RAKKAUS ON PELOSTA IRTIPÄÄSTÄMISTÄ!
Matriisityyppisen mutaation, kollektiivitietoisuusviruksen hallitseminen

Mayojen sielua ja henkeä sekä Tähtivanhimpia kanavoinut Aluna Joy (www.alunajoy.com)
17.3.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siitä on 20 vuotta, Mayojen katun-syklin aika, kun kollektiivinen pelkovirus on viimeksi nielaissut maailmanne ja yrittänyt hyökätä henkisen kasvunne kimppuun. Se oli Y2K-tapahtuma, jonka pelättiin pysäyttävän maailmanne hetkessä. Jotkut menivät paniikkiin ja täyttivät bunkkerinsa tarvikkeilla elämän ylläpitämiseksi. Toiset pystyivät näkemään harhakuvien läpi ja täyttivät sydämensä rakkaudella ja juhlivat. Mutta nyt te kaikki tiedätte, että tämä pelko maailmanne välittömästä ja totaalisesta romahtamisesta joka oli istutettu ihmistietoisuuden kollektiivikenttään, oli koko ajan vain illuusio. Teistä tuli paljon vahvempi itsessänne tämän testin seurauksena.

Nyt olette saavuttaneet uuden 20 vuoden katun-syklin. Nyt olette valmiita kasvamaan paljon pidemmälle. Saman tason testaaminen kuin ennen, ei haastaisi Henkeänne riittävästi muuttamaan tai taivuttamaan teidät laajempaan todellisuusasteikkoon, joka on lineaarisen ajan ja paikan ulkopuolella.

Vuoden 2020 alussa alkoi uusi testi kollektiivisessa ihmistietoisuuskentässänne. Tämä on monikerroksinen matriisimainen mutaatio, kollektiivitietoisuusvirus. Näin sen on tarkoitus testata teitä paljon syvemmillä tasoilla, ja se tulee monien perspektiivien kera, eikä vain yhden selkeän totuuden.

Tämä 20 vuoden katun opettaa teitä luottamaan sisäiseen totuutenne, eikä "totuuteen" ulkopuolellanne. Tämä testi käyttää kosmista shokkiterapiaa. Tärähdykset järjestelmässä vapauttavat vanhoja kaavoja ja puhdistavat vanhoja esi-isiltä perittyjä haavoja. Tällä kertaa se on ennenkuulumaton shokki järjestelmälle. Totuus ei ole enää selkeä kohta ajassa. Totuus on kuin muuttuva maalitaulu, ja teidän täytyy tarkistaa perspektiiviänne, etsimänne totuuden nopean kehittymisen mukaisesti. On monia puolia … kaikkien määritelmä muuttuu ja totuus on suhteellista.

Taaskin jotkut pelkäävät ja toiset juhlivat. Mutta se kummalla puolella olette, on hämärää ja fokusoimatonta, ja epäilette usein itseänne ja tunnette, että teiltä menee pontti ohi. Tämän matriisin kaikilla asteikoilla on oikeita ja vääriä valintoja. Kuitenkin ne tehdään joko rakkaustietoisuudesta tai pelkotietoisuudesta. Teistä saattaa tuntua, että teiltä menee oppitunti ohi tässä kokeessa. Voimme sanoa vain, että tämä tulee selkeämmäksi ajan kuluessa.

Oppitunnit opitaan. Se on fakta. Monet parantavat hyvin ikivanhoja ongelmia, jotka tulevat geneettisistä esi-isälinjoistanne. Näette monien asioiden tulevan uudestaan pintaan tässä hidastavassa sulkemis- ja eristäytymisprosessissa. Saatatte tuntea ääripäitä – lisääntynyt intuitio vs. lisääntynyt pelko. Saatatte tuntea, että olette hulluuden partaalla sisällänne, ja sitten yhtäkkiä rauha pyyhkii ylitsenne.

Saatatte tuntea ikivanhan kaiun sielua rikkovasta hylkäämisestä ja sitten olevanne syvästi yhdistynyt. Saatatte tuntea traagista ja käsittämätöntä menetystä ja löytää uusia yltäkylläisyysväyliä. Saatatte tuntea totaalista lohduttomuutta ja sitten olette niin täynnä henkeä, että ette pysty sisältämään sitä kaikkea, eikä teidän ole tarkoituskaan. Ennen kaikkea, saatatte kohdata muiston mittaamattomasta ihmiskärsimyksestä, ja sitten siirrytte sen ohi ja löydätte todellisen autuuden. Kun hidastatte, kohtaatte pelot, joita teissä herää, ja tervehditte niitä syli avoimena ja rakkaudella, tietäen, että nämä asiat eivät voi enää satuttaa teitä, niin transformoitte ne – ette ainoastaan omasta ja geneettisen perheenne puolesta, vaan annatte myös apua ja toivoa koko ihmisrodulle.

Epäilemättä nämä teistit tulevat tiukasti ja ankarasti. Niitä tulee monina kerroksina ja järkyttävistä ja yllättävistä suunnista. Pysykää avoimena ja tietäkää, että olette turvassa ja tämä on suuri parantuminen.

Äiti Maa juhlii hidastamisenne lahjaa. Sen ilmakehä ja vedet puhdistuvat. Tämä on paljon kaivattu uudelleenkäynnistys Äiti Maalle ja ihmiskunnalle. Maan energialey-linjoja vapautetaan ja niitä laajentuu räjähtäen ympäri Maata.

Tämä prosessi perkaa ja raivaa ulos sen, mitä on jäljellä vanhasta maamallista ja vanhoista ihmistietoisuusohjelmista, luodakseen uuden maljamaisen astian ja maamallin, johon kaadetaan uutta energiaa, vahvuutta ja elinvoimaa kuin luovan intention puhtaana virtana, ja se on perusta maailmalle ja heränneelle tietoisuudelle, jota ette pysty kuvittelemaan tällä hetkellä.

Vuoteen 2040, seuraavaan katuniin, mennessä olette mukautuneet, yhdistyneet ja hallitsette pelon täysin, eikä pelko enää koskaan vaikuta kykyynne päästä käsiksi omaan totuuteenne.

--------

Alunan sivuhuomautus … Ole mahdollisimman kunnioittava tänä aikana ja tietoinen itsestäsi, ettet levitä tai aiheuta harmia toisille. Ei ole pelkotoimintaa eristäytyä tai etääntyä henkilökohtaisesti näinä haastavina aikoina. Rakasta naapureitasi niin kuin itseäsi, uskomusjärjestelmästäsi riippumatta. Olemme kaikki tässä yhdessä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.