YLÖSNOUSEMUKSEN TASARISTI

Kirjoittanut Denise Le Fay (highheartlife.wordpress.com)

18.7.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

(Ylhäällä: korkeampi itse, alhaalla: alempi itse, vasemmalla: nainen/feminiinisyys, oikealla: mies/maskuliinisuus)

 

En ole, enkä ole koskaan ollutkaan uskovainen ihminen, mutta tasaristi on ollut leimattuna korkeampaan tajuntaani ja korkeaan sydämeeni vuosia, koska jotkut ovat eläneet sitä monta vuotta ylösnousemuksen evoluutioprosessin kautta. Olemme integroineet (ja jatkuvasti integroimme) ja ratkaisseet polariteettia/kaksinaisuutta itsessämme riippumatta siitä, mihin sukupuoleen olemme inkarnoituneet tässä planeetta-ajassa ja ylösnousemuksen aiheuttamassa lajikehityksessä.

 

Mieskehon ja –tietoisuuden on tarvinnut integroida nais/feminiinienergiat itsessään – naiskehon ja –tietoisuuden on tarvinnut integroida mies/maskuliinienergiat itsessään. Meidän täytyy itsessämme elää alkemisesti läpi miehisyyden/maskuliinisuuden ja naiseuden/feminiinisyyden pyhä liitto, pyhä avioliitto, jotta sukupuolesta riippumatta se ja Itse kehittyvät integroiduksi, ehjäksi, kokonaiseksi ja täysivaltaiseksi yksiköksi, joka kykenee olemaan fyysisesti viidennen ulottuvuuden taajuusasteikolla.

 

Ikään kuin vaakaviivan energiat ja prosessi eivät yksinään olisi riittävän suuri ja vaikea henkinen ja energeettinen tietoisuustehtävä, edelläkävijät ovat työstäneet myös piirtämäni kuvan pystyviivan energioita. He ovat integroineet, yhdistäneet ja ruumiillistaneet korkeamman Itsensä alempaan itseen nykyisessä fyysisessä kehossaan. Samalla kun tietämättömät piirtävät mielettömästi ristin ilmaan kehonsa ylle, edelläkävijät todella elävät ja tekevät sen energeettisesti sisältä ulos ja ulkoa sisään kehossaan ja sielussaan. Toinen on vanha ja tunnettu uskonnollinen ele ja toinen on pieni edelläkävijäryhmä, joka elää, ruumiillistaa ja on korkeamman Itsensä ja alemman itsensä yhdistelmä, koska feminiinisyys/naiseus on integroitu ja yhdistetty maskuliinisuuteen/miehisyyteen ja toisinpäin. Toinen on pelkästään ulkoinen ja enimmäkseen järjetön tapa, toinen on sisäinen, akuutti, alkeminen ja energeettinen värähtelymuutos, ja henkilökohtaisesti tehtynä se ilmentää ja luo automaattisesti jotain hyvin uutta – Kristus/kristalli-ihmisen fyysisyydessä maan päällä.

 

Koska ihmiskunta on tarkoituksella johdettu harhaan korkeammista totuuksista ja korkeammasta tietoisuudesta hyvin pitkään, vaatii toistuvia yrityksiä ymmärtää täysin, että evoluution saavuttaminen vaatii henkilökohtaista sisäistä työtä ja sisäisiä alkemisia energiamuutoksia, jotka saavat tietoisuuden ja lopulta ulkoiset todellisuusmuutokset sopimiaan niihin ja heijastamaan niitä. Sisäisen on tapahduttava ensin, ei ulkoisen. Tee tämä suuri työ ensin sisälläsi, koska se saa lopulta kaikki muut kykeneväksi tekemään saman itse. Millään muulla ei ole merkitystä, minkä tiedän olevan myös yksi tarkoituksellinen valhe, joka estää lisää ihmisiä työstämästä itseään.

 

Älä ylläty, kun tehtyäsi jo vuosia tai vuosikymmeniä suurta sisäistä työtä, löydät itsesi yhtäkkiä taas siitä ja työstät lisää vanhoja ongelmia pitkän ajan takaa. Tämä on normaalia ja meidän täytyy tyypillisesti "veistää" pois vanhojen ongelmiemme, vanhojen juttujemme, vanhan sisäisen roskamme jne. monia kerroksia, mutta koska evoluutio- (tai vallankumous)työntöä tapahtuu täysillä nyt 2016, pystymme menemään näiden kaksinaisuuskerrosjäämien läpi hyvin nopeasti. Siis, jos et anna itsesi joutua sivuraiteille tai suistu tahallaan rateiltasi. Pysy kurssissa ja viimeistele tämä sisäisen suuren työsi viimeinen vaihe, kun järjettömyys, kaaos ja yleinen hevonpaska ja hulluus lisääntyvät ja harhautetut alemman tietoisuuden ihmiset jatkavat entiseen malliin. Tilanne pahenee jonkin aikaa, koska nyt kaikki on tulossa paremmaksi – itse asiassa paljon paremmaksi – vaikka ulkoinen ei heijasta sitä vielä niin laajamittaisesti, kuin edelläkävijät haluaisivat. Se on kuitenkin tulossa ja se tulee, koska SINÄ jatkat suuren sisäisen työn tekemistä itsessäsi.

 

Ajattele yllä olevaa tasaristiä ja sitä, mitä se merkitsee oikeasti sinulle edelläkävijänä, joka elää ja ruumiillistaa itsessään – fyysisessä ja energiakehossaan ja kaikessa muussa – sen mitä tämä risti edustaa. Tämä ei ole pieni saavutus, pieni tapahtuma, pieni tai vähäpätöinen evoluutiomuutos. Teille jotka olette todella tehneet sitä ja jatkatte sen tekemistä, syvin kiitollisuuteni, kunnioitukseni ja vilpittömät kiitokseni.

 

Denise

 

----------- 

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen. 

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.