VUODEN 2017 24/7-EVOLUUTIO

Kirjoittanut Denise Le Fay (highheartlife.wordpress.com)

4.4.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tältä vuoden 2017-energiat (huhtikuu) tuntuvat tällä uudella korkeammalla tasolla: jatkuvaa, uuvuttavaa, tavallisesti tuskallista monilla tavoilla ja aina vain epätavallisempaa, mutta hyvin kouluttavaa tietoisuutemme laajentuvista moniulotteisista tasoista. Se on ok – ota torkut, ota kunnon pitkät torkut aina, kun tarvitsee. Poistuminen kehosta mihin aikaan tahnansa päivästä tai yöstä on tullut aina vain pakollisemmaksi viime ja tänä vuonna, joten tee se, koska sinun täytyy päästä pois tieltä, jotta vähän lisää uutta voidaan fyysisesti ja energeettisesti ruumiillistaa, uudelleenjohdottaa, uudelleenkalibroida ja sopeuttaa, ja sitten palataan taas "linjoille" meidän kaikkien tehdessä tätä nyt. Sohvaperunoita? Ei helvetissä, vaan sohvajumalia! Anna prosessin tapahtua näillä uusilla tavoilla, äläkä ole huolissasi "elämästä" ja "todellisuudesta", koska se mitä elät läpi sammuneena melkein joka päivä jumalaksi tulemisen sohvallesi, luo uutta elämää ja todellisuutta sinulle ja muille samanlaisille. Jos sinä rakennat sitä, he muistavat?

Tulee vaikeammaksi jatkaa asioiden – kaikkien asioiden – pitämistä irrallaan ja erossa toisistaan sisäisesti ja ulkoisesti noilla vanhoilla alemmilla kaksinaisuustavoilla, joihin olemme tottuneet 3D-tavassa ja -mallissa. Lakkaa yrittämästä ja anna uuden nostaa sinut suurempaan moniulotteiseen kvanttitietoisuuteen ja -olemiseen nopeammin ja tuskattomammin. Antautuminen jatkuu, kuten myös henkiinherääminen, ja kummankin näistä askelista pitäisi olla helppo meille, jotka olemme olleet tässä jo kaksi vuosikymmentä tai kauemmin.

Kyllä, viime aikoina on ollut intensiivistä, ja intensiivisyys jatkuu nyt (2017) melkein jatkuvasti, kun olemme tällä uudella korkeammalla tasolla ylösnousemuksen evoluutioprosessissa. Ei enää pelleilyä, arvailua, itsensä epäilemistä, hevonpaskaa, tyhmän esittämistä, pelejä, gururiippuvuutta ja sitä suurta juttua monilla, eli jonkin tai jonkun itsensä ulkopuolisen odottamista tekemään kaiken tämän meidän puolestamme. Se on vanhaa, negatiivista Kalojen ajan kollektiivista, uskonnollista heikentämishevonpaskaa, on kyse sitten mestareista tai maan ulkopuolisista olennoista. Tässä on kyse siitä, että sinä teet sen, ja jatkuvasti nyt, riippumatta siitä millä energiaportaalla olet tällä hetkellä. Ja on myös globaaliin ihmisyyteen kasvamisen aika – kaikille aika luopua enemmän ja enemmän vanhoista alemmista uskomuksistaan, tavoistaan, odotuksistaan ja tietoisuudestaan astuakseen valtavati korkeamman taajuuden maailmaan, elämään ja todellisuuteen.

Siis tämän kaiken sivuvaikutukset ovat olleet taas intensiivisiä. Mitä sitten? Teemme, mitä teemme, ja jatkamme sen tekemistä tässä, tuolla ja muualla. Tämän hauska osa on, että tulee helpommaksi säilyttää korkeampi tietoisuus tämän tekemisestä monissa ulottuvuuksissa ja ajattomassa kvanttiolemisessa samanaikaisesti. Mitä enemmän toistuvasti antaudut, päästät irti ja heräät henkiin aina vain korkeammilla tasoilla joka kerta, sitä tietoisemmaksi tulet ylösnousemuksen evoluutioprosessista kaiken kattavana kvanttitapahtumana, joka tapahtuu kaikkialla samanaikaisesti sisäisesti ja ulkoisesti.

Mikään ei vie pois fyysisesti särkevistä luista ja nivelistä, kurisevasta mahasta, pahoinvointiaalloista, äkillisestä sisäisestä vilusta/kuumuudesta ja muista runsaista poikkeavuuksista, kuin lyhyiden perspektiivien saaminen kaikesta tästä katsottuna kaukaa jostain. Se tekee tämän kaiken läpielämisen fyysisestä aspektista paljon helpompaa, kun voi astua ulos fyysisestä ja laajentua vähän katselemaan prosessia ja itseään elämässä sitä laajentuneen ei-fyysisen Itsen perspektiivistä. Tämä ei ole joko-tai, vaan perspektiivin muuttamista tarkoituksella sekunnin murto-osassa. Ja tästä on nopeasti tulossa helpompaa ja tavallisempaa nyt edelläkävijöillä, ja se johtuu jatkuvasta ruumiillistumisestamme. Se laajentaa ja muuttaa tunnetta itsestä/Itsestä/ITSESTÄ ja yhdistää paljon enemmän koko sekoitukseen sitä, mitä tapahtuu. Toisin sanoen lisää ykseys- tai korkeasydäntietoisuutta.

Siis on vähän lisää ripulia, kipuja, särkyjä ja uupumusta sinne pääsemiseksi. Entä sitten, eikö? Kukaan ei koskaan sanonut, että fyysisen "lihapukukehomme", egoitsemme ja tietoisuutemme raahaaminen suuria evoluutiotikkaita ylös olisi pelkää ilonpitoa, eikä se helvetin varmasti ole ollutkaan, mutta taaskin, kuka välittää, kun sellaisia voittoja on saatavissa? Olet käynyt riittävän monta kertaa läpi näitä energiaportaita tietääksesi, että jokaisen hyvin intensiivisen ja tiivistetyn evoluutioräjähdyksen jälkeen on … evoluutio! Nauti nykyisestä sohvajumaluustilastasi, koska lopulta siitä tulee 24/7-jumaluutta, miinus pahoinvointi, kivut, ripuli ja muut epämiellyttävät viat, ja voi, eikö se ole mahtavan hauskaa.

Denise

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.