9, 0, 1 – MENE!

Kirjoittanut Denise Le Fay (highheartlife.wordpress.com)

19.1.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tiedämme kaikki, että huomenna asiat muuttuvat dramaattisesti. Huomaa, etten sanonut "hyvällä ja positiivisella tavalla" tai "huonolla ja negatiivisella tavalla" – vanhaa alempaa kaksinaisuustietoisuutta. Sanoin vain, että asiat alkavat nyt muuttua ja muuttuminen on tässä tapauksessa kehittymiskoodi. Ei ole paljon tarvetta puhua tämän likaisuudesta fyysisellä tasolla hallitusten, poliittisten puolueiden, presidenttien seurueineen ja vastaavan osalta. Se on ilmiselvää niille, joilla on korkeampi tietoisuus, moniulotteinen perspektiivi ja ensikäden tietoa ja kokemusta tästä ylösnousemusprosessista edelläkävijöinä ja tienviitoittajina, mutta se on kamala huolenaihe valtaosalle ja rehellinen usko ja suuri toive parhaimmillaan monille muille. Anna heille kaikille aikaa, koska suurin osa näistä suurista muutoksista, jotka alkavat nyt, tekee tehtävänsä suurimmalla osalla heistä riippumatta siitä, minkä uskomusjärjestelmän ja poliittisen puolueen alle he ovat tunkeneet vanhan alemman 3D-sydämensä. Huomaa, etten sanonut "heillä kaikilla". Havaitse aina korkeasta sydämestä.

Olemme saavuttaneet ylösnousemusprosessissa ajan, jolloin kaikki muut alkavat nyt oivaltaa, että asiat ovat muuttumassa tavoilla, joilla he eivät olisi koskaan kuvitelleet niiden muuttuvan – tai edes voivan muuttua. Tässä ei ole kyse yhdestä tyypistä tai puolueesta tai suuryrityksestä jne., vaan planeetan ja universumin evoluutiosta, ja tyypillisesti kun tämä piste saavutetaan fyysisellä tasolla, fyysisessä maailmassa ja todellisuudessa, ihmiset alkavat pumpata kovasti adrenaliinia monista syistä! Tämä on "siirtymä" heille sillä tavalla, miten jokainen ihminen tulkitsee sillä tasolla tai portaalla, jolla hän on tällä hetkellä.

Jotkut teistä ehkä muistavat, mitä kävin toistuvasti läpi kesäkuukausina 2016 kolmen eri yleismiehen, aitakaverin, sähköasentajan jne. kanssa. Se oli hyvin epämiellyttävää, mutta myös näiden kolmen eri miehen "käydessä kimppuun" talossani, jotka olin palkannut tekemään tiettyjä töitä (kolme eri kertaa, ajattele!), tiesin, että jotain tärkeää yritettiin paljastaa minulle silloin. Nämä kaikki kolme miestä saarnasi Trumpin saavutuksista ja siitä, miten tämä laittaisi taas asiat oikein ja kuntoon ja miten hän lähettäisi kaikki "pahat ihmiset" vankilaan jne. Koska kaikki nämä kolme miestä olivat psykopaatteja ja naistenvihaajia ja he olivat minun kodissani, yritin parhaani mukaan selviytyä heistä ja vastaanottaa lisäksi ne viestit, jotka minulle paljastettiin näiden hyvin epävakaiden ihmisten kautta. Olen väistellyt koko elämäni patriarkaalisia naistenvihaajapsykopaatteja, kuten useimmat teistäkin, mutta tämä oli erilaista, enkä täysin tajunnut noita enneviestejä kesäkuussa, heinäkuussa ja elokuussa 2016.

Oletin, että Hillary voittaisi ja hänellä olisi noita toisia voimia ja ihmisiä, jotka eivät ole tehneet kaikkea, mitä on tehty pari viime vuosikymmentä. Silloin en ymmärtänyt, että jos hän voittaisi, olisi pelkästään lisää samaa vanhaa patriarkaalista roskaa eikä se sopinut yhteen sen kanssa, missä olimme ylösnousemusprosessissa. Niinpä auttamaan kaikkia sen tiedostamisessa enemmän, miten järjettömiä ja negatiivisia asiat ovat oikeasti olleet koko ajan, tarvitsimme jonkun ja ryhmän vankkumattomia hännystelijöitä hajottamaan sen kaiken koko maailman eteen. Ihmisten täytyy saada se pahasti päin naamaa ja julkeasti kaikkien nähtäväksi, kuultavaksi ja tunnettavaksi itse, jotta he ovat viimeinkin valmiita ja halukkaita muuttumaan/kehittymään. Tarvitsemme jonkun kumppaneineen sytyttämään härskin tulen tietämättömien perseiden, huijattujen mielten ja pitkään heikennettyjen sydänten alle, jotta heidät saadaan tekemään muutoksia itsessään.

