UUDET VALOKOODIT 2017

Kirjoittanut Denise Le Fay (highheartlife.wordpress.com)

29.1.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tämä on niitä artikkeleita, joissa tunnen tarvetta kerrata joitain asioita, joita olemme jo käsitelleet, jotta sillä missä olemme nyt, on enemmän merkitystä ja vaikutusta. Peräännytään tarkastelemaan laajempaa perspektiiviä. Anna siis anteeksi, mutta aion nopeasti käydä ensin läpi joitain perusasioita ylösnousemusprosessin ensimmäisestä vaiheesta. Lisäksi tämä on yksi artikkeleistani, joissa korkean sydämesi, korkeamman tietoisuutesi ja korkeamman näkökykysi käyttäminen lukiessa auttaa sinua paremmin näkemään, tuntemaan ja tietämään tämän informaation korkeammasta ja paljon laajemmasta perspektiivistä, kuin meillä tavallisesti on päämme ollessa alhaalla, kun olemme raskaassa henkilökohtaisessa ja ryhmätehtävässämme.

Helvetti maan päällä

Kuten tiedät jo, hyvin kauan sitten jotkut olennot saivat päähänsä, että he olivat Jumalia jumalaisen Lähteen tai Kaiken olevaisen yläpuolella ja he voivat tehdä, mitä halusivat, ja periaatteessa kaikki on siitä lähtien ollut alamäkeä. Mutta tämän universumin vapaan tahdon vuoksi, tällaiset tapahtumat sallitaan monista syistä – kaksinaisuuden kokeminen eri muodoissa listan etunenässä. Aina on kuitenkin aikaraja, päättymisaika, jokaisella suurella evoluutiosyklillä (nyt ei puhuta vain 26000 vuoden pituisesta prekessiosyklistä, vaan kaikista sellaisista, joita koimme päättymispäivinä 2011 ja 2012) ja sillä, mitä sen aikana tapahtuu, koska jumalainen Lähde ei ole tyhmä, ja emmekö olekin ikuisesti kiitollinen siitä!

Siis nämä röyhkeät ja huijatut egohullut lähtivät kauan sitten pois jumalaisesta Lähteestä tai Kaikesta olevaisesta siinä väärässä uskomuksessaan, että he olivat itse Jumalia – isolla J:llä – eivätkä pelaisi sääntöjen mukaan, koska olivat niiden yläpuolella. Tämä on kaikki ok ja loistavaa, kunnes alkaa oivaltaa, että itsensä leikkaaminen irti jumalaisesta Lähteestä tällä tavalla ei tuo ruokaa pöytään tai bensaa tankkiin tai tuulta purjeisiin tai energiamehua luoviin ponnisteluihin jne., – no, tajuat, mistä puhun. Tämän ennakoimattoman ja merkittävän sivuvaikutuksen vuoksi, nämä olennot havaitsivat irrottuaan jumalaisesta Lähteestä, että heidän täytyi korvata tuo eroaminen, tuo luonnollisen ja jatkuvan jumalaisen Lähteen energioiden sisäänvirtaaminen, muilla keinoilla. Jep, näet, mihin tämä surullinen ja synkkä tarina on menossa.

Se meni näiden olentojen syntymiseen, joita minä kutsun pimeystiimiksi ja joita toiset kutsuvat arkonteiksi, langenneiksi sieluiksi, negatiivisiksi muukalaisiksi, matelijoiksi, dragoniaaneiksi, paholaisiksi, demoneiksi, negatiivisiksi olennoiksi jne., ja tarpeeseen elättää itsensä ja saada polttoainetta vääristymilleen ja lisävarkauksilleen tulemalla parasiiteiksi ja ruokkimalla itseään ihmisillä tässä tapauksessa. 3D-ihmisillä, -eläimillä, 2D-elementtaaliolennoilla, monilla kuolleilla 4D-ihmisillä (haamuilla) ja kaikella muulla, millä he voivat keksiä ruokkia itseään ja saada lisäksi polttoainetta piraattiluomuksilleen, jotka vääristivät monia muita luonnollisia jumalaisen Lähteen järjestelmiä.

