VÄHÄN YLEISTÄ YHTEENVETOA VUODESTA 2017

Kirjoittanut Denise Le Fay (highheartlife.wordpress.com)

30.9.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Muutaman tunnin kuluttua on lokakuu! Miten se tapahtui? Voi, se tapahtui kaikkien niiden hauskojen, voimistuneiden ja kiihtyneiden ylösnousemusprosessijuttujen välissä, joita on tapahtunut koko vuoden. Tiedätkö kuitenkaan, mitä se merkitsee? Se merkitsee, että noin 20 minuutin kuluttua on joulukuu, tämän uskomattoman vuoden loppu, ja lähdemme täysin uudelle ajelulle täysin uudessa tilassa, paikassa, aikajanassa, taajuudessa ja kaikkea muuta. Tarkoitan sitä kirjaimellisesti, ja siihen sisältyvät lopultakin myös kaikki muut.

Kvanttitietoisuudesta puheen ollen … onko kenelläkään muulla ollut tähän mennessä ehdottomasti kummallisin lauantai 23.9.2017? Minulla on muistikuva muutamasta tunnista aamulla ja sitten ei kerrassaan mitään koko päivästä – ei liikettä, ei muutoksia, ei lineaarista ajankulua, ei mitään – ja sitten tietoisuus varhaisillan tunneista. Suurinta osaa tuosta päivästä ei kirjaimellisesti ollut minulla. Se ei hävinnyt, en nukahtanut, en mennyt tajuttomasti tai lähtenyt kehostani, en ollut "sekaisin" tai meditoinut koko päivää – sitä ei yksinkertaisesti ollut minulla. Aikajanamuutos tuona päivänä oli niin voimakas, ettei ollut paljon, mihin osallistua tai kiinnittää huomiota. Olin "täällä" ja sitten en ollut suurimman osan päivästä, mikä on oikeasti vain astumista kaiken ulkopuolelle joksikin aikaa, kun asiat muuttuvat täydemmin ylösnousemusprosessin viimeisimmällä tasolla.

Olen tarkoituksella ja tahattomasti hyppinyt ajassa (tulevaisuus/menneisyys) ja Maan eri ylösnousemus- ja laskeutumisaikajanoilla toistuvasti noin viimeisten 18 vuoden aikana, mutta tämä oli jotain erilaista ja "kvanttijakso", joka minusta tuntui vain pariltakymmeneltä lineaariselta minuutilta. Sitten tulin taas lineaariseen aikaan tuon päivän alkuillasta. Parhaiten voin kuvata sitä niin, että astuin ulos. Minä, Denise, en osallistunut. Poistuin yhdeltä todellisuuden taajuustasolta ja lineaarisesta aika-avaruudesta ja siirryin neutraaliin olemiseen kvanttitaajuudessa, jossa minusta tuntui tärkeältä olla tekemättä mitään, olla vain tuossa tilassa tämän aikajanamuutoksen tapahtuessa. Asiat muuttuivat ja kehittyivät tuona päivänä hyvin isosti.

Olen maininnut kuukausien kuluessa monta kertaa ne seitsemän Saturnuksen auringonpurkausosumaa, jotka tapahtuivat huhtikuussa, koska tuo tapahtuma oli minulle tärkeä merkki siitä, miten dramaattisesti kaikki on muuttumassa, ylösnousemassa ja kehittymässä kaikilla, ei vain edelläkävijöillä. Asiat muuttuivat edelläkävijöillä yli vuosikymmen sitten, mutta nyt vuoden 2017 lopussa nuo muutokset ovat maailmanlaajuisia ja jokainen ihminen ylösnousevalla polulla (ei laskevalla polulla) elää uusissa korkeammissa taajuuksissa ja ylösnousseessa maamaailmassa, tiedostaa hän sen tai ei. Toisin sanoen, tervetuloa uuteen ylösnousseeseen maamaailmaamme ja korkean sydämen globaaliin, tuonpuoleiseen todellisuuteen, ihmiskunta!

