KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)

9.5.–16.5.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Mestarit, selvänäkijä kertoi minulle, että muuttaisin New South Walesiin ja löytäisin työpaikan, mutta se on liian kaukana. Haluan olla perheeni kanssa. Mutta täällä ei ole yhtään työpaikkaa eläinalalla. Ainoissa työpaikoissa tarvitaan lisenssi, jota minulla ei ole. Saanko jäädä tänne perheeni luo? Löydänkö työpaikkani täältä eläinten parissa? –Emma, Australia

Vastaus:

Se mitä sinulle on kerrottu, on vain neuvoa-antavaa. Kenenkään tulevaisuutta ei ole ennalta määrätty, kaikilla on valinnanvapaus. Informaatio jota saadaan psyykkisistä yhteyksistä, indikoi, mihin tyydytään tuolla hetkellä, eikä välttämättä sitä, mitä tapahtuu tulevaisuudessa. Aina kun osallistut johonkin tilanteeseen, johon voi vaikuttaa useampi ihminen kuin vain sinä, se voi muuttua, jos joku osallisista muuttaa mieltään jostain.

Selvänäkijä poimi turhautumisesi työpaikkaan liittyen, kuuli, että New South Walesissa oli tilaisuuksia, ja siksi oletti, että halusit mennä paikkaan, jossa työ olisi varmempi. Koska et välittömästi reagoinut hänen tulkintaansa, hän tunsi, että se oli linjassa toiveidesi kanssa. Mutta valinta siitä, mitä teet, on aina yksin sinun. Tuolla alueella on vapaita paikkoja, jotka eivät vaadi niin paljon koulutusta.

Tietyn tehtävän tekeminen ei ole aina mahdollista vain siksi, että haluat sen olevan. Tiedät, ettei sinulla ole tarvittavaa koulutusta, joten yksi asia jonka voit tehdä, on hankkia lisäkoulutusta. Etsi oppisopimusta, nettikursseja tai koulua lisenssiä kohti. Kuin haluaisi olla opettaja, muttei koskaan hanki tarvittavaa opetusta. Asioita ei ojenneta sinulle ilman panostusta.

Ympärilläsi on työpaikkoja, joten voit jäädä sinne, missä olet, jos saat tarvittavan koulutuksen. Kaikki riippuu siitä, miten kovasti haluat olla eläintenhoitoalalla. Tutki muita eläimiin liittyviä asioita, kuin koiran vahti tai kävelyttäjä, eläinten kanssa työskentely maatilalla tai yliopistossa tai auttaminen jalostusohjelmissa. Älä rajoitu siihen, mitä olet jo tutkinut – ajattele laatikon ulkopuolella.

Kysymys:

Mestarit, minulla on ystävä, joka meni vaikeiden aikojen läpi, ja autoin häntä paljon. Tänä päivänä hän on ok, ja tunnemme, että olemme hyvin yhdistyneitä ja kaikki on ok, mutta joskus minusta tuntuu, kuin tämä yhteys on vankila, kuin en pystyisi vapautumaan tästä ystävyydestä. Tässä ystävyydessä vaivaa jokin sisälläni. En oikein tiedä, miksi se tapahtuu ja miksi minusta tuntuu niin pahalta huomattuani, etten voi elää normaalia elämää, koska tunnen olevani jumissa tässä ystävyydessä. Tunnen sen vaivaavan minua, enkä ole riittävän vahva lopettamaan sitä, jos se ei ole hyvä asia minulle. –Lucianna, Brasilia

Vastaus:

Olet antanut kaiken voimasi tälle "ystävälle", ja hän ottanut täyden hyödyn sinusta. Olet hemmotellut hänet niin, että hän ajattelee, että hänen täytyy vain pyytää ja reagoit siihen ajattelematta. Tämä tapahtuu vain, koska sallit sen tapahtua.

Tunnet lopultakin, ettet halua jatkaa tätä, mutta olet joutunut sellaiseen kuvioon, että tunnet, ettet pysty lakkaamaan olemasta palvelija-orja. Sanot hänelle ja itsellesi, että hän on tärkeämpi sinulle kuin omat toiveesi ja tarpeesi, ja annat hänen kontrolloida sinua.