Miltä tämä kuulostaa "jumaluutena"? Täytyy tulla parasiitiksi ja varkaaksi ikuisiksi ajoiksi, koska et voi tehdä tai luoda mitään itse, koska uskoit olevasi tasavertainen jumalaisen Lähteen kanssa ja siksi irrottauduit siitä. Millainen todellisuus onkaan viettää elämänsä ei-elävänä, ei-kuolleena zombina näennäisesti ikuisuuden. Ja olet uskonut kaiken aikaa, että ihmiset olivat zombeja.

Surullinen osa tätä on se, miten nopeasti ja helposti kaikki olennot sopeutuvat pahimmista pahimpiin tilanteisiin – itse aiheutettuihin tai muihin. Pimeystiimi sopeutui tulemalla parasiiteiksi ja varkaiksi selviytyäkseen erottuaan Lähteestä, ja ihmiskunta teki sen sopeutumalla "ruokkimaan" pimeystiimiä uskoen sen loputtomat valheet ja jatkuvan sotimisen toisia ihmisiä vastaan ja pahempaa.

Mutta kiitos noiden viisaiden ennalta asetettujen päättymisaikojen, joita on jumalaisen Lähteen valtavissa kosmisissa suunnitelmissa ja evoluutiosykleissä, tämä negatiivinen järjettömyys ja hevonpaska saavutti vihdoin "lopunaikansa" , myös meidän elämässämme. Voitko uskoa sen?! Tietysti voit, koska suuri kutsu kiiri kaikille vapaaehtoisille monissa ulottuvuuksissa, eri galakseissa ja maailmoissa, aina fyysiselle 3D-maapallolle saakka, erityisesti tämän lähestyvän päättymisajankohdan myötä, että autetaan häätämään nämä syvälle kaivautuneet hirviömäiset muukalaisvampyyripuutiaiset, paholaiset, demonit ja kumppanit.

Kun tämä suuri kutsu lähti, nostin välittömästi käteni ja sanoin: "Me lähdemme" ja niin minä/me lähdimme. Mutta sen vuoksi mitä minä/me olimme, ennen kuin vapaaehtoisesti jätimme kotimaailmamme, ulottuvuutemme, valotasot, enkelitasot, tähtijärjestelmät, galaksit jne., meidän täytyi vähentää paljon luontaista valoamme ja laskeutua alaspäin kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla päästäksemme riittävälle taajuusasteikolle, inkarnoituaksemme fyysiselle 3D-maapallolle ja jatkaaksemme suuren työn tekemistä tuon fyysisen 3D-järjestelmän sisäpuolelta.

Merkittävä auts! mutta joka tapauksessa teimme sen – me vapaaehtoiset, valo-olennot, ylösnousseet mestarit, tähtisiemenet, supermuinaisihmiset. Sitten useimmat meistä unohtivat välittömästi, keitä olimme oikeasti ja miksi olimme täällä fyysisen kehon lihapuvussa, häiriintyneiden ja kamalien negatiivisten ei-fyysisten ja ei-inhimillisten olentojen jatkuvasti hakattavana ja kimppuun käytävänä JA myös paikallisten maaihmisten! Voi paska, mitä minä/me olemmekaan tehneet ja voimmeko varata välittömästi paluulipun Kotiin?

Ei – tulimme vapaaehtoisesti tekemään tämän. Ja näin teimme sen, mitä tulimme tänne tekemään, eli häädimme ja poistimme negatiiviset parasiitit ja niiden piraattivarkaat jumalaisen Lähteen valtavasta "kaapelitelevisiosarjasta" tahallaan vääristämästä ja käyttämästä, jotta ne voisivat ruokkia itseään vielä lisää sen elinvoimaenergian lisäksi, jota ne ottivat jatkuvasti ihmisiltä ja vastaavilta elämänmuodoilta tässä järjestelmässä. Ei, tulimme vapaaehtoisesti maanpäälliseen helvettiin tekemään osamme tässä fyysisessä ulottuvuudessa helvetin lopettamiseksi, ja tämän olemme tehneet – ja saanko muistuttaa, että nopeammin ja laajemmin, kuin oli alkuperäinen suunnitelma.

