MARRASKUU 2016 – VANHOJEN MALLIEN PIRSTOUTUMISEN VAIKEA KUUKAUSI

Kirjoittanut Denise Le Fay (highheartlife.wordpress.com)

27.11.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Marraskuu 2016 on epäilemättä mennyt kosmisessa ennätysajassa melkein kaikilla. Olen edelleen osittain taisteluväsynyt, kun valtava määrä alempaa patriarkaattitodellisuutta on räjähtänyt kaikkien naamalle ja sydämeen, kuin odottamaton Uranuksen transiitti joka muuttaa asiat pysyvästi traumaattisessa sekunnin murto-osassa. Kuten hyvin tiedät, lisää on tulossa, joten rentoudu ja keskity (ja keskity uudestaan niin usein, kun tarvitaan) uuteen korkeampaan – ei vanhaan negatiiviseen, joka hosuu erilaisten kasvojen ja erilaisilta näyttävien pelisuunnitelmien kera. Ihmisillä tapahtuu paljon enemmän heräämistä (joka puolella), eivätkä kaikki heistä ota vuoden 2017 paljastuksia hyvin. Sen selville saaminen taas, että omalla itsellä pelataan, ei ole helppoa monille, mutta se on osa patriarkaatin alastuloa, joten anna heidän käydä läpi kasvuoivalluksensa (tai sitten ei), koska se on tärkeää ja välttämätöntä. On vain yksi tie ulos, eikä se kulje toisen ihmisen, johtajan, pelastajan, ryhmän, puolueen tai maan kautta.

Haluan kiittää kaikkia taas rakkaudesta, valosta ja tuesta äärimmäisen epätodellisen nolla-alueeni aikana, kun paras kissaystäväni teki kuolemaa. Ei ole hyvä olla pitkään nolla-alueen ajattomassa ajassa/paikassa/tilassa, kun sydän on särkynyt ja suree! Se kesti ikuisuuden omasta perspektiivistäni katsottuna, sitten se oli ohi ja laskeuduin uuteen tilaan, mutta tuo 9-energiasiirtymä nolla-alue-energioiden läpi tuntui uskomattoman surrealistiselta koko marraskuun. Tiedän, että monet tunsivat tämän porrasiirtymän tässä kuussa ja hyvin pieni osa siitä oli helppoa tai mukavaa.

Oletan, ettei joulukuu ei ole kovin erilainen, kun vuoden 2016 9-loppuunsaattamisenergiat viimeistellään ja kaikki jatkavat kulkemista näiden surrealististen "hämärän rajamailla" –tyyppisten nolla-alue-energioiden läpi, valmisteluna vuoden 2017 uusien alkujen 1-energioiden saapumiseen uudella olemistasolla. Yhdestä perspektiivistä tämä kestää vain muutaman hetken, toisesta se on puoli ikuisuutta ajattomalla nolla-alueella, joten käytä se hyvin ja viisaasti, koska me (eli edelläkävijät) törmäämme tammikuussa 2017 ns. uudelle, korkeammalle maaperälle.

Varhaislapsuudesta saakka olen tiennyt, että täällä USA:ssa käytössä oleva "systeemi" ei olisi käytettävissäni, kun saavutan perinteisen eläkeiän. Tuo koko elämän mittainen tieto on suututtanut, turhauttanut ja huolestuttanut minua, ja olen todella kyllästynyt siihen kaikkeen. Joulukuussa 2016 täytän 65 vuotta, mikä merkitsee, että minulla on enemmän pakollisia patriarkaalisia asioita hoidettavana, kun haen "medicarea" (suom. huom. yli 65-vuotiaille tarjottava sosiaalivakuutus), mutta edelleen maksan terveyspalveluista ja lääkkeistä, joita en halua (enkä ota) tai joihin en ole koskaan uskonut. En halua maksaa tästä kamalasta pelistä enää, mikä merkitsee, että minun täytyy tietoisesti luoda uusi, korkeampi ja parempi "peli" itselleni. Me kaikki teemme sen riippumatta siitä, mikä ikämme on 2016 ja 2017. Suurten ikäluokkien hipit (joista monet ovat olleet edelläkävijöitä koko elämänsä), onko teillä kaiken tämän aika nyt?

Kerron tämän vain, koska olen kokenut lisääntyvässä määrin pallomaisen tietoisuuden vuodesta 2012 lähtien. Pari kuukautta sitten korkeampi tietoisuus ehdotti, että luen muutamia artikkeleitani näitä HighHeartLife-sivuilta, mutta takaperin uusimmasta taaksepäin. Olin kahlannut läpi vain noin seitsemän artikkelia, kun tämän ehdotuksen syy selvisi minulle. Tämän tekeminen sai minut vaivattomasti poistumaan lineaarisesta ajasta ja astumaan pallomaiseen tietoisuuteen, joka on ajattomuudessa. En voinut uskoa, miten helposti ja nopeasti tuo pikku temppu toimi! Tunnustan kuitenkin, että minulla oli hetkellisiä vaikeuksia tasapainottua lineaarisen ajan ja lineaarisen ja yksisuuntaisen tietoisuuden ulkopuolella. Ollessani tuossa ajattomassa kvanttiajassa ja pallomaisessa tietoisuudessa, asioissa oli minusta paljon enemmän tolkkua, kun tarkastelin niitä tällä tavalla taaksepäin. Oivalsin pian, että se oli normaalimpi korkeammalle minulle kuin inkarnoituneelle Deniselle. Kaikki tämä kuitenkin muuttuu nyt nopeasti ja pallomainen tietoisuus lineaarisen ajan ja paikan ulkopuolella on kaikilla edelläkävijöillä erittäin korkealla niiden asioiden listalla, jotka täytyy oppia nopeasti uudestaan 2017. Tämä oli varoitus, ole hyvä.

