SAMANAIKAISTA MUUNTAMISTA JA RUUMIILLISTAMISTA SEKÄ LISÄÄ UUSIA VALOJA

Kirjoittanut Denise Le Fay (highheartlife.wordpress.com)

25.11.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

[Sivuhuomautus. Viime viikolla aloin selvänäköisesti nähdä lisää uusia valoja ja värejä, monet valtavina aaltoina jotka pyörivät eri alueilla. Nämä viimeisimmät uudet ja paljon korkeammat valotaajuudet ovat erilaisia kuin mikään, mitä olen nähnyt tai tuntenut ennen tätä, ja niiden energiat tuntuvat siltä, miltä olen aina tietoisesti muistanut korkeampien ulottuvuustasojen ja muiden olotilojen tuntuvan. Hämmästyttävää saada tuo taso lopultakin tänne fyysiseen ulottuvuuteen, aivan kuin "taivas maan päälle".

Koska näin ja tunsin nämä viimeisimmät uudet valot, värit ja aallot, muutin HighHeartLife-sivustoni taustakuvaa muutama päivä sitten osoitukseksi tästä ja jakaakseni tämän parhaan kykyni mukaan. Ei tietenkään ole mitään kuvia, jotka tekevät oikeutta näille uusille valoille, väreille ja aalloille, mutta yritämme silti.

Aloin kirjoittaa tätä artikkelia eilen 24.11. ja sain sen puolittain valmiiksi, kun minun täytyi maalata uusi kerros johonkin. Toinen kerros tänään! Myöhemmin eilen illalla kävin sähköpostissani ja siellä oli ilmoitus Sandra Walterin viimeisimmästä informaatiosta näitä uusia valoja ja värejä koskien. Tämä on upeaa, koska se osoittaa, miten monet ihmiset näkevät ja tuntevat nämä viimeisimmät uudet valot ja energiat, jotka ovat hyvin korkeaa taajuutta ja visuaalisesti tietysti sanoinkuvaamattomia.]

Olen koko tämän vuoden nähnyt suuren, eteerisen ja tasasakaraisen ristin tai plus-merkin asetettuna kehoni päälle. Tämän ristin yläosa on lähellä päälakea, alaosa vanhan alemman sydämen kohdalla ja sivut oikean ja vasemman olkapään kohdalla.

Koko vuoden toisen tai molempien olkapäideni niveliin on sattunut kuin pyhä helvetti. Tarkoitan siis epänormaalisti. Minulla on ollut vasemmassa olkapäässäni kipua varhaisteinistä saakka, mutta se mitä tänä vuonna on tapahtunut ja jatkuu edelleen, on vähän erilaista. Kehon vasemman puolen pitäisi olla vinkki jostain vanhoista 3D:n kivuista, implanteista, vääristymistä, rajoituksista, pimeystiimin jäljityslaitteista, varkauksista jne. Olen tiennyt vuosikymmeniä, että kehoni ja pääni vasen puoli on ammuttu seulaksi pimeystiimin kajoavilla toimilla ja laitteilla. En ole ainutlaatuinen näiden eteeristen hyökkäysten ja implanttien osalta, koska melkein kaikilla ihmisillä jotka elävät nyt, on ollut tai on edelleen näitä.

Kun vasemman olkaniveleni kipu hyppäsi ensimmäistä kertaa elämässäni vasempaan olkapäähän vuoden 2017 alussa, ensimmäinen ajatukseni oli, että olin nukkunut huonosti tai tarvitsin uusia tyynyjä tai minä vain vanhenen, joten "opi elämään kipujen kanssa". Kaikki nuo asiat ovat melko totta, mutta koska olen nähnyt tämän eteerisen ristin tai plus-merkin koko vuoden, oivalsin, että pelissä oli muutakin kuin vanheneminen ja nivelsärky sen vuoksi. Tämä kipu on ollut superankaraa ja äkillistä ja sitten taianomaisesti se on kokonaan poissa, ja sitten se palaa muutaman päivän päästä takaisin – ja tätä on jatkunut koko vuoden.

