TERVETULOA YLÖSNOUSEMUS-EVOLUUTIOPROSESSIN MAAILMAAN

Kirjoittanut Denise Le Fay (highheartlife.wordpress.com)

20.1.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hiljattain Courtland kysyi minulta, miksi hyvin monet opettajat ja kanavat henkisissä ylösnousemusyhteisöissä ovat sanoneet, että USA:n nykyinen presidentti – T-otus, kuten viittaan häneen – on niin mahtava, niin positiivinen ja se, joka saa aikaan hyvin paljon positiivista muutosta tässä maassa. Tässä kohtaa viittaan yllä olevaan kuvaan, jonka valitsin tähän artikkeliin. Se on muistuttamassa kaikille, että jokainen meistä seisoo eri energiaportaalla kehityksessään, tietoisuudessaan, tiedostamisessaan, fokuksessaan, kyvyissään, kasvussaan, ylösnousemusprosessissaan jne. Näin on ollut aina, mutta vuoden 2012 lopusta saakka kuilu eri ihmisten tietoisuus- ja tiedostamistasolla on suurentunut valtavasti joka vuosi. Tästä syystä tapahtuu maailmojen eroaminen tai jakautuminen. Eikä tämä suuri kuilu eri ihmisryhmien välillä yhtäkkiä vain häviä niin, että kaikilla on yhtäkkiä sama tiedostamis-, kehitys-, fokus- ja tietoisuustaso ja he elävät ylösnousemusprosessia samalla tavalla. Homma ei ole toiminut eikä edelleenkään toimi näin, vaikka ylösnousemusprosessi kehittää vihdoinkin kaikkia eri portailla nyt, kun olemme saavuttaneet vuoden 2018.

Vanhassa alemmassa patriarkaalisessa 3D-maailmassa ei ole mitään tai ketään, joka korjaa taianomaisesti kaiken tai tekee asioista oikeita tai tasa-arvoisia tässä maassa tai missään toisessa. Se on vanhaa alemman taajuuden kaksinaisuustietoisuutta, voimatonta tietoisuutta, joka projisoi jatkuvasti itsensä ulkopuolelle melkein kaiken. T-otus tekee tietämättään erittäin hyvää työtä pakottaessaan ihmiset maailmanlaajuisesti näkemään, miten kaksinaisuus on toiminut maamme hallituksessa ja tietoisuudessa ja miten korruptoitunut se on kokonaisuudessaan ollut ja edelleen on. Elefantit ja aasit, aasit ja elefantit, sininen ja punainen, republikaanit ja demokraatit – se kaikki on ollut kaksinaisuutta, mutta kaksinaisuutta siinä harhakuvassa, että oli suuria eroja ja suuria vaihtoehtoja ihmisillä, äänestäjillä, mutta oikeasti ei koskaan ollut. Kyse oli vain harhasta, että tämän maan kansalla on vaihtoehtoja, ja kyse oli vain kaksinaisuudesta, jota pelattiin alemmalla patriarkaalisella tasolla. Tämä on kaiken sen "lopunaikaa" – ei alku noiden vanhojen järjestelmien korjaamiselle tuolla alhaisella tasolla, vaan kehittymiselle pitkälle kaiken sen yli.

Ihmiset jotka edelleen uskovat entiseen ja kykenevät hahmottamaan vallan, vastaukset, pelastuksen, oikeuden jne. ainoastaan itsensä ulkopuolella jossakussa muussa, kuten poliitikot, hallitsijat, uskonnolliset johtajat, ryhmät, uskomukset jne., toimivat edelleen globaalin patriarkaalisen kaksinaisuustietoisuuden vanhassa ja erittäin matalassa taajuudessa. Ongelmana tässä on, että tuo koko järjestelmä on aikansa elänyt eikä sillä ole enää ylläpitäviä energioita, eikä tuon kuolleen hevosen hakkaaminen tuo sitä takaisin henkiin ja valtaan. Tuo energia, aika, tietoisuus, elämä ja todellisuus on loppunut energeettisesti, ja ihmiskunta on parhaillaan kehittymässä kaiken sen yli. Näin ollen kaikki tämä kaaos, hulluus ja suuri draama.