Tunnetko, että hän ansaitsee enemmän kuin sinä? Jos tunnet, miksi? Jos et, miksi sallit hänen edelleen sanella sinulle? Tässä on kyse siitä, miten näet itsesi. Haluat epätoivoisesti olla rakastettu, ja tunsit, että jos huolehtisit hänestä, hän tarvitsisi sinua ja tuntisit itsesi kokonaiseksi. Sen sijaan olet luopunut elämästäsi hänen vuokseen.

Tilanteen muuttamiseksi sinun täytyy ottaa elämäsi takaisin. Se ei merkitse, ettet voi auttaa häntä toisinaan. Se merkitsee vain, että sinun pitäisi auttaa häntä ainoastaan silloin, kun haluat todella antaa aikaasi hänelle.

Kun lakkaat olemasta hänen ovimattonsa, hän järkyttyy ensin, koska hän ei enää kontrolloi elämäsi joka puolta. Mutta jatka kysymistä itseltäsi, haluatko oikeasti tehdä niin, kuin hän pyytää. Jos vastaus on "ei", kerro hänelle, ettei sinusta tunnu, että voit tehdä tällä kertaa, mitä hän haluaa, ja lähde sitten pois. Vähitellen hän lakkaa yrittämästä kontrolloida sinua.

Kysymys:

Mestarit, puolisoni on erittäin rakastava ja hellä rakastaja, mutta ongelmanamme on, ettei hän pysty saamaan fyysistä tyydytystä kuvittelematta minua rakastelemassa jonkun toisen kanssa. Olen hyvin surullinen ja loukkaantunut siitä, koska olen erittäin romanttinen nainen. Hän sanoo, että hänellä on aina ollut tämä ongelma. Miksi hän on sellainen? Onko hänellä jossain aiemmassa elämässä ollut kokemuksia, jotka ovat tehneet hänestä tällaisen? Hän sanoo rakastavansa minua, mutta sanoo myös, että hän olisi hyvin innostunut, jos saisi selville, että olen rakastellut jonkun toisen miehen kanssa. Olen hyvin loukkaantunut tällaisista ajatuksista. Onko jokin tapa ratkaista tämä ongelma? –Maria, Suomi

Vastaus:

Miehesi kärsii itseluottamuksen ja itsearvostuksen puutteesta. Hän tuntee, ettei hän ansaitse sinua, mutta pystyy epäsuoraan saamaan tyydytystä olemalla tirkistelijä, joka katselee sinua jonkun toisen kanssa. Tämä ongelma jatkuu entisestä ja nykyisestä elämästä.

Entisessä elämässä hänen ulkonäkönsä pilattiin eikä kukaan nainen antanut hänen koskettaa itseään. Hän järjesti omistamastaan ilotalosta katselupaikan, jossa hän pystyi tarkkailemaan naisia, kun heille tuotettiin nautintoa, ja tämä oli ainoa tyydytys, jota hän sai. Tässä elämässä alitajuisissa kuvissaan hän on vastenmielinen sinulle ja siksi hän kuvittelee sijaisen, joka sopisi paremmin rakastajaksesi.

Hän ei pysty muuttumaan, ellei hän kohtaa näitä uskomuksia, jotka ovat kovasti juurtuneet häneen. Hyvä alku olisi käydä uudestaan tuossa entisessä elämässä hypnoosin avulla ja oivaltaa, ettei hän ole tuo henkilö, joka hän oli silloin. Itseluottamus- ja itsearvostusongelmien tutkiminen sallii hänen myös nähdä uskomuksensa eri valossa.

Älä luule, että hänellä on mitään aavistusta, miten kovasti hänen toimintansa vaikuttaa sinuun. Hän ei koskaan tietoisesti tekisi mitään, mikä aiheuttaa sinulla epämukavuutta, mutta hän ei kykene olemaan mukavasti normaalissa suhteessa. Hän voi ymmärtää kurittomien uskomustensa seuraamukset, jos puhut hänelle ja autat häntä saamaan realistisen ajatuksen teoistaan.

