KESÄKUUN VAIKEUDET ANTAVAT ALEMMAN RUUMIILLISTAA LAAJEMMIN KORKEAMPAA

Kirjoittanut Denise Le Fay (highheartlife.wordpress.com)

12.7.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olen maininnut useammin kuin kerran, miten vaikea vuosi 2016 on ollut ja miten minulla on ollut masennusaaltoja tänä vuonna. Kesäkuu 2016 oli yksi noista ekstratuskallisista ja intensiivisistä kuukausista, joissa minulle on esitelty enemmän henkisiä ylösnousemustilaisuuksia testeinä/vihkimyksinä, jotka eivät tietysti ole olleet minulle hauskoja tai helppoja tuolla hetkellä, mutta loppujen lopuksi ovat kaiken sen arvoisia, mitä minulta vaati saada itseni niiden läpi, jotta olisin pysyvästi vapaa menneisyyden vanhoista alemmista tilanteista, energioista, koodeista, uskomukista ja tietoisuudesta. Tällaisia ovat tämän ylösnousemusprosessin loputtomalta näyttävät portaat.

Vaihtelevat masennusjaksot joita minulla on ollut tänä vuonna, ovat hämmentäneet minua, mutta äskettäin tapahtui jotain, joka sai minut näkemään hyvin selvästi ja yksinkertaisesti niiden syyn. Tuosta hetkestä eteenpäin oli helppoa, ei mikään ongelma, kun vain hetkiä aiemmin oli ollut järkyttävän kuluttavaa ja vangitsevaa. Miten monta kertaa täytyy käydä tämä prosessi läpi, jotta vihkimysaskeleet poltetaan tietoiseen tajuntaan? Niin monta kertaa, kuin tarvitsee – ei enempää, ei vähempää. Mahtava uutinen on, että näiden prosessien läpi kulkeminen on nyt hyvin nopeaa verrattuna vuosikymmenten takaiseen ja niiden traumaperäinen stressi on olematon. Sitä vain pääsee takaisin korkeaan sydämeensä viimeisimmän testin tai korkeammalle olemistasolle vihkimisen jälkeen, ja kaikki on taas upeasti. Edistystä.

Taas kerran, eivät kaikki jotka lukevat tätä nyt, ole täsmälleen samassa paikassa ylösnousemusprosessissa, tietoisuustasolla, henkilökohtaisessa kehityksessä, kyvyissä jne., eli kaikki eivät samaistu osaan tästä informaatiosta. Käytä se, mihin voit samaistua nyt, ja jätä hautumaan loput myöhempää aikaa varten.

Jotkut ylösnousemuskirjoittajat ovat puhuneet valtavasta stressistä ja rasituksesta edelläkävijöiden, tähtisiementen ja tienraivaajien fyysiselle keholle ja keskushermostolle, jota aiheuttaa aikahyppely, tarkoituksellinen siirtyminen eteenpäin ajassa, sitten taaksepäin ja paluu takaisin tälle ylösnousemusaikajanalle. Tämä on osa oman moniulotteisuuden tiedostamista ja noiden kykyjen käyttämistä edelläkävijänä itsen, Itsen, ihmiskunnan ja kaiken hyväksi kaikkialla.

Olen tehnyt tätä monta kertaa ja vietettyäni vähän aikaa tulevaisuudessa ja/tai vähän aikaa menneisyydessä, niin tullessani taas tälle aikajanalle, kehoni ja hermoni ovat usein lopen uupuneita ja tarvitsen vähän lepoaikaa ajattoman korkean sydämen nyt-hetkessä, toipuakseni ja ankkuroituakseni taas tuohon tilaan. Oivalsin kuitenkin vasta äskettäin, että nyt 2016 – ja tämä on tärkeä ero aiempiin vuosiin tehdessäni samantyyppistä ylösnousemustyötä – minusta on tullut masentunut joksikin aikaa liikkuessani tällä tavalla ajassa.

