KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)

8.10.–15.10.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Mestarit, kolme eri selvänäkijää joilta en pyytänyt tulkintaa, on kertonut minulle, että heillä oli sellainen viesti oppailtani, että minun täytyy kehittää henkisiä kykyjäni ja auttaa ihmisiä. Minulle kerrottiin, että kun aikaa kuluu, pystyn kommunikoimaan oppaideni kanssa ja kuulemaan heidät selvemmin. Onko jotain, mitä voin tehdä auttamaan itseäni tällä matkalla? En ole varma, miten alan yhdistyä näihin kykyihin. Oppaani eivät ole antaneet heille yhtään enempää yksityiskohtia viestiin. En edes tiedä, mitä nämä kyvyt tarkkaan ottaen ovat, mutta saan tätä viestiä vuodesta toiseen. Antakaa minulla jokin näkemys tästä, kiitos. –Holly, USA

Vastaus:

Kun sielu tekee suunnitelmia jonkin tekemisestä maan päällä ja sitten kuluu aikaa muistamatta, mikä tuo tehtävä oli, oppaat voivat yrittää muistuttaa asiasta riippuen siitä, miten jämäkkä olit suunnitellessasi. Opas ei ota yhteyttä sinuun ja yritä kertoa, mitä teet, jos et olisi antanut aiemmin lupaa siihen.

Jokaisen sielun tulemisen tarkoitus on ymmärtää, kuka se on Lähde-energian osana ja mitä voimia ja kykyjä sen käytössä on. Kyetäksesi käyttämään mitään noista kyvyistä, sinun täytyy ensin hyväksyä, että niitä on ja voit päästä käsiksi niihin. Jos hyväksyt Lähteen kaikkivoimaiseksi, suurenmoiseksi, kaikkitietäväksi ja kaikkiluovaksi, niin pääset lähemmäs sen näkemistä, mitä voit tehdä kehossasi.

Henkisyytesi kehittämiseen liittyy siirtyminen negatiivisuudesta ja egotuomitsemisesta positiiviseen ajatteluun ja arviointiin. Olet saanut valmiiksi muut oppitunnit, jotka valitsit tähän elämään, koska halusit ylimääräistä aikaa toisten auttamiseen matkallaan.

Et ollut päättänyt tarkkaan, minkä muodon se saisi, mutta olit harkinnut, että kanavoisit viestejä Kotoa Maahan, opettaisit toisille, millaista yhdistyminen sisäiseen ydinolemukseen on, tai auttaisit ihmisiä tietämään, että heillä on valinnanvapaus tämän elämän kaikissa asioissa. Oppaasi ovat käytettävissä auttamaan sinua jonkin mahdollisuuden tai kaikkien työstämisessä.

Oppiminen siirtymään ajattelusta tuntemiseen on ensimmäinen askel. Kun pelkästään ajattelet, toistat vain sen, mitä sinulle toimitetaan toisten sanomisien tai lukemiesi asioiden kautta. Sillä ei ole ehkä mitään tekemistä omien kokemustesi tai sen kanssa, mikä resonoi sinussa.

Hiljaisina aikoina päiväsi aikana tai mennessäsi makuulle illalla, pyydä oppaitasi esittäytymään ja auttamaan sinua tuntemaan olosi rennommaksi taitojesi osalta. Tämän voi tehdä myös meditoidessa, jolloin luot erityisen tapaamistilan, jonne voit kutsua ne, jotka voivat auttaa sinua matkallasi. Ota oma aikasi. Älä hermostu, jos eteneminen on hidasta. Ja kuten aina, muista, että sinulla on valinnanvapaus tehdä tämä tai olla tekemättä tai keskeyttää se koska tahansa.

Kysymys:

Mestarit, eräs meedio kertoi minulle, että ystäväni joka teki itsemurhan viime vuonna, kärsii kovasti "itsemurhalaaksossa", koska hän on rikkonut jumalaisia lakeja. Hän ohjasi minut rukoilemaan kärsivien sielujen puolesta spiritistisesti. En pitänyt tuosta rukouksesta. Uskon vapaaseen tahtoon ja ehdottomaan rakkauteen Maan ulkopuolella. Kärsiikö ystäväni oikeasti edelleen? Pitäisikö minun rukoilla vielä hänen puolestaan? Kertokaa, miten hän voi, kiitos. –Isadora, Brasilia

Vastaus:

Ystäväsi sai hyvät naurut tuon meedion sanoista ja taistelustasi sinulle kerrotun ja sen välillä, mitä uskot sydämessä omassa heränneessä tilassasi. Se mitä tuo meedio kertoi sinulle, kuulostaa vähän uskonnolliselta kiirastuliajatukselta tai joltain, mitä sanottaisiin karmaseuraamuksesta negatiiviseen toimintaan liittyen. Nämä asiat ovat olemassa sinun maailmassasi vain, jos uskot niin olevan.

