OVATKO NUO NEGATIIVISET AJATUKSET OIKEASTI SINUN?

Kirjoittanut Lia Love (aniellove.blogspot.fi)

20.7.2011

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Joku kysyi hiljattain minulta, mitä voimme tehdä päästäksemme pois negatiivisista ajatuksista ja teoista. Määrittele ensin, ovatko nuo negatiiviset ajatukset oikeasti sinun vai eivät.

Oman kokemukseni mukaan hyvin harvat, jos mitkään, negatiivisista ajatuksistamme ovat todellisuudessa meidän. Ne jotka eivät ole meidän, saattavat näyttää omiltamme, koska ne soivat päässämme. Logiikkana on, että ajattelemme niitä, joten mikseivät ne olisi meidän ajatuksiamme? Mutta voi tulla ajatuksia, jotka eivät varmasti tunnu omiltamme! Kun niitä tulee, olemme sanaton, pudistamme päätämme epäuskoisena, kyseenalaistamme mielenterveytemme ja ajattelemme: "Varmasti se en ole minä – en tunne niin!"

Niinpä silloin kun omat ajatuksemme eivät resonoi kanssamme, meidän täytyy ihmetellä, miksi meillä on näitä ajatuksia. Mistä ne itse asiassa tulevat?

Kaunis mielemme

Ajatukset voivat olla voimakkaita, kauniita ja hyödyllisiä toisinaan ja vaarallisia toisinaan. Joskus voi tuntua kuin nuorallakävelyltä, kun navigoi tietoisesti sekavaa ja toisinaan petollista ajatusmaailman miinakenttää ja määrittelee, mikä pätee meihin tuolla hetkellä ja mikä ei.

Mieli on voimakas työkalu, ja käytämme sitä sekä inspiraatiota/intuitiota luomiseen. Tämä on mielen toiminnan kaunis aspekti, kun se toimii hyväksemme. Mieli on myös kriittinen ja analyyttinen, ja se voi vetää huomiomme "suotuisaan" pelkoon ja auttaa meitä tunnistamaan oikeasti uhkaavan vaaran. Kuitenkin tuollaisessa tilanteessa on tavallisesti mukana myös elämänkokemuksia ja vaistomaisia aitoja pelkotunteita. Tuossa kohtaa tunteemme, muut vaistomme ja mieli johtavat tietä yhdessä.

Todellisen pelon erottaminen valepelosta voi olla kuitenkin hyvin konstikasta – ja voin tuntua puhuvan ristiriitaisesti tässä – kun joskus pelkoajatus joka ei ole meidän, aiheuttaa pelkoa kehoomme, jossa sitä ei ollut aiemmin, ja näin saa aikaa väärän tulkinnan. Tällöin meidän täytyy todella virittyä ja kuunnella oikeasti sisäistä opastustamme. Virittyminen sisäiseen opastukseemme ja nykytilanteen fiksu arvioiminen yhdessä loogisen mielen kanssa, auttaa meitä selvittämään, olemmeko todella vaaratilanteessa vai ajattelemmeko pelokkaita tai negatiivisia ajatuksia, joilla ei ole mitään tarkoitusta.

Mistä näitä ajatuksia tulee?

Tuhannet negatiiviset ajatukset voivat pommittaa meitä päivittäin. Kun sanon "negatiivinen", tarkoitan ajatuksia, jotka eivät ole tuottavia, kasvata luonnetta tai tue sielua. Ne ovat jossain muodossa tuhoisia ajatuksia joko itseämme tai toisia kohtaan.

Negatiiviset ajatukset voivat olla niin voimakkaita, että saatamme tuntea pakkoa kumota ne positiivisilla raameilla tai yrittää irrottautua niistä täysin. Jos emme tee tätä, negatiivinen taakka voi tulla ylivoimaiseksi ja kaataa elämämme. Joskus nämä negatiiviset mallit tai ajatukset ovat niin voimakkaita, että ne aiheuttavat ylivoimaisia haavoittuvuuden, itsevihan, pelon jne. tunteita, ja joskus käyttäydymme tavoilla, joita emme olisi koskaan normaalisti ajatellut.