Kysymys:

Mestarit, minulla on sydämessäni surua, joka tuntuu masennukselta, kun kyse on ikääntymisestä. Muistan jopa itkeneeni sitä lapsena. Se on pahentunut viime aikoina isovanhempieni ja isäni kuoleman jälkeen – kenties siksi, että olen myös kamppailut toistuvan terveysongelman kanssa. Vaikka se ei ole parantumaton, se on vaikuttanut minuun kovasti ja on muistutus siitä sairaudesta, joka vei isältäni hengen. Olen viime aikoina tarvinnut usein vakuuttelua, että minulla on edelleen ystäviä ja perhettä ympärilläni ja asiat menevät hyvin. Yritän löytää positiivisia puolia ja kertoa itselleni, ettei vanhentuminen ole niin paha asia, mutta en pysty karistamaan tätä tunnetta. Miksi tunnen tätä raskasta surua, uhkaavaa pelkoa ja yksinäisyyttä vanhenemiseen liittyen? –Angie, Kanada

Vastaus:

Olet unohtanut, kuka olet – ikuinen sielu, joka on päättänyt kokea ihmiselämää lyhyen aikajakson. Tämä keho jonka näet peilissä, on vain peite, jonka otit tähän näytelmään, jossa sinulla on tällä hetkellä rooli. Päätit kokea olemassaolon loppumisen pelkoa. Yksi asia jonka halusit oppia, oli, ettet koskaan kuole.

Ajatuksesi, pelkosi ja tarpeesi vakuutteluun tulevat niistä uskomuksista, joiden mukaan olet päättänyt elää tätä elämää. Asut negatiivisissa ajatuksissa ja ihanteissa. Näet ainoastaan huonot ja katastrofaaliset seuraamukset kaikesta elämässäsi, koska näet kaiken kontrollisi ulkopuolisena, jonkin fyysisen voiman päättämänä, ja lopullisena.

Et luota yhtään itseesi, etkä rakasta itseäsi. Et tarvitse toisia vakuuttelemaan, jos tunnistat, kuka olet ja mitä kykyjä sinulla on. Sinut murrettiin Lähteestä ja sen tapaan olet suurenmoinen, kaikkivoimainen ja kaikkitietävä.

Itsen rakastaminen tulee sen hyväksymisestä, että sinulla on nämä voimat, ja itsesi onnittelemisesta sen vuoksi, että sinulla on sisua ja rohkeutta tulla tähän elämään ja kohdata testit, joihin ryhdyt. Näe itsesi tutkijana, joka ymmärtää, että seuraava askel on liittyä muiden sielujen seuraan Kotona, jossa näet taas kaikki ennen sinua palanneet.

Ikääntyminen ei ole vain askel kohti kehon kuolemaa, vaan myös lisäymmärryksen ja -viisauden keräämistä, joista kumpikin sallii sinun arvostaa itseäsi. Yhdisty edesmenneiden sukulaistesi henkiin ja anna heille lupa lievittää pelkojasi.

Kysymys:

Mestarit, mitä on oikeasti kundalinin nouseminen? Joskus meditoidessa tunnen nautintoa ja juurichakrani avautuu kuin kukka ja se on autuasta. Mikä käärmesymboli on tässä asiassa? Energian kohoaminen ja laskeutuminen? Miten voimme käyttää tätä energiaa parempaan elämiseen? –Madalena, Brasilia

Vastaus:

Kundalini on termi, jota käytetään sieluenergiasta, kun se vapautuu fyysisessä ihmiskehossa. Monet ihmiset jotka eivät ymmärrä statustaan sieluna ihmiskokemuksessa, ovat täysin tietämättömiä mahdollisuudesta tuntea ja käyttää potentiaalista sieluolemustaan ymmärtääkseen ei-fyysistä itseään, nauttiakseen siitä ja yhdistyäkseen siihen fyysisellä tasolla.

Koska kundalinin tunnistamiseen liittyy fyysisen ja ei-fyysisen yhdistäminen, tavallisesti täytyy käyttää maaenergiaa, jota tulee juurichakran kautta, antamaan sille fyysisen voiman kehossa. Tästä syystä sen sanotaan nousevan juuresta ja suuntaavan ylös muun kehon läpi. Intialainen filosofia puhuu tästä lootuskukan avautumisena ja energian kiipeämisenä – kuin kerältä avautuva käärme – kehon keskuspraanaputken kautta fyysisen sfäärin muuhun osaan.

Tämän äärimmäisen voimakkaan energian hyöky vaikuttaa kehon kaikkiin järjestelmiin, mikä aiheuttaa kaikenlaisia aistimuksia, kivusta autuuden kautta henkilön tunteiden massiiviseen stimulointiin. Tämän latauksen perushyöty on kyky yhdistyä intiimisti kaikkiin kehotoimintoihinsa.

