KORKEAN SYDÄMEN PUHELIN KOTIIN

Kirjoittanut Denise Le Fay (highheartlife.wordpress.com)
19.1.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Mitä olet pitänyt tammikuusta 2021 tähän mennessä?! Nämä ensimmäiset viikot ovat tuntuneet kuin kummalliselta epälineaariselta aikajanalta. Monet teistä tunsivat 2020, ettei 2021 muuttuisi maagisesti "kaikki on nyt ok!" -vuodeksi. Tämä on edelleen ylösnousemusprosessin toisen vaiheen alkuosaa, ja on ollut vaikeaa elää kaikkea tätä erillisyyttä ja muutosta parin päivän välein. Ei ole tällaista aina, mutta nyt on ja tätä jatkuu koko vuoden, joten rentoudu parhaasi mukaan tiivistettyyn evoluutioon ja viimeisimpiin korkeampiin uusiin tapoihin.

Vuosien saatossa olen kirjoittanut toistuvasti siitä, miten vanhan alemman patriarkaalisen 3D-Maa-maailman ja kaiken siihen liittyvän purkaminen ja poistaminen tapahtuisi samanaikaisesti uusien 5D+ -Maiden luomisen ja ilmentymisen kanssa. Ylösnousemusprosessi on saanut monet vapaaehtoiset muuntamaan enemmän ja enemmän henkilökohtaisia ja kollektiivisia vanhoja alemman taajuuden asioita ja samanaikaisesti ruumiillistamaan enemmän ja enemmän uusia asioita. Tämä jätti meidät kummalliseen "ei kenkään maalla" -paikkaan ja -tilaan yli kahdeksi vuosikymmeneksi. Emme kuuluneet tai olleet yhteensopiva vanhan alempitaajuisen maailman kanssa, mutta emme olleet myöskään tarpeeksi lähellä uusia ja korkeampia maailmoja, eli olemme eläneet ja työskennelleet tällä kummallisella "ei missään" -siirtymämaaperällä pitkään, tämän intensiivisen ylösnousemusprosessin koko ensimmäisen vaiheen.

On paljon sanottavaa siitä, mitä nyt tapahtuu, mutta tämä artikkeli keskittyy siihen, mitä jotkut vapaaehtoiset ovat eläneet ja tunteneet hyvin voimakkaasti fyysisesti ja tunteellisesti, yksilöllisen ruumiillistumisprosessinsa vuoksi. Nämä voimakkaat tuntemukset ovat vain voimistuneet tammikuusta 2020 saakka, ja niistä tulee henkilökohtaisempia, transformoivampia ja enemmän elämää, tietoisuutta ja todellisuutta muuttavia vuoden 2021 aikana. Tämä artikkeli ei ole kaikille, vaan niille muutamille jotka ovat eläneet ja elävät nyt edelleen tätä. Erottelukykyä ja rehellisyyttä, kiitos.

***

Mitä enemmän ruumiillistat, sitä enemmän kaikki muuttuu ja usein tavoilla, jotka ovat joskus hyvin vaikeita tunnepuolella ja myös ennakoimattomia. Elämme ne silti jatkaaksemme yksilöllistä ruumiillistumisprosessiamme, kaiken suurimaksi ja korkeimmaksi hyväksi tämän universaalin ylösnousemuksen aikana. Emme ole päässeet näin pitkälle, kestäneet kaikkea, mitä olemme kestäneet, muuntaneet ja luoneet uudestaan kaikkea, mitä olemme luoneet tähän päivään mennessä, suistuaksemme raiteiltamme kenkään tai minkään vuoksi missään. Piste. Tämä ei merkitse, ettei sitä yritetä.

Muistatteko noin 1.1.1999 (vähän sinne tai tänne jollakin meistä), kun ylösnousemusprosessin ensimmäinen vaihe alkoi täysillä fyysisyydessä ensimmäisen aallon vapaaehtoisilla ja ensiruumiillistajilla jne.? Ensimmäisen vaiheen alku ja yksilölliset fyysisen tason aktivointimme olivat äärimmäisen ankaria ja pakottivat meidät yhdessä yössä pois siitä, mitä olimme tehneet ja missä olimme eläneet ja työskennelleet aiemmin. Silloin oli vaikeaa, kun oli äkkiä pakko irrottautua rakkaista ihmisistä, perheestä ja ystäväistä, useimmista suhteista, maallisesta urasta, paikoista ja kodeista tehdäkseen, mitä oli vapaaehtoisena inkarnoitunut Maahan tekemään nyt. Lähditte ensimmäisinä ylösnousemusprosessin hyvin vaikeaan ja vaaralliseen vaiheeseen, ja se oli äärimmäisen kovaa juuri siitä syystä, että olitte ensimmäisiä. Kukaan ei ollut viitoittanut tietä teille, koska olitte noita tienraivaajia. Kimppuumme hyökättiin, meitä vihattiin ja pilkattiin, meitä ei kunnioitettu, meidät ymmärrettiin väärin, meitä hyväksikäytettiin ja käytettiin monista syistä, mutta viitoitimme tietä kaiken sen läpi vastustuksesta, taisteluhaavoistamme ja lisääntyvästä uupumuksestamme huolimatta.

