JOULUKUUN 2016 PÄIVÄNSEISAUKSEN MASSIIVINEN ENERGIA-AALTO

Kirjoittanut Denise Le Fay (highheartlife.wordpress.com)

20.12.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Eräs ystävä lähetti minulle tänään tämän videon, jossa näkyy, että massiivinen, tavallista suurempi ja erilainen energia-aalto iskee Maahan ja meihin nyt. Kiitos Barbaralle.

Minulle videon tehnyt mies ei ole tuttu, mutta kiitos siitä, hyvä herra – ja ajattelin, että se pitäisi jakaa kaikille, joista on tuntunut ekstrakamalalta viimeiset neljä tai viisi päivää. Saattaa olla aika lukea uudelleen aiempi artikkelini energiayhteydestä vuosien 2012 ja 2016 joulukuun päivänseisauksen välillä.

Olen saanut jatkuvasti sähköiskuja (staattista sähköä) 17.12. alkaen. Olen myös itkenyt ajoittain siitä lähtien ilman mitään syytä. Vatsanalue on ollut taas turvoksissa ja tuntunut puolisairaalta, vaikken ole syönyt juuri mitään. Hiukseni ovat näyttäneet ja tuntuneet siltä, ettei niissä ole taas elinvoimaa. Minulla on ollut myös vanhoja ylösnousemusflunssan särkyjä, kipuja ja vilunväristyksiä, jatkuvaa sisäkorvan soimista, korkean sydämen rinta- ja selkä/rankakipua, suurta sisäistä kylmyyttä, superherkkyyttä melkein kaikille ja kaikelle, kummallisia tuntemuksia "elämä maan päällä loppuu nyt!", jonka tunnen sykkivän kirjaimellisesti koko maapallon ympäri toistuvasti – ja monet, monet ihmiset tuntevat tätä vaihtelevassa määrin eivätkä ymmärrä sitä tai miksi tuntevat niin. Muutaman viime päivän on tuntunut myös "väsyneeltä mutta virkeältä" päivätorkkujen kera tai ei ole saanut kunnon yöunia käytännössä ollenkaan.

"Elämä maan päällä loppuu nyt!" –tunne johtuu siitä, että olemme päässeet vuoden 2016 9-energioiden (= loppuunsaattaminen) loppuun joulukuun päivänseisausjaksolla (päivät ennen ja jälkeen 21.12.), samalla kun seilaamme ajattomuuden nolla-alueella siinä välillä, mikä loppuu ja mikä alkaa paljon korkeammalla tasolla (2017 uusien alkujen 1-energiat). Tiesimme, että kaikki tämä ja enemmän oli tulossa, ja tässä se on!

Rentoudu, huolehdi itsestäsi ja irtipäästä, irtipäästä ja irtipäästä ja pidä korkea sydämesi auki vastaanottamaan, vastaanottamaan ja vastaanottamaan enemmän suurempaa UUTTA. Helvettiin vanhat perinteet tai juhlapyhät – tämä on planeetan ja lajin tiivistynyttä evoluutiota ja lisäsiirtymistä enemmän UUTEEN tässä ja nyt. Luota siihen ja päästä irti vanhasta alemmasta ja pysy avoimena vastaanottamaan ja ruumiillistamaan UUTTA korkeampaa ja anna kehosi kulkea läpi siitä DNA-kehityksestä, jota se kokee nyt.

Ei pelkoa, vain lisää hyvin tiivistynyttä evoluutiota tämän viimeisen joulukuun päivänseisauksen ja galaktisen linjautumisen päättymisen aikana, jota emme koe enää koskaan uudestaan.

Denise

Video: 12/19/2016 Large wave of energy of unknown source hitting Earth now – Possible effects?

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.