Energiakontrasti liikkumisesta ajassa vähän eteenpäin ja vähän taaksepäin on nyt niin voimistunut minulle, keholleni ja nykytietoisuudelleni, että masennun vähäksi aikaa palattuani tälle ylösnousemusaikajanalle. Oletan, että tämä on normaalia tämäntyyppiselle energeettiselle ylösnousemustyölle tässä kohtaa niillä, jotka elävät fyysisessä kehossaan korkeamman ruumiillistamista alempaan. Onneksi se ei ole aina yhtä voimakasta, kun tämäkin menee ohi, ja mitä pikemmin sen parempi! Mutta ennen kuin pääsen siihen täysin itse, tunnen, että minuun vaikuttavat äärimmäiset energiaerot aikajanojen, ulottuvuuksien ja noiden aikajanojen itsejen välillä, joilla on eri kehitystasonsa, tietoisuutensa ja yhteensopivat energiansa.

Esimerkiksi yhtenä päivänä astuin takaovestani autokatokseen ja sillä hetkellä kun fyysinen kehoni astui kynnyksen yli ulos, kehoni rekisteröi välittömästi tuon hienoisen energiapudotuksen masennuksena. Tämä ei ollut mentaalista eikä tunteellista, vaan tapa jolla kehoni nyt reagoi valoenergiapudotuksiin tai alempiin valoenergiatasoihin. Se hämmästyttää minua vain, koska aiemmin tämä rekisteröityi tai vaikutti minuun fyysisenä kipuna kehossani, kun taas viime aikoina kehoni on tuntenut sen tunnepuolen masennuksena. Tunnetko tuon vanhan sanonnan, miten "ei voi palata taaksepäin"? No voi, myös ajassa tehdäkseen ylösnousemustyötä, mutta on energeettisiä vaikutuksia (pieniä ja suuria), joista on tullut paljon selvempiä, kun tekee tätä työtä nyt.

Kuten sanoin, liukuminen ylös- ja alaspäin, eteen- ja taaksepäin lineaarisessa ajassa ei aina saa minua/sinua tuntemaan kipua tai masennusta, äärimmäistä uupumusta, hermojen kiristymistä jne. Kuitenkin kun itse aikamatkailen nyt energiatyön tekemiseksi (puhdistaminen, muuntaminen) asioille henkilökohtaisessa elämässäni, mitä tarvitsen jatkaakseni ylösnousemusaikajanalla, muutokset energeettisessä valopaineessa jne. saavat kehoni ja joskus minut tuntemaan masennusta, kun vietän jonkin aikamäärän alemman taajuuden aikajanoilla, mietin vanhoja alempia versioitani tämän elämän menneisyydessä tai vietän jonkin aikaa maailmassa käydäkseni kaupassa ja vastaavaa. Ilmiselvästi en vielä täysin hallitse olemista täysivaltainen ja korkean sydämeni taajuus- ja olemistasolla, kun käyn kaupassa, ajan autolla ruuhkassa ja olen tekemisissä niiden sosiopaattimiesten kanssa, joita olen palkannut talooni jne. Kuten aina, jatkan sen työstämistä.

Olen aivan yksin taas

"A Lightworker's Mission" –kirjassa kerroin siitä, miten kolme tähtiolentosukulaistani, opastani ja auttajaani tästä elämästä ja aikajanasta ja yksi muinaisesta entisestä elämästä ja aikajanasta Egyptissä 12600 e.Kr (yksi 8D-Orionilta, yksi 6D-Siriukselta, yksi 5D-Plejadeilta) alkoi vetäytyä luotani pari vuotta ennen biologisen ylösnousemusprosessini alkamista 1999. Se oli hidasta ja hienovaraista ensin, enkä sanonut niille mitään siitä yli vuoteen. Sitten kun oli täysin selvää, että kolme niistä oli jättämässä minut, kysyin syytä ja ne kertoivat, että heidän aikansa kanssani sellaisena, kuin olin ollut tuohon saakka, oli loppumassa. Ne olivat täyttäneet sielusopimuksensa kanssani ja toisinpäin. Ne kertoivat minulle, etteivät ne mistään syystä puuttuisi siihen tai auttaisi minua siinä, minkä olin kohta alkamassa ja mikä osoittautui fyysisen, biologisen ylösnousemusprosessini aluksi.