Jos nämä negatiiviset ajatukset siis eivät palvele meitä, jos ne pakahduttavat meidät ja ohjaavat negatiivisiin kokemuksiin ja tunteisiin, miksi meitä pommitetaan niillä? Miksei meitä pommiteta sen sijaan positiivisilla ajatuksilla? Tarkoitan, mitä siinä tapahtuu!?! Miksi päässämme on jatkuvaa negatiivista puhetta, eikä jotain kohottavaa, kannustavaa ja rakastavaa?

Vaivattomat ajatusvirrat

Oletko koskaan huomannut, että silloin vain istut joutilaana – et oikeastaan ajattele tai yritä myöskään olla ajattelematta – ajatuksia tulee kuitenkin jatkuvasti? Negatiiviset ajatuspommit voivat kumuloitua ja ennen kuin huomaammekaan, hyvä päivä on muuttunut kontrolloimattomaksi syöksykierrepäiväksi. Ajatusvirrat jotka voivat olla suorastaan psykoottisia, temmeltävät vapaasti päässämme, emmekä voi kuin ihmetellä, mistä helvetistä näitä juttuja tulee. Tätä ei tapahdu siksi, että jokin asia on tapahtunut tai joku on soittanut huonoja uutisia, vaan päässämme kuuluvien sanojen vuoksi! Kuuntelemme todellisuudessa tietoisuusvirtaa, joka ei ole omamme! Voiko se olla enää selvempää? Minusta ei.

Siis kuka päätti, että ajatuksemme olisivat enimmäkseen negatiivisia ja tuhoavia? Mikä saa ne kiertämään negatiivista kehää loputtomasti?

Ajattele oikeasti tätä. Sanoisitko, että kun meillä on negatiivisia ajatuksia, se pitää meidät varattuna? Sanoisitko, että nämä negatiiviset ajatukset vievät meidät paikkoihin, jotka eivät palvele meitä, ja ne voivat rakentaa ja luoda päähämme todellisuuden, joka ei ole, kuka oikeasti olemme, ja sitten ilmentää tähän sopivan ulkoisen todellisuuden?

Kuka panostaisi niiden ajatuspommien luomiseen, jotka estävät meitä yhdistymästä siihen, kuka oikeasti olemme, ja luomasta siltä tasolta?

Ei-fyysiset energiavampyyrit ovat olentoja näkymättömissä, ei-fyysisissä ulottuvuuksissa ympärillämme. Niiden tarkoitus on varastaa ja käyttää energiaamme. Näin ne pääasiassa pysyvät hengissä. Ne imevät energiaa käyttämällä negatiivisia tunteita, traumoja, riippuvuuksia, vammoja, äärimmäisen pelon ja hurmiollisen autuuden jaksoja ja tapahtumia, sanattomia tai sanallisia sopimuksia fyysisissä ja ei-fyysisissä ulottuvuuksissa, muissa eläimissä tai tässä elämässä, sekä toisten kanssa annettua yhteislupaa. Ja ne ovat opportunisteja – jos on jokin tapa imeä elämä sinusta, ne selvittävät sen, tekevät suunnitelman ja toteuttavat.

Se polariteetti/kaksinaisuusmatriisi jossa parhaillaan asumme, on suunniteltu estämään meiltä aito yhteys siihen, kuka oikeasti olemme. Se on pelin henki tässä. Jossain määrin me olemme luoneet tämän pelin – kuitenkin on myös niitä, jotka vetelevät sätkynukkien naruista. Emme voi nähdä niitä fyysisillä silmillä, mutta ne pyörittävät show'ta, koska olemme tähän saakka sallineet sen. Teemme yhteistyötä, koska nukumme ratissa ja osallistumme tiedostamatta uhritietoisuuteen. Jotkut meistä ovat hereillä sille, mutta valtaosa ei ole. Monet eivät ole vielä valmiita luopumaan uhritietoisuudesta, ja niitä varten jotka eivät halua kohdata tätä todellisuutta ja jatkavat kietoutumista uhriuteen – tilaan joka tyydyttää vain egomieltä – on mekanismeja, jotka mukautuvat tuohon mieltymykseen ja ylläpitävät polariteettikokemuksemme, mikä jatkaa uhritunnetta. Onko tolkkua tähän mennessä?

