KESÄKUUN 2017 ALUN RÄJÄHDYS

Kirjoittanut Denise Le Fay (highheartlife.wordpress.com)

13.6.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kesäkuun 2017 ensimmäisellä viikolla oli energiaräjähdys (eli portti), joka sinkosi välittömästi monet meistä olemisen ja tiedostamisen uusille, korkeammille tasoille. Olen kokenut näitä välittömiä energiaräjähdyksiä ennenkin, mutten mitään vastaavaa kuin noin viikko sitten tapahtunut. Tämä energiaräjähdys oli erilainen ja hyvin konkreettinen fyysisesti – ei ole epäilystäkään siitä, että asiat ovat siirtyneet ylöspäin eri tavalla, kuin ne ovat siirtyneet tai voineet siirtyä ennen viime viikkoa, ja tämä tuntuu poikkeuksellisen hyvältä. Lisää siitä hetken kuluttua.

Minulla on mielestäni ollut vaikeuksia täsmällisesti ymmärtää, mitä jotkut ylösnousemusopettajat ovat tarkoittaneet käyttäessään termiä "portti". Tiesin, mitä he tarkoittivat sillä, mutta en niin syvällisesti ja suoraan, kuin halusin. Ajan kuluessa ja kohdattuani niitä toistuvasti, olen kuitenkin alkanut ymmärtää ne omalla tavallani, mikä on tyypillisesti visuaalinen. Minulla on ollut koko elämäni vaikeuksia sanojen kanssa, koska tulen paikasta – kuten me kaikki – missä sanoja ei käytetä, koska niitä ei tarvita. Visuaaliset kuvat, geometriset muodot, koodatut valomallit, hämmästyttävät värit ja monimutkaiset eriväriset valokuviot ovat sanoja (tavallisesti sivukaupalla) monille korkeamman tietoisuuden porukoille.

Yksi suosikkileluni lapsena oli pieni, halpa kaleidoskooppi, jonka sain lahjaksi yhtenä jouluna. Tuijotin tuohon kapistukseen ja hämmästelin jokaista uutta ja monimutkaista värikästä kuviota, joka ilmestyi, kun laitetta väänsi hieman toisesta päästä. Se oli minulle kaunista taikaa ja nuo kaleidoskoopin kuvat muistuttivat minua lapsena jostain hyvin tärkeästä ja ylimaallisesta.

Pari vuotta sitten pyysin korkeampaa itseäni auttamaan minua ymmärtämään täsmällisesti, mitä portit olivat, ja sain monimutkaisia ja kauniita kuvia erilaisista kaleidoskooppimaisista koodatuista valokuvioista – jokainen väreiltään ja kuvioiltaan hurjan erilainen kuin edellinen kuva. Kun katselin näitä monia kaleidoskooppimaisia kuvioita ja värejä korkeammalla näkökyvylläni ja tietoisuudellani, minulle näytettiin samanaikaisesti tavallisia fyysisiä yhdistelmälukkoja kunkin kaleidoskooppimaisen kuvan kanssa. Nämä kaksi visuaalista viestiä kertoivat minulle, että jotkut kutsuivat näitä kaleidoskooppimaisia kuvia porteiksi ja jokainen niistä oli hyvin erilainen ja aktivoi eri asioita, DNA:ta jne. edelläkävijöissä, portinvartijoissa, verkonpitäjissä, tiennäyttäjissä, uuden energian ruumiillistajissa jne. Nämä aktivoinnit tapahtuisivat, ja sitten meidän täytyisi harmonisoitua näiden uusien energioiden kanssa fyysisen kehomme kautta .

Nämä portit eivät ole samanlaisia kuin kuluneiden vuosien energia-aallot, jotka tulivat sisään, iskivät lujaa ja sitten antoivat meille lineaarista aikaa sopeutua siihen, mitä oli juuri tapahtunut. Portaita, energiaportaita. Nämä kaleidoskooppimaiset portit (noin kuluneet kolme vuotta) ovat nyt jatkuvia energia-asetelmia, jotka meidän täytyy ottaa käyttöön, koska ne eivät ole portaita kuten ennen. Ne ovat täällä, kohtaamme ne yksi toisensa jälkeen ja meidän täytyy harmonisoida kehomme jokaiseen niistä (jatkuvaa ruumiillistumista ja enemmän), ja tätä tapahtuu 2017 nopeammin kuin koskaan ennen. Jokainen kaleidoskooppimainen portti jonka koemme, asettaa riviin uuden numerosarjan ylösnousemuksen evoluutioprosessin valtavassa yhdistelmälukossa, mikä tuo kaikki askeleen lähemmäs ihmisen globaalia massakollektiivimuutosta.