Näin tapahtuu, kun saamme asiat järjestykseen töissä. Sitten kun me vapaaehtoiset lakkasimme itkemästä, kitisemästä ja panikoimasta niitä kamalia 3D-fyysisiä ja 4D-astraalitilanteita, joista löysimme itsemme, olemme olleet vakavasti huomioon otettava voima. Oletteko jo täysin oivaltaneet sen, vapaaehtoiset edelläkävijä-, tähtisiemen- ja tienviitoittajatoverini? Jos ette, teidän täytyy tehdä se, koska toinen vaihe on täällä ja tehtävämme on muuttunut taas ja dramaattisesti.

Fotonivalon tarkoitus

 

Yksi suuren evoluutiosyklin loppuunsaattamisen hyvin tärkeä ja automaattinen piirre on, että kaikki (siis valmiit ja haukkaat kehittymään tuossa kohtaa) maan päällä (ja muualla) alkavat hitaasti mennä ns. 7D-valon fotonikaistaan tai fotonivyöhön, joka on avaruudessa paikka, jonka läpi kuljetaan fyysisesti.

 

Kun yksi suuri evoluutiosykli saavuttaa umpeutumisaikansa, kaikki entiset energeettiset karmakumuloitumat, jotka on kerätty tuon pitkän syklin aikana, täytyy muuntaa, selvittää, neutralisoida ja päästää irti tunteellisesti, fyysisesti ja energeettisesti. Henkilö, maailma, järjestelmä jne. ei voi kehittyä ja nousta seuraavaksi korkeammalle taajuusasteikolle ja seuraavaan sykliin tuoden mukanaan koko vanhan alemman taajuuden taakkansa karmana, haavoina, pelkoina, projektioina, ratkaisemattomina ongelmina ja tunteina, tasapainottomuuksina jne. Sitä ei sallita, koska alempi ei voi olla korkeammissa taajuuksissa ja järjestelmissä ja näin ollen on sisäänrakennettuja suojatoimenpiteitä kaikille kehittyvälle/ylösnousevalle näissä suurissa siirtymäkohdissa.

 

Yksi näitä luonnollisia suojatoimenpiteitä on pakollinen kosminen retki fotonivalon läpi, koska fotonivalo muuntaa automaattisesti kaikki alemmat taajuudet, henkilökohtaisen ja kollektiivisen karman ja energiajäämät elämisestä suuren evoluutiosyklin läpi yhdellä tasolla ja kokemusasteikolla.

 

Hyvin yksinkertaisin mutta oikein termein, ajattele 7D-valon fotonivyöhykettä niin, että on mentävä korkeamman ulottuvuuden valon kosmisen, vihkivän ja "pöytä puhtaaksi" –autopesun läpi, jotta poistetaan kaikki monien aionien ja aikakausien kumuloitunut ja kovettunut lika, pöly, savi, saderoiskeet, tahma, ötökät tuulilasista, linnunkakat katolta, koiranpissa renkaista ja kaikki muu kerääntynyt kama ja roska. Fotonivalo kirjaimellisesti pesee, höyrystää, hajottaa, puhdistaa, muuntaa ja poistaa kaiken (planeetat, auringot, kokonaiset aurinkokunnat jne.) ja kaikki (ihmiset ja muut), jotka menevät läpi tästä suojatoimenpideautopesusta – ja emmekö ole kaikki myös hyvin kiitollisia tästä!