Ketä rukoilet, jos te luotte oman todellisuutenne ja negatiivisuutta on vain maan päällä? Kuka voi muuttaa sen, mitä te olette ilmentäneet? Kaikki päätökset määrätään yksilöllisesti. Kukaan ei voi muuttaa valintojanne, ellette suostu siihen. Ei ole mitään ylintä tai korkeinta olentoa, joka luo teidän maailmanne ja muuttaa sitä halunsa mukaan.

Ei ole mitään itsemurhalaaksoa, koska ystäväsi tai kukaan muukaan ei ole rikkonut jumalaisia lakeja. Lait ovat, että jokainen sielu on "murrettu" Lähteestä ja siksi sen kuva ja kaltainen, koostuen ehdottomasta rakkaudesta. Jokaisella sielulla joka kokee negatiivisuutta ainoassa paikassa, jossa sen voi tehdä, eli Maassa, on täydellinen valinnanvapaus päättää, mitä se haluaa oppia.

Maatason ulkopuolella on vain ehdottomasti rakastavaa energiaa. Kun ystäväsi oli lähtenyt ruumiista, hän meni tuohon rakkauteen eikä löytänyt hiukkaakaan negatiivisuuta, joka hänen täytyi käsitellä. Hän viettää aikaa tuttaviensa sielujen kanssa ja katselee, mitä tapahtuu hänen lähtönsä vanavedessä.

Hän haluaa sinun tietävän, että hän lähti niin, kuin lähti, koska hän oli tehnyt siitä sopimuksen monien ihmisten kanssa, myös sinun, jotta teidän täytyy käsitellä hänen kuolemistapansa. Hän ei ollut koskaan suunnitellut olevansa Maassa paljon pidempään. Hän oli saanut tehtyä sen, mitä hän lähti oppimaan, ja maisemissa pysymisestä oli tulossa tylsää. Hän palaa takaisin ennen pitkää, koska hän haluaa tutkia muutamia uusia asioita.

Kysymys:

Mestarit, olen huomannut, että vuorovaikutukseni ihmisten kanssa näyttää muuttuneen ja minä-olen-olemus tuntuu puhuvan heille, yhdessä kaiken olevaisen kanssa. Joskus tunnen, että puhe koskee vain yhteiskunnallisia asioita ilman tuomitsemista, ikään kuin ei olisi henkisten aiheiden aika. Mutta silloin kun on tuo "aika", kaikki tapahtuu spontaanisti, kuin egoa ei enää olisi, ja olen vain universaalin tietoisuuden ääni. Mitä tapahtuu, kun ihmiset ovat kosketuksessa kanssani nykyään? Heidän egonsa tuntuu olevan hiljaa seurassani, ja he näyttävät erilaisilta puhuttuaan kanssani. Voisitteko vahvistaa tämän tai selittää tätä, ja miksi tunnen tulleeni mestariksi? Onko enää oppitunteja jäljellä? Miksi minusta tuntuu, että olen reinkarnaatiomatkani lopussa? Mikä oli se pääoppitunti ja tarkoitus, jonka kuvittelin tähän elämään? –Natnas, Kanada

Vastaus:

Olet sielu, jolla on ihmiskokemus. Sielujen tarkoitus kaksinaisuuteen osallistumisessa on muistaa, keitä he ovat Lähde-energian osina, ja etsiä Kodin ehdottomasti rakastavaa positiivista energiaa. Vaihtelet edestakaisin oman heräämisesi ja sen välillä, että arvioit "ego-tuomitsematta" yhteiskunnallisen tiedon hyötyjä.

Ilmaiset ydinolemustasi, kun puhut ilman egoa tai ilman negatiivisuuden häivääkään. Toiset tuntevat, ettet osallistu siihen egotaisteluun, jossa arvostelet, arvotat ja tuomitset kaiken, mitä tapahtuu, ja he pysähtyvät ajattelemaan, miten se liittyy heihin ja voivatko he yhtyä siihen. Tämä on mainitsemasi yhteiskunnallinen tuntemus. Kun ihmiset päättävät, että he haluavat kopioida energiasi, he lähtevät negatiivisesta energiasta ja laittavat egonsa sivuun.

Käytät termiä "mestari", mutta se ei edusta oikein tässä tapahtuvia asioita. Sinusta on tulossa valaistunut siinä, että herätät henkiolemuksesi kolmannen ulottuvuuden maailmassa. Mestari on sellainen, joka on oppinut jonkin maallisen ominaisuuden kaikki osat opiskelemalla sitä monia, monia elämiä kaikista mahdollisista suunnista.

