VUODEN 2016 PUOLIVÄLIN YLEISKATSAUS

Kirjoittanut Denise Le Fay (highheartlife.wordpress.com)

14.6.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Joillekin 2016 on ollut paljon vaikeampi ja haastavampi kuin 2014 ja 2015 yhteensä, ja se kertoo jotain! Vuoden 2012 loppuunsaattamisesta saakka energiaportaat ovat olleet jotain muuta, eikö vain? Eivätkä ne ole usein olleet myöskään mitään sellaista, mitä me edelläkävijät luulimme tai odotimme niiden olevan. Uusi on hyvin uutta meille kaikille, koska emme ole koskaan ennen tehneet tätä missään, ja se on täydellistä ja ihmeellistä, vaikkei se siltä joskus tunnukaan. Luulen, että monet meistä ovat olleet ja ovat edelleen niin syvällä tässä ylösnousemus-ruumiillistumisprosessissa, ettemme vielä aivan tajua, miten paljon olemme todellisuudessa muuttuneet (kehittyneet).

Koska 2016 on ollut epätavallisen vaikea minulle henkilökohtaisesti, olen yrittänyt jonkin aikaa keskittyä sen syyn selvittämiseen. Voisin tarkastella tätä tiukasti astrologisesta näkökulmasta ja ymmärtää transiitit, jotka ovat vuorovaikutuksessa syntymäkarttani planeettojen kanssa ja vastaavaa, mutta myös tämä vanha ja rakas työkalu on korkeammilla ja monimutkaisemmilla ylösnousemusprosessitasoilla. Nautin aina astrologisista näkemyksistä ja arvostan niitä, mutta tuotakin työkalua pitää ajatella uusilla tavoilla, koska kehitymme – ja nopeasti.

Minun täytyi mennä syvemmälle löytääkseni ylösnousemus-ruumiillistumisprosessiin vastauksia, joita epätoivoisesti kaipasin ymmärtääkseni paremmin, miksi minulla on ollut niin rankkaa siinä tänä vuonna. Myös se miten olen päässyt käsiksi korkeampaan informaatioon (valo) ja korkeampaan tietoisuuteen tässä elämässä, on muuttunut dramaattisesti vuoden 2012 jälkeen, koska kehityn myös noiden vanhojen ja hyvin tuttujen alemman taajuuden työkalujen yli – kaikki edelläkävijät kehittyvät. Siksi monet meistä ovat näyttäneet – toistan "näyttäneet" – kompuroivan tänä vuonna. Emme ole kuitenkaan kompuroineet, vaan siirtyneet yksilöinä suurempaan määrään uutta sisäisesti ja ulkoisesti. Toisaalta, lisääntyvä masennuksen ja eristymisen tunne ei ollut lainkaan, mitä olisin odottanut tapahtuvan itselleni 2016, ja minun täytyi ymmärtää, miksi minusta on tuntunut tältä suuren osan tätä vuotta.

Kerrataanpa pääkohdittain nämä kolmiportaiset energia-aallot nähdäksemme, mitä voimme ymmärtää ja tietää.

Ensimmäinen näistä portaista tai energia-aalloista alkoi noin 19.12.2015 ja se iski kuin korkean sydämen puoliperävaunurekka – upea, traumaattinen ja odottamaton.

Toinen näistä askelmista alkoi noin maaliskuussa 2016 ja sai monet edelläkävijät syvempiin tunteisiin suuremmasta yksinäisyydestä ja eristymisestä.

Kolmas vuoden 2016 energia-aaltoporras alkaa syyskuussa ja epäilemättä on vielä intensiivisempi ja voimakkaampi kolmen viimeisen kuukauden aikana, kun se valmistelee meitä vielä korkeampien energioiden tulemiselle vuoden 2017 kolmessa valoaallossa.