 

Tässä on linkki artikkeliin, jonka kirjoitin 2013 siitä, miten fotonivalo oli katsonut minuun siinä mainituista päivämääristä saakka. Jos et ole nähnyt tätä vanhaa artikkelia, ehdotan, että luet tai katsot sen, koska nuo kuvat olivat täsmällisiä siitä ajasta. Alla oleva monimutkainen geometrinen kuvio on niin lähellä, kuin olen pystynyt löytämään siitä, mitä näin viime viikolla tämän fotonivalon koodauksesta. Lisää tästä seuraavassa osioissa.

Taivas maan päällä

 

Me vapaaehtoiset, edelläkävijät, valotyöntekijät, tähtisiemenet jne. olemme kuulleet ja tienneet, että monia uusia valokoodeja tulee meille ja miten ruumiillistamme ne ja sitten ankkuroimme tähän fyysiseen maailmaan ja uusiin verkkojärjestelmiin jne. auttamaan Maan ja ihmisten ylösnousemusprosessia. Valokoodit tai valon koodit eivät ole uutta informaatiota useimmille teistä tätä lukevista, mutta kuten olen usein tunnustanut, on yksi asia tietää älyllisesti jostain ja jotain täysin muuta elää se alkemisena, energeettisenä ja henkisenä vihkimyksenä omassa itsessään ja kehossaan. Minulle tapahtui tämä jälleen viime viikolla ja vaikka se kesti vain noin kolme sekuntia, niin kuka tarvitsee enemmän aikaa, kun informaatiota eli valoa vastaanotetaan ja ruumiillistetaan korkeammasta tietoisuudesta ja olennosta lineaarisen ajan ja fyysisen paikan ulkopuolella? Ei tarvita.

 

Kun tällainen valo tai informaatio havaitaan, se tulee tyypillisesti suurina informaatioerinä, ei vain lineaarisena sanajonona tai telepaattisina sanoina korkeamman ulottuvuuden olennolta tai korkeammalta itseltä. Se on tyypillisesti kokonainen erä, "köntti" tai valodatakokoelma, eli havaitset välittömästi visuaalisen informaation, yhdistettynä samanaikaisesti vastaavaan ääni-infoon, tunneinfoon ja korkeampaan tietämiseen, ja vie vain hetken vastaanottaa ja havaita tämä valoinformaatioerä ja olla ikuisesti sen muuttama. Tämä on yksi tapa, jolla korkeampi tietoisuus toimii – sekunnin murto-osassa massiivinen määrä korkeampaa valoinformaatiota ja tunteita ja tietämistä iskee sinuun samanaikaisesti ja laajentaa sinua vähän lisää siitä, mitä olit hetki sitten.

 

Tämä lisääntyy nyt kaikilla edelläkävijöillä, tähtisiemenillä, vapaaehtoisilla jne., joten valmistaudu häikäisevän valon lisääntymiseen, käänny sitten ympäri ja häikäise toiset uudella päivitetyllä valollasi ja valokoodeillasi. Jumalainen Lähde heittää erilaisia palloja ja me edelläkävijät täällä fyysisellä ulkokentällä otamme kiinni nuo pallot ruumiillistamalla ne itseemme, jotta pystymme ankkuroimaan ne uuteen kehittyvään Maahan ja sen uusiin yhteensopiviin verkkoihin, ihmisrodun ja tulevien maatodellisuuksien saataville.

 

Tässä tulee vaikein osa minulle kuvata, mutta kuvaan niin täsmällisesti, kuin pystyn, juuri sen mitä näin, tunsin, kuulin ja tiesin siitä, mitä koin viime viikolla seisoessani parkkipaikalla Bed, Bath & Beyondin edessä ihailemassa kovaa lumisadetta ympäröivillä vuorilla. (Yhdistelin kolme tuntia turhaan eri valokuvia ja vektorikuvia netissä yrittäessäni löytää yhden kuvan, joka jokseenkin muistuttaisi, mitä näin, jotta sinulla olisi fyysinen kuva käytettävänä ja tunnettavana lukiessasi tätä artikkelia. Kaiken tuon ajan ja työn jälkeen löysin yhden kuvan, joka oli aika lähellä näkemääni – se on valkoinen geometrinen kuva yllä. Sori, etten pystynyt olevan jännittävämpi – luoja tietää, että yritin – mutta kunnes useammat ihmiset pystyvät näkemään korkeamman taajuuden energioita, olentoja, koodeja jne. ja/tai minunkaltaiseni jotka näkevät, oppivat piirtämään, tämän parempaa ei tule tällä hetkellä. Turhauttavaa.)

