YKSIN … MUTTA EI OIKEASTI … MUTTA TAVALLAAN … TILAPÄISESTI

Kirjoittanut Denise Le Fay (highheartlife.wordpress.com)

13.9.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kuten jotkut teistä saattavat muistaa, mainitsin parissa, kolmessa artikkelissa vuoden 2016 alkupuolella siitä, miten olin tilapäisesti tuntenut lisääntyvässä määrin olevani yksin. En puhu yksinäisyydestä, vaan rehellisestä, selkeästä tunteesta, että olen ollut niin UUDELLA alueella, että jollain tavoin olen hyvin yksin – väliaikaisesti. Lisätäänpä, että tämä on täysin ok vuoden 2016 toisella puoliskolla, koska ymmärrän nyt tietoisesti paremmin, mitä on tapahtunut, kuin tämän uskomattoman voimallisen vuoden alussa, ja olen rennompi tämän UUDEN suhteen ja olemaan siinä yksin. Ymmärrämme vielä enemmän syyskuun monien energeettisten asetelmien jälkeen.

Luin juuri yhden parhaista ja rehellisimmistä ylösnousemusartikkeleista pitkään aikaan. Se oli "Kollektiivisi pohtii luultavasti" 12.9.16. Isoja kiitollisuushaleja siitä Brenda Hoffamanille ja kumppaneille.

Toinen henkilö/olento/kanavointi johon olen törmännyt näiden ylösnousemusvuosien aikana, joka myönsi julkisesti yllättyneensä odottamattomasta projektista ylösnousemusprosessissa, oli Kryon muutama vuosi sitten. Se liittyi erityiseen sillanrakentamiseen tiettyjen ei-fyysisten korkeampien ulottuvuuksien ja fyysisen 3D-maan välille 1980-luvun alkupuolella. Tämä oli minulle läheisesti tuttua, koska olin yksi noista edelläkävijöistä, jotka tekivät tätä varhaista ylösnousemukseen liittyvää projektia. Lisätietoa tästä "A Lightworker's Mission" –kirjasta sivuilta 60-66. Näiden kahden tapauksen lisäksi en tiedä muita, jotka ovat julkisesti tunnustaneet yllättyneensä siitä, mitä edelläkävijöiden edelläkävijät ja edelläkävijät jatkuvasti tekevät oman itsensä ja kollektiivin puolesta kaikkialla.

https://deniselefay.wordpress.com/2012/10/22/the-bridge-builders-forerunners-crossing-it-now/

Ottaen huomioon, mitä useimmat meistä ovat käyneet läpi vuodesta toiseen "eräpäivän" 21.12.2012 jälkeen, tuntuu toki hyvältä saada avoimesti tunnustusta korkean sydämemme ja sielumme laittamisesta prosessiin ja juoksemisesta kauas sen yli, mikä oli alun perin sovittu ylösnousemuksen "maalialueeksi". Saimme pallon sinne vuosia sitten, mutta olemme jatkaneet juoksemista, joten kiitos kovasti syrjään astumisesta, kun me ruumiillistamme enemmän korkeampaa itseämme/Lähdettä, toistuvasti sopeudumme sen vuoksi ja jatkamme kulkemista ja luomista korkeammalla ja kauempana, mihin alun perin suostuimme. Pieni kourallinen Korkealla joka tuntee meidät hyvin ja rakastaa meitä, löi vetoa, että antaisimme palaa saavutettuamme tietyn lopputason ylösnousemusprosessissa. Tämä olemme tehneet ja enemmän (lisää tästä ja vastaavista asioista tulevissa artikkeleissa).

Niinpä lukiessasi Brendan viestiä tänä aamuna, mielialani kohosi ja ilahduin hänen kanavoimastaan arvokkaasta viestistä. Tämän sitä saa, kun palkkaa isojen ikäluokkien edelläkävijähippejä hajottamaan ja rakentamaan uudelleen moniulotteisia järjestelmiä. Teemme sen, ja jatkamme sen jälkeen luomalla uusia ja parempia järjestelmiä, koska olemme nyt täällä – miksi ei?

Tämä tuo meidät takaisin vuoden 2016 alkuun, jolloin jotkut edelläkävijät tunsivat ja tiesivät syvällä sisällään, että olimme tosiaankin nyt monin tavoin omillamme (väliaikaisesti), koska olimme tehneet uuden sopimuksen jumalan ja korkeamman itsemme kanssa henkilökohtaisessa elämäntarkastelussamme, joka tapahtui jossain kohtaa 21.-23.12.2012. Minulla se oli 22.12.2012. Olemme porhaltaneet ylös hyvin vaikeita energeettisiä ylösnousemusportaita siitä lähtien, eivätkä sen tulokset ole vielä täysin selviä meille. Niistä kuitenkin tulee, ja se 9-9-9-loppuunsaattamiskynnys jonka juuri ylitimme, toi paljon lisää oivalluksia monille. Lisää on tulossa kuunpimennyksessä 16.9. ja sen jälkeen.

