MAAILMOJEN EROAMINEN JA ELÄMÄÄ 11-ENERGIOISSA

Kirjoittanut Denise Le Fay (highheartlife.wordpress.com)

31.12.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Oli tarkoitus saada tämä artikkeli kirjoitettua aiemmin, mutta en ole valmis sen elämisen osalta itse, joten, kuten tavallista ylösnousemus- ja ruumiillistumisprosessissa, työskentelen sen kautta, mitä koen hetkestä toiseen, päivästä toiseen. Ja mitä hetkiä ne ovatkaan olleet 2017, eskaloituen hullunlailla vuoden toisen puoliskon ajan. Tässä sitä ollaan tänään, vuoden 2017 viimeisessä päivässä, ja kohta siirtymässä vuoteen 2018 ja kaikkeen, mitä se tuo kaikille – on valmis tai ei. Älkää pelätkö, koska olemme tehneet hyvin pitkään ja kovasti työtä saavuttaaksemme lopulta tämän suuren kosmisen risteyksen.

Ensin kuitenkin joitain vuoden lopun ylösnousemus- ja ruumiillistumisprosessin sivuvaikutuksia, jotka ovat olleet melko ankaria marras- ja joulukuussa.

Kummalliset unet – Paljon unia kaikenlaisista asioista, ihmisistä ja tilanteista, ja suurimmassa osassa niistä ei ole paljon tolkkua. Alitajunta on ikään kuin nopeassa puhdistusmoodissa, koska näiden vanhan ja alemman maailman ongelmien aikaraja on saavutettu.

Jäätävä sisäinen kylmyys – Voimakkaan sisäisen kylmyyden lisääntyneet jaksot. Tämä fyysisen kehon sisäinen jäätävä kylmyys liittyy siihen, että pudotat nopeasti lisää tiheyttä, mikä merkitsee, että siirryt ja ylösnouset vähän lisää energeettisesti ja värähteellisesti ja ruumiillistat enemmän uusia valoenergioita fyysisesti. Otan sisäisen jäätävän kylmyyden koska tahansa mieluummin kuin sisäiset kuumat aallot!

Pyöriminen eli huimaus – Pään sisäisten pyörimisjaksojen lisääntyminen. Kaikki on ok niin kauan, kun ei käänny liian nopeasti tai toistuvasti. Käänny hitaasti, kun sinulla on tätä sivuvaikutusta tai päädyt naama edellä seinään tai lattiaan!

Ylenpalttinen … jätteenpoisto – Minulla ei ole koskaan ollut rohkeutta jakaa julkisesti tätä viehättävää sivuvaikutusta, mutta rohkaistuin kiitos Lisa Reneen, joka oli rohkea ja teki sen joulukuun 2017 artikkelissaan Energialoiset, joka on hyvin sopiva vuodelle 2017.

"Kaikki energiatyöntekijät saattavat huomata, miten paljon enemmän sisältöä prosessoidaan ulostettaessa, ja oivaltaa, että koko jätemäärä ei tule siitä, mitä syödään. Monet meistä prosessoivat luonnostaan vanhentunutta tai negatiivista energiaa, joka poistetaan suoliston kautta, ja tämä on totta monilla verkkotyöläisillä."

Siunausta, Lisa Renee, rohkeudestasi kertoa avoimesti tästä muuntamistaidosta, joka monilla meillä on, minä mukaan luettuna. Joku lähetti minulle hiljattain sähköpostia ja sanoi toivoneensa, että olisi ostanut varastoon vessapaperia vuosia sitten. Ihan oikeasti! Meillä on ollut humoristista sähköpostikeskustelua muutamien ihmisten kanssa tästä kyvystä ylenpalttiseen kakkaamiseen – päivittäin paljon enemmän, mitä on fyysisesti laitettu kurkusta alas, Lisan mainitsemista syistä. Ja monet teistä eivät ole täysin uskoneet, että negatiivisuuden ja tiheyden muuntamisprosessi tehdään itse asiassa fyysisen kehomme kautta.

Korkean sydämen laajentuminen – Enemmän voimakkaita jysäyksiä, tömäyksiä ja laajentumista koko korkean sydämen (kateenkorva) alueella ylärinnassa. Tätä seuraa usein, vaan ei aina, muutama päivä yli-itkuisuutta mitä yksinkertaisimmista asioista. Korkean sydämen laajentuminen on yleinen sivuoire, kun on ruumiillistanut enemmän korkeampaa itseä/jumalaista lähdettä jne. Ei pelkoa, tältä usein tuntuu tilan tekeminen fyysiseen kehon uuden majoittumiseksi.