On sinun valintasi, reinkarnoidutko enää koskaan. Sielun on mahdotonta ihmiskehossa ollessaan sanoa, mitä se tekee tai on tekemättä palattuaan Kotiin ja tutkittuaan kaikkea, mitä se on saanut aikaan.

Kysymys:

Mestarit, työni kautta olen nähnyt, miten kohdussa tai lapsuudessa ja siitä eteenpäin voidaan omaksua vanhempien tunteet ja uskomukset (jotkut ihmiset viittaavat siihen ajatusmuotoina). Työskentelen eri tavoin auttaakseni muita vapautumaan energiasta/uskomuksista, jotka eivät kuulu heille, ja käymään läpi negatiiviset uskomukset itsestään. Kamppailen kuitenkin tällä hetkellä henkilökohtaisesti tämän asian kanssa suhteessa poikaani. Samalla kun tiedän, että tämä on luultavasti yksi hänen valitsemistaan elämänoppitunneista, ja ymmärrän sen monin tavoin, olen ahdistunut ihmistasolla. Olen hämmentynyt roolistani ja siitä, miten autan häntä tässä. Olen huolissani siitä, että hän käy läpi tätä, sekä hänen tulevaisuudestaan, ja tunnen syyllisyyttä omasta osastani tässä – oppitunti tai ei. Olisin todella kiitollinen avustanne. –Jenean, Australia

Vastaus:

Puhut uskomusjärjestelmistä, joita jokainen ihminen valitsee ja käyttää elämänsä ohjaamiseen. Ne ovat sääntöjä ja määräyksiä, joiden mukaan ihmiskäyttäytyminen määritetään. Lapset oppivat nämä ensin vanhemmiltaan, ja kyllä, jo ollessaan äidin kohdussa he ovat herkkiä äidin uskomusjärjestelmien kaavoille. Sitten tulevat kaikki ne opettajien, yhteiskunnan ja organisaatioiden säännöt, joille he altistuvat.

Useimpien sielujen joilla on ihmiskokemus, täytyy ensin oppia, että heillä on valinnanvapaus muuttaa näitä uskomuksia niin, kuin näkevät sopivaksi. Valtaosa ihmisistä ajattelee, että heidän järjestelmänsä on ainoa tapa, jolla kaikki toimii ja jolla heidän täytyy tehdä asiat. Heidän täytyy tietää, että jokainen sääntö voidaan tuhota ja korvata jollain, mikä resonoi heidän kanssaan sen sijaan, että saa olon tuntumaan kontrolloidulta.

Sielu valitsee vanhempansa ja elintilanteensa ennen tulemistaan ja olettaa, että se antaa lavastuksen niihin oppitunteihin, joita se pyrkii tutkimaan. Koska kaikki oppitunnit esitellään negatiivisuudessa – jotta sielu saa tämän selville sekä sen, miten se käännetään positiiviseksi – et voi estää poikaasi altistumasta.

Pääoppitunti jossa autat häntä, on ymmärtää, että hänellä on vapaus tehdä valintoja. Ellei hän ole itsenäinen ja tutki kaikkia hänelle esiteltäviä mahdollisuuksia, hän ei pysty koskaan ottamaan vastuuta teoistaan. Olematta vastuussa päätöksistään hän ei voi oppia ja kasvattaa ymmärrystään paikastaan sieluna.

Olet täyttänyt oman osasi tuodessasi hänet tähän maailmaan ja saadessasi elämän alkuun. Luota nyt häneen ja hänen kykyynsä luoda todellisuus, jota hän tarvitsee toteuttaakseen sen, mitä hän tuli oppimaan.

Kysymys:

Mestarit, onko meillä oikeasti sieluryhmiä? Eräs opettaja selittää, että olemme kuin toistemme "kiertoradoilla" ja meidän on tarkoitus tavata elämä toisensa jälkeen. Minusta tämä oli kivaa, koska pelkään jollain tavalla rakkaideni menettämistä. Pitääkö tämä paikkansa? Voitteko kertoa minulle jotain tästä? –Mavi, Argentiina

Vastaus:

Jokainen sielu "murrettiin" Lähde-energiasta. Jokaisesta niistä viimeisenä erotettu osa on melkein identtistä energiaa. Tätä sielua kutsutaan kaksoisliekiksesi, ja kun olette yhdessä, ainoa asia jolla teille on merkitystä, on jakaa energianne toistenne kanssa. Tästä syystä on hyvin epätavallista, että kaksoisliekit inkarnoituvat samaan aikaan.

