 2020 tapahtuu PALJON globaalilla ja poliittisella näyttämöllä. Monilla teistä on hyvin erityisrooli, on kyse sitten "valon pitämisestä" – paremman termin puutteessa – synkempien totuuksien jakamisesta tai heräämisprosessin tukemisesta miljoonilla eri tavoilla. On ELINTÄRKEÄÄ, että sinulla on hyvä suhde sekä Pluto- että Saturnus-energiaasi, olet työstänyt näitä energioita sisälläsi sopivalla tavalla ja jatkat työskentelyä niiden liittolaisena seuraavat kolme kuukautta ja vuoden 2020 ajan. Miksi? Lyhyesti sanottuna, näin saat jutut tehtyä maksimiteholla sekä itsesi tai muiden minimivastustuksella.

Nämä kaksi planeettaa ovat vähintäänkin peräänantamattomia. Silloin kun vältämme niitä tai olemme piittaamatta niistä, voi tuntua siltä, että koko elämä toimii meitä vastaan. Kun avaamme silmämme ja kysymme: "Mitä haluat minun tietävän, tekevän tai muistavan?" silloin menemme helpommin Pluton transformaatioprosessivirran mukana. Silloin kiinnitämme huomiota Saturnuksen tehtävälistoihin, käärimme hihat ja teemme menetelmällisesti, mitä tarvitsee tehdä.

Työskenteleminen Pluton kanssa:

1. Vastustanko muutosta jossain itseni, identiteettini tai elämäni osassa?

2. Miten näen voiman/vallan? Miten käytän voimaani? Miten haluan käyttää voimaani?

3. Mikä osa minussa on valmis tulemaan esiin isommin?

4. Millaisiin ihmisiin törmään edelleen jatkuvasti, ja mitä se yrittää opettaa minulle?

Työskenteleminen Saturnuksen kanssa:

1. Onko minulla edelleen "isäongelmia"?

2. Onko minulla edelleen auktoriteettiongelmia? Mikä on suhteeni sisäiseen auktoriteettiini? Tunnenko yhdistyneeni sisäiseen täysivaltaisuuteeni?

3. Missä minun täytyy ottaa suurempi vastuu elämästäni?

4. Missä kontrollienergia näkyy elämässäni?

5. Mitä haluan oikeasti, ja mitä "askel askeleelta" suunnitelmia, strategioita, tehtävälistoja tai päivittäisiä toimia minun täytyy ottaa käyttöön?

6. Mitä tulee mieleeni, kun ajattelen vakautta ja turvallisuutta? Miten voin luoda vahvaa sisäistä perustaa, joka minulla on aina, vaikka tulisi mitä? Miten voin luoda vahvemman ulkoisen perustan, joka tukee ja ylläpitää minua?

Tässä on paljon pitämään sinut jonkin aikaa kiireisenä päiväkirjasi kanssa!

Jos tarvitset apua joidenkin kohtien kanssa, olen käytettävissä yksityisiin sielusessioihin. Jos rakastat tätä päiväkirjamaista toimintaa, tsekkaa She FIre -jäsenyys, jossa tutkimme uusia teemoja joka kuukausi!

Rakkautta, Dana

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.