Huhtikuussa Saturnusta takoi seitsemän auringonpurkausta peräjälkeen. Sillä hetkellä kun kuulin tämän, tiesin, mitä se merkitsi suhteessa ylösnousemusprosessiin. Seitsemän auringonpurkauksen "toimittaminen" Saturnukseen merkitsi minulle, että Saturnus sai jumalaisen intervention – vapautuksen pimeystiimistä, joka loi vääristymiä sen peitoksi, ja kosmisen evoluutionollauksen uudelle korkeammalle taajuustasolle. Se merkitsi myös, että kaikki ne tarkoitukselliset pahat teot jotka pimeystiimi oli tehnyt Saturnukselle aionien kuluessa auttaessaan itseään kontrolloimaan helpommin kolmannen ulottuvuuden fyysistä Maata, ihmiskuntaa, ihmistietoisuutta, elämää ja fyysistä todellisuutta täällä, poistettiin ja lopetettiin täysin ja pysyvästi.

Huhtikuussa 2017 Saturnuksen "manaus" poistamaan ja vapauttamaan kaapattu Saturnus ja sen energiat, jotka pitivät luonnostaan ainetta muodossa fyysisessä kolmannessa ulottuvuudessa, oli suuri vinkki, että koko fyysinen todellisuus muuttuisi ja parantuisi pian isosti, vaikkei siltä ensin näytä tai tunnu useimmista ihmisistä. Ihmiskunnan vapauttaminen paikasta, joka on ollut vankilaplaneetta aioneita, ei merkitse, että juuri vapautetut vangit tunnistavat sen tai arvostavat sitä, että heidät on vapautettu. Jotkut kyllä, mutta useimmat eivät, ja nuo ihmiset tekevät parhaansa palatakseen siihen, mikä heille on tuttua – eli vangiksi pimeystiimin luomaan globaaliin vankilaan, jota pyörittävät korruptoituneet ja järjettömät ihmisjohtajat. Mutta kuten me edelläkävijät, ruumiillistajat ja tiennäyttäjät tiedämme, tuo vanha patriarkaalinen 3D-maamaailma on päättynyt, ja kiitos seitsemän auringonpurkauksen toimittamisen Saturnukseen aiemmin tänä vuonna, sitä ei enää ole. Sitä ei ole niille jotka laskeutuvat alas, eikä sitä ole enää niille, jotka ylösnousevat.

Muistatko äskettäisen artikkelini elokuun auringonpimennysnäystäni, jossa käsi piti suurta liitutaulusientä ja hitaasti poisti kaiken Pohjois-Amerikassa länsirannikolta itään pimennysreittiä pitkin? Tuo korkeamman tietoisuuden tietäminen ja jotkut muut ovat auttaneet minua ymmärtämään paremmin, missä määrin olemme globaalissa fyysisen tason poistamisprosessissa – vanha alempi 3D-maa, ihmisen ja pimeystiimin luomukset/vääristymät jne. Useimmille edelläkävijöille on tutumpaa tämän prosessin tapahtuminen eteerisesti, astraalisti ja korkeammissa ulottuvuuksissa, mutta ei fyysisellä tasolla tässä määrin. Mutta on upeaa, että se tapahtuu lopultakin.

Tämä poistamisprosessi on tapahtunut ja tapahtuu edelleen kaikilla planeetoilla, auringossa ja Maassa aurinkokunnassamme, mutta keskityn Saturnukseen sen vuoksi, miten se on ollut planeettaenergia, joka on pitänyt fyysisen 3D-todellisuuden muodossa ja antanut ihmiskunnalle kiinteän ja tiheän fyysisen 3D-maamaailman olemassaolon kuluneen suuren evoluutiosyklin ajan. Kaikki tämä on kuitenkin muuttunut, ja transitoiva Saturnus siirtyy 19.12.2017 kotimerkkiinsä Kauriiseen, viimeiseen maamerkkiin, juuri ennen päiväntasausta (21.12. klo 20.48 PST) ja vuoden 2017 loppua. Toinen suuri vinkki, miten ihmiskunnan fyysinen maatodellisuus on muuttumassa dramaattisesti.