Jos nyt luet uudestaan kaksi viimeistä kappaletta, asioissa alkaa olla vähän enemmän tolkkua, siis korkeampaa tolkkua. Ensimmäinen näistä kappaleista on hyvin lineaarista vanhan alemman maailman juttua, kun taas toinen kappale koskee kehittymistä sen yli henkilökohtaiseen mestaruuteemme fyysisyyteen inkarnoituneina valo-olentoina. Pelaan ensimmäisen kappaleen "peliä" vain muutaman hetken, sitten olen valmis ja "eläköidyn" uuteen korkeampaan olotilaan, tietoisuuteen ja todellisuuteen. Entä sinä? Älä odota, että olet 65-vuotias. Mennäänpä nyt siihen uusien 1-energioiden myötä.

Toinen nokkela tapa vanhan alemman lineaarisen tietoisuuden hihnojen löystyttämiseen on maata kotona lattialla ja katsoa kaikkea tästä eri perspektiivistä. Tee sitä niin kauan, kuin haluat, ja käänny sitten neljänneskierros, jotta pystyt katsomaan toisen osan kodistasi vähän eri suunnasta. Tee tämä kaikkiin suuntiin avautuessasi havaitsemaan enemmän kuin pelkän jokapäiväisen puurtamistodellisuuden, johon olemme hyvin tottuneet. Pelkästään tällaiset pikku temput auttavat kovasti katsomaan todellisuutta vähän eri perspektiivistä, ja tämä saa vielä suurempia sisäisiä evoluutiomuutoksia tapahtumaan nopeammin kuin muuten.

Vielä korkeammat valoenergia- ja fotonivalotaajuudet ovat takoneet meitä kuluneella viikolla. Ne ovat olleet tavallista voimakkaampia – mitä se ikinä tarkoittaakaan enää?! – ja aiheuttaneet voimakkaita energeettisiä ylösnousemuskipuja ja –särkyjä. Ne ovat aiheuttaneet myös suurta sisäistä kylmyyttä (ajattele kuumien aaltojen vastakohtaa), jota mikään ei lämmitä. Suuria sisäisen kylmyyden tunteita on tyypillisesti, kun teemme uuden suuren siirtymän syvemmälle uudempaan ja korkeampaan tilaan ja olemiseen, joten älä pelkää sitä, vaan rentoudu siihen. Lämmität uuden tilan heti, kun totut siihen ja teet siitä ns. energeettisesti omasi.

Aina läsnä oleva sisäinen korvien soiminen alkaa joka kerta, kun kohtaamme uuden korkeampien valoenergiataajuuksien aallon jostain – paikallisesta auringosta, galaktisesta keskuksesta, muista galakseista, jumalaisesta lähteestä jne. Evoluutiokello alkaa ikään kuin soida ja kertoo, että me – DNA ja tietoisuus – olemme taas kerran kehittymässä joksikin uudeksi ja valtavasti paremmaksi.

Yksi suuri oire on viime aikoina ollut tunne, että DNA kehittyy uusin ja aiemmista vuosista poikkeavin tavoin. Tämä liittyy vuoden 2016 kolmanteen ja viimeiseen 9-energiasykliin, ja kehomme ja DNA on käynyt läpi hyvin suuria evoluutiomuutoksia koko vuoden, mutta vielä enemmän marraskuussa ja koko joulukuun.

Koko vuoden 2016 hyvin negatiivisilta näyttäviä ja tuntuvia asioita, olentoja, vanhoja energiamalleja, ajatuksia ja tunteita on vyörynyt tilamme, kotimme, tietoisuutemme, tunteidemme, vanhan itsemme ja uuden esiintulevan itsemme läpi. Se on ok. Älä tuomitse, kiinnitä vain huomiota, mutta tee se tuosta taianomaisesta neutraalista 5D-tarkkailijaperspektiivistä – ei vanhasta alemmasta pelkojen, syyllisyyden, häpeän, hämmennyksen jne. perspektiivistä. Vanhojen 3D- ja 4D-astraalitynnyrien pohjat ovat lentäneet ilmassa koko vuoden, ja monet meistä ovat nähneet, tunteneet, kuulleet, maistaneet ja intiimisti tienneet sen, kuten pitäisi olla odotettua loppuunsaattamisen 9-energiavuonna, erityisesti tänä vuonna! Näe se kaikki ja päästä siitä irti ilman tuomitsemista, epäilyjä, itsen epäilemistä tai kiinnittymistä. On aika siivota vanha leiripaikka, ennen kuin lähdemme siltä kokonaan uusille alueille.

Tiedän, että on ollut rankkaa tässä kuussa – usko, että tiedän – mutta tämä on vain, mitä on, tässä kohtaa ylösnousemuksen evoluutioprosessia. Mitä auliimpi olemme päästämään irti kaikesta vanhasta ja astumaan uuteen, vaikkemme näekään sitä vielä, sitä helpompi ja nopeampi tämä prosessi on kaikille. Tässä kunnostaudumme nyt. Sitä teemme ja siksi olemme täällä nyt – tekemässä sen itsemme ja kaikkien muiden vuoksi kaikkialla. Lisäksi jotkut noista valo-olentoenkeleistä jotka ovat auttaneet sinua, ovat muita aspektejasi, jotka ovat korkeammilla tasoilla ja auttavat ja opastavat sinua, joka olet inkarnoituneena tänne fyysiseen lihaan, ja laajentavat valoa tehdäksesi oman osasi tässä ja nyt. Olemme niin tajunneet tämän.

Denise

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.