Maapallolla elää tällä hetkellä 7.5 miljardia ihmistä, mikä merkitsee, että 7.5 miljardia henkilökohtaista uskomusjärjestelmää ja todellisuusversiota tapahtuu nyt. Joulukuussa 2012 vanha globaali patriarkaalinen taajuus, koodit ja mallit päättyivät täysin, vaikka edelleen miljardit ihmiset maailmassa jatkavat arkensa elämistä tuon vanhan tietoisuuden ja vanhojen uskomusten mukaan. Suuri ja todella mahtava uutinen tästä on, että vuoden 2018 alusta saakka maailman 7.5 miljardia ihmistä – pitävät siitä tai eivät, tietävät siitä tietoisesti tai eivät, eivätkä useimmat tiedä lainkaan ylösnousemusprosessista – ovat nyt ylösnousemus-evoluutioprosessin uusien energiavaikutusten alaisena – uusi valo, uudet energiat, uudet koodit, mallit, suunnitelmat, tunteet ja kehittyvä globaali tietoisuus.

Kaikki 7.5 miljardia ihmistä maan päällä elävät planeetan, aurinkokunnan, galaksin ja universumin ylösnousemusaikaa, tietävät he siitä tietoisesti tai eivät. Vuosi 2018 aktivoi uuden 7.5 miljardille, joten vaikka valtaosa ihmisistä ympäri maailmaa elää ja toimii edelleen vanhassa, alemman taajuuden patriarkaalisessa tietoisuudessa ja uskomuksissa kaikista asioista, he elävät kaikki ylösnousemusprosessia ja ovat jatkuvasti lisäntyvien uusien valoenergioiden, koodien ja nopeasti kehittyvän tietoisuuden kohteena. He, heidän tietoisuutensa, kehonsa ja kaikki muu on vuoden alusta saakka elänyt tiivistettyä ylösnousemus-evoluutioprosessia ja heitä muutetaan positiivisesti sen vuoksi, eikä valtaosa edes tiedä tätä. Heidän ei ole pakko tietää, mutta kaikkien on pakko elää sitä vuonna 2018 ja sen jälkeen. Jos he eivät halua tehdä tätä, he poistuvat fyysisen kuoleman kautta.

Monta vuotta sitten mietin, miten ihmeessä tämä ylösnousemusprosessi vaikuttaisi tietämättömiin ihmismassoihin globaalisti ja muuttaisi ja kehittäisi heitä. Mietin tätä ja monia siihen liittyviä asioita, koska 1) vapaa tahto on olemassa edelleen ja 2) ihmiset ovat aina olleet 3D-maapallolla laajassa kirjossa erilaisia tietoisuus- ja kehitystasoja. Henkilökohtaisia kehitys-, fokus- ja tietoisuuskuiluja on ollut aina maan päällä, mutta tämä on ollut äärimmäistä tuhansia vuosia. Näiden kahden pääasian vuoksi ihmettelin, miten ylösnousemusprosessi vaikuttaisi tietämättömiin ihmisiin käyttämättä väärin heidän henkilökohtaista jumalaista vapaata tahtoaan.

Ensisijainen vastaus tähän kysymykseen on, että kaikki 7.5 miljardia sielua, jotka elävät nyt tämän ylösnousemusprosessin ja aikakauden vaihtumisen aikana, ovat nyt inkarnoituneena, koska he halusivat olla täällä kaikkea tätä varten. He halusivat elää sen, todistaa sen, auttaa siinä tai vastustaa sitä. Nämä 7.5 miljardia sielua ovat täällä nyt, koska he ovat ansainneet harvinaisen ja erityislaatuisen inkarnaation näinä hyvin tiivistetyn ylösnousemus-evoluutioprosessin vaikeina, myrskyisinä, tuskallisina ja kaoottisina aikoina. Muistavatko he tietoisesti tämän? Useimmat eivät muista, mutta se ei muuta mitään kenellekään heistä. He ovat täällä elääkseen universaalin ylösnousemusprosessin ja osallistuakseen siihen, tietäen ja/tai tietämättä.

Vuoden 2018 alusta saakka uutta ylösnousemus-evoluutioprosessin valoa ja uusia koodeja ja uutta energiaa jne. on ollut lopultakin täällä fyysisyydessä. Uusi on täällä, ja se on uusi normaali toissijaisessa ylösnousevassa maailmassa ja sen noin 7.5 miljardilla asukkaalla, joilla kaikilla on eri tietoisuustaso, uskomukset, odotukset, pelot, aikomukset jne. He ovat kaikki nyt toissijaisessa ylösnousevassa maailmassa, eli he kaikki elävät uusien koodien, uusien valoenergioiden, uusien sääntöjen jne. alaisuudessa, vaikkeivät he tiedä tätä tietoisesti.