Kun kysyin vuoden alussa, mikä tämä eteerinen risti on, havaitsin, että pimeystiimi oli laittanut sen ihmisiin rajoittaakseen heitä ja ristiinnaulitakseen heidät energeettisesti tietylle alemmalle taajuusasteikolle, mikä merkitsee myös yhteensopivaa tietoisuusasteikkoa. Huomasin, että tämän ristin keskus oli lähellä vanhaa alempaa 3D-kurkkuchakraa ja ymmärsin, että nämä vanhat, negatiiviset päällysteet, joita pimeystiimi on laittanut ihmisiin, eivät ole ainoastaan pitäneet heitä ja heidän tietoisuuttaan hyvin matalalla taajuusasteikolla, vaan myös hiljaa kaikista julmuuksista, erityisesti naiset. Maailmanlaajuisesti naisten ääni on hiljennetty patriarkaatin alusta saakka, tuhansia vuosia sitten, kun miessydämet estettiin tarkoituksella tuntemasta juuri mitään. Miehet eivät ole kyenneet tuntemaan, olemaan empaattinen, tuntemaan myötätuntoa tai korkeampaa rakkautta jne. ja naiset eivät ole pystyneet tai heidän ei ole sallittu sanoa mitään, puhua omaa totuuttaan, antaa ääntä millekään tai vastustaa mitään, minkä globaali patriarkaatti on luonut, vaikka se olisi ollut kuinka synkkää ja pahaa.

Kuitenkin, kuten on ollut päivittäin selvempää ja selvempää vuonna 2017, kaikki tämä ja paljon muuta on kirjoitettu luonnostaan yli uudella valolla ja uusilla yhteensopivilla koodeilla, jotka liittyvät uuteen Maahan ja uuteen evoluutiosykliin uudessa korkeammassa universumissa. Kaikkien näiden vanhojen ja uusien asioiden ja muutosten vuoksi, monet edelläkävijät, muuntajat, ruumiillistajat, tiennäyttäjät ja tienviitoittajat ovat tehneet, mitä he aina tekevät ylösnousemusprosessissa: muunnamme vanhaa alempaa negatiivisuutta ja samaan aikaan ruumiillistamme suurempia määriä ja korkeampia tasoja uutta valoa ja uusia koodeja.

Koska monilla edelläkävijöillä tapahtuu näitä asioita itsessään sekä fyysisessä ja energeettisessä kehossaan aina samanaikaisesti, on usein helppoa olla täysin käsittämättä, missä laajuudessa näitä prosesseja on itse asiassa tapahtunut sinussa, kehossasi, fyysisessä todellisuudessasi ja myös monilla aikajanoilla ja monissa ulottuvuuksissa. Alempi vanha kaksinaisuustietoisuus ajattelee polarisoituneesti joko/tai, kun taas pallomainen ja kvanttinen yhtenäistietoisuus havaitsee monia asioita, tasoja, ulottuvuuksia, maailmoja, aikajanoja jne. samanaikaisesti eikä sitä saa tolaltaan mikään tästä. Multitaskausta parhaimmillaan! Mutta koska me edelläkävijät olemme eläneet vanhassa maailmassa ja vääristymissä kehittyessämme uuteen ja tehdessämme energiatyötä sekä itsemme että fyysisen kehomme kautta, joiltakin meistä vie jonkin aikaa, jotta pöly laskeutuu ja oivallamme selvästi, miten paljon olemme itse asiassa edistyneet viimeisimmän evoluutiomuutoskierroksen aikana. Tunnen, että näin on ollut toistuvasti koko vuoden 2017.