Katso rehellisesti, mitä kaikkea on tapahtunut sinulle, elämällesi ja tietoisuudellesi vain joulukuun 2015 jälkeen. Minun laillani oivallat, että olet muuttunut huomattavasti – ei silti, että olisimme kuitenkaan lähellekään valmiita tässä. Tarkastele silti, miten olet muuttunut tuossa lyhyessä ajassa ja miltä se on saanut olosi tuntumaan. Oletko minun laillani tuntenut olevasi vielä yksinäisempi ja eristyneempi maailmasta ja ihmisistä? Oletko tuntenut olevasi voimaantuneempi siitä huolimatta, että olet toisinaan tuntenut masennusta? Siitä huolimatta, että sinua ovat viime aikoina inhottaneet monet ihmiset ja olet tiennyt korkeammalla tietoisuudella monta syytä siihen? Tunnetko tulevasi aina vain itsenäisemmäksi jokaisella portaalla, jonka läpi kuljet 2016? Ymmärrätkö, että (ja tämän tajuaminen vei minulta jonkin aikaa) kasvavan eristymisen ja yksinolemisen tunteet ovat itse asiassa sitä, että sinusta/minusta/meistä tulee aina vain itsenäisempi itsessämme yksilönä?

Minulta on vienyt jonkin aikaa laskea yksi + yksi yhteen, koska elän edelleen kovasti tätä ruumiillistumisprosessin vaihetta enkä ole vielä valmis sen osalta. "Onko jo aika?" "Olemmeko jo perillä?" "Olemmeko jo Kotona?" Ei aivan vielä, mutta melkein.

Masennus oli ehdottomasti viimeinen asia, jota olisin koskaan uskonut tuntevani tässä kohtaa ylösnousemusprosessia, ja se hämmensi minua kovasti. En ole tehnyt työtä näin pitkään ja näin kovasti vain "masentuakseni"!!! Voi hyvä luoja, et oo tosissas! Vähän pinnistelemällä aloin ymmärtää, että se minkä olin tulkinnut masennuksesi ja yksinolemiseksi, oli itse asiassa ruumiillistumisen ensivaiheita. Se näytti ristiriidalta ensin, mutta mitä enemmän tarkastelin tilannetta, sitä paremmin aloin ymmärtää, että pelkkä perspektiivimuutos (kaikessa) sai minut tuntemaan väliaikaiseesti yksinäisyyttä ja masennusta toisinaan. Se oli uutta laajimmassa mielessä.

Syntymästä saakka tässä inkarnaatiossa olen tuntenut yksinäisyyttä, koska olen ollut yksin tällä fyysisellä planeetalla ja tässä ulottuvuudessa ja eristyneenä normaaleista Kodin korkeammista ulottuvuuksista paitsi ne, jotka toin mukanani syntyessä. Olin vapaaehtoinen edelläkävijä-vakooja vieraalla maalla ja hyvin salainen koko elämäni, joten yksinäisyyden ja eristymisen tunne ei ole uutta minulle tai kenellekään muulle vapaaehtoiselle, tähtisiemenelle, edelläkävijälle, tienraivaajalle jne. Ei myöskään ajoittainen masennuksen tunne, mutta 2016 tämä on tuntunut hyvin erilaiselta. Se tuntui hyvin henkilökohtaiselta, kyse oli pelkästään minusta, se oli vain minun enkä tajunnut sitä melkein puoleen vuoteen. Nyt tajuan, mikä merkitsee, että on valtavasti helpompaa, puhumattakaan siitä, että prosessi on vielä nopeampi kuin tähän mennessä.

Me jotka inkarnoiduimme vapaaehtoisesti auttamaan ylösnousemusprosessissa fyysisellä tasolla, tulimme tyypillisesti jonkinlaisen järkytyksen ja trauman kera sen vuoksi, miten negatiivinen, pimeä ja paha tämä koko planeetta oli. Sopeuduimme ja totuimme niin paljon, kuin pystyimme, selviytyäksemme fyysisessä 3D:ssä ihmisenä, ja kannoimme itsessämme enemmän valoa, kuin pimeystiimi olisi koskaan sallinut. Sopeuduimme parhaan kykymme mukaan ja teimme, mitä tulimme tänne tekemään. Nyt kaikki tämä on kuitenkin kääntänyt suuntaa (joulukuun 2012 määräpäivänä) ja olemme yrittäneet – paljon samaan tapaan kuin tämän inkarnaation varhaisvaiheessa – heittää pois noita vanhoja matalampia taajuuksia, negatiivisia ja pimeitä energioita, tapoja, piirteitä, tietoisuutta jne. joita keräsimme ollessamme täällä, koska "ylösnostamme" sekä itsemme fyysisessä kehossa että koko planeetan ja paljon muuta mukanamme. Luulisin, että pieni masennus ja yksinäisyyden tunne olisi odotettua jossain kohtaa tässä kaikessa.