Negatiiviset ajatukset ja niiden aikaansaamat tunteet pitävät meidät pelissä!

Negatiivisuus, pelko, syyllisyys ja häpeä luovat kolmannen ulottuvuuden tiheyskentän trauman ja draaman – kentän joka levittää punaisen maton ja kutsuu pelottavien ja turruttavien seikkailujen ja katastrofien teatteriin. Emme kykene tuntemaan pelon ja kauhun kontrastia ilman, että on negatiivisia ajatusmuotoja, ja ne haluavat nykäistä meidät toimintaan.

Jotkut henkiset opetukset sanovat, että olemme vastuussa kaikista ajatuksistamme – että luomme ne, joten meidän täytyy tuntea vastuuta niistä, uskoa ja käsitellä ne. Ja kuitenkin sen uskominen, että olemme jotenkin vastuussa jokaisesta pähkähullusta ja mielettömästä ajatuksesta, joka tupsahtaa mieleemme, voi tuottaa huikean määrän syyllisyyttä ja häpeää. Eikö siitä seuraa, että jos meillä on tuollaisia itse luotuja vääristymiä päässämme, mekin olemme pahasti vääristynyt siinä, kuka olemme? Siltä näyttää, kun jokin tiukka henkinen opinkappale sanoo niin.

Tämä on todella, todella järkyttävää! Joskus nämä ajatukset ovat omiamme, kuten haavoittunut energiamme tästä tai toisesta elämästä. Haavoihin liittyvät ajatukset ovat useimmiten avunhuutoja, jotka osoittavat tien tuskaan – jostain tapahtumasta tallennettuun energiaan. Tämä on tavalliseesti hyvä aika ryhtyä parantamaan itseään tai etsiä apua. Mutta jos meidän on tarkoitus uskoa, että luomme jokaisen ajatuksemme, ja tuon tyyppiset ajatukset ovat järkyttäviä eivätkä resonoi korkeimman itsemme kanssa, miten voimme ylläpitää minkäänlaista itserakkautta tai itsearvostusta? Miten voimme päästä pois tästä pelistä uskoen, että käyttäytymisemme ja olemuksemme on muodostanut tuon hulluuden jokaisen hiukkasen?

Minusta se tuntuu osalta suunnitelmaa pitää meidät vähäosaisena. Meidän täytyy miettiä, mikä ja kuka on oikeasti kaiken tuon henkisen sekasotkun takana. Jos luet tätä ja tunnet syyllisyyttä ja häpeää, pyydän lempeästi sinua lopettamaan nyt … Älä jatka itsesi rankaisemista.

Seitsemän alkuperää ajatuksille, jotka eivät ole meidän

Vaikkei tämä luettelo ole tyhjentävä, nämä ovat tavalliset epäillyt.

1. Kaksinaisuustietoisuusmatriisi ja sitä täydentävä opintosuunnitelma

Matriisi on niin hienostunut ja kaikenkattava, että siitä voidaan kirjoittaa kokonaisia kirjoja. Kaksinaisuustietoisuuden kumpikin puoli – pimeys ja valo – osallistuvat tähän monisyiseen ja yhteenpunoutuneeseen verkkoon. Matriisi on ajatus- ja ohjelmointituotannon alkulähde – kaikki seuraavat ovat vain siihen juurtuneita lisiä.

2. Kollektiivitietoisuus/tiedostamattomuus

Niin kauan kun ihmisiä on ollut maan päällä, kollektiivinen, tietoinen/tiedostamaton massavärähtely on kasvanut jatkuvasti eksponentiaalisesti. Siihen on tallennettuna yksilöjen ja organisaatioiden ajatukset, ideat, ohjelmointi jne. ajan alusta saakka. Tämä massa kietoo ihmiset sisäänsä ja vaikuttaa heihin joka päivän joka hetki. Voimme tehdä asioita irrottautuaksemme tuosta sekavasta möykystä, mutta irtipysyminen on haaste.