1970-luvulta saakka olen ollut eetteriopas monille ihmisille, minun (ja heidän) ollessa unessa ja pois fyysisestä kehosta. En päättänyt tehdä tätä kaksikymppisenä, vaan se oli yksi monista sielusopimuksista, joita minulla oli tässä ylösnousemusprosessielämässä. Monilla edelläkävijöillä, tähtisiemenillä, ensiruumiillistajilla ja tiennäyttäjillä on ollut tällainen sielusopimus tässä elämässä, ja he ovat olleet oppaana unitilassa tietyille ihmisille, jotka olivat valmiita tämän tyyppiseen kahdenkeskiseen henkiseen, energeettiseen ja tietoisuuskoulutukseemme. Portaita tämänkin kera, koska useimmat ihmiset eivät heräämisensä varhaisvaiheissa pystyneet psyykkisesti käsittelemään sitä, että joku maan ulkopuolinen ilmestyisi opettamaan heille tiettyjä asioita. Toiset eivät hyötyisi tai tuntisi oloaan mukavaksi oppaan lähellä, joka näyttäisi – sanotaan vaikka – enkeliltä tai valo-olennolta, joten monien ihmisten oppaiden täytyy näyttää ihmiseltä, jotta he voivat helpommin keskittyä siihen, mitä heille opetetaan, ja olla fiksoitumatta tai järkyttymättä tai pelästymättä toisen ulottuvuuden ei-ihmisolennoista, joita ilmestyy heidän elämäänsä henkilökohtaiseksi oppaaksi.

Varhaislapsuudesta ensimmäiseen Saturnuksen paluuseeni 29-vuotaana, minun eteerinen pääoppaani oli miespuolinen olento, joka ilmestyi hupullisessa ruskeassa munkin kaavussa, mutta hänen kasvojensa kohta oli tarkoituksella musta juuri tästä syystä. Kun hän tarkoituksella ei näyttänyt minulla kasvojaan, hän esti minua fiksoitumasta häneen, mahdollisesti ihastumasta ja joutumasta sivuraiteille hänen ulkonäkönsä vuoksi tai tilapäistä suhdettamme tulemasta tunneriippuvuudeksi jne. ja näin hukkaamasta arvokkaita ja rajallisia vuosiamme yhdessä.

Tiettyjen ihmisten eetterioppaana olemisessa on monia eri tasoja. Aivan kuten tämän artikkelin ensimmäisessä kuvassa, kaikki oppaat – ihmiset ja ei-ihmiset – kehittyvät ja siirtyvät ajan kuluessa uusiin oppialaisiin, erityisesti ylösnousemusprosessin aikana, koska kaikki jatkuvasti oppivat lisää, kasvavat lisää ja kaikkien täytyy muuttua ja siirtyä monimutkaisemmille porrastasoille. Tämä liittyy suoraan kahteen yllä olevaan aiheeseen – 2018 on 7.5 miljardille ihmiselle astumista toissijaiseen ylösnousevaan maailmaan, ja se merkitsee, että he ovat siirtyneet uuteen henkisen, energeettisen, tietoisuus- ja todellisuuskasvun vaiheeseen. Tämä merkitsee myös, että uusia oppaita on lisätty, heitä on muutettu, ja sitä tapahtuu uudestaan näillä ihmisillä, auttaman heitä oppimaan unitilassa näistä ylösnousemus-evoluutioprosessin muutoksista, jotka vaikuttavat tietoisuuteen ja ulkoiseen todellisuuteen jne. Miksi unitilassa? Koska hyvin paljon enemmän voidaan saada aikaan hyvin nopeasti, vähemmän trauman ja draaman kera kaikille osapuolille. Tämän vuoksi joillain edelläkävijöillä, ensiruumiillistajilla ja tähtisiemenillä on elämässään luultavasti nyt lisää muutoksia tässä ja vastaavassa missiotyössä. Vain varoitus, työtoverit.

Näiden monien uusien muutosten aktivoituessa ihmismassoilla 2018, myös edelläkävijät, ensiruumiillistajat, tiennäyttäjät jne. löytävät yhtäkkiä itsensä uudelta alueelta uusien eteeristen tehtävien kera, on se sitten tiettyjen ihmisten opastamista tai jotain uusia missiotyötehtäviä. Toisin sanoen, ensiruumiillistajat, edelläkävijät jne., odottakaa uutta eetteritason asiakaskuntaa, jos jatkatte oppaana ja konsultoitte tiettyjä eläviä ihmisiä ylösnousemusprosessissa.