Ajattele sielujen yksilöllistymistä liukuhihnana. Tunnistat helposti niiden sielujen energian, jotka ovat välittömästi ympärilläsi, koska se matkii sinun tunteitasi. Jos joku sielu joka on tehty samalla aikajaksolla, on lähellä sinua maan päällä, tunnet energianne samanlaisuuden. Luulet tuntevasti hänet, mutta ymmärrät, ettet ole koskaan ennen tavannut häntä maan päällä. Nämä ovat sielukumppaneitasi.

Tämä samanlaisuuden tunne ulottuu 72 sieluun, jotka tulivat ennen sinua, ja 72 sieluun jotka tulivat sinun jälkeesi, yhteensä 144 sieluun. Tähän viitataan sieluryhmänäsi. Ei ole kahta identtistä sielua, koska sielulla joka tulee ennen sinua, tuo 72 sielun ryhmä loppuu yhtä aiemmin kuin sinulla. Mitä lähempänä sielu on sinua alussa, sitä suurempi kykysi on tunnistaa se.

Tulet Maahan negatiivis-positiiviseen kaksinaisuuteen oppiaksesi oppitunteja. Jokaisesta matkasta jonka teet, määräät yksin sinä, ja siihen sisältyy vain asioita, joita olet päättänyt tutkia. Tästä syystä on harvinaista saada liian monia "ystäviä" tai sielukumppaneita seuraksi, koska he heikentäisivät oppimisprosessiasi. Tapaat heidät taas palatessasi Kotiin.

Fyysiset sukulaisesi ovat harvoin sieluryhmäsi jäseniä, ellette ole päättäneet auttaa toisianne tietyn oppitunnin oppimisessa. Et koskaan menetä niitä sieluja, joiden kanssa olet jakanut jotain – joko maan päällä tai Kotona. Tämä matka on soolojuttu, ja sen tarkoitus on antaa sinun käyttää valinnanvapauttasi ja päättää, mitä tapahtuu. Kypsymisprosessi on täyden vastuun hyväksymistä päätöksistäsi ja niiden asioiden oppimista, joita tulit kokemaan.

Kysymys:

Mestarit, etsin hiljattain uusia tilaisuuksia oppia energiasta, ja ajattelin olevan hyvä idea jatkaa uudelle tasolle Reikissä, jonka aloitin viisi vuotta sitten. Mutta matkan varrella mietin mielenkiintoista kysymystä: ovatko Reiki-symbolit oikeasti välttämättömiä rakkausenergian kanavoinnissa? Jos käytän vain käsiäni ja aikomustani tuoda rakkausenergiaa universumista, onko se tehokasta ja sama määrä energiaa kuin Reiki-symboleja käyttäen? –Regina, Brasilia

Vastaus:

Tehokkuus riippuu omista uskomuksistasi siihen liittyen, mitä toimia tarvitaan. Kuka tahansa voi käyttää universaalia elämänvoimaa tai ehdottomasti rakastavaa Lähde-energiaa koska tahansa ja mistä syystä tahansa, pelkästään esittämällä tuon aikomuksen universumille. Et tarvitse symboleja tai käsimerkkejä, ellet usko, että niitä tarvitaan.

Parantava energia vain tasapainottaa fyysisen kehon takaisin alkuperäiseen tilaansa. Sen tekeminen vaatii kahta ihmistä: terapeuttia joka kutsuu energiaa ja ohjaa sen asiakkaaseen, ja asiakasta jolla on uskoa, että energia auttaa häntä muuttamaan fyysistä vaivaansa.

Terapeutti ei saa kiinnittyä lopputulokseen tai ajatella, että hän on parantumisen syy, paitsi olemalla energiakanava. Asiakkaan täytyy hyväksyä, että hän voi parantua, ja ylläpitää tuo aikomus sessioiden ajan. Jos hänellä on epäilyksiä tehokkuudesta, se heikentää tuloksia. Jos hän on kutsunut tuon tasapainottomuuden – kuten ajatellut, että hän saa rintasyövän, koska monilla hänen sukulaisillaan on ollut se – hän saattaa tuoda sairauden takaisin, ellei hän voi hyväksyä omaa kykyään luoda se todellisuus, jossa hän elää.

Jotkut Reiki-oppilaat uskovat, että energiavirtaus ei voi alkaa, elleivät he turvaudu Reiki-symboleihin. Näin alkuun opetettiin, jotta vain opettajan valitsemia ihmisiä pidettäisiin kykenevinä välittämään energiaa. Aikomus on ainoa "työkalu", jota tarvitaan, jotta energia saadaan virtaamaan.

Kaikki energiaparannusmuodot käyttävät samaa universaalia energiaa, riippumatta niistä nimistä joilla ne kulkevat. Joissain on vielä enemmän symboleja ja menettelytapoja kuin Reikissä – mutta nekin voivat alkaa pelkällä aikomuksella.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.