Tämä vuosi on toistuvasti pakottanut minut itsenäisyyteen vastauksissa, näkemyksissä, tyynnyttelyssä, hoivaamisessa, jatkuvassa henkisessä, energeettisestä, fyysisessä ja tietoisuuskasvussa ja paljossa muussa. Aikaa – minulla ja monilla teillä tätä lukevilla – kovasti yli sen, että korkeamman ulottuvuuden olennot, enkelit, maan ulkopuoliset ja vastaavat olivat lapsenvahtina, pitivät kädestä, silittivät ja rauhoittivat. Me olemme he ja enemmän nyt UUDELLA alueella, mikä luo automaattisesti lisää UUSIA alueita kaikille kaikkialla. Siihen saakka kunnes sinä ja minä rehellisesti ja täysin tietoisesti ymmärrämme, hyväksymme ja elämme sen, mitä nyt olemme ja miten voimakkaita todella olemme, vielä toisinaan edelleen kitisemme ja murjotamme ja kaipaamme jotain (toista) suurta korkeampaa olentoa ottamaan meidät syliinsä ja tekemään olomme paremmaksi.

Visualisoi tämä perspektiivin saamiseksi. Näe sielusi silmin suuren valo-olennon, joka olet sinä, imevän hehkuvaa valkoisen valon peukaloaan ja etsivän samalla toista suurta valo-olentoa hellittelemään ja parantamaan oloa. Naurettavaa, eikö olekin? No, tässä kohtaa monet meistä ovat nyt – haparoimme sopeutuessamme UUTEEN elämäämme ja todellisuuteemme suoraan Lähteeseen yhdistyneinä täysivaltaisina yksilöinä. Matalamman taajuuden vanhojen pahojen tapojen karistaminen vie joskus vähän aikaa, eikä siinä ole mitään väärää. Tee vain parhaasi saadaksesi rehellisesti vilauksen UUDESTA itsestä jostain kosmisesta peilistä jossain, jotta ymmärrät paremmin tietoisesti, millaiseksi olet kehittynyt tässä kohtaa. Tämä on tärkeää itsellesi, mutta myös kaikille muille edelläkävijöille, kollektiiville ja tuleville aikajanoille, maailmoille, todellisuuksille jne. Ei painetta, täysivaltaiset itse-Lähteenä-olennot, vain rehellisyyttä.

"Olette liikkuneet niin nopeasti, että me toisissa ulottuvuuksissa ja kollektiiveissa emme vielä aivan ymmärrä, miten kehitytte. Osoitammeko teitä sen palkkion suuntaan, joka näyttää teille tärkeältä nyt? Vai osoitammeko teitä sen palkkion suuntaan, joka teistä on tärkeä kuukauden tai vuoden kuluttua? Se on pulmamme."

Tämä oli sitaatti Brenda Hoffmanin kanavoimasta viestistä, ja miten upeaa, että Korkealla kysellään! Me edelläkävijät olemme valinneet jo vuosia sitten. Vaikket tietoisesti muistaisikaan tuota valintaa, niin sinä, korkeampi itsesi ja jumala olitte kasvotusten ylösnousemusprosessin ensimmäisen vaiheen lopussa. Lopetan tämän lainauksella kirjasta "The Temple of Master Hotei" (sivu 154), koska se tuntuu nyt oikealta.

Kiitos taas, Brenda Hoffman ja kumppanit, tuosta hyvin tärkeästä viestistä.

Ja nyt mestari Hoteista ja Jadeoppilaasta pitkän ajan takaa, mutta he ovat kovasti yhteydessä minuun ja universaaliin ylösnousemusaikaamme tässä. Älä koskaan unohda, ettemme milloinkaan leimaa kellokorttia, vaan olemme aina töissä.

"Ne jotka tulivat kokemaan ja laajentamaan henkeään polarisoituneeseen fyysisyyteen, hankkivat tietoa tiheimmällä tasolla, joka on ihmisilmaisun käytettävissä. Kuitenkin tämän suuren syklin lopussa me Maahan inkarnoituneet, jotka olemme integroituneet ja muuntuneet tässä ulottuvuudessa, palaamme lopulta Kotiin, mukanamme äärimmäisen ainutlaatuisia ja arvokkaita kokemuksia jaettavaksi!" Hotei sanoi silmät sädehtien ja vilkkuen innostuneesti.

"Viemme mukanamme tietysti omat henkilökohtaiset ja kollektiiviset kokemuksemme ja sieluviisautemme, joita toisilla ei ole, paitsi niillä monilla jotka ovat matkanneet alas tiheään ja polarisoituneeseen fyysisyyteen. Inkarnoitumalla fyysisyyteen opimme tuomaan taivaan maan päälle – ilmaisemaan lisääntyvässä määrin tiiviissä lihassa sitä, mikä olemme täysin korkeammissa ei-fyysisissä maailmoissa. Niin vaikeaa kuin on ollutkin, pikkuinen, olemme saaneet ainutlaatuista viisautta ja onnistuneet ilmentämään todellisen henkisen itsemme tiheimpään, kuvitteelliseen, rajoittavaan ja huomattavan polarisoituneeseen ulottuvuuteen.

"Ajattele sitä syvällistä viisautta ja luovuutta, jota pystymme jakamaan veljiemme ja sisariemme kanssa, jotka eivät ole "kapseloituneet" tähän tiheään maailmaan ja kokeneet kaikkea, mitä meillä on matkustettuamme täällä! Matka on ollut pitkä ja vaikea, mutta se tieto, viisaus ja sielukasvu mitä on saatu laskeutumisesta tiheään fyysiseen polariteettiin, auttaa useampia olentoja ja useampia todellisuuksia useammalla tavalla, kuin voimme ymmärtää. Lisäksi luomme rajattomia tulevaisuuden mahdollisuuksia", Hotei sanoi silmät suljettuna, ikään kuin hän lähettäisi tätä informaatiota jostain toisesta paikasta kaukaa …"

Denise

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.