IRTIPÄÄSTÄMINEN KAKSINAISUUDESTA ENEMMÄN JA SIIRTYMINEN YKSEYTEEN ENEMMÄN

Kirjoittanut Denise Le Fay (highheartlife.wordpress.com)

22.12.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

On ollut paljon kiinnostusta ja innostusta massiivisten energia-aaltojen ilmestymisestä 19.12.2016 ympäri planeettaa. Edellisessä artikkelissani oli mukana Dutchsincen video siitä, jos et ole kuullut tästä tai nähnyt hänen videotaan. Tuossa artikkelissa mainitsin joitain ylösnousemukseen liittyvän energian sivuvaikutuksia, joita minulla on ollut noin 17.12. lähtien, jolloin ne voimistuivat taas, ja tiesin, että jos minä tunnen niitä, monet muutkin tuntevat.

Tuossa artikkelissa en maininnut muita tunteita, joita minulla on ollut pari viikkoa ja joiden tiedän liittyvän suoraan juuri ilmentyneisiin energia-aaltoihin, jotka ovat ympäröineet planeettaa 19.12. lähtien. Itse asiassa kaksi eetteriaaltoa on ollut planeetan ympärillä jo vähän ennen tuota päivämäärää. Sandra Walter mainitsi artikkelissaan 6.12.2016, että hän oli hiljattain nähnyt kahden eetterivalonauhan kiertävän Maata eivätkä ne olleet paikoillaan, vaan liikkuivat vähän. Aiemmin en ollut nähnyt niitä selvänäköisesti itse, mutta sen jälkeen kun kuulin niistä Sandran artikkelista, olen nähnyt. Menin lukemisen jälkeen ulos, käännyin ympäri ja katsoin Maata avaruudesta – ja totta tosiaan, kaksi suurta ja hyvin kirkasta energia-aaltoa kumpuili (ja kumpuilee edelleen) planeetan ympärillä. Tämä on kaikki UUTTA informaatiota UUSISTA evoluutiotapahtumista, joten koeta kestää minua, kun yritän yhdistää nämä monet informaatiopalaset – ja näemme kaikki ne korkeammasta perspektiivistä.

Yksi tunne ja tietoisuus joka minulla on ollut 16.–17.12. saakka, on, että pieni kourallinen muutenkin pienestä inkarnoituneesta edelläkävijäihmisryhmästä ei ole ollut läsnä maan päällä ja samassa tilassa, kuin minä ja useimmat teistä jotka luette tätä. Tämä ei ole niin epätavallista, kuin ensin voisi kuulostaa, koska usein pieniä edelläkävijäryhmiä menee fyysisesti johonkin ylösnousemukseen liittyvään tehtävään fyysisen maailman toisiin osiin ja/tai ei-fyysisen maailman tosiin ja/tai toisille aikajanoille ja/tai toisiin ulottuvuuksiin. Näin tilanne on ollut aina, ja olen monta kertaa ollut itse yksi heistä näiden ylösnousemusvuosien aikana ja olen myös kirjoittanut useimmiten niistä. En kuitenkaan ollut tässä viimeisimmässä tehtävässä, mutta tietyt muut edelläkävijät olivat, ja tunsin voimakkaasti, kun he lähtivät ja palasivat. He kaikki eivät ole vielä palanneet, useimmat ovat, mutteivät kaikki täysin. Tämäkin on normaalia 5D-tietoisuudessa ja edelläkävijätodellisuudessa eikä läheskään niin epätavallista tai fantastista, miltä saattaa aluksi kuulostaa. Haluaisin mainita nimiä, mutten tee sitä niiden edelläkävijöiden vuoksi, jotka olivat omasta perspektiivistäni katsottuna muualla tekemässä ylösnousemustehtävää kaikkien puolesta. Olen varma, että he kirjoittavat siitä, jos ja kun he tuntevat, että heidän on aika tehdä niin. Minua on painostettu hullun lailla viimeiset kaksi vuorokautta kirjoittamaan loppuun tämä ja julkaisemaan se 22.12.2016. Artikkelien henkiset energia-aikataulut tehdään hyvin selväksi monille meistä, ja tämä on varmasti yksi niistä kerroista minulla!