Lisääntynyt paine ja kipu päässä – Jatkuvaa intensiteettiä päässä/kallossa joka kerta, kun ruumiillistat lisää uusia korkeamman taajuuden valoenergioita. Näen tämän enemmän korkeampien energioiden virtaamisena päälaen kautta korkeaan sydämeen ylärinnassa, mikä aiheuttaa usein myös painetta selkärangan tietyille alueille näissä paikoissa ja/tai muissa elimissä siinä lähellä. Rentoudu siihen, päästä irti ja avaudu ruumiillistaaksesi enemmän. Huuhtele ja toista – uudestaan ja uudestaan ja uudestaan.

Näkyjen lisääntyminen – Lisäliikkeiden näkeminen (selvänäköisesti, korkeammalla näkökyvyllä jne.) muista olennoista, energioista, entiteeteistä ja vastaavasta. Paljon liikettä ja muutosta tapahtuu ja on tapahtunut jonkin aikaa, mutta koska maailmojen fyysinen eroaminen on tapahtunut joulukuussa 2017, on luonnollista nähdä lisääntynyttä liikettä ja muita siihen liittyviä "poikkeamia". Taaskaan ei pelkoa, tapahtuu pelkästään massiivisia muutoksia, ja se jatkuu pitkin vuotta 2018.

Sisäkorvan soiminen – Tästä on tullut melkein tavallista tässä kohtaa. Kun kuulet tuota jatkuvaa sisäkorvan soimista, se indikoi, että olet enemmän uusissa energioissa ja sinua muutetaan ja kehitetään monilla tavoilla niiden vuoksi.

Näiden lisäksi on tietysti muita sivuvaikutuksia, mutta nämä ovat olleet joitain yleisimmistä vuoden 2017 toisella puoliskolla.

Kuten useimmat teistä jo tietävät, 2018 on numerologisesti 11-vuosi. Pohdi sitä hetki korkeasta sydämestä käsin. Maailmojen eroaminen on tapahtunut fyysisellä tasolla, ja ihmiskunta kulkee seuraavaksi uuden vuoden 11-pylväistä läpi, jotka tässä tapauksessa ovat kaksi ylösnousevaa maailmaa: uusi ensisijainen Maa ja toissijainen ylösnouseva Maa. Ne ovat ns. tärkeät ja isot 11-pylväät.

Valitettavasti tuskin muistan marraskuuta, joten pysyttelen pelkästään joulukuussa, ennen kuin unohdan senkin. Koko joulukuun havaitsin toistuvasti, miten hyvin tärkeää minun (ja kaikkien teidän tätä lukevien) oli ja on laittaa päivittäin koko hetkestä-toiseen-fokukseni, aikomukseni, tietoisuuteni, korkea sydämeni ja luovuuteni uuteen ensisijaiseen ylösnousevaan Maahan, eikä vanhaan alempaan Maahan. Jos lipsuu ja fokusoituu takaisin vanhaan, tuttuun, negatiiviseen maailmaan, johon inkarnoiduimme vuosikymmeniä sitten, on välittömästi vaarana, että itseen vaikutetaan tuon maailman energioilla, tietoisuudella, todellisuudella jne. sekä sillä, mitä se ja sen asukkaat kokevat hetkestä toiseen.

Kuulostaa niin helpolta lakata vain ajattelemasta tai keskittymästä vanhaan alempaan maailmaan ja sen tapoihin, lakeihin, lainmukaisiin vaatimuksiin, odotuksiin, rahaan, raha-asioihin, pankkeihin, lääkkeisiin ja ns. terveydenhoitojärjestelmään, järjestelmiin, rakenteisiin, hallituksiin jne., mutta etkö ole pitkään yrittänyt tehdä sen? Ei ole kovin helppoa yhtäkkiä ohjata koko fokuksensa hetkestä toiseen ja päivät pitkät uuteen, ensisijaiseen ylösnousseeseen/ylösnousevaan maailmaan. Mutta juuri tämä meidän täytyy tehdä nyt ja jatkaa sitä pysyäksemme tuossa taajuudessa ja tilassa. Tämä on verrattavissa siihen, että käsketään lopettamaan tupakointi ja samanaikaisesti opettelemaan jotain täysin uutta, jota et ole koskaan ennen tehnyt tai edes nähnyt. Tarve päästää täysin irti kaikesta vanhasta ja samanaikaisesti keskittyä kaikkeen uuteen, vaikket ole oikein varma, mitä tai miten tai missä jne. jne. Pääsi ei tiedä, miten tämä tehdään, mutta korkea sydämesi tietää, joten aloita siitä, ja aloita sieltä aina uudestaan joka kerta, kun on tarvetta.