https://highheartlife.files.wordpress.com/2017/06/kaleidoscope1.jpg?w=162&h=162https://highheartlife.files.wordpress.com/2017/06/orange-kaleidoscope1.jpg?w=196&h=137https://highheartlife.files.wordpress.com/2017/06/teal-kaleidoscope3.jpg?w=162&h=162https://highheartlife.files.wordpress.com/2017/06/purple-kaleidoscope3.jpg?w=164&h=164

Katso näitä kaleidoskooppikuvia, mutta ajattele/tunne jokainen niistä eri energiaporttina, jonka me edelläkävijät kohtaamme, johon harmonisoidumme ja joka muuttaa meitä yksilönä. Kun riittävä määrä meitä tekee tämän, niin myös kaikki ihmiset (tarkoitan, valmiit tekemään sen) siirtyvät automaattisesti uuteen korkeamman taajuuden Maahan ja uudelle olemistasolle ja uuteen todellisuuteen. Ajattele näitä kuvia evoluutioyhdistelmälukon numeroina, ja kun edelläkävijät kulkevat kustakin portista läpi, uusi numerosarja tässä suuressa lukossa kääntyy paikoilleen täysin fyysisellä tasolla, koska he ovat harmonisoituneet enempään ja ruumiillistuneet enemmän fyysisessä kehossaan.

 

Ajattele myös jokaista kaleidoskooppimaista porttia uutena isona askeleena uuteen maatodellisuuteen ja kaikkeen, mikä tulee sen mukana, ja samalla yhtenä loppuna vanhalle, alemmalle, patriarkaaliselle, negatiiviselle maailmalle ja kaikelle, mikä lähtee sen mukana. Nämä kaksi aspektia on itse asiassa yksi, ja mitä enemmän edelläkävijät tekevät itsessään, sitä enemmän ja sitä nopeammin vanha, alempi, negatiivinen maailma hajoaa.

 

Noin 6.-7.6. aloin tuntea energiaräjähdyksen, joka sinkosi minut korkeammalle tasolle ja korkeampaan tilaan, mikä on kaikkien näiden kaleidoskoopilta näyttävien porttien pointti. Mutta kuten sanoin aiemmin, tämä oli erilainen ja paljon voimakkaampi kuin kaikki aiemmat, ja se räjäytti minut välittömästi entisestä paikastani korkeampaan värähtelytilaan. Tämä toistunut prosessi vain lisääntyy ja nopeutuu koko vuoden 2017, joten tiedä, että muutut välittömästi jokaisen jumalaisen muutosportin myötä ja harmonisoidut siihen. Se aika, että yritämme olla tai jäädä tai teeskennellä tai vakuuttaa itsellemme (tarkoitan erityisesti edelläkävijöitä), että olemme ihminen ja voimme tehdä, mitä muut ihmiset tekevät, on mennyt kauan sitten, joten lakkaa yrittämästä ja sukella koko sydämelläsi ja sielullasi siihen, mitä tapahtuu nyt.

 

Jokainen portti nostaa meitä yhdestä tiheys- ja erillisyyskerroksesta enempään valoon ja ykseyteen

 

Jokainen portti 2017 ja sen sisäinen harmonisointi poistaa aina vain suurempia ja suurempia kerroksia vanhaa alemman taajuuden kamaa, mikä tuntuu välittömästi siltä, että elämästä tuli paljon helpompaa, parempaa, vapaampaa, täysvaltaisempaa, viiveetöntä ja valtavasti luovempaa yksilötasolla. Olen kokenut tätä toistuvasti, minkä olen tiedostanut vuodesta 2015 saakka. Olen yhtäkkiä tiedostanut, että elämä ja todellisuus on taas parantunut vähän lisää, ja joka kerta tämä on tuntunut siltä, että vanhaa, alempaa, patriarkaalista negatiivisuutta, rajoituksia ja vääristymiä poistettiin kerros kerrokselta, kuukausi kuukaudelta, vuosi vuodelta. Nyt 2017 jokainen portti- ja harmonisointiräjähdys sinkoaa meidät paikkaan, joka tuntuu enemmän uudelta ja korkeammalta olemisen ja todellisuuden valokooditasolta, jolla ei ole vanhaa, alempaa mitään enää todellisuudessani. Voisin itkeä. Miten kovasti ja kauan olemme tehneet työtä siihen, mitä tapahtuu tänä vuonna, tällä tasolla, fyysisesti, täysin ja lopultakin.