Ylösnousemusprosessin toinen vaihe alkoi 1.1.2020, ja ihan alusta saakka siihen sisältyi "lopeta ja luovu" -määräys, kuten olen kutsunut sitä. Se on vielä voimassa 2021, ja se jatkuu niin kauan, kun on tarpeellista. Tunnen, että se on enimmäkseen valmis, sitten kun astumme siihen valtavaan energiamuutokseen, joka vuosi 2022 on, täysin uusiin jumalaisiin äiti/feminiinienergioihin – joita jotkut ovat sopivasti kutsuneet "feminiiniseksi Kristus-tietoisuudeksi".

Muistakaa ensimmäisen vaiheen henkilökohtainen alkunne, vapaaehtoisten ensimmäinen ryhmä (noin 1998–2000), ja miten ankara ja äkillinen ja miten välittömästi elämää muuttava ja radikaali se oli teille silloin. Toisen vaiheen alku tammikuussa 2020 ei ollut yhtään erilainen siinä, miten äkillinen, radikaali ja kaikenkattava myös sen alkamien oli joillekin vapaaehtoisille. Tällä kertaa kuitenkin kaikki vapaaehtoiset, plus kaikki tietämättömät globaalit ihmiset, kokivat toisen vaiheen alkamisen 1.1.2020. Ensimmäisen vaiheen alku oli radikaali ja muutti meitä, kehoamme ja elämäämme 1998–2000, eikä toisen vaiheen alku ollut yhtään erilainen siinä, miten intensiivinen ja äkillinen se oli ja on edelleen, jatkuen koko vuoden 2021.

2020 oli jumalainen "lopeta ja luovu" -aikalisämääräys vapaaehtoisille ja ihmisille globaalisti, koska tapahtui koko lajia koskeva muutos, ja meidät kaikki laitettiin tuohon pakolliseen uuteen tilaan ja meitä käskettiin olemaan paikallamme ja elämään sen, juoksematta ympäriinsä kuin kauhistuneet kanat, joilta oli pää katkaistu. Jotkut osasivat käsitellä tämän paremmin kuin toiset, kuten olisi odotettavissa.

2021 jatkaa jumalaista "lopeta ja luovu" -määräystä, koska ihmiskunta ja monet ihmiset tarvitsevat lisää fyysistä aikaa tehdäkseen tämän intensiivisen ja syvällisen sarjan nopeita energiaporrasmuutoksia pois vanhasta alemmasta kaikesta ja jatkaakseen valmistautumista, siirtymään uuteen korkeampaan taajuusmalliin, koodeihin, tietoisuuteen ja todellisuuteen tai poistumaan siitä tavalla tai toisella.

2022 on alku sille, että vapaaehtoiset ja ylösnousevat ihmiset ovat täysin – ei osittain, vaan täysin – ylösnousevan uuden Maan uusissa jumalaisen äidin/feminiinisyyden korkean sydämen kristallimallikoodeissa, tietoisuudessa ja todellisuudessa ja kaikessa, mitä tulee sen myötä.

Ilmiselvästi 2020 ja 2021 ovat ihmiskunnalle myrskyisiä, syvän energiamuutoksen evoluutiovuosia, EIKÄ niillä tavoilla, kuin useimmat ajattelevat tai uskovat tällä hetkellä. Pintapaska on pintapaskaa, ja se jatkuu ulottuvuuksien ja galaksien halki universaalin ylösnousemuksen vuoksi ja koska tapahtuu nopeita siirtymisiä aiemmista energiamalleista ja -vääristymistä täysin uusiin ja korkeampiin malleihin. En tarkoita kuulostaa siltä, että vähättelen epävakaata "pintapaskaa", koska se on hyvin iso juttu, joka on loppumassa ja muuttumassa nyt. Olemme tehneet töitä hyvin pitkään ja kovasti sen eteen, mitä lopultakin tapahtuu fyysisellä tasolla nyt. Anna sen tapahtua, mutta ole kiltti ja kiinnitä huomiota tietoisuuteesi ja siihen, kuka yrittää tarttua parhaansa mukaan siihen ja käyttää sitä itsensä ja omien agendojensa hyväksi, vaikka hän väittäisikin agendojensa olevan yleviä ja ylösnousemukseen liittyviä.

