SIIRTYMINEN 3D-TEKEMISESTÄ 5D-OLEMISEEN JA -LUOMISEEN

Kirjoittanut Denise Le Fay (highheartlife.wordpress.com)

28.10.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Otsikko kuulostaa hyvin yksinkertaiselta ja hyvin nopealta – se on kuin täysin vaivatonta kävelyä yhdestä olotilasta ja –tasolta toiseen. Monet meistä ovat havainneet pitkin vuotta 2016, että se on ollut usein kaikkea muuta kuin vaivatonta! Minusta on hämmästyttävää, että sen pitäisi olla sitä ja tiedän, että se voi olla, mutta vanhat alemmat tavat ovat sitkeässä, kuten sanonta kuuluu, kaikesta siitä sisäisestä valmistelutyöstä huolimatta, mitä olemme tehneet. Millainen *#^& #!-vuosi onkaan ollut monille edelläkävijöille juuri tämän ylösnousemukseen liittyvän asian kanssa.

On kuitenkin aika olla ok asian kanssa, olla ystävällinen itsellemme siinä, mutta on myös aika päästää irti siitä nyt ja alkaa vakavissaan käyttää niiden 5D-olentojen työkaluja ja etuja, jotka OVAT, sen sijaan että olemme vanhan matalan taajuuden ja tietoisuuden 3D-olentoja, joiden täytyi jatkuvasti TEHDÄ, uurastaa, kamppailla, tuskailla, huolehtia, maksaa liikaa, kuluttaa paljon energiaa ja aikaa jne. saadakseen pikkuruisia asioita ilmentymään fyysisesti itselleen. Tämä muutos ei ole toiveajattelua, eikä "taika-ajattelua" tai itsepetosta – se on evoluutiota ja monet meistä ovat kamppailleet sen kanssa, haparoineet sen kanssa, oppineet siitä, tutustuneet siihen paremmin ja sitten pudonneet siitä pois toistuvasti koko vuoden. Tämäkin on ok ja se, miten opimme ja lopulta hallitsemme 5D-olemassaolosäännöt UUDESSA.

Mutta olin kehittänyt vasemman aivopuoliskon lihaksia niin täysin …

Koko ihmiskunta on kehittänyt (ja voimme sanoa täysin epätasapainottanut!), mutta nyt edelläkävijöiden täytyy käydä läpi ensimmäisenä myös evoluutiomuutos auttaakseen ankkuroimaan, maadoittamaan, ruumiillistamaan ja kylvämään tämän uuden viidennen ulottuvuuden ominaisuuden fyysiselle maapallolle ja myös lajitodellisuuteen. Edelläkävijät ovat aina olleet niitä, jotka valavat fyysisyyteen perustan – ei vain itselleen, vaan myös ihmiskunnalle tänään, huomenna ja pitkälle tulevaisuuteen.

Uskon myös, että joillakin vanhemmilla edelläkävijöillä, tiennäyttäjillä ja polunraivaajilla on ollut enemmän vaikeuksia juuri tämän muutoksen kanssa, koska olemme myös tehneet sitä useamman vuosikymmenen ja olemme eläneet todellisuutta vasemman aivopuoliskon kautta vanhassa patriarkaalisessa maailmassa. Toisin sanoen meillä on enemmän vanhaa alempaa purettavana – vapautettavana ja irtipäästettävänä – alkaaksemme käyttää uusia työkaluja uudessa maailmassamme ja todellisuudessamme. Pääsemme siihen, ja kun pääsemme, tarkkaile maailmaa!

Olen toistuvasti tänä vuonna nähnyt, miten vanha tietoisuus, jossa laaditaan lineaarisia suunnitelmia siitä, miten saadaan tehtyä jotain fyysisesti, ei toimi samalla tavalla, kuin se on aina ennen toiminut. Riippumatta siitä, miten huolellisesti suunnittelin mielessä vanhoilla tutuilla vasemman aivopuoliskon 3D-työkaluilla jotain, jonka halusin ja/tai joka tarvitsi saada tehtyä tänä vuonna, se meni tavallisesti kovasti mönkään tai sitä ei tapahtunut ollenkaan. Päinvastaisia ovat tänä vuonna olleet kaikki ne kerrat, jolloin yhtäkkiä tunsin (en ajatellut), että oli aika tai oikein tehdä jotain, mennä jonnekin, aloittaa jokin, soittaa jollekulle jne., ja se tapahtui suurimmalla helppoudella ja vauhdilla, minkä pystyin kuvittelemaan. Olin ällistynyt, miten helposti ja nopeasti asiat tapahtuvat ja ilmentyvät, kun en käytä noita vanhoja ylikehittyneen vasemman aivopuoliskon työkaluja saadakseni jotain.

