SUUREN PORTAAN AIKA JÄLLEEN

Kirjoittanut Denise Le Fay (highheartlife.wordpress.com)

1.6.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

"… Teidät potkaistaan ulos luolasta, rakkaat. Samaan aikaan kun koko ylösnousemuskokemus on tietoinen valinta, ne jotka tavoittelevat ylösnousemusta (ensimmäinen ja toinen aalto), saavat valtavaa tukea jokaiseen positiiviseen riskiin, luomukseen tai voimaantumistekoon, johon uskaltautuvat. Herääminen tapahtuu kollektiiville välillisesti kvanttifysiikan lakien mukaan – ne jotka edistyvät ylösnousemuksessaan, vetävät muuta ihmiskuntaa ylöspäin kvantti-ilmiön myötä …"

Lainaus yllä on Sandra Walterin viimeisimmästä artikkelista otsikolla " The New Self: Unity, Truth and the Ascension Timelines " 31.5.2016. Jos et vielä ole lukenut sitä, ehdotan lukemaan. Kiitos siitä, Sandra Walter.

Olen puhunut vuoden 2017 1-energioista ja vuoden 2016 9-energioista monta kuukautta siinä toivossa, että tärkeä asia menee perille, ja se on, että suuria muutoksia on kohta lopultakin ilmentymässä fyysisessä ulottuvuudessa, ihmisissä maan päällä. Tulevat 1-energiat eivät ole vanhalta alemmalta asteikolta tai vanhasta kierrosta, vaan täysin uudesta korkeammasta, ja sitä useimmat eivät vielä täysin tajua.

Monet edelläkävijät tai ensimmäiset ruumiillistujat voivat tuntea kehossaan, tietoisuudessaan, elämässään ja korkeassa sydämessään, että jotain todella todellisuutta muuttavaa leijuu valmiina, muutaman sentin päässä ja innostuneena tulemaan korvaamaan kaikkea vanhaa ja matalampaa. Kuten olen sanonut aiemmin – ja kuten Sandra Walter sanoo artikkeleissaan – mitä enemmän sinä/minä/me jokainen työskentelemme itsessämme kehittyäksemme, ylösnoustaksemme ja kasvattaaksemme siivet Kotiin lentämiseksi, mikä on oikeasti Kodin ankkuroimista tähän ja nyt kehomme ja itsemme avulla, sitä nopeammin koko ylösnousemusprosessi ilmentyy fyysiseen ulottuvuuteen ihmislajina. Ei painetta, koska tämä on jo sovittu juttu. Silti jokaisen edelläkävijän/ensiruumiillistujan täytyy tietoisesti tietää tämä tosiasia nyt, jos ei vielä tiedä.

Joka kerta kun suutun johonkin tai jollekin, olen välittömästi pettynyt itseeni. Joka kerta kun teen, sanon, ajattelen tai tunnen jotain, joka on vanhasta matalammasta tietoisuudesta, inhotan itseäni! Minua nolottaa, inhoan itseäni, olen pettynyt itseeni, ja tämä saa minut haluamaan vain lisää kehittymistä.

Tämä ylösnousemusprosessi on edelläkävijöille, tiennäyttäjille, polunviitoittajille jne. kuin itsensä maalaamista nurkkaan – ainoa tie on ylöspäin. Olemme hyvin paljon siellä nyt, tuossa nurkassa, ja katsomme ylöspäin, koska se – korkeamman ruumiillistaminen – on ainoa tiemme ulos tästä.

