TULIPALOJA, TULVIA, HURRIKAANEJA JA X-LUOKAN AURINGONPURKAUS

Kirjoittanut Denise Le Fay (highheartlife.wordpress.com)

6.9.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jos on tuntunut ekstrakurjalta fyysisesti, on särkenyt kovasti, heikottanut, hermostuttanut, olet ollut jonkinlaisessa vapaassa pudotuksessa ja kehosi jokainen solu on ollut turvoksissa, kuuma ja ärsyyntynyt noin viimeiset kolme päivää, se on johtunut vain tapahtumista.

Puhdistettuasi eeppisen elokuun aikana enemmän, mitä se olikin sinulla henkilökohtaisesti, tässä tulee lisää uusia korkeampia energioita surrealistisen syyskuun alussa. Viimeiset kaksi tai kolme päivää on ollut fyysisesti ekstratuskallisia kehollemme, kun se ruumiillistaa lisää uutta korkeampaa valoa, koodeja, DNA:ta ja muuta aina muutaman päivän välein. Eräs lukijaystävä kirjoitti minulle hiljattain, että hänestä tuntui kuin "jokaista solua olisi piiskattu!", mikä nauratti minua, koska se oli hyvin osuva kuvaus. Nyt voimme lisätä ärsytyksen tähän piiskaamiseen, kiitos auringon joka syöksi massiivisen purkauksen – 9.3 X-luokan purkauksen.

"Tämä on vuosikymmenen purkaus." Ja juuri siltä se tuntuu – eeppiseltä eikä se muistuta mitään, mitä olemme kokeneet aiemmin, koska emme ole, emme tällä tasolla. Tätä tuntuu olevan nyt ilmassa – Irma-hurrikaanistakin kehkeytyy ennätyksen rikkoja. Enemmän tämäntyyppisiä asioita tapahtuu nyt ylösnousemus- ja ruumiillistumisprosessin tässä kohtaa. Ei pelkoa, ainoastaan suurempia muutoksia kaikille.

Kehoni ei pysty istumaan tietokoneella paljon tätä pidempään tänään, koska minua ärsytetään, piiskataan ja räjäytetään uusilla valosoluilla, mikä sattuu ja laajentaa hullunlailla. Antaudu prosessille ja jatka kehittymistä vähän lisää siksi, joka sinusta/minusta/meistä on nopeasti tulossa nyt. Tämä on lisää valmistelutyötä tulevaan "kruunaukseemme" myöhemmin tässä kuussa ja loppuvuotena ja myös vuonna 2018. Emme ole koskaan ennen olleet tässä ja se kertoo paljon siitä, miten paljon olemme edenneet ylösnousemus- ja ruumiillistumisprosessissa tähän saakka, joten älä ole huolissasi näiden sisäisten ja ulkoisten hyvin voimistuneiden korkeamman taajuuden ja korkeamman värähtelyn tapahtumien uutuudesta.

Denise

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.