Tämä energia sallii yksilön kurkottaa kehokuoren ulkopuolelle ja yhdistyä tiedostamattomiin aspekteihinsa ja universumiin. Jos henkilöllä ei ole ristiriitaa elämänoppituntiensa negatiivisuusjäämästä, hän käsittelee ehdotonta rakkautta ja ego häviää. Tässä tilassa on mahdollista muistaa ne voimat ja kyvyt, jotka ovat osa Lähde-energiaa, josta kaikki sielut ovat peräisin.

Tämä sitten sallii sielun ilmestyä esiin ja ihmiskehon olla kaikkivoimainen, kaikkitietävä, kaikkiluova ja kaikkirakastava. Jos ihmispuoli alkaa tulla taas esiin ja saada voimaa egotuomitsemisesta, kundalini-energia on ristiriidassa sen kanssa, mikä johtaa hämmennykseen, epäsopuun ja masennukseen.

Kysymys:

Mestarit, olen työstänyt tunteita, että olen syyllinen, en ole riittävän hyvä tai ansaitse saada yltäkylläisyyttä. Vein tuon tunteen siihen ytimeen, josta se on peräisin – se vei minut lapsuusaikaani. Näin, miten tuosta vastustetusta kokemuksesta loin tilanteita, jotka aiheuttivat syyllisyydentunnetta – pystyin yhdistämään asiat. Tunnen, että olen päästänyt irti suurimman osan näistä tunteista tästä elämästä, mutta erään harjoituksen aikana näin kuvan miehestä joukkomurhan aikana ja hän tunsi syyllisyyttä sen vuoksi, mitä hän teki ihmisille. Onko tuo kuva entisestä elämästäni ja tunteista, jotka toin tähän elämään? Jos on, pitäisikö minun työstää tätä. Jos pitäisi, miten päästän siitä irti? Lisäksi, onko jotain muuta tästä elämästä, mistä minun täytyy vielä päästää irti jatkaakseni eteenpäin ja luodakseni elämän, jota haluan? –Marion, USA

Vastaus:

Onnittelut kaikesta siitä työstä, mitä olet tehnyt tähän mennessä. Kun sielu päättää kokea kokonaisuudessaan jonkin elämänoppitunnin, kuten sinä syyllisyyden, sen jokainen toisto tutkitaan. Sinulla on tässä elämässä kaksi tekijää selvitettävänä. Ensimmäinen on oivallus syyllisyydestä oppituntina ja niiden osien ratkaiseminen, jotka koit tällä aikajaksolla. Sinun olisi pitänyt huomata, että jokainen uudelleenilmestyminen luotiin vähän erilaisilla faktoilla ja oli tavallisesti vaikeampi kuin edellinen, kunnes käsittelit energian, joka piti sen elämässäsi.

Toinen aspekti on, että sinulla on ollut sarja elämiä, joissa jatkoit syyllisyyden käsittelyä, mutta sitä aiheuttivat äärimmäisen erilaiset tilanteet. Olet viettänyt useita elämiä joukkomurhatyyppisissä olosuhteissa, joissa syytit itseäsi asioita, joita tapahtui sinulle ja ympärilläsi oleville. Noissa elämissä käsittelit myös alaoppitunteja, jotka koskivat tarvetta olla kontrollissa, ja tunsit olevasi vastuussa tosista, jotka jakoivat elämäsi.

Tärkeä asia jättääksesi kaikki nämä energiat taaksesi, jotta ne eivät jatka elämäsi varjostamista, on keskittyä siihen, kuka olet sieluna, jolla on kaikki nämä ihmiskokemukset. Toisin sanoen, olet Lähde-energian osa ja sinulla on kaikki sen voimat ja kyvyt. Luot sen todellisuuden, jossa päätät elää.

Sitten kun lakkaat tuomitsemasta, joka on egon valtaa, pystyt vapautumaan kaikesta negatiivisuudesta ja olemaan ehdottomassa rakkaudessa. Elämänoppitunteja ei ole ehdottomassa rakkaudessa. Pystyt yhdistymään tiedostamattomaan itseesi – sieluusi – ja muistat kaiken, mitä olet, miten ja miksi olet kokenut oppitunteja menneisyydessä, ja myös kaiken sen viisauden mitä olet kerännyt, jottei sinun tarvitse kohdata niitä enää.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.