 

Viime viikolla minun täytyi päästä kahden kuukauden kovan sateen jälkeen täällä Etelä-Kaliforniassa (iso juttu monen vuoden kuivuuden ja äärimmäisen kuumuuden jälkeen) vähän ostoksille ja juokseminen Bed, Bath & Beyond:iin oli listallani. Tuona päivänä ulkona oli tahratonta kovan ja puhdistavan sateen jälkeen ja vuoret asuinlaaksoni kolmella puolella olivat raskaan lumen peitossa, mikä teki koko näkymästä melko henkeäsalpaavan, erityisesti fotonien nielaiseman auringon ja melkein tähtimäisen auringonvalon vuoksi. Kun seisoin parkkipaikalla ottaen sisääni kaikkea raikkaaksi pestyn ja kuuratun luonnon fyysistä kauneutta, kaikki muuttui yhtäkkiä ja näin miljoonia pienikokoisia geometrisiä, kristallisia fotonivalokoodiastioita kaikkialla. Näin niitä ja samanaikaisesti kuulin, tunsin ja tiesin vähän informaatiota niistä ja siitä, mitä ne ovat nyt tammikuussa 2017 suhteessa ylösnousemusprosessiin ja edelläkävijöihin, jotka ruumiillistavat nämä uusimmat valokoodit itseensä, DNA:han ja soluihin.

 

Tarpeetonta kai sanoa, että se oli uskomaton näky, koska nämä monet miljoonat valokoodit muistuttivat jotenkin tuota yllä olevaa kuvaa, mutta ne olivat elävää kristallia, jossa oli superterävät geometriset kulmat kaikkialla. Mikään niistä ei ollut pehmeä ja pyöreäkulmainen, oli vain veitsenteräviä kristallisirpalemaisia geometrisiä muotoja, jotka yhdistyessään kevyesti toiseen muodostivat hyvin tahrattomia ja kristallisia ääniä, jotka muistuttivat minusta vähän kiinalaisia lasituulikelloja. Ne helisivät ja soivat kuin pikkuruiset kristallikellot, kun yksi tai useampi kosketti toisiaan, mitä ne tekivät toistuvasti kaikkialla. Se oli taivaallista, jumalaista, taianomaista ja yllättävän terävää ja voimakasta, mutta kaunista hyvin erilaisella korkeamman taajuuden tavalla. Kaunista tähtimäisellä tavalla, korkeamman ulottuvuuden tavalla, mitä se juuri oli ja on tässä ja nyt fyysisessä uudessa Maassamme.

 

Koska niiden muodostama ääni toisiaan koskettaessaan oli niin ylimaallista, metsästin netistä myös tuulikelloja ja niiden ääniä, jotka olivat lähellä kuulemaani. Löysin yhden sivuston, joka tekee tuulikelloja ja jossa oli lyhyt tallennettu ääninäyte jokaisesta, jotta voi valita itselleen sopivan. Lisään  linkin tähän, koska monia niistä oli hauska kuunnella ja jotkut äänet saivat kolmannen silmän (aivolisäke) ja kruunun (käpylisäke) kaikumaan kuunnellessani.