On kurjaa, että minun täytyi sanoa se ylösnousemusprosessin tässä kohtaa, mutta minun täytyi. Jos olet kiinnittänyt huomiota ja ollut rehellinen itsellesi, ollut rehellinen siitä, mitä jotkut "ylösnousemusopettajat" ovat sanoneet, kirjoittaneet, videoineet ja/tai kanavoineet vuosia, niin tiedät jo, mistä puhun ja miksi olen sanonut sitä tämän toisen vaiheen alkamisesta saakka vuosi sitten.

Jumalaisen "lopeta ja luovu" -aikalisämääräyksen oli tarkoitus auttaa meitä lopettamaan sen tekeminen, mistä oli tullut täysin tavanomaista meille. Se oli meille voimakas ja jumalainen "pysäytys mielettömillä raiteilla" -interventio, valmistelemaan meidät näihin nopeisiin ja jatkuviin muutoksiin ja auttamaan meitä niissä kaikilla tasoilla. Paras tapa elää niiden läpi – ja puhun tässä niille muutamille vapaaehtoisille, jotka kykenevät tekemään tämän 2020 ja/tai 2021 – on ollut olla enemmän hiljaa paikallaan fyysisesti ja fokusoitua sisäänpäin, ei ulospäin toiseen ihmiseen tai ihmisryhmään, ulkoisiin tapahtumiin ja/tai ulkoisiin energiarituaaleihin, liittyvät ne ylösnousemukseen tai eivät.

Kuten kerroin joissain artikkeleissa viime vuonna, havaitsin 1.1.2020 hyvin selvästi ja äänekkäästi, että toinen vaihe oli alkanut ja tie uuteen Maahan kulkisi sisältäni, erityisesti korkeasta sydämestäni. Myös sinun korkeasta sydämestäsi, toisen vaiheen vapaaehtoinen ensiruumiillistaja jne. Yritin ilmaista sen viime vuonna, mutta en usko sen onnistuneen niin hyvin, kuin olisi pitänyt.

Ylösnousemusprosessin ensimmäisen vaiheen ajan – vuosista 1998–1999 vuoden 2019 loppuun – monilla vapaaehtoisilla oli laaja kirjo ylösnousemukseen liittyvää energiatyötä. Jotkut meistä tekivät tätä työtä hypäten tarkoituksella ajassa lähitulevaisuuteen, tekemään energeettisesti työtä tuosta paikasta, tilasta, taajuudesta, tasolta jne. Jotkut meistä siirtyivät tarkoituksella vähän lähitulevaisuuteen lopettamaan negatiivisia aikajanoja ja toimia, joita niillä tehtiin. Se mitä me kaikki teimme, ei ole pointtini tässä, vaan se että olemme aina pystyneet tarkoituksella siirtymään nykyisestä fyysisestä ajastamme ja paikastamme lähitulevaisuuteen tai kauemmas tarvittaessa, ja sitten siirtymään takaisin lähimenneisyyteen, joka oli nykyinen fyysinen aikamme ja paikkamme Maassa. Ensimmäisen vaiheen aikana usein ja toistuvasti siirsimme tarkoituksella itsemme ja fokuksemme lähitulevaisuuteen ja sitten takaisin nykyiseen aikaamme. Halusin siis kertoa nyt, että pystyimme tarkoituksella siirtämään itsemme ja tajuntamme tästä hetkestä lähitulevaisuuteen ja sitten takaisin.

Kun toinen vaihe alkoi tammikuussa 2020, oivalsin hyvin voimakkaasti, että osa minun ja joidenkin muiden vapaaehtoistyöstä oli loppunut tärkeistä syistä – pääsyyn ollessa, että olimme lopultakin saavuttaneet ylösnousemusprosessissa tuon kohdan, jossa meidän täytyi "lopettaa ja luopua" ja lakata juoksemasta edestakaisin tulevaisuuteen ja menneille aikajanoille ja muhin ulottuvuuksiin tekemään ylösnousemukseen liittyvää työtä. Ja meidän piti fokusoitua täysin itseemme nykyisessä "jää kotiin" -paikassamme. Tämän vuoksi on hyvin upeaa ja mielenkiintoista.