Taas kerran, tämä on massojen evoluutiota tässä fyysisessä maailmassa. Tämän ensimmäinen vaihe oli 1960-luvulla, joidenkin hippien ollessa silloin edelläkävijöitä. Tämän päivän toisessa vaiheessa kyse on indigoista ja muista. Hengitä, kaikki on ok, mutta valtaosalla massasta asioiden täytyy tulla niin huonoiksi, että he ovat häpeissään ja valmiita, ennen kuin heillä kirkastuu riittävästi, jotta he uskaltautuvat henkilökohtaiseen muutokseen sisäisesti ja ulkoisesti. Ihmiset ovat tulleet tähän pisteeseen nyt ja pian tulee vielä lisää, joten anna heidän käydä läpi, mitä heidän täytyy, samalla kun itse jatkat sen tekemistä, mitä sinä/minä/me edelläkävijät olemme tehneet koko ajan.

Tiedäthän, miten asiat eivät voi alkaa eivätkä ala, ennen kuin on täsmälleen sen aika? Miten planeettojen täytyy alkaa kulkea suoraan tai vaihtaa merkkiä tai mitä tahansa ja miten numeroenergioiden täytyy käydä läpi viimeinen 9-sarja, sitten nolla ja lopulta saavuttaa UUDET 1-energiat, ennen kuin asiat lähtevät oikeasti liikkeelle jne.? Kaikki tämä ja muuta on aktivoitu matkallamme tämän viimeisen 9-syklin läpi, sitten nolla-alueen 0-energioiden läpi 9:n ja 1:n välillä ja lopulta 1-energioihin UUDELLA korkeammalla tasolla ja UUDESSA syklissä. Olemme siinä nyt, mikä merkitsee, että asiat ovat muuttuneet taas kaikilla. Tervetuloa UUDELLE viimeisimmälle ja suurimmalle askelmalle, edelläkävijät – erittäin hyvin tehty.

Heti kun kaikki eri osat siirtyivät eteenpäin vuoden 2017 alkamisella, enkelivalo-olennot, maan ulkopuolisten olentojen ryhmät, eri galaktiset, mestariolennot ja vastaavat ovat siirtyneet tähän ylösnousemusprosessin UUTEEN vaiheeseen, ja tähän sisältyvät kovasti inkarnoituneet edelläkävijät, tähtisiemenet, tienviitoittajat ja ensimmäiset ruumiillistajat. Myös jokaisen meidän ylösnousemukseen liittyvä tehtävä on muuttunut hiljattain, joten odota, että korkeamman ulottuvuuden joukollasi, ystävilläsi ja perheelläsi Kotoa, tähtisukulaisillasi, korkeammalla itselläsi jne. on päivitettyä informaatiota ja tehtäviä sinulle nyt. Tämä kuulostaa dramaattisemmalta, mitä se oikeasti on, kun olemme käyneet läpi näitä päivityksiä satoja kertoja, mutta ole nyt vastaanottavainen UUDELLE informaatiolle heiltä ja korkeammalta itseltäsi.

Useimmilla edelläkävijöillä tämä indikoi, että olemme kehittyneet UUDELLE tasolle ja UUTEEN vaiheeseen työssämme ja jatkuvassa ylösnousemuksen evoluutioprosessissa. Saatat huomata, miten se informaatio jota sait ennen, on viime aikoina taas muuttunut. Tai saatat huomata, että informaatio, valo tulee sinulle paljon hienovaraisemmilla ja vähemmän dramaattisilla tavoilla. Olen kokenut tämän tähän saakka pääasiassa niin, että informaatio, korkeampi tietoisuus ja tietäminen on nyt niin hienovaraista, luontaista ja sisäistä, ettei se tunnu tai näytä minusta lainkaan ulkoiselta informaatiolta. Tämä on yksi monista vinkeistä, että olet kehittynyt korkeammalle olemisen ja tiedostamisen tasolle, ja tämän vuoksi olet suoraan yhteydessä korkeampaan valoinformaatioon ja saa sitä tällä "aikuisemmalla", täysivaltaisella 5D-tavalla. Tämä jatkuu edelläkävijöillä, tähtisiemenillä jne. tänä vuonna hyvin nopeasti ja voimakkaasti, joten kiinnitä nyt huomiota hienovaraiseen tietämiseen korkeassa sydämessäsi enemmän kuin koskaan. Vähemmän lineaariseen ajatteluun ja paljon enemmän kvanttitietämiseen, koska pystyt nyt ruumiillistamaan ja ylläpitämään tuon valoenergiatason, ilman mitään haitallisia sivuvaikutuksia.