Yksi niistä monista asioista jotka tiedostin joulukuun 2016 ensimmäisellä puoliskolla, olivat ne eri ihmiset, jotka puhuivat jumalaisen feminiinisyyden paluusta ja/tai vahvistumisesta, ja toiset ihmiset jotka puhuivat jumalaisen maskuliinisuuden paluusta ja/tai vahvistumisesta. Ensin ihmettelin, oliko joku sekoittanut asiat tai jotain, mutta kun joulukuun päivät kuluivat, oivalsin, ettei kyse ollut jommastakummasta – klassinen vanha kaksinaisuus – vaan kummankin tapahtumisesta samanaikaisesti joulukuussa. Sillä hetkellä kun sain tuon ajatuksen, näin sieluni silmin kahden energia-aallon kumpuilevan ylös ja alas ja toistensa läpi, kun ne yhdistyivät toistuvasti eri kohdissa ja kehittyivät automaattisesti joksikin hyvin uudeksi ja yhtenäiseksi korkeammalla taajuustasolla.

Yhden näistä joulukuuhun liittyvistä vihjeistä mainitsin aiemman artikkelin kommentissa. Siinä oli kyse ulkoisten energioiden tuntemisesta muutama päivä sitten niin korkealla tasolla, että se sai fyysisen kehoni värähtelemään hyvin nopeasti, sitä melkein kuin ravisteltiin ulkoisesti energeettisesti. Mainitsin tuossa kommentissa, ettei tämä ollut uudelleenjohdotusprosessin vanhaa tuttua sisäistä kehovärähtelyä. Tuo tunne on minulle hyvin tuttu, koska olen elänyt noin vuodesta 2001 saakka sen kanssa, että se etenee ja laajenee koko kehoni läpi.

Kun vähän aikaa sitten makasin sängyssä keskellä yötä ja tunsin ja analysoin tämän uuden ja hyvin voimistuneen ulkoisen energian saavan koko fyysisen kehoni tärisemään, tiesin, että se sovitti taajuuttaan yhteen sisäisen uudelleenjohdotustaajuuden kanssa minussa ja kehossani. Ja koska ulkoinen oli melkein samaa UUTTA ja paljon korkeampaa ja nopeampaa taajuutta kuin minun/sinun/meidän sisäinen korkeampi ja nopeampi taajuutemme, jotain todella upeaa on tapahtumassa, mikä sinkoaa meidät UUTEEN korkeampaan, yhtenäiseen, integroituun eikä enää erilliseen sisäiseen olotilaan, mikä on yhteensopiva ulkoisen todellisuuden kanssa.

Aluna Joy kirjoitti Facebook-sivullaan äskettäin yhden hyvin tärkeän, kaikkiin näihin tapahtumiin liittyvän asian itsestään ja pienistä pyhiinvaellusryhmistään (joita kutsun ylösnousemukseen liittyviksi tehtäviksi) Palenquessa15.12.2016 ja aiemmin tänä vuonna Englannissa. ( Linkki tähän informaatioon)

Hän mainitsi kokemuksissaan tässä Palenquen-tehtävässä, että häntä/heitä pyydettiin rakentamaan silta Englannin sateenkaarikäärme-ley-linjan ja Palenquen/Mt. Shastan/Sedonan jne. sulkakäärme-ley-linjan välille. Heidän työnsä tehtiin 15.12.2016 ja kolme (3, kolminaisuus) päivää myöhemmin Dutchsince raportoi videollaan, että kaksi massiivista energia-aaltoa oli havaittu fyysisillä instrumenteilla.

