KAIKEN KUMMALLISUUS – AIKAJANOJEN MUUTTUMINEN JÄLLEEN

Kirjoittanut Denise Le Fay (highheartlife.wordpress.com)

12.3.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Henkilökohtaisesti kuluneet 30 päivää (noin 12.2. saakka) ovat olleet ekstra

vaikeita, turhauttavia, kouluttavia, raakoja, rasittavia – ja mainitsinko jo vaikean? Tiedostin tietysti kaiken raakuuden, kun se tapahtui, mutten täysin ymmärtänyt, mitä tapahtui ja miksi. Tuntui vain kamalalta ja vaikealta, ja tässä iässä en oikeasti halua enää kamalaa ja vaikeaa. Tai ainakin haluan saada korkeamman moniulotteisen tietoisuuden siitä, mitä tapahtuu, koska pystyn silloin käsittelemään kaiken paljon paremmin ja helpommin, mutta tämä on osa näiden ylösnousemukseen liittyvien tapahtumien kouluttavaa aspektia. Siis tee viimeisin työ, kiinnitä huomiota siihen, mitä opit itsestäsi ja vanhoista 3D-tavoistasi, -uskomuksistasi, -odotuksistasi jne., jotta koko juttu ei ole yhtä vaikea ja kamala seuraavalla kerralla.

Saako tämä aikajanamuutos minut näyttämään lihavalta?

Olen aina vihannut sitä, että meidän täytyy kääntää kelloa eteenpäin tunnilla. Taaksepäin kääntäminen on upeaa, koska pidän siitä, kun tulee pimeää aikaisemmin, mutta en ole koskaan pitänyt tunnin menettämisestä, kun "hyppäämme eteenpäin", eikä viime yö ollut poikkeus. Oli pitkä, rankka ja kummallinen yö, ja olen varma, että monet tunsivat tämän myös, koska paljon asioita juoniteltiin, harmonisoitiin ja sovitettiin energeettisesti uusiin ja erilaisiin aikajanoihin/todellisuuksiin. Ja luulit, että sinä vain pyöriskelit koko yön!

Heti kun heräsin tänä aamuna (12.3.2017), tiesin välittömästi, että olin hypännyt taas aikajanalla ja tämä hyppy oli tärkeä ja suuri minulle. Kun makasin sängyssä tänä aamuna tuntien tätä viimeisintä aikajanamuutosta, tiesin sen johtuvan siitä, että olin tehnyt lisää työtä nämä vaikeat ja kamalat 30 päivää. Jep, tämä on prosessi, ja kuten kaikissa muissa, siinäkin on peräkkäiset askeleet, joita me kaikki käymme läpi toistuvasti, ja kun teemme sen, vaihdamme automaattisesti aikajanaa uudestaan ja uudestaan ja uudestaan. Se menee jotenkin näin: 1) jokin jäljellä oleva henkilökohtainen juttu käsitellään, piti siitä tai ei, vaikea ja kamala tai ei, samalla kun 2) tunnet tunteina ja näet ja tiedät tietoisesti enemmän itsestäsi ja vanhoista 3D-maailman uskomuksistasi, odotuksistasi jne., mikä johtaa automaattisesti 3) energeettiseen kurssikorjaukseen, kehittymiseen ja hyppäämiseen uudelle aikajanalle, joka sopi tällä hetkellä energeettisesti paremmin sinulle/minulle/jokaiselle meistä, koska olemme eläneet ja työstäneet läpi ensimmäisen ja toisen askeleen.