Siis paljon positiivista muutosta ja edistystä on tapahtunut tänä vuonna ja se jatkuu, mutta sitä on joskus vaikea nähdä, kun jokin ankara fyysinen kehokipu pitää samanaikaisesti kuristusotteessaan. Katson alemmalla tietoisuudella ja on ankaraa fyysistä kipua. Katson korkeammalla tietoisuudella ja on transformaatiota ja vanhojen alempien negatiivisten tukosten, vääristymien ja epäorgaanisen sekaantumisen täydellistä poistamista. Katson kummallakin ja kaikessa on paljon enemmän tolkkua, ja se antaa minulle lisää päättäväisyyttä jatkaa tämän tekemistä ja enemmän. Edelläkävijöiden uskontunnustus: ylösnousta kaikki, nyt!

Noin viime viikolla näin selvänäköisesti uusia korkeamman tason jumalaisen isän/maskuliinisuuden ja jumalaisen äidin/feminiinisyyden energia-aaltoja tulevan sisään. Nämä uudet korkeammat valoaallot pyörivät hitaasti ja kimalsivat kuin kirkkaat ja puhtaat timanttivalot. Kuitenkin se miltä ne tuntuvat, on kauniimpaa, kuin miltä ne näyttävät. Ne ovat niin korkeaa taajuutta, että voi helposti tuntea rakkauden niissä, ja kun autuaasti kylpee näiden uusien korkeampien valoaaltojen energiassa, ruumiillistaa sitä myös.

On usein vaikeaa ilmaista uusien energioiden merkittäviä huippuja verrattuna vanhaan, matalaan ja negatiiviseen kaikkeen. Tästä syystä yritän löytää kuvia useimpiin artikkeleihin, koska kuvat sanovat kaiken kauniisti ja puhtaasti. Voi selvästi nähdä ja tuntea, miten erilaisia energiat ovat ensimmäisessä kuvassa, jossa on erivärisiä tasasakaraisia ristejä tai plus-merkkejä, ja kolmessa aaltokuvassa. Ensimmäinen kuva tuntuu rajoittavalta ja liikkumattomalta, kun taas muut kolme tuntuvat avoimilta, laajentuvilta, joustavilta ja täynnä rauhaa olevilta. Kun kaikki tämä ja enemmän juoksutetaan kirjaimellisesti fyysisen kehosi, tietoisuutesi, elämäsi ja monien todellisuuksiesi läpi, se on joskus vähän liian suuri kontrasti. Torkut kuitenkin auttavat siinä valtavasti.

Takaisin vaihtelevaan oikean olkapääni kipuun, joka joinain päivinä vaihtaa lyhyesti vasemmalle puolelle. Tähän liittyy myös lonkkanivelet ja osa selkärankaa/nikamia ja lihasryhmiä jne. Koko vuoden olen käsitellyt tätä ankaraa fyysistä kipua, jota on seurannut päivien tai tuntien tunne, että kasvojeni (enimmäkseen, mutta myös muualla) molekyylit ja atomit laajentuvat Linnunradan ulkopuolelle ja olen jotain muuta, jotain uutta ja paljon parempaa. Sitten myöhemmin tiskaan, pesen pyykkiä, vien äidin vessaan, syötän hänet jne. jne. jne. Emme olisi uskoneet mitään tästä, jos meille olisi kerrottu aiemmin – miten skitsofreniselta tämä ylösnousemusprosessi itse asiassa tuntuisi elää läpi kehossamme ja itsessämme!

Koska vanhoja, alempia, päälle-liimattuja rajoituksiani joita osittain edustaa kuva erivärisistä tasasakaraisista risteistä, kylvetetään samanaikaisesti noissa kolmessa (on useampia kuin vain nämä kolme uutta valoa) viimeisimmässä uudessa ja korkeammassa valotaajuudessa, nuo vanhat ristit ovat räjähtäneet tämän viimeisen kuvan kaltaisiksi. Tuskalista, autuasta, taas tuskallista, taas autuasta – loputtomasti, kun kehitymme ja ruumiillistumme enemmän, korkeammalle ja laajemmalle.