Siinä oli vastaukseni, oppituntini, oivallukseni tähän asiaan ja tilanteeseen – vanhat ja lineaariset vasemman aivopuoliskon suunnittelu-, puskemis- ja ajattelutavat luoda ja ilmentää eivät ole energeettisesti yhteensopivia viidennen ulottuvuuden maailman kanssa – korkea sydän on, valo on ja rakkaus on. Ja korkea sydän, valo ja rakkaus tunnetaan korkeammilla tavoilla , jotka ovat usein pallomaisia tai epälineaarisia ja niillä ei ole mitääntekemistä vanhan, alemman tietoisuuden, mielen, älyn, vasemman aivopuoliskon, logiikan, visualisoinnin, päättelyn, lineaarisessa aika-avaruudessa raatamisen, suunnittelun ja hullunlailla työskentelemisen kanssa jonkin ilmentämiseksi. Olemme tienneet tämän vuosia, mutta tältä tuntuu sen todellinen eläminen. Suuri ero.

Toisin sanottuna, jossain kohdassa hiljattain kaiken sen edelläkävijätyön aikana, jota olemme tehneet ikuisuuden – sillä se näyttää – "SE" saapui hiljaa, epädramaattisesti ja ilman Hollywoodin erityistehosteiden äänekästä räjähtelyä missään. Ja näin luultavimmin tapahtui silloin, kun minä/sinä/me sammuimme yhtenä iltapäivänä äärimmäisen uupuneena työskentelystä "niin ylhäällä" ja "kuin alhaalla" –tilassa samanaikaisesti.

Minusta tuntuu kuin maanviljelijän väsyneeltä vanhalta kyntömuulilta, jonka pää on ollut alaspäin viimeiset reilut 35 vuotta ja joka on laahustanut eteenpäin järjestelmällisesti kyntäen peltoja ylös ja alas, eteenpäin ja taaksepäin – uurastanut loputtomasti siihen pisteeseen saakka, että se on melkein unohtanut, että kaikkeen tuohon loputtomaan ja vaikeaan työhön oli korkeampi näkökulma. Sitten yhtäkkiä maanviljelijä estää väsynyttä ja vanhaa muulia kyntämästä enää, irrottaa sen aurasta ja muuli räpyttelee hitaasti nostaessaan päänsä. Se katsoo ylöspäin ja ympärilleen ja huomaa, että ainoastaan kaikkia peltoja ei ole kynnetty täydellisesti, vaan myös kaikki uudet viljat on kylvetty, siemenet ovat itäneet ja kasvaneet kypsiksi, eli sadonkorjuuaika on tullut! Muuli on ällistynyt, mutta hurmioitunut ja ylpeä – hyvin ylpeä. Nyt muulin täytyy kuitenkin oppia, miten ollaan olematta enää muuli, koska tuollaista työtä ei enää tarvita. Nyt muuli opettelee OLEMAAN tietoinen luojamuuli, tai sinne päin.

Onko se oikeasti näin mutkatonta ja helppoa?!

Jep, on se – hämmästyttää. Kuitenkin joidenkin meistä on tarvinnut ja/tai he ovat halunneet liikkua toistuvasti edestakaisin tässä ymmärtääkseen ja tietääkseen tämän syvällä henkilökohtaisella tasolla sisällään. Miksi? Koska jotkut meistä halusivat ja/tai heidän tarvitsi kyetä luomaan uudestaan hyvin yksityiskohtaiset kartat ja piirustukset joistain näistä ylösnousemukseen liittyvistä prosesseista niille, jotka eivät ole kokeneet niitä fyysisesti lihassa niin, kuin me. On monia muita edelläkävijöitä, joiden ei ole tarvinnut tai jotka eivät ole halunneet tätä, vaan he ymmärsivät aiemmin ja siirtyivät joidenkin näiden vaiheiden läpi nopeammin ja helpommin. Kaikki tavat ovat täydellisiä ja tarpeellisia.