Maailmojen eroaminen tapahtui loppuun, fyysiselle tasolle asti, lopultakin tässä kuussa ja melkein välittömästi astumme vuoden 2018 mestarilukuenergioihin. Tammikuu on täynnä monia 11-energioita, joten käsittelemme kaikki näitä uusia muutoksia aivan uuden vuoden alusta saakka. Tunne tätä nyt ensisijaisessa ja toissijaisessa ylösnousseessa/ylösnousevassa maailmassa. Toinen on todella hämmästyttävä, ja toinen on myös hämmästyttävä, mutta hyvin eri tavalla ja hyvin eri syistä. Kummassa maailmassa ja kummalla olemis- ja todellisuustasolla haluat olla nyt? Keskitä sitten koko olemuksesi tuohon maailmaan äläkä toiseen. Vaatii vähän harjoittelua ja työtä osaltamme opettaa itsellemme, miten eletään uudessa ensisijaisessa ylösnousseessa/ylösnousevassa maailmassa jatkuvasti ja ollaan putoamatta alemman taajuuden toissijaiseen maailmaan, joka on meille paljon tutumpi pelkästään siksi, että olemme viettäneet koko nykyelämämme siinä. Tämä vaatii suurta vanhasta irtipäästämistä ja jatkuvaa omistautumista uuteen.

Koko joulukuun – pidempään itse asiassa, mutta kovasti voimistuen joulukuussa – olen päästänyt irti kaikista asioista, joista en pidä, joita en halua, joita en halua koskaan enää elää tai käsitellä uudestaan. On kummallista, miten kiinnitymme juuri niihin asioihin, joista emme ollenkaan pidä. Kiinnikkeet ovat juuri sitä, kiinnikkeitä, ja tämä on mahtava paikka muistuttaa meitä kaikkia säilyttämään neutraalisuus (joka on ykseystaajuutta ja -tietoisuutta, joka ylittää paljon vanhan alemman kaksinaisuustaajuuden ja -tietoisuuden) näiden asioiden osalta. Uudenvuoden lupauksesta puheen ollen! Olla sallimatta itsemme koskaan pudota rattailta ja liukua takaisin vanhaan alemman taajuuden maailmaan ja sitä vastaavaan tietoisuuteen. Vau! Mutta 11-energiat ja paljon muu auttaa meitä tässä ja vastaavissa asioissa, joita alamme kokea yksilöinä ja uutena ylösnousseena/ylösnousevana 5D-kollektiivina muutaman lyhyen hetken kuluttua. Tämä on tietysti käynnissä oleva prosessi, kuten ylösnousemus- ja ruumiillistumisprosessin kaikki muut tasot ja vaiheet ovat olleet alusta saakka.

Mikään ei opeta ja inspiroi meitä samalla tavalla omistamaan fokuksemme täysin uuteen,

kuin muutama lyhyt kompurointi takaisin alempaan toissijaiseen ylösnousevaan maailmaan. Minulla oli yksi noista "koulutuksista" muutama päivä sitten, ja kerron sen teille ensisijaisesti viihdytystarkoituksesta, mutta myös havainnollistamaan tämän. Se oli osa joulukuun oppituntejani siitä, että sitä saa, mihin fokusoituu.

Olen halunnut leikkauttaa hiukseni melkein kaksi kuukautta, mutta eri syistä minun oli vaikeaa saada sitä tapahtumaan. Menin aiemmin tässä kuussa kampaamoon, jossa olin käynyt muutama kuukausi sitten, mutta se oli lopettanut toimintansa. Nyt minun täytyy etsiä toinen kampaaja, jossa voin saada hiukseni leikkautettua parin kuukauden välein. Mainitsinko, etteivät kampaamot ole suosikkipaikkojani? (Vinkki 1: jotain mistä en pidä). Noin viikko sen jälkeen tapasin postia laatikosta hakiessani 72-vuotiaan naisen, joka asuu kadun toisella puolella, ja hän sattui mainitsemaan, että hänellä oli vuosia sitten ollut kampaamo. Hemmetin mukava tietää! Kysyin, osasiko hän leikata hiukset, ja hänen vastatessaan myöntävästi kysyin, voisiko hän leikata hiukseni maksua vastaan. Hän sanoi tekevänsä sen ilmaiseksi (mutta maksoin kuitenkin taatakseni irtipääsemisen) ja jatkoi muista asioista puhumista. Olen tiennyt tämän talon ostamisesta saakka, että tuo nainen oli älykääpiö, mutta halusin todella saada hiukseni leikattua, joten vastoin parempaa tietoani sovin leikkausajan hänen kanssaan viime viikolle. Lykkäsin hänelle soittamista peruakseni ajan – peruakseni, koska se ei tuntunut oikealta ja tiesin, ettei se olisi kovin mukavaa – mutta oli jouluviikko enkä tiennyt, minne muualle menisin nopeasti. Tekosyitä, tekosyitä.

