UUDEN MAAN LUOMINEN

Lady Nadaa kanavoinut Jenny Schiltz (channelingthemasters.org)

14.10.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys. Minulle on kunnia lähestyä näin monia tällä kertaa. Tulemme kera viestin, että olette hyvin tärkeässä ajassa. Se on aikaa, joka vaatii teiltä paljon fokusoitumista ja omistautumista. Olette luomisajassa. Luotte itse asiassa uutta Maata joka hetki, jokaisella ajatuksella ja jokaisella teolla. Tämän tiedon myötä kysymme teiltä: mitä luotte?

Uusi Maa on tässä nyt. Siihen voivat päästä ne, jotka ylläpitävät korkeamman värähtelytaajuuden. On monia, jotka uskovat, että yhtenä hetkenä huomaatte itsenne kuljetettavan uuteen paikkaan, jossa ei ole negatiivisuutta ja pimeyttä. Onko tämä mahdollista? Ehdottomasti, mutta te luotte uutta Maata. Niinpä kysymme teiltä taas: mitä luotte?

On ollut paljon informaatiota uudesta Maasta, eivätkä monet täysin ymmärrä sitä, että vaikka se on täysin käytettävissä, konkreettinen ja ankkuroitu nyt-hetkeen, jokainen ihminen luo henkilökohtaisen olemassaolohologramminsa. Ajatelkaa tätä valmistujaislahjananne alemman tiheyden jättämisestä – pystytte nyt luomaan ja ilmentämään sen, mitä haluatte. Olento joka kykenee poistamaan kaikki suodattimensa, uskomuksensa ja ohjelmointinsa, pystyy ilmentämään helpomman ja tasaisemman elämän – elämän joka virtaa lähteen ja kaikkien hänen luomustensa kera. Kun taas toinen olento, joka edelleen reagoi ja ajattelee ehdollistuen, luo elämän, joka heijastaa tuota ehdollistumista ja uskomuksia. Ymmärtäkää, että vain te voitte vapauttaa itsenne. Vaikka saatte kaiken avun, mikä sallitaan, on edelleen vapaa tahto – myös uudessa Maassa.

Jotkut ovat hyvin väsyneitä, ylirasittuneita ja vihaavat katkerasti elämäänsä tällä planeetalla. Kuitenkin myös nämä yksilöt luovat uutta. Jotkut ovat niin riutuneita viime hetken yrityksistä pitää ihmiset vihassa, pelossa ja petoksessa, että kaikki heidän energiansa menee sitä vastaan taistelemiseen, mitä he eivät halua, uuden luomisen sijasta. Jotkut ovat niin nääntyneet planeettanne orjuutusjärjestelmästä, että he tuntevat sisällä lannistuneensa – kuitenkin myös he luovat uutta tästä viitekohdasta. Miten on mahdollista herätä eri maailmaan ilman negatiivisuutta ja pelkoa silloin, kun sitä on vielä sisällänne?

Jokaisen teistä on otettava vastuu omasta luomisestaan. Jokaisen teistä täytyy selvittää kaikki esteet haluamanne maailman luomiseen. Ymmärtäkää, että nyt keskuudessanne on niitä, jotka ovat uudessa Maassa. Ajatteletteko, miten niin voi olla? Se on yksinkertaista – he loivat sen sisältään, he loivat elämän, joka virtaa lähteen kanssa ja on yhdistynyt siihen. Kuitenkin myös nämä olennot usein epäilevät, koska heidän ympärillään on vain toisten hologrammeja, jotka eivät sovi yhteen heidän värähtelynsä kanssa. Kun he katsovat ulospäin, he näkevät edelleen kaaosta. Tehtävänä on kuitenkin katsoa sisäänpäin ja luoda sieltä. Uusi Maa luodaan ihminen kerrallaan, ja siihen saakka kun valtaosa kollektiivista pystyy luomaan rakkaustilasta, kollektiiviluomisessa on vääristymiä.

Monet teistä ovat kuulleet, että uudessa Maassa pystytte parantamaan itsestänne kaikki vaivat. Tämä on totta. Kuitenkin jos epäilette tätä, sitä ei tapahdu. Jos ehdollistumisenne on sellainen, että ihmisten on normaalia saada syöpä ja heikentyä iän myötä, niin tätä luotte myös uuteen Maahan. Jokaisen ihmisen on nähtävä omat harhakäsityksensä ja poistettava ne todellisuudestaan. Jos epäilette sitä, että harmoninen elämä on totta, niin luotte juuri sitä, mihin uskotte.