Totisesti, kun olemme eläneet tämän elämän niiden "elävien kuolleiden" zombi-loisten joukossa, joita kutsutaan ihmismassaksi ja normaalitodellisuudeksi 3D-maapallolla, monet meistä ovat ruumiillistaneet korkeamman lähdeitsensä tähän fyysiseen kehoon ja inkarnoituneeseen itseen, mikä ei olisi voinut olla yhtään enemmän vastakkaista "eläville kuolleille" loisille ja parasiittielämälle ja –todellisuudelle! Tämä äärimmäinen vastakkaisuus tuntuu – tässä kohtaa ainakin – kuin olisimme yksin tässä ruumiillistumisprosessissa täällä fyysisyydessä. Sinä ja minä tiedämme, ettemme ole ja että Koti ja perhe ovat aina olleet valmiina tukemaan, ja kuitenkin meidän on TÄYTYNYT tehdä tämä yksin täällä alhaalla – mitä itua tässä kaikessa on muuten ollut?

Painotan tätä kohtaa, koska kun olemme lähteneet korkeampien tasojen itsenäisen yksilön luonnollisesta tilasta – yhdistyäksemme siihen uudestaan täältä alhaalta – fyysinen taso tuntuu lopulta tässä kohtaa parhaimmillaankin epätavalliselta ja pahimmillaan masentavalta.

Toisella tasolla meistä tuntuu kummalliselta yhdistyä lisääntyvässä määrin korkeampaan lähdeitseemme ja ruumiillistaa se. Tämä luonnollisesti saa tulemaan aina vain itsenäisemmäksi, eli ehdottomasti ei enää loismaisia tekoja ja ihmisiä, ei loismaista elämää ja todellisuutta jne. jne. Meillä on kaikki se sisällämme yksilöinä, ja tämä merkitsee nyt kasvaessamme, että meistä tuntuu yksinäisemmältä ja eristyneemmältä – kuten kenestä tahansa tuntisi elettyään elämänsä täysin loismaisessa maailmassa. Emme syö toisten kaukalosta millään tavalla, vaan olemme kehittyneet tasolle, jolla meistä tulee viimeinkin taas Koti, eli olemme Itse lähdeitsenäinen emmekä tarvitse mitään muuta. Vanhoille osillemme tämä megamuutos tuntuu siltä, että olemme aina vain yksinäisempi, vielä erilaisempi kuin olimme ennen ja sen vuoksi jollain tavalla eristyneempi. Tämä muuttuu ajan kuluessa ja meidän ruumiillistaessa vielä enemmän suurempaa itseämme, mutta tällä hetkellä kaikki on melko kummallista, upeaa ja joskus masentavaa, koska on vaikeaa sovittaa niin paljon jumalaista lähdettä niin pieneen pakettiin kuin tämä inkarnoitunut keho ja itse.

Miksi elämässäni on nyt niin monia "eläviä kuolleita"?

Toinen asia jota on ollut toistuvasti elämässäni (ja "uudessa" vanhassa talossani) koko vuoden 2016, ovat lukuisat täysin tietämättömät ja/tai vasta heräämään alkavat miehet – kaikki miehiä.

Jotkut teistä ehkä muistavat artikkelini tammikuulta 2016 (jos muisti toimii), jossa puhuin, mitä olin kokenut ensimmäisen portaan energia-aallon myötä 19.12.2015. Olin yhtäkkiä rakastunut ja itse tullut rakkaudeksi lyhyiksi jaksoiksi, jottei se tuhoaisi minua, kehoani, psyykeäni tai keskushermostoani jne. Minulle oli melko kummallista ja epätavallista yhtäkkiä tapailla (taas) miehiä, joiden kanssa halusin viettää aikaa ja muuta. Auu, mitä, ei, ei, ei – suljin tuon seksioven 39-vuotiaana, kun kutsuttiin taas kosmiseen ylösnousemusluostariin. Se oli aivan liian helppo portaali pimeystiimille päästä käsiksi minuun, joten suljin sen silloin tuosta syystä.