Ihmisillä on taipumusta ajatella ja uskoa, että nämä ylösnousemukseen liittyvät prosessit ovat ainutkertainen ja vain yhden tason juttu, kun ne ovat kaikkea muuta. Teemme työn yhdessä vaiheessa ja yhdellä olemistasolla, sitten asiat etenevät ja jatkamme työn tekemistä toisella olemis-, tiedostamis-, energiatasolla jne. Tämä ei lopu koskaan, vaan jatkaa laajentumista ja tulemista paljon monimutkaisemmaksi, kun me laajennumme ja tulemme monimutkaisemmaksi. Olemmehan menossa maailmasta, ulottuvuudesta, todellisuudesta, tietoisuudesta ja fyysisestä kehojärjestelmästä, joka oli tiukan lineaarinen, kaksinainen ja hyvin tiheä ja kapea taajuustasoltaan, pallomaiseen tietoisuuteen ei-lineaarisessa kvanttiaika-avaruudessa, joka tietää meidän olevan moniulotteisia olentoja, jotka toimivat niissä kaikissa samanaikaisesti.

Olemme nyt sopeutumisvaiheessa ollaksemme lisääntyvässä määrin tietoinen moniulotteisuudestamme ja olemista monissa paikoissa ja ulottuvuuksissa samanaikaisesti, samalla kun jatkamme kaiken sen heittämistä pois, mitä kunkin meistä täytyy heittää vanhasta ja alemmasta patriarkaalisesta ja lineaarisesta 3D-maailmasta. Tuskin minun tarvitsee kertoa tätä teille, mutta siinä on melkoisesti tekemistä kerralla.

Tuskin koskaan saan kenenkään ihmisen sanomaan minulle jotain minusta, joka tulee hänen nykyiseltä tietoisuus- ja kehitystasoltaan. Saan heidät sanomaan kaikenlaisia idioottimaisia asioita minulle – ja rehellisesti sanottuna toisinpäin – mutta harvoin ihmiset ovat tarpeeksi rehellisiä sanoakseen jotain sinusta, joka perustuu pelkästään siihen, mitä he näkevät ja tuntevat sinusta tuolla hetkellä. Olin viime viikolla tarpeeksi onnekas saadakseni jonkun vieraan miehen tekemään tämän minulle. Hän ei tiennyt, mitä oli tehnyt minulle kertomalla vaikutelmansa minusta, mutta olin hyvin kiitollinen, että hän kertoi, koska se oli ainutlaatuinen näkemys siitä, miltä me ruumiillistuvat edelläkävijät jotka tulemme tietoisesti lisääntyvässä määrin moniulotteiseksi, vaikutamme tavallisista, pelkän lineaarisen tietoisuuden ihmisistä.

Pitkä tarina lyhyesti, hän hahmotti minun olevan hyvin fokusoitunut, ylimentaalinen, hermostunut, hämmentynyt ja "kaikkialla" – mutta koko ajan hyvin fokusoitunut. Kuulostaa ristiriitaiselta, eikö vain? No, kun joku toimii monilta tasoilta, monista ulottuvuuksista, monista havainto-, olemis- ja tietoisuuspisteistä samanaikaisesti, luulen, että hän vaikuttaisi hyvin vahvasti olevan "kaikkialla", ollen samaan aikaan hyvin tehokas tietämättömien ihmisten mielestä. Hehkuvan valon säteileminen minusta olisi ollut kiva juttu tai ohuet eetterisiivet olisivat makeat tai kauniiden kukkien tuoksun huokuminen minusta olisi rauhoittavaa villieläimille, mutta ei, minusta tulee hyvin fokusoitunut ja olen "kaikkialla". Se niistä supersankaritunnuksistani!

Toisinaan minulle on kaiken tämän kanssa vaikeaa se, että fyysinen kehoni – enimmäkseen keskushermosto – stimuloituu liikaa näistä kaikista superkorkeataajuuksisista valoenergioista, joita tulee nyt kaikkialta. Tunnustan ensimmäisenä, että minusta tuntuu joskus vähän tavallista enemmän hermostuneelta ja kulmikkaalta, kuin monivärisiä kipinöitä ampuisi kaikista fyysisistä aukoista (niin luultavasti tapahtuu, ja eikö se ole upeaa ja hupaisaa, erityisesti niille korkeamman tason olennoille, jotka katselevat meidän tekevän tätä kaikkea?!), koska en ole täysin sopeutunut viimeisimpään ruumiillistumisvaiheeseen ja siihen totaaliseen valokuuraukseen, jota tapahtuu solu- ja DNA-tasolla. Lopulta kuitenkin sopeudun, mikä on vinkki, että kaikki on alkamassa taas alusta vielä korkeammalla tasolla, vielä voimakkaampien valoenergioiden tullessa sisään ja hetkellisesti hermostuttaessa taas keskushermostoni.