Paljastus on ensiksi henkistä ja energeettistä

Useimmat ihmiset ajattelevat, että "paljastus" liittyy ufoihin, maan ulkopuolisiin ja hallituksiin, jotka salaavat tietonsa ja tekemisensä tiettyjen maan ulkopuolisten ryhmien kanssa, eikä se liity mihinkään muuhun. Kuitenkin parin kuluneen kuukauden aikana massiivinen ja uskomattoman tärkeä asia näytettiin yhtäkkiä paljastettavan massoille: se oli paljastus, joka koski naisia ja sitä maailmanlaajuista eriarvoisuutta ja seksuaalista hyväksikäyttöä jne., jonka kanssa he ovat eläneet tuhansien vuosien ajan maailmanlaajuisessa patriarkaalisessa hallinnossa ja tietoisuudessa vanhalla 3D-maapallolla. Tämä ja kaikki muut vanhat patriarkaaliset ongelmat, jotka hyväksyttiin normaaleiksi maailmanlaajuisesti, on tullut niin normaaliksi, niin hyväksytyksi, että monille miehille, mutta myös monille naisille, on tapahtunut tämä ensimmäinen tarpeellinen paljastus – ja se jatkuu – koska 2017 jumalaiset äiti/feminiinienergiat alkoivat palata uuteen toissijaiseen ylösnousevaan maailmaan.

Ollaanpa rehellisiä. Jos suurin osa maailman miehistä ja valitettavasti myös monet naiset eivät vielä pysty ajattelemaan tai rehellisesti harkitsemaan sitä mahdollisuutta, että naiset eivät ole tasavertaisia miesten kanssa ja että naisia on käytetty ja hyväksikäytetty maailmanlaajuisesti jokseenkin kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla koko patriarkaalisen hallinnon ajan vanhalla 3D-maapallolla, niin useimmat miehet eivät ole läheskään valmiita olemaan avoimesti tekemisissä maan ulkopuolisten olentojen kanssa. Ensimmäiset asiat ensin, ja ylösnousemusprosessissa ensimmäinen asia on jumalaisen äiti/feminiinienergian ja -tietoisuuden paluu maailmanlaajuisesti toissijaiseen ylösnousevaan maailmaan. Jumalaista äitiä/feminiinisyyttä on pidetty tukahdutettuna, rajoitettuna ja merkittävästi heikennettynä maan päällä ja ihmisen massatietoisuudessa, elämässä, luovuudessa ja todellisuudessa, ja tämän vuoksi ensimmäisenä asiana globaalissa ihmistietoisuudessa ja ulkoisessa todellisuudessa esitellään kaikille uudestaan jumalainen äiti/feminiinienergia ja -tietoisuus.

Paljastus tapahtuu parhaillaan – ei vain sillä tavalla, jolla useimmat ihmiset, useimmat miespuoliset ihmiset, odottivat sitä, koska kyse on henkisestä ja energeettisestä paljastuksesta. Jos halutaan tietää maan ulkopuolisista ja muiden ulottuvuuksien olennoista ja asioista jne., ensin täytyy integroida ihmisväestön toinen puolikas – naiset – ihmisen massatietoisuuteen, elämään, todellisuuteen ja kaikkeen muuhun ylösnousevalla maapallolla!

