ENSIKONTAKTI TAPAHTUNUT

Kirjoittanut Denise Le Fay (highheartlife.wordpress.com)
28.1.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

https://highheartlife.files.wordpress.com/2021/01/divine-mother-aquarius1.jpg?w=325&h=217 Ei, en puhu avaruusolennoista. Puhun ensikontaktista tähän seuraavaan tasoon ja osaan tulevissa UUSISSA jumalaisen äidin timanttikristallisissa Vesimiehen ajan Kristus-energioissa. Ja jottei ole epäselvyyttä tai epäilyksiä siitä, mitä sanon, hän/se – jumalainen äiti tässä UUDESSA energia-asupaketissaan – toimittaa ne henkilökohtaisesti ensin vapaaehtoisille, jotka voivat ruumiillistaa ja ankkuroida ne tähän ylösnousevaan Maahan ihmiskuntaa varten enemmän ja enemmän.

"Tapahtuma", "muutos" kuten jotkut ovat kutsuneet sitä, on todellisuudessa lukuisia pieniä askelia ja vähittäisiä energiatapahtumia ja -muutoksia. Tämä viimeisin kuluneella viikolla on niistä suurin ja muuttavin tähän mennessä – lisää on tulossa, mutta askel kerrallaan, jotta pääsemme "sinne" niin, että mahdollisimman harvoja vapaaehtoisia ja ihmisiä yleisesti räjähtää. Joidenkin ihmisten räjähtely on vääjäämätöntä, ja tarkoitan tunnepuolella, mutta myös mentaalisesti ja fyysisesti se on mahdollista, minkä vuoksi tämän täytyy tapahtua näinä vähittäisinä energiaportaina. Kuitenkin ylösnousemusprosessin toinen vaihe joka alkoi tammikuussa 2020, kehittyy niin nopeasti ja intensiivisesti, että joskus on vaikeaa saada selkeää ymmärrystä, miten paljon muutosta on tapahtunut jo pelkästään tammikuussa 2021.

Se mitä kuvaan, ei ole – toistan EI ole – kaikille, jotka ehkä lukevat tämän. Toivon, että olisi, mutta ei ole koskaan ollut siitä lähtien, kun olen alkanut kirjoittaa tästä evoluutioylösnousemuksesta netissä vuonna 2003.

Voin parhaani mukaan kertoa, käytyäni läpi henkilökohtaiset muistiinpanoni ja yhdistettyäni ne tiettyyn asiaan, jonka eräs vapaaehtoisystävä kertoi sähköpostissaan muutama päivä sitten, että tämä viimeisin jumalaisen äidin ensikontakti tapahtui ja/tai alkoi noin 22.1.2021. Tapahtuiko vai alkoiko se silloin? Kumpaakin. Tervetuloa lineaariseen ja epälineaariseen UUTEEN!

Yhtäkkiä havaitsin, tunsin ja näin ns. ensikontaktin tuleviin uusiin jumalaisen äidin, feminiinisyyden timanttikristallisiin Vesimiehen ajan Kristus-energioihin noin 21.–23.1. Tämä näytti ensin lineaariselta, muttei pysynyt sellaisena, minkä vuoksi täsmällisen aikajanan määritteleminen on usein riskialtista. Vanha osani haluaa löydä sen lukkoon ja laittaa päivämäärän jne., kun taas suurempaa minua ei voisi vähempää kiinnostaa sellaiset asiat. Ylösnousemusprosessi, maailmojen eroaminen ja ruumiillistumisprosessi jatkuvat. Lakatkaa yrittämästä laittaa mitään siitä johonkin kätevään, mutta täysin väärään lokeroon, koska kerron teille, ettei se toimi – lisäksi jumalainen äiti ei anna teidän tehdä sitä.

Haaskasin tänä aamuna tunnin etsiessäni tarpeeksi hyvää kuvaa siitä, mitä näin ja tunsin tästä tulevasta jumalaisesta äidistä, joka kantaa UUSIA ylösnousseita 5D+ Vesimiehen ajan energioita ja UUSIA energiamalleja. Yllä oleva kuva on kamalan riittämätön, joten sinun täytyy visualisoida kuvaukseni siitä, mitä havaitsin 22.–23. päivä.