Sanoimme hyvästi toisillemme, annoimme rakkauttamme, kiitollisuuttamme ja kiitimme tosiamme, ja sitten ne lähtivät matkoihinsa ja minä omiini. Tämä on normaalia ja yleistä ja se tapahtuu monta kertaa elämämme aikana. Miksi? Koska oppaamme ja me itse teimme työtä, jota tarvittiin tuona aikana, jotta voimme kaikki siirtyä eteenpäin ja jatkaa kasvamista ja luomista.

Rakkaat vanhat oppaat ovat jättäneet minut, kun olin 29, kun olin 39, kun olin 46, 47, 57 jne. Tämä oppaiden vaihtuminen tapahtui taas äskettäin tänä vuonna, mitä olin odottanut, koska jatkan kasvamista, kehittymistä ja muuttumista. Älä sure vanhojen, rakkaiden, ei-fyysisten oppaidesi, ylösnousemusapureidesi, ET-kaveriesi tai tiettyjen enkeliryhmiesi menettämistä. Kiitä niitä siitä työstä, mitä ne tekivät kanssasi, jotta voisit paremmin tehdä omaa työtäsi.

Aiemmin tänä vuonna tunsin taas, että viimeisin korkeampi tiimini väheni, vetäytyi ja lopulta sitä ei enää ollut. Noina aikoina olen usein artikkeleissa sanonut, miten "yksinäiseksi tunnen itseni" tai "että "tunnen itseni yksinäisemmäksi kuin koskaan ennen" jne. Ja se on totta noina hetkinä eikä ole mitään vikaa olla yksin tietyn aikaa – sitä kutsutaan henkiseksi kasvamiseksi ja joidenkin uusien asioiden, kykyjen, uuden tietoisuuden jne. hallitsemiseksi sekä sen testaamiseksi, miten hyvin osaat ylläpitää (tai olla ylläpitämättä) noita uusia energioita itsessäsi ja nykyelämässäsi ja –todellisuudessasi.

Ennen kaipasin todella koreampaa tiimiäni, kun se lähti tällä tavalla, mutta nyt tiedän, että on taas testi/vihkimysaika, joten järjestäydy, koska tässä se tulee! Omalla kohdallani tämä viimeisin testi/vihkimys oli koko kesäkuun ja muutaman päivän heinäkuuta 2016. Se oli rankkaa ja rumaa toisinaan sekä vaarallista toisinaan, mutta loppujen lopuksi se oli – kuten aina – vapauttavaa ja voimaannuttavaa, koska tein (lisää) vaadittua sisäistä työtä. "Putosin" joistain näistä testeistä/vihkimyksistä vanhaan alempaan tunnesontaan ja –törkyyn, mutta mikään ei saa asiaa perille yhtä hyvin, kuin putoaminen takaisin vanhaan lampeen ja vellominen siinä niin kauan, kuin on tarpeellista tajutakseen ja saadakseen itsensä siitä ylös kerta kaikkiaan. Ainakin sitä toivoo, että se on kerta kaikkiaan!

Tässä informaatiossa on todella tärkeää se, ettei oikea tai väärä, hyvä tai huono, onnistuminen tai epäonnistuminen ole pointti – ei ole koskaan ollutkaan ja se on sitä paitsi kaksinaisuustietoisuutta. Pointti on, teitkö tarvittavan tuolla hetkellä ja/tai muualla ajassa – menneisyydessä tai tulevaisuudessa – jotta olisit vapaa tuosta vanhasta kamasta, vanhoista energioista ja tunteista jne. nyt-hetkessä, joka on korkea sydän ja myös ylösnousemusaikana. Sillä ei ole merkitystä, mitä tai kuka tai miten pitkään tai miten törkyinen tai vaikea tai tuskallinen tuo testi/vihkimys oli tai ei ollut. Ainoastaan sillä on merkitystä, uskallatko tehdä sen sisäisen työn, joka vapauttaa sinut välittömästi. Se on siinä – millään muulla ei ole merkitystä.