Saturnuksen siirtyminen Kauriiseen merkitsee niin paljon enemmän, kuin se, mitä entiset astrologiset 3D-energiat tuottaisivat ja mitä astrologit hahmottaisivat tuolta alemmalta tasolta. Olemme uudella, paljon korkeamman taajuuden alueella nyt, ja vielä enemmän joulukuussa Saturnuksen siirtyessä Kauriiseen. Anna menneisyyden mennä ja astu uuteen, kun nuo vanhat alemman taajuuden energiat, uskomusjärjestelmät sekä pimeystiimien negatiiviset vääristyvät ja sekaantumiset planeettaan ja ihmislajiin eivät päde enää. Tässä uudessa ylösnousseessa tasossa, tilassa, paikassa Saturnusta ei enää tarvita pitämään fyysistä tilaa ja paikkaa ihmiskunnalle, joten päästä noista vanhoista astrologisista uskomuksista irti, niiden kaikkien muiden uskomusten rinnalla, joista sinä, minä, me olemme kehittyneet yli. Elokuun auringonpimennys poisti menneisyyden vanhat 3D-jäämäenergiat USA:sta ensin ja muusta planeetasta sen jälkeen. Saturnus joka on ollut planeetta, joka piti fyysisen todellisuuden paikoillaan 3D-maassa, on myös poistettu seitsemällä auringonpurkauksella, jotka tähdättiin suoraan pimeystiimin Saturnus-vääristymiin. Nämä kaksi äskettäistä energiatapahtumaa (ja on paljon muita) ovat aikaansaaneet dramaattisempaa evoluutiomuutosta ja vapautta, kuin useimmat vielä tiedostavat.

Niin mielenkiintoista kuin tämä kaikki onkin, tärkeämpi kysymys on: miksi nämä asiat tapahtuvat 2017 ja kiihtyvät tämän vuoden muutamanaviime kuukautena? Yksi pääsyy on, että edelläkävijät, ruumiillistajat, tiennäyttäjät ovat koko vuoden tarkoituksella ja tietoisesti luoneet ylösnousemuksen nopeutumista korkeammille ja korkeimmille aikajanoille. Ja niin se on.

Miten monilla teistä on ollut oudoimpia, surrealistisimpia, ylenpalttisimman kummallisia unia tänä vuonna? Entä kesäkuusta lähtien? Entä elokuun auringonpimennyksestä lähtien? Näetkö uuden kaavan henkilökohtaisemman vanhan 3D-kaman massiivisessa poistamisessa, plus monien muiden aikajanojesi ja itsejesi tai "sivuhaarojesi" monilla muilla aikajanoilla toisissa maailmoissa? Se on poistamista, mutta täsmällisemmin keräämis- ja yhdistämisprosessi. Se on menemistä korkeampaa kotimatkaa kohti, jossa keräämme kaikki muut aspektimme ja itsemme, jotka ovat pirstoutuneet eri aikajanoille ja/tai ulottuvuuksiin ja jotka meidän on tarkoitus ruumiillistaa nyt.

Monien teidän tätä lukevien tapaan, minullakin on ollut todella kummallisia unia tänä vuonna, mutta ne ovat olleet erilaisia, mikä sai minut miettimään, mitä täsmälleen ottaen on tapahtunut tällä muiden aikajanojen unielämätasolla. Olen melko hyvä unien kanssa, näen unta tietoisesti ja teen ylösnousemukseen liittyvää työtä nukkuessa sekä selväjärkisessä että ns. unitilassa. Minut koulutettiin tässä lapsena, joten minusta on tullut melko hyvä toimimaan tietoisesti tällä ja muilla tasoilla. Nämä hyvin kummalliset unet joita minulla on ollut lisääntyvästi tänä vuonna, ovat kuitenkin olleet erilaisia, joten olen ollut utelias tästä ja kaivanut viime aikoina syvältä, mitä näiden kummallisten unien takana on.