Tämä on elämäämme ja todellisuuttamme nyt, edelläkävijät – jatkuvaa suurempien ja korkeampien valoenergiataajuuksien omaksumista, samalla kun alempi yhdistyy kaikkeen tähän ja jatkamme laajentumista suurempaan moniulotteiseen tietoisuuteen ja olemiseen, ollen vähemmän ja vähemmän lineaarisessa aika-avaruustodellisuudessa.

Pääasia jonka haluan saada nyt perille, on, että olemme olleet ja olemme vielä hyvän tovin niin merkittävässä ja jatkuvassa evoluutiomuutoksessa kaikin kuviteltavissa olevin tavoin – ja monia emme osaa kuvitella – ettemme voi täysin ymmärtää kaikkea, mitä elämme nyt. Usein olen iloinen siitä, etten tiedä täysin kaikkea, mitä minä ja kehoni käymme läpi, koska se voisi olla liikaa tässä kohtaa. Korkeampi itse tietää, milloin pidätellä tiettyä informaatiota/tietoisuutta, kunnes kaikki minun/Minun/MINUN aspektini voivat turvallisesti ja oikein käsitellä viimeisimmät laajentumiset ja lisäykset jne.

Luota, pysy korkeassa sydämessäsi, päästä irti siitä, mistä täytyy vapautua nyt, näe ja tunne, mitä sinun täytyy nähdä ja tuntea itsestäsi ja/tai mistä tahansa, jatka menemistä eteenpäin uuteen ja ole piittaamatta vanhojen, alempien, globaalien patriarkaalisten 3D-dinosaurusten ajankohtaisesta sukupuuttoon kuolemisesta, koska se ei ole sinun huolesi. On 3D-purkamisjoukkoja, ja on 5D- ja korkeampia rakennusjoukkoja, jotka luovat ja rakentavat uutta, ja jokaisen ryhmän täytyy tehdä, mitä tekee, joten pysy omalla kaistallasi ja tee, minkä tekemisessä olet mahtava.

Siis kyllä, tässä tulee maaliskuun 2017 loppu uusien 1-energioidensa kanssa ja ensimmäinen päiväntasauksemme yhteensopivien uusien valokoodiensa/malliensa/suunnitelmiensa kanssa tästä uudesta olemis-, todellisuus- ja maailmojen ja aikajanojen eroamistasosta. Emme ole olleet tässä aiemmin, joten odota odottamatonta ja rullaa kosmisten iskujen ja jatkuvien äkillisten aikajanamuutosten myötä, koska niitä on runsaasti tästä eteenpäin. Minun täytyy jatkaa itseni muistuttamista näiden vaikeiden ja kamalien vaiheiden aikana siitä, että tämäkin menee ohi, joten tee vain viimeisin työ ja jatka kehittymistä lisää uuteen korkeampaan ja parempaan, jatkaessasi samalla sen oppimista, miten tullaan moniulotteiseksi nykyisessä tiukassa fyysisessä kehoasussasi. Miten ylipäätään saadaan niin paljon valoa niin pieneen fyysiseen kehojärjestelmään? Hitaasti ja huolellisesti, askel askeleelta, taso tasolta ja vaihe vaiheelta – sillä tavalla.

Pärjäät todella upeasti. Tee nyt enemmän upeaa Itselle ja kaikille kaikkialla tässä kuussa ja sen jälkeen, ja kiitos kovasti.

Denise

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.