MONIA AJANKOHTAISIA YHTYMÄKOHTIA

Kirjoittanut Denise Le Fay (highheartlife.wordpress.com)

16.12.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Koko 2000-luvun vuosikymmenen muistan kokeneeni uskomattomia ja toistuvia aistimuksia joka kerta, kun uusi suuri energia-aalto lähestyi kaukaa, ja matkustaakseen sillä minun/meidän täytyi yhtäkkiä meloa todella nopeasti ja kovasti, jotta saimme riittävästi vauhtia ja tuon aallon kiinni – kuten surffaajat tekevät – ja ratsastimme sillä niin pitkään, kuin sitä kesti. Monet meistä tunsivat tuon aistimuksen taas hyvin voimakkaasti sunnuntaina 10.12.2017, ja meloimme kovasti, saimme tuon energia-aallon kiinni ja ratsastimme sillä koko matkan 11.–12.12., jolloin se asetti meidät taas uudelle, korkeammalle tasolle, uuteen tilaan ja paikkaan, sisäisesti ja ulkoisesti, henkilökohtaisesti ja kollektiivisesti.

Mainitsin myös hiljattain, miten minusta on aina tuntunut siltä, että olen kulkenut korkeammasta taajuudesta taaksepäin tähän elämään. Tämä koko artikkeli käsittelee sitä, miten monet teistä tätä lukevista tekevät sitä nyt, sekä muutamia syitä siihen. Älä mene liikaa päähän tämän informaation kanssa, koska se ei toimi sinulla niin, kuin sen tunteminen korkeassa sydämessäsi ja sen ulkopuolella. Vasen aivopuolisko ei pysty koskaan melomaan riittävän kovasti tai nopeasti saadakseen kiinni nämä aallot, joten älä haaskaa energiaa tai aikaa yrittämällä. Päästä irti, laajennu ja tunne kaikella muulla, paitsi järjellä.

Sivuhuomautus. Joulukuun 1. päivästä 2017 lähtien Linnunradan galaktinen keskus on ollut nykyperspektiivistämme katsottuna Jousimiehen 27.06 asteessa. Huomenna, sunnuntaina 17.12. (maanantaiaamu Suomessa) on uusi kuu Jousimiehen 26.31 asteessa, ja se on yhtymässä galaksin keskuksen kanssa. Lisää asioita loppuu ja alkaa huomenna tämän vuoksi, ja tapahtuu monia muita siihen liittyviä asioita.

Kirjoitin Transitions-sivustolla 29.12.2012 artikkelin kolmen päivän elämäntarkastelusta, jonka kaikki ihmiset kävivät läpi jossain kohtaa 21.–23.12.2012 – muistettiin se tietoisesti tai ei. Pystyin yöllä nukkuessani ja ollessani poissa kehosta muistamaan tietoisesti osia henkilökohtaisesta elämäntarkastelustani, joka tapahtui 22.12.2012. Muita asioita tapahtui edeltävänä ja seuraavana päivänä, mutta kokemukset nukkuessani olivat syvällisiä ja informatiivisia. Tämä oli kvanttitapahtuma tuolloin joulukuussa 2012, ja se on sitä edelleen nyt, kun lähestymme sen viiden vuoden merkkipaalua. Tämä elämäntarkastelu jonka jokainen kävi läpi noiden kolmen päivän aikana, liittyy suoraan nykyhetkeemme joulukuussa 2017. Kuten on tyypillistä tällaisille ekstratärkeille "monipisteille" ylösnousemus- ja ruumiillistumisprosessissa, ymmärsin/ymmärrän, kun se tapahtuu, mutta en täysin, koska en ole vielä elänyt sitä kaikkea. Tässä on linkki tuohon vanhaan artikkeliin.

Tuossa elämäntarkastelussa 21.–23.12.2012 jokainen maan päällä tuolloin elänyt ihminen koki sellaista, mikä koetaan tavallisesti poistuttuamme fyysisestä kehosta kuolemassa. Koska olimme saavuttaneet suuren "erääntymispäivän" 21.12.2012 ylösnousemusprosessissa, kaikille annettiin tämä elämäntarkastelu auttamaan tarkastelemisessa, uudelleenarvioinnissa ja niissä kurssikorjauksissa tai muissa muutoksissa, joiden me ja jumala tunsimme auttavan meitä parhaiten nykyelämämme jatkuvassa ylösnousemus- ja ruumiillistumisprosessissa. Muistan keskustelleeni 22.12.2012 kasvotusten joidenkin jumala-aspektien kanssa omasta henkilökohtaisesta polustani sellaisena, joka oli tullut vapaaehtoisesti nyt Maahan ruumiillistamaan ja ankkuroimaan uutta korkeampaa valoa ja koodeja jne. ja auttamaan ihmiskuntaa ja kaikkea muuta. Muistan keskustelleeni joistain asioista Denise-itsessäni, joita halusin työstää lisää, mikä auttaisi automaattisesti myös muuta ylösnousemusprosessiin liittyvää työtäni. Se oli kvanttikeskustelu jumalan kanssa siitä, mikä auttaisi minua ja omaa jatkuvaa henkistä ja energeettistä kasvuani sekä työtäni edelläkävijänä, ensimmäisen aallon edustajana, ensiruumiillistajana jne. Nämä kaksi oli/on oikeasti yksi asia, ja tämän elämäntarkastelun vuoksi viisi vuotta sitten, minulle ja kaikille tätä lukeville annettiin jatkoa siihen, mitä kunkin meistä piti saada tehtyä ja minkä tekemiseen tarvitsimme lisää lineaarista aikaa, kaikkien hyödyksi kaikkialla tämän ylösnousemusprosessin kautta.