Kuka jätti valon päälle?

Yksilö siis elää testin/vihkimyksen ja muuttuu ja kehittyy lisää sen vuoksi, ja usein hän tekee tämän viimeisimmän korkeamman tiiminsä siirryttyä auttamaan jotakuta muuta, mikä on osa ajankohtaista testiä/vihkimystä, koska hän tuntee itsensä hyvin yksinäiseksi ekstravaikeana aikana.

Tyypillisesti yksilö putoaa menneisyyden vanhoille alemmille tasoille joko fyysisesti hyvin suoraan ja/tai tunteellisesti aikahypyssä takaisin menneisyyteen tekemään lisää sisäistä työtä jossain, jonka hän ohitti tai jossa täytyy tehdä paljon syvempää työtä nyt jatkaakseen kehittymistä. Omassa tapauksessani kyse oli kummastakin. Minulla oli kaksi hyvin ohjelmoitua negatiivista patriarkaalista sosiopaattimiestä talossani kesäkuussa (aitakaveri ja sähkömies), ja lisäksi minun täytyi mennä ajassa taaksepäin tekemään enemmän ja hyvin viimeistelevää sisäistä työtä ainoaan lapseeni liittyen. Korkeampi itseni on aina uskonut useamman asian antamiseen minulle hoidettavaksi, koska minusta tuntuu joka tapauksessa kurjalta, turhautuneelta ja sairaalta! Ja lopultakin olen samaa mieltä – kasaa vaan asioita, beibi, tehdään homma valmiiksi kerta kaikkiaan, aika kun on lyhyt.

Kaiken tämän ja muun jälkeen, mitä sen mukana tulee, sitä on turvoksissa ja mustelmilla vähän kaikista sisäisistä ja ulkoisista taisteluista, mutta se on mittaamatonta ja korvaamatonta, mitä siitä saavuttaa. Sitä saa alkemiamuutoksen itsessään ja aikajanallaan ja vaihtelemassa määrin leventää ylösnousemustietä muille ihmisille, joita tulee myöhemmin.

Sitten kun olin tehnyt sisäisen ja ulkoisen työn, sain paljon kaivattua lepoaikaa nuolla haavojani, laskea kovalla työllä ansaitun saaliini, tarkastella, miten hyvin tai huonosti olin käsitellyt tilanteita ja ihmisiä, olla ylpeä itsestäni, että olin päässyt tuosta testistä/vihkimyksestä läpi ilman ainuttakaan korkeamman tiimin jäsentä kentän reunalla ja sitten antaa uupuneen itseni ottaa torkkuja mahdollisimman paljon.

Seuraavaksi suuren testin/vihkimyksen jälkeen sinulle nimitetään uusi korkeampi tiimi, koska läpäisit testin. Kun olin ollut niin pitkän aikaa ilma korkeampaa tiimiä maisemissa ja käynyt läpi niin vaikeita sisäisiä/ulkoisia testejä/vihkimyksiä, uusin korkeampi tiimini ilmentyi minulle tavalla, joka oli aivan ihana, rohkaiseva ja koominen, ja tiesin niiden tehneen tämän tarkoituksella. He järjestivät näytöksen heti heinäkuun 4. päivän jälkeen (järjetöntä ilotulitusta täällä USA:ssa) eteisaulani päässä, mitä kauneimpana korkeamman ulottuvuuden, räjähtävien, vilkkuvien ja sädehtivien ei-fyysisten valo-olentojen "ilotulituksena", mitä voi kuvitella! Istuin vain talon toisessa päässä ja katselin, kun he järjestivät minulle korkeamman ulottuvuuden ilotulitusnäytöksen – esittäytyivät minulle selvästi, kertoivat, että he olivat täällä ja yhteydessä kanssani tällä erää, onnittelivat tuoreista onnistuneista testeistä/vihkimyksistä ja sanoivat, että masennusaika on ohi. Luulen nauttivani tästä uudesta joukosta. Arvostin kovasti heidän huumoriaan ja teatteriaan.