Kuitenkin ennen kuin menen siihen, minun tarvitsee sanoa, että useimmilla meistä on ennakkouskomuksia ja odotuksia, että jumalainen äiti, feminiinisyys on pelkästään pehmeää, lämmintä, pörröistä, rakkaudellista, hoivaavaa ja lempeää, ja siinä on kaikkialla isoja, pehmeitä ja tyttömäisiä kaaria ja helppoja reunoja. Juu ei, heitä nuo virheelliset fantasiat roskiin välittömästi. Tämän UUDEN ajan jumalainen äiti on kaikkea muuta, ja tämä tuleva ylösnoussut UUSI Vesimiehen ajan versio siitä on jokseenkin vastakohta kaikelle pumpulinpehmeälle ja maan jumalatartyyppiselle kultsipuppeli-äiskäjutulle. Anteeksi vaan suorasukainen slangi, mutta tämä narttu viiltelee sinua! Kiität minua myöhemmin tuosta karkeasta totuudesta, kun ymmärrät sen itse.

Tällä jumalaisen äidin versiolla on tällä kertaa veitsenterävät kristallireunat, voimakkaat timanttilinjat ja -kulmat, lukemattomia timanttiviisteitä jotka leikkaavat ilmaa ja tilaa ja ihmistietoisuutta, säteilyä joka on sokaisevan valkoista valoa, ja kaikki "ei oteta vankeja" -asenteella. Jos kaikki tämä kuulostaa liian kovalta sinulle, ajattele rehellisesti globaalin patriarkaalisen ihmishistorian pimeää aikaa tuhansina viime vuosina – suurta negatiivisuutta, vääristymiä, väkivaltaa, turruttavaa typeryyttä, musertavaa heikentämistä ja loputonta tarvetta tappaa muita ihmisiä. Jumalainen äiti, feminiinisyys on tätä ylösnousevaa UUTTA aikaa, UUTTA Maata, UUSIA ihmisiä varten täysin valmis sen osalta, mitä on ollut, ja se on täällä nyt saadakseen kaikki ja kaiken takaisin UUDELLE jumalaisen Lähteen raiteelle mahdollisimman pian. Eikä se aio rakastaa, hellitellä tai lirkutella sinua sinne, vaan potkaisee perseellesi niin usein, kun on tarvetta. Monet meistä ovat kokeneet jotain tästä tammikuussa 2021, emmekä oivaltaneet, kuka ja mikä se oli.

https://highheartlife.files.wordpress.com/2015/03/aquarius-diamonds-4.jpg?w=156&h=155 21.–22.1.2021 paikkeilla havaitsin, selvänäköisesti näin ja tunsin tulevan jumalaisen äidin, feminiinisyyden UUDESSA timanttikristallisessa Vesimiehen ajan Kristus-taajuuden energia-asussaan. Tämä vaikutti minusta tuolloin massiivisilta, uskomattoman vaikuttavilta, vesimiesmäisiltä ja väreileviltä energia-aalloilta kaukana avaruudessa, matkalla suoraan kohti fyysistä Maata ja meitä. Se oli jumalainen äiti. Se ei ollut vain jokin tuleva kosminen energia-aalto galaktisesta keskuksesta, Auringosta, kosmoksesta, toisesta ulottuvuudesta, vaan se oli jumalainen äiti siinä energia-asussaan, joka sopii yhteen Vesimiehen ajan ja ylösnousevan Maan ja ihmiskunnan kanssa.

Se ei ollut ainoastaan uskomattoman vakuuttava muodoltaan, vaan – tämä on kummallinen osa tässä – sillä hetkellä kun havaitsin sen, tapahtui jotain fyysisesti. Siirto, yhteys, maadoittaminen ja ruumiillistaminen tehtiin tuossa sekunnin murto-osassa, jolloin havaitsin sen energiamuodossaan muutama päivä sitten. Se oli ensikontakti tähän UUTEEN korkeamman taajuuden versioon ja yleiseen energiamalliin, jota jumalaisen äidin, feminiinisyyden Vesimiehen ajan Kristus-timanttienergiat ilmentävät.