Luultavasti tasapainottomat ihmiset eivät koskaan pysty suoraan kohtaamaan korkeamman ulottuvuuden maan ulkopuolisia olentoja tai ketään muuta, kun he eivät ole itse kehittyneet integroituneeksi ihmiseksi riippumatta siitä, mitä sukupuolta fyysinen keho parhaillaan on. Sitten kun tämä on energeettisesti suoritettu ylösnousemus-evoluutioprosessin ja uusien valokoodien ja valoenergioiden kautta, yksilöt ovat luonnostaan ja automaattisesti riittävän turvassa ja järjissään, jotta he alkavat havaita suoraan suurimman osan maan ulkopuolisista ja muista olennoista ja korkeamman ulottuvuuden olennoista. Sillä tarpeella, vaatimuksella ja loputtomalla odotuksella, että korruptoituneet vanhat patriarkaaliset hallitukset ja ihmiset lopultakin paljastavat, että he myivät ihmissielut negatiivisille muukalaisille kauan sitten, jotta heillä olisi ylivoimaisia aseita käytettävänä kehen tahansa, jopa omaa maataan ja kansansa vastaan, ei ole vähääkään merkitystä ihmisille, jotka ovat saaneet kyvyn havaita suoraan itse toiset maan ulkopuoliset olennot ja olla (aluksi) telepaattisesti ja eteerisesti vuorovaikutuksessa heidän kanssaan. Haluatko paljastuksen maan ulkopuolisista ja niihin liittyvästä informaatiosta? Ensin sinun täytyy kehittyä itse, ja ensimmäisenä on sen integrointi, minkä negatiiviset muukalaiset ovat tahallaan poistaneet Maan ihmistietoisuudesta, elämästä ja todellisuudesta hyvin kauan sitten.

Informaatio on tallennettu kiveen ja luuhun

Noin 21 vuotta sitten luin jotain, minkä Barbara Marciniakin Plejadilainen ryhmä oli kanavoinut: "Informaatio on tallennettu kiveen ja luuhun". Tuo lause sai minussa välittömästi aikaan tunteen, että Maa ruumiillistaa koodit, mallit, piirustukset ja DNA-tasot kivien (ja myös muiden elementtien) kautta ja ihmiset ruumiillistavat ne luiden kautta. Koska olen Kauris, kivet ja luut ovat aina olleet merkittäviä elämässäni ja tietoisuudessani. Olen aina tuntenut niihin leimattujen energioiden sisältävän noita vanhoja koodeja ja muita energiarakenteita.

Vuoden 2017 alussa kun Saturnukseen osui seitsemän auringonpurkausta, innostuin kovasti noista tapahtumista, koska tiesin, että hyvin korkeat evoluutiovoimat tuhosivat ja poistivat energeettisesti ne vanhat koodit ja negatiiviset vääristymät, joita oli aiheuttanut negatiiviset muukalaisolennot. Fyysisen tason pöytä pyyhittiin puhtaaksi energeettisesti ja vanhat koodit ja vääristymät poistettiin täysin, koska uudet koodit ja energiat korvasivat ne kaikki vuoden 2017 aikana. Nyt 2018 ne ovat kaikkea uutta ihmismassalle, mikä merkitsee, että on ollut (ja se jatkuu) merkittäviä evoluutiopäivitysmuutoksia sekä fyysisessä Maassa että kivissä, rakenteissa, fyysisessä todellisuudessa jne. ja jokaisen ihmisen fyysisissä luustorakenteissa ja luissa. Miksi? Koska kaikki vanha informaatio joka niihin on tallennettuna – vanhat energeettiset koodit, mallit, piirustukset, DNA-taso jne. – ovat käyneet läpi intensiivisen ja suhteellisen nopean prosessin ja pudottanut ne pois, ja samanaikaisesti ruumiillistanut enemmän ja enemmän uusia korkeamman taajuuden koodeja, malleja, piirustuksia, energioita, DNA:ta jne.

Ja aivan korkeamman taajuuden ylösnousemusprosessin aikataulun mukaisesti, transitoiva Saturnus ylitti Linnunradan galaktisen keskuksen Jousimiehen 27 asteessa vuoden 2017 loppupuolella viimeistä kertaa tuolla tietoisuustasolla ja siirtyi joululuussa luonnolliseen kotiinsa Kauriiseen, jossa se pysyy joulukuuhun 2020 saakka.

Tämä on yksi niistä monista aspekteista, miten vanhat koodit ja energiat häviävät nopeasti ja ne korvataan uusilla koodeilla ja energioilla fyysisissä rakenteissa ja Maan sisällä ja pinnalla sekä myös ihmisissä ja ihmiskehossa. Maata ja luitasi on särkenyt ja sattunut näiden valtavien evoluutio- ja DNA-muutosten vuoksi.