 

Ne tuntuivat siltä, kuin useimmat korkeamman ulottuvuuden asiat ja olennot – täynnä valo-rakkautta, ei vanhaa 3D-egopohjaista rakkautta. Ei lähellekään sellaista! Tätä on vaikea kuvata pelkästään siksi, koska useimmat ihmiset ovat uskoneet, että korkeampi jumalainen rakkaus on lämmintä ja pörröistä, vaikka se itse asiassa on täysin päinvastaista. Se on voimakkaampaa ja intensiivisempää, kuin useimmat meistä voivat vielä kuvitella. Tuntuu usein, että se on niin valtavaa, niin voimakasta ja niin intensiivistä, että pelkästään se lähellä oleminen repii lihat luista ja eristyksen joka hermosta kehossa ja olemuksessa! Sitä kohtaan on suurta kunnioitusta, koska se on, mitä on, eikä jokin mitätön ja vesitetty ihmisversio. Se on rajua voimaltaan ja puhtaudeltaan, ja varhaisvaiheissa missä me edelläkävijät olemme nyt, saamme vasta tutustua jälleen tähän rakkauteen, mutta fyysisessä kehossa ollessamme, mikä muuttaa kaiken! Siksi tarvitaan joukko energeettisiä portaita, jotka meidän kaikkien täytyy käydä läpi, jottei pelkkä rakkauden intensiivisyys hävitä meitä siitä paikasta.

 

Missä olinkaan? Ai niin, näiden vuoden 2017 valokoodien tuntemisessa, jotka on pakattu geometriseen kristallifotonivalomuotoon ja jotka laulavat koskettaessaan toisiaan kevyesti lentäessään kaikkialla ja jokaisen meidän läpi nyt.

 

Kysyin, miksi nämä valokoodit oli pakattu niin teräväkulmaisiin muotoihin, joissa ei ollut mitään pehmeyttä ja pyöreitä reunoja. Sain välittömän tiedon, että tämä on laimentamatonta ja rajoittamatonta jumalaista feminiinisyyttä luonnollisessa tilassaan tässä kohtaa meitä ja fyysisistä todellisuutta varten. Kootkaa voimanne, ihmiset! Vitsi. Kehitymme ja sopeudumme siihen, että jumalainen feminiinisyys taas korkeammassa taajuudessaan, tähtimäisenä, millään tapaa vääristymättömänä tai laimentamattomana. Jumalainen feminiinisyys on niin paljon vahvempaa ja hurjempaa, kuin useimmat uskoisivat, eikä mitään sellaista, mitä pimeystiimi on aiemmin syöttänyt siitä ihmisille. Totuus soi nyt kovaa ja se tulee jatkuvasti kovemmaksi, joten sopeudu tähän uuteen puoleen ja energiaan, koska se on todella suuri, tärkeä ja kauan odotettu juttu.

 

Havainnoidessani tätä, tiesin myös, että nämä kuvat jotka näin, kuulin ja tunsin tässä fyysisessä maailmassa, olivat uuden syklin, vuoden 2017 1-energioiden viimeisimpiä uusia valokoodeja. Ne menevät kirjaimellisesti fyysisyyteen ja energiakehoomme ja edelläkävijät ruumiillistavat ne nyt, ja koska nämä ovat uusia korkeamman taajuuden energioita ja koodeja jne., joita meillä ei ole aiemmin ollut, monet meistä tuntevat hetkittäin äkillistä terävää, jääpiikiniskumaista kipua kehon eri osissa – luissa, nivelissä, lihaksissa ja hermoissa. Sattuu joskus vähän, kun noita superteräviä geometrisiä kristallisia fotonivalokoodeja jotka vuotavat yli eläviä jumalaisia feminiinienergioita, tulee kehoon ja hermostoon. Nämä valokoodit – useimpien muiden tapaan – leikkaavat kuonaa, kuluneen evoluutiosyklin vanhoja alempia koodeja, rakenteita ja järjestelmiä kuin kristalliveitsi, nollamyötätunnolla mitään kipua kohtaan, jota se saattaa aiheuttaa, koska tässä on kyse kehittymisestä korkeampaan valotaajuuteen ja yhteensopivista järjestelmistä ja todellisuuksista eikä mistään muusta. Toisin sanoen, vain tee se.