Aiemmin alemmassa syklissä, kauan ennen ylösnousemuksen alkamista, silloin kuin oli aika tuoda uusi energia ihmisten integroitavaksi globaalisti, jatkamaan heidän kasvuaan, oppimistaan ja luovuuttaan, "uusi" planeetta ilmestyi yhtäkkiä jonkun astronomi-tiedemiehen löydettäväksi. Jokaisen "uuden" planeetan näkeminen oli tuon planeetan energioiden fyysisen tason aktivoimista ihmisen kollektiivitietoisuuteen ja ulkoiseen fyysiseen todellisuuteen. Hetki jolloin tuo "uusi" planeetta nähtiin fyysisesti, yhdisti, ankkuroi ja aktivoi tuon planeetan energiat ihmisiin. Ihmiset yrittivät sitten loppuelämänsä ruumiillistaa, elää ja ilmaista noita "uusia" planeettaenergioita ja kasvaa lisää.

Kun havaitsin näiden energioiden lähestyvän Maata ja meitä viime viikolla, se tuntui hyvin samanlaiselta, kun "uuden" planeetan löytäminen fyysisesti vanhassa patriarkaalisessa menneisyydessä. Toisin sanoen, tuon energian näkeminen jotenkin välittömästi yhdisti, ankkuroi ja aktivoi sen tähän ylösnousevaan Maahan ja jokaiseen vapaaehtoiseen, joka oli ja on tällä hetkellä kykenevä ruumiillistamaan kaiken sen nyt. Havaitessani tämän viime viikolla, sen havaitsi myös muutama muu ihminen ympäri maailmaa omilla ainutlaatuisilla tavoillaan.

Tässä kohtaa tästä tulee mielenkiintoista. Puolentoista tunnin sisällä sen jälkeen kun olin havainnut jumalaisen äidin UUSISSA energiahepeneissään, monilla ihmisillä oli jokin iso fyysinen sivuvaikutus. Jotkut teistä tunsivat tämän ja joko kokivat sen fyysisesti, kuten minä, tai kokivat sen unissaan kuluneella viikolla. Paljon on tapahtunut, ja alamme vasta yhdistellä asioita siinä, mitä se oli ja miksi näitä sivuvaikutuksia tapahtui.

Tuntien sisällä siitä kun havaitsin tuon jumalaisen äitienergian lähestyvän Maata ja ihmiskuntaa, outoja ja hyvin uranusmaisia (Uranus on Vesimiehen hallitsijaplaneetta) "onnettomuuksia" tapahtui hyvin lähellä taloani. Iso kuorma-auto joka oli täynnä käytettyjä renkaita, pyörähti kyljelleen suoraan taloni takana. Noin puolen tunnin kuluttua joku nuori aikuinen mies törmäsi pyörällään etupihalleni. Häneen ei sattunut, mutta hän sotki pihani ja hänellä oli onnea, ettei hän kaatunut mihinkään pihani kivenjärkäleeseen. Pian tämän kaiken jälkeen muita juttuja tapahtui parille lukijalleni.

Energiayhteys joka tehtiin jumalaiseen äitiin ja havaintoni siitä, aiheutti melko intensiivisiä ja äkillisiä jälkiseuraamuksia täällä fyysisyydessä. Monet meistä tunsivat paljon vihaa ja/tai surua tai masennusta noin 22.1.–28.1. Monet meistä ovat tunteneet myös vihaa ja/tai surua tulevan ihmisistä yleisesti noin 22.1. lähtien. Tunnen, että tämä oli suoraan yhteydessä jumalaisen äidin, feminiinisyyden ankkuroimiseen tässä UUDESSA energiamuodossaan ylösnousevaan Maahan. Tämä evoluutioylösnousemusmuutos on täysin vastakohta sille, millainen elämä, todellisuus, ihmiskunta ja ihmistietoisuus ovat olleet. Monet kamppailevat tällaisen kaikenkattavan muutoksen kanssa, joka tapahtuu ehdottomasti kaikessa, mitä he ovat tunteneet.

Minun täytyy palata tässä vähän taaksepäin ja kertoa joitain jumalaisen äidin vakavista ja veitsenterävistä henkilökohtaisista viesteistä, joita sain viime viikolla. Olin tehnyt parille lukijalle pari asiaa, joiden ajattelin ja uskoin tuolloin – toistan, joiden ajattelin ja uskoin – olevan "hyviä" ja "hyödyllisiä" heidän kannaltaan. Jumalainen äiti kertoi minulle vastikään muuta, ja ymmärsin ja tiesin välittömästi, että tuo informaatio oli 100 % totta. Tämä on hyvin, hyvin tärkeää, koska se näyttää meille kaikille, miten täysin, syvällisen ja uskomattoman erilaisia nämä UUDET tulevan Vesimiehen ajan timanttikristalliset jumalaisen äidin, feminiinisen Kristuksen energiat ovat kuin ne, jotka ovat tuttuja meille.