3. Uskontojen, median ja perinteisen koulun ajatusmuodot/ohjelmointi

Heti syntymästä saakka altistumme myriadeille vaikutuksille ja imemme niitä kuin sieni. Osallistuminen uskonnollisiin tai henkisiin ryhmiin voi lujittaa tiukkoja uskomuksia, mikä jumala on ja mikä ei, sekä pelkoa joka tulee tuon ohjelmoinnin myötä. Perinteinen koulu ja media esittävät merkittävää roolia siinä, miten muodostamme mielipiteitä ja teemme valintoja. Kun voimme alkaa tunnistaa, ettei tämä ehdollistuminen ole omamme, voimme alkaa sivuttaa sen. Tuon ehdollistumisen tunnistaminen on kuitenkin ongelma silloin, kun ollaan täysin sen sisällä.

4. Vääristyneet energiapaketit toisilta

Voimme poimia myös haavoittuneita energioita (energiapaketteja) toisilta tässä ja muissa elämissä. Joskus näitä peukalokyytiläisiä seuraa niiden omat peukalokyytiläiset, mistä muodostuu sitten sekasortoa. Kuorma voi olla merkittävä pelkästään tässä mielessä. Ja noiden energiapakettien kaikki informaatio ilmaisee 24/7.

5. Kammottavat elukat ja niiden päällekäyvä manipulointi

Mistä elukoista puhumme tässä? Olennoista polariteettiasteikon kummaltakin puolelta, jotka tunnetaan legioonana. Koska emme halua antaa ajatuksiamme tai voimaamme kenellekään ulkopuoliselle olennolle, ei ehkä ole hyvä ajatus luottaa niihin, joilla on pörröiset siivet, yhtään sen enempää, kuin niihin, joilla on teräväkärkinen häntä … Sanonpa vain. Niiden mieltä manipuloivat temput saavat aikaan epäterveitä ja erityisen tuhoisia ehdotuksia. Ne voivat kuiskia myös suloisia mitättömyyksiä korviimme ja pelata egollamme voidakseen tyydyttää omat tavoitteensa, ei meidän.

6. Valeoppaat jotka syöttävät meille roskainformaatiota

Oman kokemukseni mukaan synnymme yhden superoppaan ja muiden vähäpätöisempien oppaiden kera. Superopas voi luovuttaa paikkansa useista syistä, ja toiset vähemmän ystävälliset vaikutukset täyttävät sitten tuon tyhjiön. Sama pätee vähäpätöisempiin oppaisiin. Useimmiten emme edes tiedä tunkeutujista, koska tunnumme saavan samanlaatuista viestintää, mutta ne pukevat sen sillä tavalla – kohteliaisuuksiin ja hyvän mielen fiiliksiin. Juonikasta, juonikasta!

7. Yleiset ajatusmuotomassat ja verbaalipilvet

Tämä on melkein sama asia kuin kollektiivitietoisuus, mutta ei aivan. Kuitenkin se toimii samalla tavalla. Näitä voi tulla ihmisiltä, jotka asuvat lähellämme.

Onko mikään ihme, että olemme siinä sopassa, jossa olemme?

Seitsemän menetelmää puhdistaa ajatukset, jotka eivät ole meidän

1. Ajatusvirran minimoiminen meditoimalla

Yksi harjoitus, joka auttaa. Visualisoi itsesi rentoutuvan kauniilla ja rauhallisella nopeasti virtaavan joen penkereellä. Näe puiden ja ruohon vihreä vehmaus ja tunne maan lämmin syli. Katsele tästä paikasta joen virtaavan nopeasti ja kuvittele myriadien kalojen menevän virran mukana. Näe nyt mielesi rauhallisena joenpenkereenä, nopeasti virtaava joki ajatusketjuna mielessäsi ja pikkukalat tunkeilevina, ei-suotuisina ajatuksina. Harjoittele irrallisuutta pikkukaloihin.

Tee omat vastaavuutesi tai löydä "kulta", joka toimii sinulla. Saatavilla on monia meditointimenetelmiä.