Kuluneet viisi vuotta 21.–23.12.2012 lähtien on ollut jatkoaikaa meille kaikille. Tässä tulevat nyt ne fyysiset tulokset fyysisessä ulottuvuudessa ja ylösnousevalla maapallolla, jotka johtuvat tuosta elämäntarkastelusta ja viiden vuoden jatkoajasta. Sanon tämän, koska se on yksi monista tärkeistä kvanttiyhdistymispisteistä ylösnousemus- ja ruumiillistumisprosessissa, jota olemme työstäneet jatkuvasti – muistamme tai oivallamme sen tietoisesti tai emme. Voit kuitenkin tuntea tämän totuuden syvällä korkeassa sydämessäsi kasvavana innostuneisuutena/jännityksenä ja päättäväisyytenä katsoa tämä juttu läpi monissa ulottuvuuksissa. Onneksi olkoon sen henkilökohtaisen sopimuksesi täyttämisestä, joka teit jumalan kanssa elämäntarkastelussasi viisi vuotta sitten.

Seuraava asia jonka halusin mainita tässä artikkelissa, on, miten erilaiselta, kummalliselta, vieraalta, oudolta, laajentuneelta, eristyneeltä, joskus kylmältä ja valtavavalta suuri osa vuodesta 2017 on tuntunut monista edelläkävijöistä, ensiruumiillistajista, tiennäyttäjistä jne. Mikään mitä olen kokenut tänä vuonna – tai totta puhuen kuluneina viitenä vuotena – ei ole ollut mitenkään sellaista, mitä olin odottanut tai olettanut sen olevan tässä kohtaa ylösnousemus- ja ruumiillistumisprosessia. Ei mikään – ja sanon tämän muistaen tietoisesti osan olemisestani kasvotusten jumalan kanssa viisi vuotta sitten – mitä halusin työstää lisää sisälläni saadakseni paremmin tämän ylösnousemusprosessin suoritettua. Voi tietää tiettyjä asioita jostain ja kuitenkin olla tietämättä, ennen kuin elää sen sydämenlyönti sydämenlyönniltä, kyynel kyyneleeltä, turhautuminen turhautumiselta ja laajentaen jatkuvasti sitä iloa ja vapautta, jollaista ei ole koskaan ennen kokenut kehossa. Tämä on alkeminen ylösnousemus- ja ruumiillistumisprosessi fyysisen itsen ja olemuksen joka soluun, hermoon ja kudokseen, ja se transformoi sinua toistuvasti jokaisella porrasaskelmalla.

Olen ikääntynyt vuoden 2017 aikana enemmän kuin koko kuluneena vuosikymmenenä, tai ainakin on tuntunut siltä. Minua on sattunut hullunlailla vaihtelevasti tämän vuoden, ja se on lisääntynyt hurjasti toisella puoliskolla. On ollut aikoja, jolloin olen kirjaimellisesti rampaantunut siinä määrin, etten ole pystynyt nousemaan ylös tai kävelemään, nostamaan kättä tai kääntämään päätä. Tänä vuonna on ollut aikoja, jolloin olen rehellisesti sanottuna miettinyt, jäisinkö tähän Denise-kehoon enää paljon pidemmäksi aikaa, koska on tuntunut usein siltä, etten pystynyt ruumiillistamaan yhtään enempää valoa selviytyen siitä fyysisesti. Taas kerran, siltä on usein tuntunut niinä hetkinä, kun kaikesta tulee vähän liikaa. Kuitenkin seuraavana hetkenä se kova fyysinen kipu, jonka kanssa olen kamppaillut päiviä, viikkoja tai kuukausia, hävisi taianomaisesti.

Tänä vuonna (itse asiassa vuodesta 2015 saakka) on ollut jaksoja, jotka ovat tuntuneet niin suunnattomilta, laajentavilta, vapauttavilta ja kuitenkin pimeiltä ja kylmiltä ja niin valtavilta ja tyhjiltä, että se voisi saada itkemään. Jumalainen äiti/feminiinisyys ei ole lämmin ja pörröinen, vaan valtava, suunnaton, pimeä, loistava ja voimakkaampi, uskaliaampi, tyhjempi ja syvällisemmin luova, kuin useimmat koskaan odottaisivat. Tarpeetonta kai sanoa, ettei ole ollut helppoa ruumiillistaa sitä lisääntyvästi kerros kerrokselta nämä kuluneet viisi vuotta.