 

Monta vuosikymmentä tässä elämässä on ollut kyse lentämisestä pimeystiimin, globaalin patriarkaalisen tutkan katveessa riittävän kauan selviytyäkseni ja toteuttaakseni sieluni sopiman vapaaehtoistyön – minkä olen tehnyt, kuten myös jotkut teistä tätä lukevista. Sitten oli käsittämättömät ylösnousemusprosessivuodet, joista tuli vuosikymmeniä tässä elämässä, ja se miten minä, sinä, me selviydyimme tästä ylösnousemusprosessityön vaiheesta, on melkein käsittämätöntä minulle tässä kohdassa, vaikka olen elänyt sen ensimmäisen aallon vanhempana edelläkävijänä. Tämäkin muisto haalistuu tänä päivänä, mikä on luultavasti siunaus, koska se oli enemmän kuin kauheaa kaikin tavoin.

 

Sen jälkeen siirryimme ylösnousemusprosessin toiseen vaiheeseen, jossa on ollut kyse ankkuroitumisesta seuraavan suuren evoluutiosyklin uusiin korkeampiin valokoodeihin/suunnitelmiin/malleihin, ja samaan aikaan  veimme ulos roskat  edellisestä kuolevasta syklistä. Päässäni alkaa pyöriä, kun vain ajattelenkin uudestaan sitä kaikkea nyt. Olen katsonut ja odottanut sitä taianomaista, mystistä, salaperäistä ja kauan odotettua kohtaa, jossa tiedostaisin, että olen saavuttanut tämän kaiken puolivälin. Jossa tietäisin, että elämä ja todellisuus oli edelleen puoliksi täynnä vanhoja, negatiivisia, patriarkaalisia pimeystiimijäämiä, ja puoliksi uuden maan ja uuden "minun" uutta, korkeampaa valoa ja valokoodattua elämää ja todellisuutta.  

 

Tämä puolivälikohta saavutettiin vuoden 2012 paikkeilla. Siitä lähtien on ollut jatkuvaa nopeutumista enemmän ja enemmän uuden ruumiillistamisessa, samalla heittäen pois enemmän ja enemmän vanhaa, alempaa kaikkea. Toisin sanottuna, on ollut jatkuvan ja nopeutuvan  maailmojen ja aikajanojen eromaisprosessin  elämistä vuoden 2013 alusta saakka, ja nyt 2017 minun korkeampi, uusi paikkani ja olemiseni eroaa niin paljon, että vanha, alempi, negatiivinen maailma ja todellisuus on vain vastenmielinen, paha muisto elämisestä pimeässä ajassa, pimeiden tyrannien alaisuudessa monta aikakautta.

 

Ihmismassan potentiaali kokea fyysisesti suuri, perimmäinen, aito muutos on erittäin todellinen mahdollisuus 2017. Se miten nopeasti tämä tapahtuu, riippuu paljon edelläkävijöistä ja siitä, miten paljon ja miten nopeasti he pystyvät kokemaan ja kokevat, elävät ja ruumiillistavat kunkin portin ja sitä seuraavan sisäisen harmonisoinnin. Ei paineita, edelläkävijätoverini, koska näin on aina ollut – menemme, teemme, elämme ja ankkuroimme ensimmäisenä, jotta on fyysinen uusi, johon jokainen siirtyy myöhemmin.

 

Kysyin viime vuonna – luullakseni – miten monta ruumiillistunutta edelläkävijää tarvitaan, että uusi valolamppu saadaan ruuvattua paikoilleen (tai jotain tällaista). Miten monta "kristallilla kulkevaa", fyysisesti inkarnoitunutta ylösnousemuksen Kristus-edelläkävijää tarvitaan, että koko lajin muutos aktivoidaan fyysisyyteen? Vastaus: vain niin monta, kuin tarvitaan työn saamiseksi tehtyä, ja olemme siinä nyt. Hyvin tehty, ja kiitos poikkeuksellisesta palvelustanne. Tottukaa nyt siihen, että elämänne ja todellisuutenne on hyvin paljon parempaa ja helpompaa kuin mikään, mitä olette koskaan kokeneet maan päällä aiemmin. Seuraava, globaali ihmiskunta.

 

Denise

 

----------- 

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen. 

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.