Oivalsin kuluneiden kolmen vuoden, ja erityisesti tämän vuoden, epänormaalin kummallisista unistani, että valtaosa niistä on koskenut muita aspektejani, ei Denise-aspektia, vaan muita aspekteja, muita itsejä ja persoonallisuuksia – monet niistä mieskehossa muilla aikajanolla ja jotkut muissa ulottuvuuksissa. Minusta on tuntunut tarkkailijalta monissa näissä kummallisissa unissa, enkä pystynyt Denisenä oikein samaistumaan näihin toisiin ihmisiin toisilla aikajanoilla. Tarkoitan, että rehellisesti sanottuna jotkut niistä olivat sekaisin ja melko eksyneitä ja hämmentyneitä kaikesta, mitä tapahtui ylösnousemusprosessin vuoksi. Kaikki aspektimme eivät ole edelläkävijä-, tiennäyttäjä-, portin- ja verkonvartijaprikaatia, joka johtaa ylösnousemusprosessia, ja se on normaalia. Pointtina on, että lopulta oivalsin, että useimmissa näissä todella eriskummallisissa unissa 2017 on ollut myös kyse niiden muiden aikajanojen poistamisesta, joilla oli MINUN aspektejani (ei Denisen, vaan MINUN).

Näissä unissa minä olen – kuten monet teistä tätä lukevista – tarkoituksella kerännyt, integroinut, yhdistänyt ja ruumiillistanut näitä monia muita aspektejamme, jotka ovat olleet eri taajuus-, kehitys-, ilmaisu- ja tietoisuustasolla toisilla aikajanoilla ja toisissa maailmoissa tämän kuluneen suuren evoluutiosyklin aikana, joka päättyi 21.12.2012. Yksilölliset luomiskokemusverkkomme heitettiin pitkälle "rappeutumisemme" alussa, ja olemme keränneet ja ruumiillistaneet näitä muita aspektejamme, jotka pirstoutuivat eri aikajanoille ja eri paikkoihin, kun kehityimme täysin uudelle ja korkeammalle olemisen, luomisen ja jatkuvan oppimisen universaalille tasolle. Toisin sanottuna, telttaretki on ohi ja on aika siivota monet eri leiripaikat, joilla olemme ilmaisseet, ennen kuin lähdemme pysyvästi ja siirrymme uuteen suureen evoluutiosykliin.

Poista tämä, poista tuo, poista hänet, heidät, se ja ruumiillista se kaikki ja astu uuteen täysin, laajentuneena valo-olentona ja enemmän. Tämä monien itsejemme aspektien integrointi toisilla aikajanoilla on yksi yleisen ruumiillistumisprosessimme osa, joten rentoudu noiden superkummallisten unien osalta, jossa on muita omituisia ihmisiä kuin ne, joiden kanssa sinun täytyy olla tekemissä nyt.

Perjantaina 29.9. minuun iski taas tuo ylösnousemusprosessin uskomattoman raju sivuvaikutus: sydämeni hakkasi ja korkean sydämen alue laajeni hullunlailla tuntitolkulla ollessani täysin lepotilassa tekemättä mitään fyysisesti. Makasin vain tunteja sydämen hakatessa niin kovaa, että koko kehoni liikahti hieman jokaisen lyönnin voimasta. Joka kerta kun käyn läpi tätä laajentuvan korkean sydämen ruumiillistamisprosessia, makaan pitkänäni ja pysyn parhaani mukaan kaikin tavoin avoimena jumalaiselle äidille tai feminiinisyydelle, jota tulee minuun, fyysiseen kehooni ja korkeaan sydämeeni, ja ankkuroin sen. Eikö kuulostakin upealta ja helpolta, mutta tämä on usein yhtä pelottavaa kuin lähitaistelut pimeystiimin kanssa aiemmin! Kun jumalainen äiti tai feminiinisyys koputtaa korkean sydämen etuovelle, sitä päästää parhaansa mukaan sen sisään helposti ja armollisesti ja ilman pelkoa, pystyykö fyysinen keho ruumiillistamaan jotain niin voimakasta ja mahtavaa. Tämä on taas yksi henkilökohtaisen, jatkuvan ruumiillistumisprosessin aspekti.

