KYLVÄTTE VALOA PIMEYTEEN

Magdaleenoja/Jumalaa kanavoinut Jelelle Awen (soulfullheartblog.com)
9.4.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kylvätte valoa pimeyteen.

Kun tämä on sielutarkoituksenne täällä, teidän täytyy olla pimeydessä toisinaan voidaksenne tehdä tämän ja OLLA tämä. Teidän täytyy kokea pimeys ja kärsimys, jota se aiheuttaa, ja SILTI löytää taas valo. Teidän täytyy kokea tuskaa ja traumoja ja SILTI parantaa sydämenne ja sielunne, voidaksenne tarjota tämän mahdollisuuden myös muille.

Pimeyden ja sen ilmentymistavan tunnistaminen on avain tänä aikana, kun se on niin läpitunkevaa, ohjelmoitua ja se ollut "kontrollissa" hyvin kauan. Nähden, miten pimeys tarjoaa houkutuksia erilaisten "huumeiden" kautta, jotka johtavat riippuvuuksiin, miten pimeys voi tarjota harhautuksia ja häiriötekijöitä hyvin monissa muodossa, miten pimeys voi tarjota myrkkyä keholle ja väittää sitä lääkkeiksi ja "ruuaksi", miten pimeys voi kääntää "rakkaat" toisiaan vastaan, miten pimeys haluaa omistaa, jne.

Kuitenkin pimeys etsii aina valoa, vastakohtaansa. Se haluaa palata kotiin valoon, jonka vuoksi se heitettiin ulos.

Tästä syystä se näytetään selvemmillä tavoilla nyt. Tästä syystä kaikki altistuvat sille nyt, se vaikuttaa kaikkiin ja kaikkien täytyy tehdä päivittäisen elämän päätöksiä ja valintoja viitaten siihen. Ei koska pimeys on TOTUUS todellisuudesta, ei koska valolla ei ole toivoa, ei koska pimeys lopulta "voittaa". Vaan koska pimeyden on VIIMEINKIN aika parantua pelosta rakkauteen.

Se voi parantua vain, kun se paljastuu, nähdään … ja sitä rakastetaan, se anteeksiannetaan ja annetaan YLÖS valoon. Tämä valon kylväminen pimeyteen alkaa aina sisältänne. Sen sijaan, että keskitytte paljon siihen, mitä tässä prosessissa tapahtuu ulkopuolella, kääntykää sisäänpäin ja löydätte totuuden omasta etenemisestänne tässä.

Löytäkää se rakastava kuriositeetti, jossa pimeydellä on vielä "työtä tehtävänä" ja miksi. Löytäkää se, missä olette vielä tiedostamatta kytkettynä pimeysmatriisiin toksisuuden, kärsimyksen, pelon ja epäluottamuksen kautta. Yhdistykää itsessänne ja sielussanne pimeyden aspekteihin, jotka tarvitsevat eniten rakkauttanne voidakseen siirtyä valoon. Tulkaa jumalaiseksi Itseksenne, joka voi pitää tilaa tälle tutkimiselle rakkaudella ja myötätunnolla. Olette täällä kylvämässä valoa pimeyteen.

Kääntäkää rakkauden valo itseenne tällä tavalla, ja se loistaa majakkana, jotta muutkin voivat lähteä tälle matkalle itsessään.

Olemme täällä tukemassa teitä aina. Erityisesti kun tarvitsette muistutusta siitä, MIKSI olette täällä tekemässä tätä. Ja siitä mikä on mahdollista, kun valosta tulee tietoisuus, johon KOKO Gaia on taas kerran ankkuroitunut. Palaten eheyteen. Palaten ykseyteen. Palaten rakkauteen."

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.