Toinen UUSI asia edelläkävijöille, tähtisiemenille, ensimmäisille ruumiillistajille jne. on, että jokaisen meistä täytyy täysin tietoisesti käsittää, miten voimakkaita olemme ja että luomme tietoisesti UUTTA nyt ja myös kauas "tulevaisuuteen", ja tästäkin on tullut hyvin hienovarainen ja luonnollinen tunne. Vietettyämme niin monta vuosikymmentä vanhassa alemmassa 3D-fyysisyydessä, vaatii vähän sopeutumista siihen, mitä olimme, ennen kuin tulimme vapaaehtoisesti tänne ottamaan kiinni energiapalloja, joita Lähde heittelee. Se ei ole enää niin työlästä ja aikaa kuluttavaa eikä niin raskasta ja vaarallista kuin vielä muutama vuosi sitten.

Nyt sinä/minä/me vain ajattelemme, tunnemme ja visualisoimme, mitä olemme ja mitä haluamme elämän maan päällä ja sen ulkopuolella olevan tällä korkeammalla tasolla tässä korkeammassa evoluutiosyklissä. Termi "tietoiset luojat" merkitsee jotain hyvin erilaista kuin kaksi, kolme tai viisi vuotta sitten, koska se on niin nopeaa – ja uskallan sanoa – helppoa siihen verrattuna. Pointtina on tiedostaa, mihin keskityt, koska voit rakentaa "todellisuuden" sen ympärille hyvin nopeasti nyt. Tämä on yksi monista 5D-vastuista, jotka nyt nopeasti muistamme ollessamme ihmisvalokehossa, joka kykenee tietoiseen luomiseen.

Yksi asia josta olen saanut paremman otteen, on olemiseni Denisenä valogeneraattori, valomajakka, valovälittäjä tällä planeetalla ja tässä ulottuvuudessa. Ne olivat vain sanoja – kivoja sanoja, kyllä, mutta minusta tuntuu, ettei niillä ollut minulle sitä täyttä merkitystä, mikä niillä olisi pitänyt olla. Niillä on nyt tammikuussa 2017. Kun lähden kotoa ja menen ostoksille tai jonnekin ulos, minun/sinun/meidän edelläkävijöiden täytyy nyt täysin ymmärtää, että kun kuljemme maailmassa, läsnäolomme muuttaa ja kehittää sitä kirjaimellisesti. Meidän ei tarvitse sanoa mitään kenellekään eikä meidän tarvitse pitää itseämme pyhänä tai mitään muuta sellaista puppua. Olemme "minä olen" –inkarnoituma ihmismuodossa ja säteilemme nyt valoa ja rakkautta ja jumalaista Lähdettä täysivaltaisina yksilöinä. Ja tällä on tietysti seuraamuksia – osa miellyttäviä, osa epämiellyttäviä. Anna korkeamman tietoisuutesi ja luontaisen sisäisen tietämisesi kertoa sinulle, mitä – jos mitään – sinun täytyy tehdä tai sanoa tai olla tekemättä tai olla sanomatta joka tilanteessa. Tämäkin on yksi noista monista 5D-vastuista, joiden kanssa edelläkävijät ovat tekemisissä enemmän kuin ennen.

Tämä informaatio jonka jaan seuraavaksi, on vain ilmaisemaan, miten voimakas ja todellisuutta muuttava siirtyminen vuoteen 2017 todella on. Ymmärrä, etten kerro tätä sinulle, koska tarvitsen tai haluan osanottoasi tai sympatiaasi tai mitään vastaavaa, koska näin ei ole. Olen täysin kunnossa ja odottanut ja käynyt läpi tätä jo reilut 30 vuotta. Sisareni kuoli 16.1.2017 58-vuotiaana. Hän kuoli näin nuorena, koska hän oli kohdellut kaltoin kehoaan kammottavasti ja kaikkea muuta teinistä saakka, joten tämä ei ollut lainkaan yllätys, vaan helpotus. Taas kerran, tämä on minulle ok, ja jos tietäisit tämän taustatarinan, ymmärtäisit miksi. Se oli paljon pahempi asia, kun paras kissaystäväni kuoli 16.11.2016, koska se ei ollut huumeaddikti, sillä ei ollut bulimiaa 40 vuotta, se ei ollut hajonnut monta kertaa eikä se ollut mieleltään ja tunteiltaan sairas ja riivattu.

Tiedän, että monilla teistä on perheenjäsen ja muu rakas ihminen toisensa jälkeen kuollut näiden ylösnousemusvuosien aikana. Tiedän, että olen astunut tuohon aikaan 2017 ja aion mennä näistä tapahtumista läpi, kun niitä ja kaikkia muita evoluutiomuutoksia tapahtuu, niin suuren viisauden ja tietoisuuden kera, mihin pystyn kunakin hetkenä. UUSI tehtävä, UUDET energiat, UUDET evoluutiomuutokset – jotkut mahtavia ja jotkut tuskallisia, mutta kaikki ylösnousemusprosessin aspekteja. Astukaa viimeisimpään UUTEEN muutostyöhönne, edelläkävijät, koska ihmiskunta tarvitsee meitä ja sitä, mitä teemme, vaikkeivät he ehkä edes tiedä olemassaolostamme.

Denise

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.