HEIKKOUDEN VOIMA

Kirjoittanut Meredith Martin (www.mmpastlifehealer.com)

5.12.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Merriam-Websterin määritelmä heikosta: voiman puute toimia fyysisesti, henkisesti tai tunteellisesti. Tämä on yhteiskuntamme määritelmä, mitä merkitsee olla heikko. Se on vain vähän väärä. Se toteaa, että heikkona sinulta puuttuu voimaa. Olen selittämässä tässä, että heikkous on itse asiassa uskomaton voima itsessään.

Sanaan "heikko" liittyy voimakas tabu. Ihmiset ovat juosseet sitä karkuun vuosisatoja ja ihmiset ovat vainonneet itseään sen vuoksi. Kuvittele asteikko, jossa heikkous on toisessa päässä ja vahvuus toisessa. Voi nähdä, että vahvuusosa on täysin pois tasapainosta. Kaikki pyrkivät olemaan vahva. Heikkoutta ei haluta lainkaan.

Mutta tässä on totuudenmurunen: heikkous on kaunis voima, joka on osa viidettä ulottuvuutta. Heikkous on voima, joka on sekä maskuliinisuudessa että feminiinisyydessä – kuitenkaan monet eivät tiedä, miten siihen päästään käsiksi. Sisäiseen heikkouteensa pääseminen on niin helppoa, että se sattuu.

Heikkouden valjastaakseen täytyy vain maata kirjaimellisesti ja kuvaannollisesti ja antaa vain sen, mitä tapahtuu … tapahtua. Virallinen astuminen heikkoutesi voimaan todistaa, että olet päässyt vahvimpaan itseesi. Olet oivaltanut, että olet ehdottomasti vahvin, mitä voit olla, ja sinulle valkenee, että on asteikon koko vastakkainen pää tutkittavana.

Itsesi salliminen olla heikko on valtava askel, koska se merkitsee, että laitat sivuun valtavan osan egoasi. Ego työntää sinua aina olemaan vahva. Tuo vahvuus pitää egosi hengissä. Mutta oivaltaessasi, että on kokonaan uusi käsitys voimasta, jolla ei ole mitään tekemistä vahvuuden kanssa, ego siirretään sivuun. Ego ei yksinkertaisesti tiedä, miten ollaan ei-vahva. Heikkouden valjastaminen on voiman kutsumista, joka on puhtaasti henkistä ja käytännössä egotonta.

Heikkouden toinen merkittävä kauneus? Se on valtava katalyytti niiden asioiden tuhoamisessa, joiden täytyy lähteä. Asiat jotka täytyy tuhota, voivat olla asioita sekä sisällä että ulkoisessa maailmassa. Muistatko jonkin ajan, jolloin sinulla oli ankaraa kipua? Tämä voi olla henkistä tai fyysistä. Yrititkö pysyä vahvana tämä kivun aikana? Yrititkö näyttää hyvältä siitä huolimatta, miten kamalalta sinusta tuntui? Mitä luulet, että olisi tapahtunut, jos olisit vain antanut periksi ja sallinut itsesi olla heikko?

Minä sanon, että jos olisit sallinut itsesi olla heikko … olisit romahtanut. Olisit mennyt rikki ja luhistunut täysin itkeväksi mytyksi, elämä ihan sekaisin? Olisit ehkä rypenyt tuossa tilassa melko pitkään. Mutta sitten jokin olisi naksahtanut. Päätöksessäsi antaa itsesi olla täysin heikko olisit päässyt käsiksi valtavaan voimaan. Voimaan hajota. Ja tuosta rikkinäisyydestä olisi ilmestynyt esiin jotain uutta.

Heikkouden voima on paljon nopeampaa kuin vahvuus. Jos annat itsesi lopultakin olla heikko, pääset uuteen olotilaan hyvin nopeasti. Joskus hetkessä. Versus vahvana pysyminen jossain tilanteessa viikkoja, vuosia, vuosikymmeniä?

Tässä on viidennen ulottuvuuden yksi aspekti: siellä ei ole tuskaa. Minäpä sanon sen uudestaan … viidennessä ulottuvuudessa ei ole tuskaa.

Voi hyvä luoja!??! Onko tämä paratiisi?!?! Ei varsinaisesti. Voidakseen saavuttaa viidennen ulottuvuuden täytyy päästä eroon tuskastaan. Tuska ei ole selkäreppu, jonka voi vain heittää pois, ja juosta sitten karkuun. Voidaksesi saavuttaa viidennen ulottuvuuden, sinun täytyy purkaa tuo reppu ja kokea kaikki tuo tuska. Joku voisi istua tässä ja sanoa: "Mutta olen ihan oikeasti päässyt rauhaan kaiken paskani kanssa tässä elämässä!" No, hyvä sinua! Mutta arvaa mitä? On kaikki nuo muut elämät, joita olet kokenut menneisyydessä, ja ne ovat täynnä tuskaa. Sinun täytyy päästä käsiksi siihen ja kokea se kaikki kokonaisuudessaan. Tunteaksesi lopultakin kaiken ehjäksi, sinun täytyy päästää siitä irti ja ylösnousta kosmokseen kuin "kusipää".

Mutta menen itseni edelle. Miten pääset käsiksi tähän kipuun voidaksesi siirtyä viidenteen ulottuvuuteen? HEIKKOUS. Heikkouden voimalla pääset lopultakin eroon tuosta tuskasta. Koko aikamme täällä olemme kaikki kärsineet äärimmäisesti. Ja ylösnousemuksen sarastaessa meitä kaikkia kutsutaan tuntemaan tuo paska, joka on viipyillyt sielussamme … ikuisuuksia. On aika päästää irti tuosta roskasta, jotta voimme kokea olemassaolon, jossa ei ole tuskaa.

Miten viidennessä ulottuvuudessa ei ole tuskaa? Koska kaikki pystyvät valjastamaan heikkouden voiman. Nimittäin heikkouden käyttäminen varhain ristiriidassa on olla sallimatta tuon ristiriidan tapahtua lainkaan. Tuska vältetään täysin, koska kaikki viidennessä ulottuvuudessa tietävät, miten käytetään heikkoutta.

Siis miten tarkkaan ottaen pääsen käsiksi sisäiseen heikkouteeni? Ajattele, mitä heikkous merkitsee sinulle. Mitkä määritelmän osat saavat sinut kavahtamaan? Etsi nuo kavahduksen arvoiset aspektit heikkoudessa ja meditoi niitä. Jos tulee esiin jotain, mikä saa olosi tuntumaan todella epämiellyttävältä, vedä hitaasti syvään henkeä ja anna itsesi vain olla heikko. Älä yritä puhua itseäsi positiivisesti ulos siitä, äläkä yritä tukea kehoasi fyysisesti. Romahda vain ja päästä irti. Se tuntuu aivan kummalliselta. Sinusta tuntuu ehdottoman avuttomalta ja säälittävältä. Pysy vain tuossa tilassa ja hengitä. Jokaisen kokemus on erilainen, mutta voin kertoa sinulle varmasti, että jotain uutta tapahtuu. Heikkous on kaunista, ja se on täällä valjastettavanamme korkeimpaan hyväämme. Opitaanpa kaikki olemaan heikko, jotta voimme muuttaa siihen sidotun negatiivisen energian. Ollaanpa kaikki heikko, jotta voimme lopultakin päästä korkeampaan itseemme.

Rakkautta, valoa ja ymmärrystä, jengiläiseni!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.