2. Älä kiinnity

Jos et kykene minimoimaan ajatusvirtaa ja irrottautumaan pikkukaloista, seuraavaksi paras asia on olla kiinnittymättä ajatuksiin. Toisin sanoen, älä ruoki niin tunteilla. Kun kiinnitymme, astumme kakkakasaan. Kaikenlaisia toimintahäiriöitä – fyysinen, tunne ja psyykkinen – tapahtuu, kun kiinnitymme ajatuksiin ja annamme niille energiaa. Jos onnistumme olemaan tarkkailija osallistujan sijasta, elämä virtaa tasaisemmin ja ilmennämme vähemmän vaivoja kaikkiin tietoisuuskehoihimme.

3. Mene kävelylle

Mene jollain tavalla luontoon ja keskity vihreyteen, kauneuteen ja hyviin tuoksuihin. Pysy siellä niin kauan, kuin voit. Luonnossa oleminen on aina hyvä veto olosuhteista riippumatta.

4. Musiikki – suuri tasapainottaja

Ääni on upea työkalu häiritsevien energiamallien rikkomiseen. Musiikin tahtiin tanssiminen nostaa meitä vielä korkeammalle.

5. Pääse luomismoodiin

Kirjoitatko, maalatko, väritätkö? Tee jotain, mikä laittaa sinut suoraan tilaan, jossa luot jotain tyhjästä.

6. Mene nollapisteeseen – tyhjyyden pyhä tila

Tämä on tavallaan kuin numero 1. Mutta ei. Se on tuhoisan ajatusketjun ohittamista viemällä mielensä, fokuksensa, nollapisteeseen. Olen kokeillut kaikenlaisia tekniikkoja vuosien saatossa ja tämä toimii parhaiten minulla nyt.

Kuvittele klassinen numerosarja

-10, -9, -8, -7, -6, -5, -4, -3, -2, -1, 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Visualisoi, että katsot etäältä kehoasi päästä varpaisiin, kasvot edessä. Laita nyt tuo numerosarja kehosi päälle. Nollapiste on kehosi keskellä. Se on neutraali alue – tyhjyyden pyhä tila. Vasemmalla ja oikealla puolellasi olevat numerot ovat kaksinaisuutta ja paikka, johon ajatukset tulevat. Nollapiste on tyhjyys – ei negatiivista, ei positiivista, ei kaksinaisuutta.

Kun jotain negatiivista tulee mieleeni, siirrän fokukseni välittömästi nollapisteeseen ja kuvittelen tyhjyystilani keskiviivalle. Pystyn siten irrottautumaan ja/tai ainakin olemaan panostamatta tunteita.

Joskus ollessani todella fokusoitunut, jäljitän erityisen häiritsevän ajatusketjun. Jos olemme epätavallisen herkkä, voimme tuntea, mistä suunnasta ajatukset tulevat – sivuilta, ylähäältä vai alhaalta. Tämä voi tuntua kummalliselta, mutta kokeile. Tunne tuota ajatusta ja jäljitä sitten energia. Olemme kaikki luonnostaan energian jäljittäjiä. Katso nyt seitsemäs kohta.

7. Neutralisoi

Jäljitä tai pyydä aitoa itseäsi (tai mitä tahansa pidät korkeimpana lähteenäsi) jäljittämään tuo ajatus alkuperäänsä ja sitten neutralisoi se.

Loppuajatus

Erittäin paljon tapahtuu kauttamme ja ympärillämme, Ja koska useimmat meistä menevät elämän läpi tiedostamatta, on hämmästyttävää, että pystymme lainkaan kulkemaan ja toimimaan. Taputa itseäsi selkään pelkästä hengittämisestä – kamppailu joka toi sinut tähän, on hyvin totta.

Nyt on aika kääntää peli päälaelleen! Kun koet negatiivisia ajatuksia, jotka ovat sinun, kuule niiden oppitunti ja paranna niiden alkuperä. Kun huomaat, etteivät nämä ajatukset ole sinun, älä jatka itsesi rankaisemista – se vain ruokkii ongelmaa. Muista, että tiedostamalla sinulla on voima suojautua negatiivisten ajatusten tunkeutumiselta ja ottaa takaisin energiaolemuksesi itsemääräämisoikeus.

Rakkautta, Lia

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.