En tiedä tästä, mutta ovatko nämä kaksi pää-ley-linjaa – sateenkaarikäärme ja sulkakäärme – "kaksinaistettu" mies/maskuliini- ja nais/feminiinienergioiksi? Joka tapauksessa, kun niitä on kaksi, ne edustavat ja ylläpitävät vanhoja 3D-kaksinaisuusenergioita, ja koko tässä evoluutiossa jota olemme käyneet läpi nyt hyvin nopeutetusti syyskuusta 2016 saakka (kolmannen ja viimeisen yhdeksän vuoden loppuunsaattamisenergiasyklin vuoksi), on kyse siitä, että me, Maa ja kaikki muu päästää irti vanhoista evoluutiokiertomalleista, -koodeista, -suunnitelmista jne., joissa oli kyse kaksinaisuudesta, ja kehittyy UUTEEN evoluutiosykliin ja sen UUTEEN korkeampaan taajuuteen ja paljon monimutkaisempiin (ja hauskempiin!) malleihin, koodeihin ja suunnitelmiin jne., missä on kyse ykseydestä juuri nyt, nolla-alueen aika-avaruudettomuudessa vanhan viimeistelyn ja UUDEN alkamisen välillä. Se mikä on ollut kaksinaista, yhdistetään nyt sisäisesti jokaisessa meissä (edelläkävijät, kyse on korkeammasta ja alemmasta itsestämme ja enemmästä) ja ulkoisesti Maassa ja fyysisen maailman todellisuudessa, jossa elämme ja luomme. Mikään tästä ei ole ollut eikä ole mikään pikku juttu, ja siksi meistä tuntuu, että pyörimme, putoamme, nousemme, repeämme saumoista ja kuitenkin olemme hyvin innostunut pääsemään oikeasti liikkeelle luomaan korkeammassa UUDESSA vuoden alkaessa 1.1.2017 – 1-1-1-energioissa.

Yksi asia vielä joka muuttui hiljattain ja on iso juttu ja yksi merkki siitä, miten vanhat mallit ja energiat, myös ylösnousemusprosessienergiat, ovat johtaneet tähän pisteeseen, on, että säätila täällä asuinpaikassani Etelä-Kaliforniassa on muuttunut yhtäkkiä ja dramaattisesti lopultakin. Voi hyvä luoja, että minulla on ollut todella vaikeaa ja kurjaa tämän pitkän äärimäisen kuumuus- ja kuivuusjakson aikana. En pidä kuumista kuukausista ja kymmenen kuukautta vuodesta lämpötila on ollut täällä 27–43 astetta vuosia ja vuosia ja vuosia … eikä ole satanut yhtään täällä, missä asun! Kamalaa, todella kamalaa. Kuumia aaltoja, fotonivalo kärventänyt joka solua jatkuvasti, auringonpurkauksia, koronan massapurkauksia ja kaikkea sitä, eikä edes pilviä taivaalla antamassa kuvitteellisesti hetkellistä helpotusta korkeampien valoenergioiden tulvasta, joka korventaa sisällä ja ulkopuolella vuodesta toiseen …

Ja sitten aivan yhtäkkiä pari päivää kissani kuoltua 16.11.2016 (vaalipäivä 8.11.) täällä alkoi sataa ja tulla viileää, itse asiassa kylmää, eikä tällaista ole ollut moneen vuoteen, ja tämäkin liittyy ylösnousemukseen. Niinpä sään muuttuessa täällä vanhasta mallista UUTEEN, jossa todella viilenee ja sataa pidempään kuin kolme minuuttia, tiesin, että olimme saavuttaneet käännekohdan ja olimme nopeasti siirtymässä kaikessa UUTEEN.

Lopuksi, kun makasin sängyssä hyvin varhain tänä aamuna eikä nukuttanut, kysyin korkeammalta itseltäni ja enkeleiltä, oliko tässä kaikessa vielä muuta, mikä minun täytyy tietää ja sisällyttää tähän "täytyy julkaista 22.12.2016" –artikkeliin. Välittömästi tuli vastaus: "Feenix-lintu on noussut taas omasta evoluutiotransformaatiotuhkastaan." Jep, okei, se toimii minulla!

Tässä on nyt henkilökohtaisen ja kollektiivisen feenix-lintumme nouseminen omasta evoluutiotuhkastamme, vanhasta 3D-kaksinaisuudesta UUTEEN 5D-ykseyteen. Hyvin tehty, kaikki, hyvin tehty – ja kiitos.

Denise

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.