Halusin myös käsitellä sitä, miten olen tuntenut usein itseni eristyneemmäksi tänä vuonna, en yhdistyneemmäksi toisiin ihmisiin. Yhdellä tasolla olen, mutta toisella olen tuntenut oloni yksinäisemmäksi, ja ilmeisesti siksi, että se on "normaalia" tälle ruumiillistumisvaiheelle. Mainitsen tämän vain, koska se on yksi noista kummallisista ristiriidoista, kun tuntee enemmän yhtenäisyyttä ja yhteyttä kuin koskaan ennen ja samanaikaisesti enemmän yksinäisyyttä ja riippumattomuutta henkilökohtaisella ruumiillistumisen muodonmuutosmatkallaan. "Alempi itse, tässä on korkeampi itse – korkeampi itse, tässä on alempi itse. Sulautukaa yhteen ja tanssikaa nyt niin, kuin kukaan ei katselisi! Paljon uutta täytyy tehdä ja luoda, kun teillä kahdella on ollut tuo jumalainen jälleentapaaminen."

Halusin myös mainita, että minulla on ollut synkimpiä ja alhaisimpia yäk-tyyppisiä ajatuksia ja tunteita tänä vuonna siinä määrin, että olen inhonnut itseäni. Jos en olisi tiennyt paremmin, minulla olisi ollut enemmän alhaisia ajatuksia siitä, että minulla oli alhaisia ajatuksia! Ja ympäri käydään ja yhteen tullaan, pohdiskellen viemärissä pyörimistä, kun ylösnousemus- ja ruumiillistumisprosessi työntää jatkuvasti eteenpäin. Jaan kaikki nämä vähemmän yleviltä ja loistavilta näyttävät edelläkävijätyyppiset kokemukset, koska tiedän, että monilla muillakin on ollut niitä tänä vuonna ja enemmän. Olemme kaikki odottaneet, että ylösnousemusprosessi ja erityisesti ruumiillistumisprosessi tuntuu ja näyttää hyvin erilaiselta, mitä olemme kokeneet suuren osan ajasta. Toisina aikoina se on täyttänyt hurjimmat unelmamme ja korkeimmat odotuksemme ja sitten nopeasti sitä on seurannut järkyttävän synkkien ajatusten ja näkyjen, eristäytymisen, hämmennyksen ja hyvin voimistuneiden fyysisten kipujen jaksoja. Sano se kanssani silloin, kun sinun tarvitsee: "Korkeampi, tutustu alempaan – alempi, tutustu korkeampaan." Se auttaa minua ajattelemaan tämän tyyppisiä asioita, kun nämä kaksi äärimmäisen poikkeavaa olemis-, tietoisuus-, elämä- ja todellisuustasoa tulee niin lähelle toisiaan, että se aiheuttaa hetkellistä kitkaa ja epämukavuutta nykyperspektiivistämme katsottuna.

Yhdistä kaikki tämä "eräpäivään" ja elämäntarkasteluun 21.–23.12.2012, ja nämä viimeiset viisi vuotta tulkitaan vähän eri tavalla. Anna itsellesi kunnia kaikesta, mitä olet käynyt läpi, muuttanut, päästänyt irti, oivaltanut, ankkuroinut ja ruumiillistanut siitä lähtien. Olemme tehneet kaiken, mistä keskusteltiin silloin yksilöinä, mikä merkitsee, että asiat muuttuvat dramaattisesti fyysisellä tasolla tästä eteenpäin. Voi tuntea auringon muuttuvan taas tällä hetkellä uusilla ja suuremmilla tavoilla, ja se tapahtuu myös jokaisen meidän sisällä. Siihen ei ole ohjeita, mitä käymme ensiruumiillistajina läpi prosessin tässä kohtaa, joten älä tunne huonoa, kun asiat eivät ole pelkkää säteilyä ja kimallusta, kuten olisit toivonut. Ne tulevat olemaan taas ja uusilla ja erilaisilla tavoilla, mitä olet jo kokenut, joten anna sen kaiken vain tapahtua, äläkä rajoita itseäsi vanhalla, alemmalla tietoisuudella ja odotuksilla sanoinkuvaamattomasta. Olemme kaikki uudella alueella ja käymme läpi uusia kokemuksia ja vahvistuksia.

Joulukuun 23. päivä 2017 on "kosminen alkusysäys" käyttääkseni Sandra Walterin termiä, ja siitä tulee erilainen kuin kaikki aiemmat, joita olemme käyneet läpi tähän mennessä, kaiken sen lisätyön vuoksi, jota olemme tehneet nämä viisi vuotta joulukuun 2012 jälkeen. Jatkakaa ruumiillistumisprosessia, ensiruumiillistajat, älkääkä soimatko itseänne, kun asiat eivät ole pelkästään yleviä ja loistavia – ne palaavat siihen, kun olet tehnyt sen, mitä sinun tarvitsi saada tehtyä tai nähdä tai oivaltaa jne. noilla ei-ylevillä ja ei-loistavilla tasoilla. Hyödynnä tämä hyvin erityinen tuleva viikko (ja sen yli), äläkä ole huolissasi siitä, miltä se näyttää tai tuntuu tai on näyttämättä tai tuntumatta.

Denise

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.