EN VOI ENKÄ TEE TÄTÄ ENÄÄ

Kirjoittanut Denise Le Fay (highheartlife.wordpress.com)

28.12.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

On jouluaattoaamu, kun aloitan tätä. Tiedän, että pitäisi olla pelkkää juhlaa, täynnä jouluhenkeä, iloa, rakkautta, onnellisuutta jne., mutta rehellisesti sanottuna minusta on tuntunut ekstrakamalalta muutaman viime päivän. Tiedämme kaikki, miten julma vuoden 2019 melkein jokainen päivä on ollut. Voisin jauhaa hevonpaskaa kaikille ja sanoa, että minulla on mahtavaa, syntymäpäiväni oli upea ja elämä on hyvää, mutta se ei ole totta. Ei ole luonteeni mukaista heittää sanallista tekokimalletta kurjiin ja tuskallisiin hidastustöyssyihin ja olla sitten kiitollinen, kun ne sädehtivät. Minulle ei ole koskaan ollut ongelma sanoa rehellisesti, miten vaikeita ja tuskallisia tietyt ylösnousemusvaiheet ovat, koska tiedän, että ne ovat normaali osa koko prosessia eivätkä kestä ikuisesti. Neutraalisuus, muistatko?

Vuosi 2019 on ollut niin syvän, merkittävän ja intensiivisen vaikea ja tuskantäyteinen monin eri tavoin, että minun olisi pitänyt tietää, että sen loppu olisi vielä intensiivisempi. Joulut ja syntymäpäivät eivät ole tehneet vuoden 2019 loppua yhtään vähemmän rankaksi, kuin koko vuosi on ollut. Minun olisi pitänyt olla paremmin valmistautunut tämän vuoden loppumiseen vielä intensiivisemmin.

Huomenna, joulupäivänä, on uusi kuu ja auringonpimennys Kauriissa 4°7′. Mitä sinulla on syntymäkartassa tässä kohtaa tai orbin sisällä siitä? Jos sinulla on syntymäkartan planeetta, tärkeä kulma tai voimakas aspekti (joka minulla on samassa asteessa ja merkissä), niin nämä Kauriin kosmiset uudelleenorganisointibileet voimistuvat vielä lisää. Vuoden 2019 erityislahjojen tuleminen vain jatkuu, ja ne auttavat meidät pois sieltä, missä olemme olleet, ja korkeammalle siihen, mikä odottaa meitä. Sillä ei ole merkitystä, että ne luultavimmin aiheuttavat meille voimakkaampaa tunnetuskaa ja melkein sietämättömäksi muodostuvaa sisäistä painetta. Onhan tämä vuoden 2019 loppu! Meidän pitäisi tuntea olevamme täysin valmis sen osalta, millaista elämä ja todellisuus on ollut meille reilut 20 vuotta. En voi viedä yhtään päivää, yhtään askelta ja yhtään hetkeä siitä, millaista on ollut, uusiin huomisiini. En voi, en vie ja minä hajoan, ennen kuin kärsin yhtään enempää samaa lähitulevaisuudessani, meidän lähitulevaisuudessamme.

***********

Tänään on 28.12., enkä tietenkään pystynyt tekemään tätä loppuun niin, kun aioin. Lisää ankaraa evoluutiopääkipua ja -painetta, huimausta, pahoinvointia, silmien herkkyyttä valolle ja liikkeelle, kivulias selkäranka tietyillä alueilla ja paljon muita kummallisia pistäviä kipuja ja sivuvaikutuksia – se pakotti minut pitkäkseni käsittelemään nämä ajankohtaiset energia-aallot ja nukkumaan integroidakseni ne helpommin. Näiden fyysisen kehoni ekstraintensiivisten energia-aaltokipujen ja -paineiden lisäksi, minulla on ollut myös yhtä eeppisiä tunnepuuskia melkein jatkuvasti koko joulukuun. Odotettua, kun tämä vuosi on ollut niin ankara ja olemme sen lopussa.

Se oli kai 22.12., kun yhtäkkiä kanavoin Plutoa Kauriissa! Minusta tuntui kuin plutomaiselta Darth Vaderilta, jonka valosapeli kulki kaikkien ja kaiken läpi, mikä täytyy poistaa nyt, koska uusi korvaa ja siirtää sen. Tyypillistä tinkimätöntä "Pluto Kauriissa" -energiaa, jossa mikään alemmasta syklistä ei jää pystyyn.

Minulla ei ole enää valotyöntekijän klassista unelmatyötä, jossa siivotaan ihmisten saastajäämiä julkisista vessoista. Olen saavuttanut "Pluto Kauriissa" -vaiheen, jossa kaikki on romutettu ja "valosapeloitu" ilmentymättömään unholaan, koska siinä kohtaa olemme joulukuun lopussa 2019. Ja se tuntuu niiiiiin hyvältä.

Kaiken tämän jatkuvan hauskan ja jännityksen lisäksi, on ollut lisääntyvää ja voimistuvaa ajan viettämistä ei-ajassa. Ajan viettämistä, ajan elämistä pallomaisessa tietoisuudessa, kvanttiajattomassa ei-ajassa. Se on ihanaa, kun tutustuu paremmin uuden elämänsä elämiseen tasolla ja taajuudessa, jossa lineaarinen aika ei ole aina läsnä. Olen varma, että kun kukin meistä ylittää tämän sillan, sopeudumme elämään suurimman osan elämästämme ei-ajassa, uuden ja kasvavan pallomaisen tietoisuutemme kera. Rullaa vain kummallisuuksien, uusien sekalaisten evoluutiopoikkeaminen ja muiden ilmiöiden myötä. Ei pelkoa – tunne vain ja kiinnitä huomioita korkealla sydämelläsi, lineaarisen vasemman aivopuoliskon sijasta.

Pointtini on, että niin tuskallista kuin on ollutkin fyysisesti tässä kuussa – itse asiassa kolmena viime kuukautena – monet meistä ovat tunteneet myös voimakasta tunnetuskaa ja -painetta, kun ei ehdottomasti enää kykene olemaan rinnakkain alemman taajuuden ja tietoisuuden portaali-ihmisten kanssa. Kuten Pluto Kauriissa, on tullut se aika, jolloin jyvät täytyy erottaa akanoista, jotta kaikki voivat jatkaa – miten ikinä sen täytyy nyt tapahtuakin eri kehitys- ja taajuusmaailmojen ja aikajanojen tasolla. Elämme ylösnousemusprosessin tämän vaiheen ihan loppua, mistä syystä se tuntuu niin valtavalta ja sietämättömältä. Sinnitelkää mukana, kaikki – tämäkin menee ohi.

Saan tunteen, että uusi voimakas energia-aalto tulee huomenna 29.12.2019. Uusi mahtava energia-aalto työntää meidät pois siitä, mitä on ollut vuoden 2019 lopussa. Tiedä, missä haluat olla. Tiedosta, että Pluto ja Saturnus kumppaneineen Kauriissa "valosapeloivat" pahuksenmoisesti sitä, mitä on ollut, koska siinä kohtaa olemme nyt. Taajuusyhteensopivuutta sisäisesti sen kanssa, missä haluat olla ulkoisesti, ja toimi sitten siitä, äläkä katso taaksepäin. Lepoa ja ekstraitsehoitoa tästä eteenpäin, koska tämä ei hidastu.

Denise

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.