Kutsumme teitä, mestarit ja heräävät mestarit, ymmärtämään ja oivaltamaan luomisvoimanne. Teitä kutsutaan näyttämään tietä – ei kärsimyksen, vaan havainnollistamisen kautta. Olkaa tyyni myrskyssä, sallikaa toisten löytää suoja värähtelystänne ja näyttäkää työnne ja ajattelunne kautta, että ymmärrätte sen valtavan lahjan, joka annetaan. Pystytte nyt luomaan vapaasti ulkopuolisten voimien estämättäja manipuloimatta. Luokaa viisaasti, luokaa keskuksestanne ja luokaa rakkaudesta. Kun teette näin, kaikki loksahtaa paikoilleen.

Tämä viesti toimitettiin tänään suurella ilolla.

Lady Nada

Henkilökohtaista keskustelua Lady Nadan kanssa:

Minä: Minusta tuntuu, että ilmentäminen on nopeampaa. Näen, että kun ajattelen jotain, niin hetkessä se tulee tielleni, tai ilmestyy informaatiota, miksi se ei ole hyvä idea.

Lady Nada: Tämä on tyhjän pöydän aikaa. Pystyt luomaan ja tutkimaan kaikkea, mitä haluat, ja myös kaikkea mitä et halua. Luomisen on tarkoitus olla hauskaa, nautittavaa ja toisinaan sotkuista. Kuitenkin luoja tietää, että se mitä luotiin, voidaan missä tahansa kohdassa luoda pois ja muuttaa täysin, vain ilmentämällä sydämestä.

Minä: Olen myös huomannut, että kaikki negatiiviset ajatukset, joita minulla on, näyttävät voimakkaammilta, ei ohikiitävältä. Ne näyttävät pysyvän ja sitten mikään ei virtaa.

Lady Nada: Ymmärrä, että luomis- ja ilmentämisvoimat eivät välitä, luotko negatiivista vai positiivista. Kaikki vain on. Se mitä luot, riippuu sinusta. Ilmentämistä pehmentävät suodattimet on poistettu. Tämä kaikki on nopeutunutta aikajanaa. Jokaiselle teistä on annettu enemmän vastuuta omista luomuksistanne.

Minä: Monet kärsivät kovasti fyysisesti. Hyvin moniin on iskenyt vatsatauti tai flunssa. Ihmisillä on myös keho-, pään- ja hammassärkyä.

Lady Nada: Kaikesta mikä pidättelee yksilöä, päästetään irti. Ymmärrä, että tiheys on ollut tallennettuna muotoon. Aivan kuten yksilö voi luoda ulkoisen hologramminsa ajatuksilla, hän voi luoda myös sen, mitä kehossa tapahtuu. Elämät jolloin ei ole saavutettu omaa energiapotentiaalia (Atlantis tulee mieleen) ja jolloin on tutkittu tiheyttä ja pimeyttä, ovat jättäneet solumerkkinsä. Nämä poistetaan ja traumasta vapaudutaan, kun kunkin sisäinen taajuus nousee. On myös implantteja, jotka auttoivat ihmiskunnan pitämisessä lukittuna yhteen todellisuusversioon. Ymmärrä, että kaikki mikä ei kestä korkeampia taajuuksia, lähtee.

Minä: Auttaako tämä selittämään nähtyjen uninen määrän?

Lady Nada: Kyllä, niin yksilö voi käsitellä kaikkea, mistä päästetään irti. On parasta tarkastella kaikkea, mitä tapahtuu, symbolisesti ja olla kiinnittämättä suurta merkitystä siihen, erityisesti jos unet tuovat esiin epämiellyttäviä tunteita.

Minä: Onko jotain, mitä haluat ihmisten tietävän?

Lady Nada: Ei ole mitään rajoja. Se mitä haluatte, voidaan luoda, mutta teidän täytyy olla luottamuksen ja uskon taajuudessa. Ensin uskokaa, sitten näette.

Minä: Kiitos!

Kiitos teille kaikille, jotka jaatte tämän työn. Se merkitsee paljon.

Jenny

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.