Näen ja tunnen jotain hyvin suurta ja hyvin upeaa tulevan joulukuun 2017 energioiden myötä. Ensinnäkin transitoiva Saturnus siirtyy Kauriiseen 19.12., ja koska syntymäkartallani aurinko on Kauriin 1 asteessa, tästä tulee yksi ruumiillistumisprosessin virstanpylväs minulle henkilökohtaisesti.

Toiseksi, joka kerta kun transitoiva Saturnus on ollut joko Kauriissa tai vastamerkissään Ravussa viimeisten noin 30 vuoden aikana, pimeystiimin valtavaa toimintaa on tapahtunut elämässäni hyvin epämiellyttävästi. En sano, että tämä tapahtuu taas, kun Saturnus siirtyy Kauriiseen noin kolmen viikon kuluttua – ei minulla eikä sinulla. Sanon, että näin todellisuus ja elämä menivät aiemmin alemmilla tasoilla, kun Saturnus transitoi Kaurista tai Rapua. En kiinnittänyt edes tietoisesti huomiota tähän, kun se tapahtui minulle ensimmäistä kertaa yli 30 vuotta sitten, mutta panin tietysti merkille, kun 15 vuotta myöhemmin (puolivälissä Saturnuksen kierrosta 12 merkin läpi) samat negatiiviset teemat aktivoituivat yhtäkkiä taas elämässäni, talossani, naapurustossani jne.

Mutta muista, että seitsemän auringonleimahdusta ampui tarkoituksella Saturnusta huhtikuussa 2017, mikä vapautti, ylösnosti ja kehitti sen ulos epäorgaanisista implanteista ja vääristymistä, jotka pimeystiimi laittoi siihen tahallisesti kauan sitten. Niinpä aivan kuin kaikki nuo vanhat energeettiset eetteri-implantit, jotka ovat muodoltaan tasasakaraisia ristejä, räjäytetään unholaan monien meidän fyysisestä kehosta nyt, sama on tapahtunut ja tapahtuu edelleen niille planeetoille koko aurinkokunnassamme ja sen ulkopuolella, jotka täytyy vapauttaa negatiivisista vääristymistä, jotka pimeystiimi on aiheuttanut kuluneen suuren syklin aikana. Tämä merkitsee – ja se on supertärkeää monilla tasoilla – että kun Saturnus siirtyy Kauriiseen 19.12.2017, se tekee sen ensimmäistä kertaa vapaana pimeystiimin kaikista negatiivisista implanteista, vääristymistä, sekaantumisesta ja suunnanvaihtokuvioista! Fyysinen todellisuus parantuu tämän (ja myös paljon muun) vuoksi hyvin dramaattisesti ja nopeammin, kuin useimmat uskovat.

Tämä on valtava ja täysin uusi juttu sekä useimpien ihmisten vielä tunnistamaton ylösnoussut vapaus. Vuosi 2018 heijastaa näitä Saturnuksen positiivisia evoluutiomuutoksia äärimmäisesti. Saturnuksen ollessa lisäksi Kauriissa transitoivan Pluton kanssa, patriarkaaliset päät tulevat pyörimään yksi toisensa jälkeen julkisesti, kunnes ei ole enää patriarkaalisia päitä, joiden täytyy pyöriä. Evoluutioroskan poistamista.

Joulukuun päivänseisaus – ja sitten syntymäpäiväni – on myös energeettisesti ekstraspesiaali tänä vuonna. Lisää kruunataan, lisää lähtee, lisää tulee edelläkävijätietoisuuteemme ja -kehoomme, ja useammat ihmiset yhtäkkiä elävät, havaitsevat ja toimivat ilman pimeystiimin vanhoja implantteja ja sekaantumista, mikä merkitsee, että heidän korkea sydämensä tulee joka päivä aina vain enemmän käyttöön. Tässä kohtaa kaikesta tästä ylösnousemusjutusta tulee paljon helpompaa jokseenkin kaikille, riippumatta siitä millä porrasaskelmalla he ovat nyt.

Denise

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.