SUURI MUUTOSPORTTI 2017

Kirjoittanut Morag (in5D.com)

16.9.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olemme olleet sukelluksissa syvissä ja myrskyävissä kosmisen transformaation vesissä, ystävät. 888-Leijonaportin ja Amerikan auringonpimennyksen kulminaatio 23.9. merkitsee korkeampien taajuuksien kiihtyneintä aaltoa, jonka olemme kokeneet tähän mennessä. Reagoimme jokainen parannuksiin ja negatiivisten energioiden muuntamiseen ainutlaatuisella tavallamme. Ne jotka ovat tietoisesti ja aktiivisesti toivottaneet tervetulleeksi ja ottaneet vastaan nämä parannukset, tämä ajankohtainen vuorovesiaalto vie aiemmin tuntemattomiin korkeuksiin ja aiemmin pelättyihin syvyyksiin. Oivallamme, että korkeammilla aaltopituuksilla surffaaminen, parannusten integroiminen ja korkeampien taajuuksien juurruttaminen omaan energiakenttäämme on olemista tietoinen koko ajan tässä tärkeässä prosessissa. Ulottuvuuksien vaihteleminen elämän valtavalla taajuusasteikolla voi olla erittäin haastavaa. Lähestyvä 888-aikajanaportin sulkeutuminen 23.9. lisää painetta globaalisti ja henkilökohtaisesti. Kun matriisia puretaan lisää, eliitti taistelee vaarallisesti ja likaisesti yrittäessään säilyttää kontrollinsa.

Järjestelmämme on jatkuvassa paineessa maadoittaa meidät joko alempiin tai korkeampiin taajuuksiin, ja tämä vaikuttaa meihin monella tavalla. Unen häiriintyminen on erittäin tavallista, kun pyrähtelemme ulottuvuuksien välillä, ja heräämme muistuttamaan hengellemme, että tämä on se ulottuvuus, jossa meillä on elämänmuoto. On matkapahoinvoinnin kaltaista kuvotusta, vatsakipua ja huimausta – harmonisoimme uudelleen soluvärähtelyämme, kun liikumme kiihtyneellä evoluutiokasvuvauhdilla. Tämä saa olomme tuntumaan huteralta, sairaalta ja väsyneeltä. Matriisi ohjelmoi meitä kuluttamaan herpaantumatta ja myrkyttää meitä kemikaalivanoilla, saasteilla ja myrkyillä, joita tihkuu järjestelmäämme ja alentaa värähtelyämme. Meitä vedetään ja työnnetään, kun korkeampi itsemme yllyttää meitä meditoimaan, yhdistymään universaaliin rakkauteen ja keventämään olemustamme ylösnousemusta varten. Matriisi vetää meitä takaisin alaspäin.

Koko ajan kosmisia uudelleenkalibroiniti- ja parannusaaltoja tulvii järjestelmäämme – henkilökohtaiseen ja planetaariseen. Sään "geosuunnittelu" manipuloi ajattelutapaamme, hämmentää Gaian luonnollista rytmiä ja panee meidät sekaisin. Päivittäinen vuorovaikutus voi olla ahdistavaa, kun maailma hajoaa ympärillämme. Ihmiset ovat kadottaneet sisäisen varmuustutkansa. Ns. lampaat ovat valveutuneita merkkivaatteista ja paheksuvat niitä. Heränneet ihmiset ovat ymmällään ja traumatisoituvat siitä, mitä näkevät omilla silmillään. Empatia ja myötätunto voivat lamaannuttaa meidät maailmassa, jonka turmeltuneisuus, ahneus, petos ja mielen kontrollointi ovat repineet. Olemme melkein mahdottomassa tilanteessa.

Omalla tavallaan oppaamme ja korkeampi itsemme kurkottavat aina meitä kohti ja rauhoittavat. Meillä kaikilla on hyviä päiviä ja huonoja päiviä, surullisia päiviä ja onnellisia päiviä, pelottavia päiviä ja kohottavia päiviä. Tämän järjestelmämme valtavan, energeettisen tunnereaktioasteikon navigoiminen on parhaimmillaankin haastavaa. Sen tekeminen kieroutuneen ja nurinkurisen maailmanpolitiikan, voimakkaan globaalin mielenkontrollointiohjelmoinnin, jatkuvan sotimisen, köyhyyden ja katastrofien ristitulessa voi tuoda korkeimmalla värähtelevät ihmiset alas. Kun meistä tuntuu, että annamme periksi, kun kaikesta tulee liikaa, kehoamme särkee, sielumme pirstoutuu ja sielumme on epätoivonen, hae turvaa siitä tiedosta, ettet ole yksin. Monilla meistä huonot päivät ovat nyt niin haastavia, että ne järkyttävät itsearvostustunnettamme ja sitoutumistamme tähän elämään.

Tulee parempia päiviä. Kiihtyneiden DNA-parannusten oireet työntävät monet meistä uusille sietokyvyn rajoille. Lohdun etsiminen länsäolevasta hetkestä, luonnosta ja rakkaista ihmisistä auttaa. Lähesty toisia ja kerro heille, kun se muta jonka läpi pusket, tuntuu lentohiekalta. Nämä ovat hyvin vaikeita aikoja. Tiedä tämä. Tiedä, että olemme sotureita, jotka ovat juuttuneet katkeraan sotaan mielemme, sydämemme ja sielumme puolesta. Etsi parantavia ryhmiä auttamaan. Käytä internetiä tutkimusten lähteenä ja vahvistuksen saamiseen. Myllerryksen kokeminen tässä koko planeetan, mahdollisesti aurinkokunnan, merkittävässä siirtymässä kolmannesta ulottuvuudesta viidenteen on odotettavaa. Pysy maadoittuneena ja nesteytettynä. Ole lempeä itsellesi. Päästä irti stressistä, ahdistuksesta ja pelosta ottamalla vastaan rakkaus ja olemalla myötätuntoinen itsellesi. Rakkaudessa ja valossa, kauniit ihmiset.

Mantra: Olen yhtä universaalin rakkaustaajuuden kanssa. Kutsun sieluheimoa luokseni. Olen täysivaltainen olento, tämän maailman kanssaluoja. Olen rakkaus.

Namaste.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.