Pitkä tarina lyhyesti. Hän turmeli hiukseni leikkaamalla ne 10 senttiä lyhyemmiksi, mitä toistuvasti kerroin haluavani (vain muutaman sentin tasaus). Ja ikään kuin se ei olisi riittänyt, hän leikkasi toisen puolen vähän lyhyemmäksi ja tuli onnettomaksi siitä, kun kerroin sen hänelle. Onneksi hiukseni kasvavat nopeasti, ja pääsen korjausleikkaukseen muualle parin kuukauden kuluttua, mutta minusta oli itse asiassa hyvin mielenkiintoista, miten tämä kaikki tapahtui. Se oli minulle unenomaista. Siinä oli sama tuntu kuin joissain kummallisissa, vanhoissa 4D-astraalitason unissa – surrealistista, nestemäistä, valheellista, tasapainotonta, epäluotettavaa, manipuloivaa, pettävää, loismaista jne.

Istuin hänen kotonaan (vinkki 2 tässä) ja katselin hänen silppuavan hiuksiani puhuen samalla taukoamatta asioista, ihmisistä ja kaikesta roskasta, missä oli hädin tuskin tolkkua. Omasta perspektiivistäni katsottuna hän on henkisesti ja tunteellisesti kamalan tasapainoton. Kuitenkin hyvin monet ihmiset ovat. Joka tapauksessa, katselin kuin täysin fiksoitunut sivustakatsoja kohtalokasta auto-onnettomuutta, kun hän silppusi holtittomasti hiuksiani ja höpötti samaan aikaan vetämättä henkeä (syy miksi en ole koskaan pitänyt kampaamoista). En voinut katsoa poispäin ja tunsin, kun häneen kiinnittyneet negatiiviset energiat ja entiteetit yrittivät päästä käsiksi minuun kaikin tavoin. [Yksi yritti erittäin kovasti päästä sisään pään vasemmalta puolelta hänen turmellessaan sitä, ja seuraavana päivänä minulle ilmestyi kivulias finnityyppinen patti/kysta lähelle korvanipukkaa ja leukaa sen edellispäivän pureskelusta.]

Mutta tässä kaikessa oli minusta mielenkiintoista, että tiesin mahdollisuuden kaiken tämän tapahtumisesta jo, ennen kuin kysyin, osasiko hän leikata hiuksia. Tiesin, mutta menin sinne joka tapauksessa, koska tämä oli selvästi suuri omakohtainen koulutus minulle tahallisesta astumisesta takaisin alempaan, hulluun toissijaiseen ylösnousevaan maailmaan. Kiinnitä huomioita, jottei sinun tarvitse kasvaa huonosta hiustenleikkuusta tai paljon pahemmasta!

Olin hereillä ja tietoinen hänen astraalistason elämästään: loputonta kaaosta, tasapainottomuutta, melua, haukkuvia koiria, jatkuvaa puhumista merkityksettömästä roskasta, mentaalista ja tunnesairautta, koko elämän mittaista henkilökohtaista selvittämätöntä tuskaa ja ongelmia, jotka olivat aiheuttaneet noita tunnehaavoja. Minusta tuntui ja näytti siltä, että olin auliisti mennyt mielisairaalaan, jossa potilaiden annettiin pitää saksia ja leikata toisten ihmisten hiuksia. Se oli tiukka paikka, mutta pärjäsin hyvin ottaen huomioon kaikki asiat. Kaiken tuon järjettömyyden jälkeen, kun olin pakenemassa hänen takaovestaan, hän tuli vielä halaamaan ja antamaan suukon. Jotkut ihmiset ovat vakavasti haavoittuneita. Se sai minut pakenemaan takaisin omaan talooni, joka on ensisijaisessa ylösnousseessa/ylösnousevassa maailmassa ainoastaan muutaman metrin päässä kadun toisella puolella, ja kävin läpi, mitä kaikkea oli tapahtunut ja mitä olin oppinut, oivaltanut ja kokenut omakohtaisesti. Suuri motiivi oppia taas elämään jatkuvasti korkeamman taajuuden uudessa maailmassa riippumatta siitä, minne menen fyysisesti ja mitä tai keitä kohtaan muissa paikoissa. Pääasiassa tätä edelläkävijät, tiennäyttäjät, ensiruumiillistajat opettelevat koko vuoden 2018 ja sen yli. Älä koskaan lähde kotoa ilman kotia sisälläsi ja ympärilläsi ja olematta jatkuvasti kotona riippumatta siitä, missä olet.

Kiitos kovasti kaikille ystävällisistä syntymäpäivätoivotuksistanne. Astutaanpa nyt vuoteen 2018 ja sen uusiin 11-energioihin suurimman luovuuden kera, mitä meillä on tällä hetkellä. Rukoilkaa hiusteni puolesta. Vitsi, vitsi.

Korkean sydämen kiitollisuus-ryhmähalien kera,

Denise

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.