Se mikä oli ennen hyödyllistä ja hyvää, ei ole juurikaan enää, koska muutumme ja kehitymme enemmän ja enemmän UUTEEN, eikä tuo UUSI ole yhtään samanlaista kuin entiset patriarkaaliset ajat. Ei yhtään.

Siis jumalainen äiti kertoi minulle hiljattain selvin ja veitsenterävin sanoin, että ns. "avun" ja "hyvyyden" jne. vanhat muodot eivät enää päde tässä ylösnousseessa UUDESSA tietoisuudessa ja korkeammissa energioissa. Itse asiassa tilanne on täysin päinvastoin. Ei ole enää ulkoista vanhaa fokusta – kaikki on nyt sisäistä, ja kaikkien yksilöjen täytyy nyt ruumiillistaa UUDET energiat itse ja muuttua toistuvasti. Jos niin ei tapahdu, epämiellyttävät sivuvaikutukset jatkuvat ja lisääntyvät.

Lisäksi muutama päivä sitten myös eräs vapaaehtoisystävä lähetti sähköpostia, että hän oli saanut hiljattain jumalaiselta äidiltä ei-pörröisen viestin lopettaa & luopua, mitä hän oli tehnyt ja mistä hän oli myös nauttinut. Tuo viesti oli: "Ei, tee paremmin", minkä tunnen täydelliseksi kaikin tavoin meille kaikille. Saimme kumpikin suurin piirtein samoihin aikoihin saman "lopeta & luovu" -viestin jumalaiselta äidiltä, että meidän kummankin täytyi lakata tekemästä tiettyjä asioita, joita olimme tehneet ja jotka olivat meille "hyviä" ja "hyödyllisiä" eri tavoin. Meille kummallekin kerrottiin, että meitä ja energioitamme tarvittiin UUSILLA erilaisilla tavoilla nyt, ja meidän pitää toimia sen mukaisesti ja lakata pelleilemästä. "Okei, UUSI äiskä jolla on terävät timanttireunat, me lupaamme sen!"

Kuten tavallista, yritän saada artikkeleihin mukaan vähän huumoria, jotta informaatiosta saadaan helpommin samaistuttavaa ja olomme tuntuu vähän paremmalta kaiken sen osalta, mitä käymme läpi. Mutta UUDESSA jumalaisessa äidissä on tässä energiamuodossa kyse nykyisen työn saamisesta valmiiksi välittömästi, koska se ei aio hidastaa lähestymistapaansa mukautuakseen sinuun ja minuun! Ei, ei, tilanne on päinvastoin. Sinä ja minä saamme "paskamme" järjestykseen heti paikalla, koska jumalainen äiti lähestyy, ja nopeasti nyt. Kuten sanoin aiemmassa artikkelissa, jumalainen äiti tässä UUDESSA energiamuodossaan on täysin käytössä fyysisessä maailmassa vuoteen 2022 mennessä, on valmis tai ei. Henkilökohtaisen kokemuksen perusteella ehdotan, että saat itsesi energeettisesti valmiiksi sitä ja kaikkea UUTTA varten.

https://highheartlife.files.wordpress.com/2013/12/86x73-silvergem-heart.jpg?w=86 Tämä ei ole "kultainen aika", vaan timanttikristallinen Vesimiehen feminiini-Kristuksen valoaika. Valtava ero – jopa niin suuri, että se on lähes käsittämätön.

Lisäksi yksi lukija lähetti sähköpostia taannoin kokemuksesta, joka hänellä oli 26.1. Trader Joe -kaupassa. Hän koki jonkin tyyppisen jakautumisen ja muutoksen, joka aiheutti fyysisiä pää- ja silmäkipuja ja visuaalisia vääristymiä "todellisuuteen". Uskoakseni nämä ja muut poikkeavuudet kiihtyvät vuoden 2021 ja 2022 aikana. Ratsasta UUSILLA tulevilla energia-aalloilla, joita jumalainen äiti tuo, kaikkien niiden muiden rinnalla joita tulee Auringosta ja muualta. Älä koskaan unohda, että paras tapa käsitellä kaikkia näitä energiamuutoksia on olla mahdollisimman joustava ja halukas toistuvaan muutokseen välittömästi.

Denise Le Fay

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.