Jokaisen uuden jumalaisen äidin tai feminiinisyyden ruumiillistumisprosessin jälkeen joka laajentaa korkeaa sydäntäni, fyysinen kehoni tuntuu sydämeen, rintaan, kylkiluihin, olkaniveliin, lihaksiin, ruokatorveen, selkään, selkärankaan ja selkänikamiin liittyvillä alueella siltä, kuin olisin ollut auto-onnettomuudessa. Olen fyysisesti kipeä ja mustelmilla päivien ajan näiden voimakkaiden ruumiillistumissessioiden jälkeen. Kylkiluut ovat kipeät, lihakset arat kuin olisin urheillut koko päivän ja selkänikamiin niskasta lapaluiden alle sattuu ja alueen lihakset ovat tavallisesti jumissa, ja niiden avaaminen vaatii venyttelyä ja "värähtelyhierontaa". Fyysinen sydämeni on kunnossa, koska tässä ei ole kyse siitä, vaan voimakkaista evoluutiopäivityksistä korkeassa sydämessä.

Kun tätä voimakasta sydämen hakkaamista tapahtui eilen, avauduin sille ja näin korkeammalla näkökyvyllä, että geometristä valorakennetta fyysisen kehoni sisällä ja ympärillä päivitettiin samanaikaisesti. Se oli kaunis geometrinen valorakenne, joka kehittyi nopeasti paljon monimutkaisemmaksi geometriseksi valorakenteeksi, joka pystyi paremmin sisältämään ja ruumiillistamaan nämä viimeisemmät korkeamman taajuuden valoenergiat, jumalaisen äidin tai feminiinisyyden energiat ja kvanttikristalli-DNA-päivitykset, sekä tukemaan ja pyörittämään niitä. Kun makasin siinä sydämen hakatessa, kuin se ravistelisi irti sisäiset perusasiani, katselin selvänäköisesti tämän korkean sydämen alueen kehittyvän dramaattisesti uudeksi monimutkaisemmaksi korkeamman taajuuden geometriseksi valorakenteeksi, joka pystyisi mukavasti ja turvallisesti ruumiillistamaan enemmän jumalaisen äidin sekä muut vastaavat päivitykset fyysisen kehoni sisällä ja ympärillä.

Olen nähnyt tämän saman prosessin tapahtuvan kehoni eri alueilla näiden ylösnousemusvuosien aikana, mutta kaikki tämä on niin voimistunutta, laajentunutta ja nopeutunutta 2017, että joskus saan suuren lahjan katsoa sitä myös monissa ulottuvuuksissa samanaikaisesti, en vain elää sitä. Se on paljon helpompaa tällä tavalla, koska näkee ja tietää jumalaisen valon ja rakkauden, jumalaisen äidin ja isän ja jumalaisen luojalähteen takovan minua uudeksi muodoksi ja energiakuvioksi. Aah, ylösnousemus …

Eilisten evoluutiojuhlamenojen vuoksi olen melko piesty ja kipeä tänään ja minun täytyy viettää muutama päivä laajentuneessa itsehoitomoodissa, kun kaikki rauhoittuu, vakautuu ja alkaa toimia tässä korkeammassa taajuudessa ja tasolla. On 900 muuta tärkeää asiaa puhuttavana, mutta minusta tuntuu, että tämän on kaivattu yhteenveto siitä, mitä useimmat teistä tätä lukevista ovat käyneet läpi tänä vuonna tähän mennessä. Lisää on tietysti tulossa, joten käsittele se, mitä on edessäsi, lineaarisesta hetkestä kvanttiseen ei-hetkeen. Kaikki megamuutokset sisäisesti ja ulkoisesti tänä vuonna ovat suuria indikaattoreita, että massiivisia fyysisen tason muutoksia tapahtuu tässä ja nyt, ja lopultakin kaikille, ei vain edelläkävijöille. Kaikki ylösnousemuspolulla astuu uuteen maamaailmaan loppuvuoden aikana, joulukuussa vielä paljon enemmän ja tietysti astuessamme vuoteen 2018. Kaikki ylösnouseva siirtyy uuteen maamaailmaan muutaman tulevan kuukauden aikana. Odota odotettua ja odottamatonta tämän vuoksi, ja kirjoitan pian lisää tästä kauan odotetusta megamuutoksesta.

Denise

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.