Kun siis ensimmäinen näistä aalloista alkoi viime joulukuussa, kukaan ei ollut yllättyneempi kuin minä tuijottaessani tiettyjä itseäni nuorempia miehiä. Taas kerran, pelkästään se, että tulkitsemme ensin jonkin asian sellaiseksi ja sellaiseksi, ei merkitse, että näin oikeasti on. Älä tee mitään äkkinäistä tai typerää, vaan jatka eteenpäin, kiinnitä huomiota ja tajua parhaasi mukaan tilanne korkeammalta tietoisuustasolta.

Minäpä hahmottelen tämän näin, koska luulen, että se on helpompaa meille kaikille.

Tämän jakson ensimmäinen korkeasydänaalto alkoi 19.12.2015, ja minulla se liittyi miehiin rakastumiseen, kun samanaikaisesti olin itse lyhyitä aikoja rakkaus.

Maalis- ja huhtikuun 2016 toisessa sydänaaltoportaassa (tämä on ollut kuitenkin melkein jatkuvaa minulla eikä ainoastaan nämä kaksi kuukautta) on minulla ollut kyse toistuvasti kahdenkeskisestä kanssakäymisestä eri miesten kanssa, jotka ovat täysin tietämättömiä, patriarkaalisia "käveleviä kuolleita" zombi-loisia tai hitaasti herääviä miehiä, joilla on edelleen raskas kuorikerros vanhaa ja negatiivista alempaa patriarkaalista energiaa. Et uskoisi osaa siitä negatiivisuudesta, jota olen kokenut tänä vuonna näiltä alemman tietoisuuden, naisia kunnioittamattomilta, patriarkaalisilta loismiehiltä. Pari muuta miestä ovat olleet rehellisiä ja tasavertaisia kanssani, mikä on ollut enemmän kuin upeaa. Mutta enimmäkseen on ollut turhauttavaa, sydäntä särkevää ja suorastaan vaarallista toisinaan, ehdottoman uskomatonta toisinaan ja kaikki yhtä suurta vanhaa alemman maailman patriarkaalista sekasotkua.

Syyskuun kolmas aaltoporras ja loppuvuosi antavat minulle ja kaikille muille aikaa ja polttopisteen löytää ratkaisuja, integroitumista, päättäväisyyttä jne. kahden hyvin kaksinaisen aallon tuolla puolen. Kolmannessa aallossa minä, sinä ja me kaikki voimme työstää ja saavuttaa kolminaisuuden, neutraliuden, ykseyden tiettyjen asioiden kanssa – mitä ne ovat olleetkin meille kullekin 2016 – ennen kuin vuosi loppuu ja kehitymme vuoden 2017 paljon korkeamman energian aaltoihin. Näin tämä kaksinaisuushomma on näyttänyt toimivan vuoden 2012 jälkeen: vuosittain ensimmäinen ja toinen aalto tai porras ovat tyypillisesti melko äärimmäisiä vastakohtia kolmannelle aallolle, jonka aikana pystymme näkemään, tietämään, integroimaan, ratkaisemaan tai neutralisoimaan hurjat äärimmäisyydet ykseydeksi itsessämme.

Mutta tällä erää käsittelen edelleen toisessa aallossa matalan tietoisuuden miehiä (kaikki käyvät kuumana Trumpista ja ovat innokkaita kertomaan siitä kaiken minulle) ja parhaani kykyni mukaan erotan, milloin avaan suuni ja milloin en. Pimeystiimin ja/tai negatiivisten energioiden on aivan liian helppoa työskennellä näiden ihmisten (portaali-ihmisiä) kautta yrittäen päästä sinuun/minuun/meihin käsiksi, joten ole tietoinen ja viisas ja korkeassa sydämessäsi.

Yhtenä päivänä minulla oli täällä talossa sähkömies hommissa ja ensin hän yritti pullistella pelotellakseen minua, ja kun se ja monet muut taktiikat eivät toimineet, pimeystiimi astui sisään, otti hallinnan ja yritti. Sekään ei toiminut, mutta hyvä jumala, millaista se oli kokea vain 30 sentin päästä! Tätä on aina mielenkiintoista nähdä ja kokea omakohtaisesti, mutta riittää jo, joten saa selvitettyä tämä aihe, Denise, ennen kuin aitakaveri ja muut yleismiehet tulevat takaisin muutaman päivän päästä. Tuskin maltan odottaa pääsemistä syyskuuhun 2016, että saan nämä kaksi vanhaa patriarkaalista ääripäätä työstettyä ja siirryttyä eteenpäin.

Denise

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.