Ensiruumiillistajat opettelevat henkilökohtaista energiaitsenäisyyttä

Muutamana viime vuotena ole käyttänyt usein termiä "pieni päivittäinen osuutemme Lähdepolttoainetta" – ja miten monet meistä ensiruumiillistajista ovat oppineet, miten tämä toimii ja ei toimi kullakin meistä. Olen verrannut tätä uutta korkeampaa ei-loismaista 5D-olemistapaa, -tietoisuutta, -elämää ja -todellisuutta siihen, että tankissa on vain 1/8 bensaa joka aamu, kun heräämme, ja meidän täytyy oppia säästämään sitä päästäksemme läpi joka päivästä. Päivän lopussa "pyörität" kehoasi ja elämääsi pelkällä höyryllä ja olet superuupunut. Seuraavana aamuna nouset ylös ja aloitat päiväsi taas pelkällä 1/8 tankilla. Kun päivän annos itsenäisyyspolttoainetta on loppu, ennen kuin päivä on päättynyt, oivaltaa nopeasti, että täytyy muuttaa sitä, miten käyttää arvokasta energiapolttoainettaan joka päivä.

Tämän ylösnousemus-evoluutioprosessin varhaisvaiheissa, kun siirrytään jatkuvasta loismaisesta toisilla "ruokailusta" – ja toisin päin – sen oppimiseen, miten ollaan yksilönä energeettisesti itsenäinen joka päivä ja säästetään päivittäistä oman Lähteen generoimaa pientä aloittelijaenergiavarastoa, meillä kaikilla tapahtuu jonkin verran polttoaineen loppumista ennen päivän loppua.

Minulla oli tapana katsella itseäni vanhempia ihmisiä ja hämmästellä, miten täynnä energiaa he olivat ja miten tuskattomia ja miten he juoksentelivat tekemässä asioita, kuin se ei olisi ollut mikään juttu heille. Useimmiten itse pystyin fyysisesti tekemään vain muutaman normaalin päivittäisen askareen joka päivä ja laahustin uupuneena ja fyysisesti kipeänä suurimman osan ajasta. En ymmärtänyt tätä uutta tuskallista epäjohdonmukaisuutta ensin, mutta lopulta oivalsin, että he toimivat silloin ja toimivat edelleen vanhassa alemmassa loismaisessa taajuudessa ja tietoisuudessa ja ottivat muiden ihmisten energiaa ja saivat itselleen polttoainetta joka puolelta ja toisin päin. Minä olin uupunut ja minulta loppui polttoaine ennen pitkää joka päivä, koska en ollut loismainen enkä ollut vielä oppinut, miten tärkeää oli säästää itsenäisen energiani/polttoaineeni aloittelijamäärää.

Opin nopeasti, mitä voi tehdä ja mitä ei, kun päivittäistä energiapolttoainetta generoi ainoastaan oma Lähde, eikä sitä oteta loismaisesti muilta ihmisiltä jatkuvasti. Tämän vuoksi havaitsee myös, että pienen aloittelijapolttoainemäärän haaskaaminen typerään roskaan, loismaisiin ihmisiin, hevonpaskaan, valheisiin, manipulointiin ja kaikkeen muuhun tuollaiseen negatiivisuuteen on jotain sellaista, mihin ei ole enää varaa, minkä läpi ei voi laittaa itseään tai mitä ei ole halukas kestämään lainkaan. Ei ole polttoainetta haaskattavana mihinkään tämän tyyppisiin alempiin juttuihin, joten sen leikkaa pois elämästään ja todellisuudestaan ja lisää hitaasti oman Lähteen generoimaa päivittäistä energiaosuuttaan.

Monet teistä tätä lukevista ovat eläneet tällä tavalla jo monta vuotta, mutta vuoden 2018 alkaessa on tullut hyvin tärkeäksi, että olemme kaikki tietoisia tästä jatkuvasti. Itsenäisyys merkitsee, että on oma polttoainelähteensä, hallitsee tuon prosessin ja tehostaa sitä ajan kuluessa. Loismaisuus on myös päättynyt, ja monien ihmisten on vaikeaa oppia tämä tärkeä evoluutiomuutos.

On paljon muutakin, mutta tämä on sopiva alku niissä monissa valtavissa vuoden 2018 muutoksissa, joita tapahtuu jatkuvasti ja lopultakin koko ihmiskunnalle, ei ainoastaan edelläkävijöille ja indigoille ja tienraivaajille jne. Enemmän tulee, kun Uranus siirtyy Härkään toukokuussa 2018 – paljon enemmän – mutta säästän sen omaan artikkeliinsa, koska se on hyvin tärkeä ja siitä tulee valtava todellisuutta ja tietoisuutta muuttava tapahtuma. Tervetuloa vuoteen 2018 ja ylösnousemusprosessimaailmaan!


Denise

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.