Valo voimistaa kaikkea ja tähän sisältyy pimeys, on se sitten sinun/minun sisällä tai ulkopuolella. Se inhottamisen tunne, jota minulla on suuttuessani tai turhautuessani jne. (kun en ole neutraalissa tilassa), on minussa tätä matalampaa "tavaraa", jota valo vahvistaa ja jonka se saa tuntumaan valtavalta ja rumalta, ja olen valmis tekemään mitä tahansa, jottei minun tarvitse enää olla pois neutraalista tilasta! Entä sinä? Mitä sellaista olet valmis "uskaltamaan" päästää irti itsessäsi nyt 2016, joka ei enää sovi, koska olet kehittynyt jo hyvin pitkälle? Kaiken sen jälkeen, mitä olen käynyt läpi tähän mennessä, nämä pienet jäljellä olevat nokareet eivät ole mitään irtipäästettäväksi kerta kaikkiaan. Meissä jokaisessa on oikeasti jäljellä pikkuruisia asioita, mutta koko maailma, globaali todellisuus ja kauas sen yli hyppää ylöspäin uuteen, kun teemme nyt itsessämme sen, mitä tarvitaan. 2017 on vain vartin päässä, ystäväni. Minä tekisin mieluummin sisäisen työn nyt, ennen kuin se on vielä paljon vahvistetumpaa kuin tänä päivänä! Entä sinä?

Edelläkävijöille tässä ajankohtaisessa ruumiillistumisjaksossamme on kyse "meidän omasta henkisestä paljastumisestamme", kuten Sandra Walter sitä osuvasti kutsuu. Massoille "paljastumisessa" (suom. huom. sanaa käytetään Amerikassa yleisesti merkitsemään maan ulkopuolisen elämän julkista paljastamista) on kyse vain maan ulkopuolisista olennoista, ufoista ja siitä, mitä hallitukset ovat salanneet massoilta plaa, plaa, plaa. Se kaikki on melko tylsää minulle, koska olen itse tähtisiemen. Ihmismassat eivät myöskään käsitä, että joitain maan ulkopuolisia olentoja tähtisiemenmuodossa on luultavasti heidän seinänaapureinaan, työtovereinaan, ystävinään ja tuttuinaan. Muista tuo upea rivi vanhasta laulusta, jonka nimeä en muista: "… toisen ihmisen katto on toisen ihmisen lattia …" Porrastasoja edelläkävijöille, erilaisia porrastasoja massoille, mutta me kaikki menemme ylöspäin.

Joka kerta kun minulla on joitain satunnaisia ihan "perseajatuksia" (sori vaan, mutta monet niistä ovat täysin typeriä ja järjettömiä), kysyn itseltäni: "Denise, miten tärkeää tämä oikeasti on asioiden suuremmassa suunnitelmassa?"Ja joka kerta vastaus itselleni on: "Se ei ole." Se on paha tapa vanhasta matalammasta tietoisuudesta ja ajasta, joka tapahtuessaan inhottaa minua aina vain enemmän. Itseni nurkkaan maalanneena. Juuri niin, ylöspäin, ei vaakatason ympyrää ja entistä mielen ja/tai tunnepuolen hännänjahtaamista, vaikka se olisi kuinka tavanomaista – vaan ylöspäin ja ulos iäksi. Nyt keskeytän itseni perseajatuksen keskellä, koska muistan, miten hyödyttömän zombimaista se on, ja ohjaam tarkoituksella tietoisuuteni johonkin, johon haluan keskittyä, eli korkeaan sydämeeni. Kun on taas siellä, kaikessa on jälleen tolkkua uudella helpommalla ja välittömällä tavalla.

Lopetan tämän muistuttamalla meille kaikille, että on kesäkuu 2016, vuoden keskikohta, ja noin yhdeksän minuuttia syyskuun päiväntasaukseen ja vuoden kolmeen viimeiseen kuukauteen … joista tulee eeppisiä kaikille riippumatta siitä, millä evoluution ylösnousemusprosessin portaalla kukin on. Tee se nyt tai tee se myöhemmin, mutta tiedä, että teet sen, koska tässä kohtaa ei ole muuta tehtävää kuin se. Onnittelut, että olet päässyt tähän kohtaan prosessissa, mutta ota nyt lisäaskel ja vaikuta oikeasti itseesi ja kaikkeen.

Kiitos teille kaikille jatkuvasta mahtavasta työstänne.

Denise

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.