Koko vuoden 2016 kun meillä on ollut vaikeuksia, masennusjaksoja, hämmennystä, kasvavaa turhautumista monissa tapauksissa ja nollapistehetkiä, jolloin olemme tunteneet eksyneemme ja olevamme yksin, kuin olisimme menettäneet ylösnousemusevoluution punaisen langan tässä kaikessa, olemme kyntäneet kaikki pellot monta kertaa, kylväneet ne, katselleet ja hoitaneet niitä omistautuneesti kaiken aikaa, myös niinä hetkinä jolloin tuntui siltä, että olimme iskeneet pohjaan ylösnousemusprosessissa.

Niin ei tapahtunut, siltä vain on tuntunut aika ajoin 2016, ja myös se on osa ylösnousemusprosessia, joten lakkaa tuntemasta, että sinulta on mennyt jokin ohi tai olet tehnyt jotain väärin jossain. Et ole, emme ole – olemme vain ällistyneitä kuin tuo vanha, väsynyt muuli, joka vasta havaitsi, että tehtävä on suoritettu tuolla tasolla ja nyt se täytyy oppia ja toteuttaa uusia asioita uusilla tavoilla ollakseen luova ja tyytyväinen. Ja jumala siunaa kaikkia kyntömuuleja pääsemisestä tuolle tasolle, jossa työ on valmis. No niin, edelläkävijämuuliystäväni, on aika oppia ja hallita ne uudet korkeammat tavat saada asiat tehtyä, jotka ovat merkittävästi helpompia ja nopeampia, mihin olemme tottuneet.

Kun olen typerä, asetan käteni korkean sydämen päälle, mikä tuo minut automaattisesti takaisin korkean sydämen 5D-olemiseen. Kun olen hetkellisesti tasapainoton maailmassa, joka on merkittävässä siirtymässä, asetan käteni korkean sydämen päälle, mikä tuo minut automaattisesti takaisin korkean sydämen 5D-olemiseen. Kun masennun, eksyn, hämmennyn tai harhaudun jostain, teen tämän, koska se toimii – ja toimii välittömästi. Saatan "pudota" pois siitä yhtä nopeasti, mutta se olen minä opettelemassa ja lopulta osaamassa, millaisia nämä hurjan erilaiset taajuus-, olemis-, tietoisuus- ja todellisuustasot itse asiassa ovat. Anna itsellesi tilaa ja aikaa tehdä tämä, jos koet tai olet kokenut tätä 2016.

Kuten sanoin aiemmin, joidenkin meistä tarvitsee ja/tai jotkut meistä haluavat tuntea rajaylityspisteet alemmasta 3D-maailmasta korkeampiin uusiin 5D-maailmoihin kuin omat kätemme, ja se on täysi ok. Toiset eivät tarvitse tätä, ja sekin on täydellistä. Älä koskaan tuomitse toista edelläkävijää, koska et tiedä, mitä tai miksi hän tekee sitä, mitä tekee. Jotkut meistä luovat uusia maailmoja, jotka perustuvat sille, mitä opimme ensikäden kokemuksena tässä ylösnousemuselämässä, joten peräänny ja anna hänelle sitä tilaa, aikaa ja kunnioitusta, mitä hän tarvitsee ja ansaitsee kyntäessään ja kylväessään peltoja tavalla, mitä hän pitää itselleen tarpeellisena nyt.

OLEmiseen sisältyy nyt sen tunteminen ja aistiminen (ei ajatteleminen), milloin on oikein hypätä tai olla hyppäämättä, luoda tai odottaa, liikkua tai olla liikkumatta jne. Lineaarinen ajatteleminen ja toimiminen eivät toimi enää lainkaan hyvin näissä asioissa, kun taas tunteminen hetkessä ja sen mukaan toimiminen tuossa hetkessätoimivat kauniisti, helposti ja nopeasti. Siinäpä vasta luottamushyppy! Tämä on äärimmäinen muutos siihen, mihin olemme tottuneet vanhassa alemmassa 3D-maailmassa ja –tietoisuudessa, ja vaatii toistuvaa harjoittelua havaita, ettei kuole tai törmää tai "möhli", kun luo ilman mieltä, korkean sydämen ollessa ratissa lineaarisessa, pallomaisessa aika-avaruustietoisuudessa ja OLEmisessa.

Tervetuloa 5D-elämään ja -todellisuuteen tällä hyvin perustavalla. Paljon lisää on tietysti tulossa – eikö se olekin hyvin hauskaa myös? Hyvin tehty, kaikki, ja jatkakaa mahtavaa, mutta aina muuttuvaa työtä.

Denise

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.