***

Ensimmäisessä vaiheessa oli se tarve, että jotkut meistä menivät lähitulevaisuuden aikaan ja paikkaan tekemään työtä tähän ylösnousemukseen liittyen ja palasivat sitten takaisin. Toinen vaihe oli odottamaton ja äkillinen loppu sille, ja minulle paljastui 1.1.2020, että minua, fyysistä kehoani, siihen ruumiillistuneita energioita ja tietoisuuttani, korkeaa sydäntäni ja korkeampia kykyjäni tarvittiin nyt erittäin paljon nykyajassamme ja tässä hetkessä. Tämä valtava muutos henkilökohtaisessa ylösnousemukseen liittyvässä työssäni – ja joidenkin muiden vapaaehtoisten työssä – oli dramaattinen, kun minun täytyi nyt jäädä kotiin tämänhetkiseen ylösnousevaan Maahan ja sen aikajanalle, työskennellä energeettisesti fyysisen kehoni korkeasta sydämestä ja hyvin kirjaimellisesti vetää sisään lähitulevaisuuden ylösnoussutta uutta Maata sillä tavalla, ettei sitä huomaa tässä Maassa. Toisin sanoen, tämä nykyinen ylösnouseva Maa vedetään niin lähelle täysin ylösnoussutta lähitulevaisuuden uutta Maata, että vanhasta Maasta tulee automaattisesti uusi Maa.

Hahmotin tämän omakseni, mutta tiesin, ettei kyse ollut vain minusta, vaan jokaisesta vapaaehtoisesta joka kykeni tekemään tämän osan ylösnousemusprosessia ja muutosta 2020. Muutama vapaaehtoinen lisää – ja meitä tähän kykeneviä on paljon vähemmän, kuin ikinä arvaisi – liittyy vuonna 2021 mukaan tähän toiseen vaiheeseen, jotta saadaan meidät ja uusi Maa lähemmin yhteen fyysisesti vuoteen 2022 mennessä, siinä määrin että useimmat eivät edes tunne tai tiedä, että siirtyminen ylösnousevasta Maasta täydellä vauhdilla pyörivään, täysin ylösnousseeseen uuteen Maahan on tapahtunut. Tapahtunut samalla, kun he odottivat avaruusolentojen tekevän tuon työn tai Jeesuksen tai ufo-laivueen tai heidän ryhmänsä ulkoisten fyysisten rituaalien tai minkä ikinä tai kenen ikinä. Tämä työ on täysin sisäistä, ja se täytyy tehdä nykyajassamme ja fyysisen kehon korkeassa sydämessä. Olimme niin paljon ruumiillistuneet, että ylösnousemusprosessin toisessa vaiheessa emme ainoastaan kyenneet, vaan meidän täytyi jäädä kotiin aikaan ja paikkaan ja auttaa ylösnousevaa Maata tulemaan täysin ylösnousseeksi uudeksi Maaksi. Tänä päivänä niitä on kaksi, mutta pian on vain yksi – on vain uusi Maa.

Vedä, beibi, vedä, uutta Maata suoraan sinuun korkeasta sydämestäsi käsin fyysisessä kehossa, näennäisesti tekemättä juuri mitään ulkoisesti ylösnousevassa Maassa. Siirtyminen on huomaamaton valtaosalle ihmisistä, mutta sinä tiedät paremmin, koska autoit pääsemään täältä sinne ja sieltä tänne, jos tajuat, mitä sanon kaikesta tästä. Tämän vuoksi 2020 otettiin käyttöön "lopeta ja luovu" -määräys, pitääksemme tauon ja jäädäksemme kotiin. Kaikessa on ollut kyse ylösnousevan kodin saamisesta ylösnousseeseen Kotiin ja ylösnoussut Koti ylösnousevaan kotiin, jotta niistä tulee yksi ylösnoussut uusi Maa-koti, jolla olemme. Ei enää menemistä lähitulevaisuuteen takamaan tämän tapahtuminen, vaan työskentelemistä nykyhetkessämme fyysisyydessä ja omassa kehossamme ja korkeassa sydämessämme 2020 ja 2021.

Se on tehty, ja se on tehty enemmistön jatkaessa keskittymistä täysin ulkopuolelle ja niihin vääristymiin, joita on saatu erilaisilta ylösnousemusopettajiksi julistautuneilta ja heidän egoiltaan, ja he huijaavat edelleen uusia tulokkaita antamaan polttoainetta henkilökohtaisille agendoilleen ja lisäämään pankkitiliään. Joo, kaikki tuo todellisuus tuntuu ja näyttää uudelta Maalta, eikö vain? Herätkää, ylösnousemusyhteisön ihmiset alemmilla portailla, tai sitten ei ettekä löydä itseänne uudesta Maasta 2022 tai sen jälkeen. Ihmistietoisuus on valtavan arvokas, ja monet ovat käyttäneet sitä lietsomaan ja tukemaan omia agendojaan, monista syistä. Vastuunne nyt on erottaa ja tietää, milloin tätä tapahtuu ja kuka sitä tekee ylösnousemus- ja salaliittoyhteisöissä.

Denise


-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.