 

Hengitä, lepää, vietä joka päivän hiljaista aikaa ja kiitä siitä, että voit kokea ja ruumiillistaa niin kehittyneitä energioita ja uusia valorakenteita (koodeja) fyysisessä kehossa ja inkarnoituneessa itsessäsi, vaikka se on usein hetkellisesti tuskallista. Korkeamman ja matalamman yhdistyminen ei ainoastaan jatku yksilöinä, vaan se laajenee myös kovasti 2017.

 

Näin ja tiesin myös, että näitä kristallivalokoodeja lisätään pitkin vuotta 2017, luultavimmin päiväntasausten ja päiväseisausten paikkeilla. Näin koodeja lisättävän helposti näihin geometrisiin kristallimuotoihin (astioihin), niiden tällä hetkellä tyhjiin tiloihin, samalla tavalla kuin uusi ohjelma lisätään tietokoneeseen. Joka kerta kun 2017 on uusi energia-aalto, se merkitsee uusien valokoodien lisäämistä siihen, mitä meissä on ennestään. Toisin sanoen laajentumista, korkeampaa tietoisuutta ja todellisuuksia jne. ja melko suuria eriä ainakin neljä kertaa 2017, koska näin on suunniteltu tälle vuodelle tätä kirjoitettaessa. Asiat saattavat tietysti muuttua, joten pysykää joustavana, koska kaikkea voi tapahtua näiden uusien 1-energioiden myötä tällä korkeammalla tasolla.

 

Okei, minua alkaa väsyttää ja minun täytyy lopettaa tämä ja tulla välillä vähän horisontaaliseksi. On tärkeää, että tämä julkaistaan tänään – tammikuun 2017 viimeiset 11-1-1-energiat – ja tästä syystä pusken itseäni enkä viimeistele vasta huomenna. Korkealta kutsuttaessa vastaamme ja teemme parhaamme.

 

Ennen kuin unohdan, niin minut on herättänyt kirkkaat valkoisen valon valtavat välähdykset yöllä pimeässä, ja olen nähnyt myös muuten niitä yöllä. Valo niin suuri ja kirkas, että ajattelin, että sen on pakko olla fyysinen valo makuuhuoneessani. Mutta kun avasin silmäni ja näin, että oli täysin pimeää (minulla on lämpöpimennysverhot), oivalsin, että se mitä näin, olin "minä" ja enemmän ruumiillistamaani valoa. Monet meistä ovat nähneet ja Nähneet kirkkaan valkoisen valon välähdyksiä viime aikoina ja osan siitä ovat aiheuttaneet nämä uudet geometriset, kristalliset fotonivalokoodit, joita te edelläkävijät ruumiillistatte.

 

Ja lopuksi, jos haluat todella mahtavaa informaatiota fotonivalosta, fotonikaistasta ja Maan siirtymisestä siihen ja sen ajankohdasta jne., ehdotan ostamaan Barbara Hand Clow'n (korjattu painos 2010) kirjan Alchemy of Nine Dimensions: The 2011/2012 Prophesies and Nine Dimensions of Consciousness. Jokainen luku on jostain ulottuvuudesta ja kahdeksannessa ulottuvuudessa, 8D, on kyse: "… fotonikaistoissa 8D 'ajatusvaloaaltojen" oktaavit laskevat alemman taajuuden 7D-ääniaalloiksi …"

 

Tässä on osa siitä, mitä näin, tunsin, kuulin ja tiesin, kun tarkkailin näitä viimeisimpiä uusia geometrisia, kristallisia fotonivalokoodeja, joita monet meistä ruumiillistavat nyt. Tervetuloa vuoteen 2017, edelläkävijä, ja kiitos jatkuvasta upeasta työstäsi.

 

Denise

 

----------- 

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen. 

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.