Tee työ, likaannu tarvittaessa saadaksesi sen oikeasti tehtyä syvemmillä tasoilla, ryömi taas ylös, lepää, toivu, odota uuden korkeamman tiimisi näyttäytymistä ja tutustu uuteen, suurempaan versioon, joka sinusta on tullut viimeisimpien testien/vihkimysten vuoksi. Odota lisää lähitulevaisuudessa, jos tarvitaan, mutta älä ole huonona tai tunne epäonnistuneesi tai mitään muuta puppua, koska tämä on nyt evoluutioylösnousemusprosessia useimmilla edelläkävijöillä, tähtisiemenillä ja tienraivaajilla. Huuhtele ja toista niin monta kertaa kuin tarvitsee ja pysy neutraalina, korkeassa sydämessä ja nyt-hetkessä sen kaiken osalta.

Yhtenä yönä, kun makasin sängyssä ja oli pimeää, näin suljettujen silmieni läpi, että jokin kirkas valo loisti ja piti minua hereillä. Makasin siinä hetken närkästyneenä, että täytyi taas nousta ylös sammuttamaan valo, jonka olin jättänyt päälle. Avasin silmäni ja näin, ettei valoa ollut päällä. Olin nähnyt suljettujen silmieni läpi sen valon, jota minä säteilen. Yksi etu viimeisimmästä testistä/vihkimyksestä: lisää ruumiillistettuja korkeampia valoenergioita.

Olen nähnyt tätä itseni, fyysisen kehoni ympärillä monta kertaa heinäkuussa, joten lähetän itse enemmän "ilotulitusta". Monet meistä lähettävät sitä sen vuoksi, mitä olemme käyneet läpi tänä vuonna, mutta etenkin kesäkuussa ja heinäkuussa tähän mennessä. Energiat ovat muuttuneet ja kohonneet taas, minkä vuoksi voin kirjoittaa siitä, mitä olen kokenut. Monilla edelläkävijöillä tulee helpommaksi, joillain toisilla vaikeammaksi ja ihmismassalla todella vaikeaksi. Portaat, muistatko? Tässäkin olemme tehneet prosessista paljon helpomman ja nopeamman ihmismassalle – kuitenkin sen täytyy käydä läpi prosessi, jotta se muuttaa heitä. Aivan kuten korkeammat tiimimme, ET:t, enkelit ja oppaat tekevät meille, astu sinäkin etäämmälle ja pois tieltä, kun ihmiset elävät nyt kaiken sen itse, mitä heidän täytyy ollakseen energeettisesti riittävän yhteensopiva ylösnousemusaikajanan kanssa. Kunnioita heidän matkaansa tulevan sielun pimeän yön läpi planeettatasolla, aivan kuten korkeampi tiimisi teki sinulle, kun kävit sitä läpi. Samaa, samaa, ihmiset – seisomme vain kaikki eri askelmilla.

Kuten tavallista, paljon enemmän selvänäköistä näkemistä, paljon toimintaa ja liikettä, kun ei-fyysisiä olentoja, vanhoja alempia energioita ja luoja ties mitä muuta kulkee taloni ja elämäni läpi. Ulos vanhaa ja matalampaa, sisään lisää uutta ja korkeampaa. Tämä jatkuu, joten totuttele näkemään ja tuntemaan epätavallista, erityisesti kun useammat ja useammat "tavalliset ihmiset" siirtyvät ylösnousemusprosessin sielun pimeään yöhön. Vanhasta kamasta, roskasta, tahmasta, alemmista tunteista, patriarkaalisesta mentaali- ja tunne-epävakaudesta jne. tulee eeppistä joksikin aikaa, ja niiden tehtävänä jotka voivat ruumiillistaa ja säteillä valoa ja rakkautta, on olla jäämättä jumiin patriarkaatin "lopunajan" alemman taajuuden draamaan. "Odota odottamatonta" on ollut oma oppituntini viime aikoina, sekä opi olemaan järkyttymättä silloin, kun sitä tulee tyhjästä. Joskus tietysti helpommin sanottu kuin tehty, mutta tee se joka tapauksessa.

Denise

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.