KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)

8.11.–15.11.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Mestarit, energiaa kuvataan eri tavoin eri lähteissä: positiivinen, negatiivinen, seksuaalinen, henkinen, kundaliini, universaali elämänvoimaenergia … Voisitteko selittää eron näiden erityyppisten energioiden välillä? –Lina, Liettua

Vastaus:

Energiaa on kaikki, mitä on jossain tilassa, jonka voitte havaita – fyysinen ja ei-fyysinen – ja kaikki minkä tiedostatte, on energiaa. Sana "energia" on yleinen ja kuvaava termi niistä voimista asioiden taustalla, jotka aiheuttavat toimintaa ihmisolennossa, mutta joiden alkuperä on periaatteessa ei-fyysinen. Sanaa voidaan muokata myös adjektiivilla, joka kuvaa asemaa tai paikkaa, josta sen voi löytää.

Maaplaneetta koostuu kahdesta energiamuodosta, joita kutsutaan positiiviseksi ja negatiiviseksi. Se luotiin tähän muotoon, jotta sielut saisivat paikan oppia, miten tehdään valintoja, jotka koskevat oman luonteensa ymmärtämistä. Kaikki sielut tulevat Lähdeolemuksesta (Koti), josta ne "murrettiin" ja jonka olemassaolo on puhdasta täydellisyyttä. Ne tulevat kaksinaisuuteen kokemaan epätäydellisyyttä.

Koti koostuu vain positiivisesta energiasta ja siihen viitataan "ehdottomasti rakastavana universaalina elämänvoimaenergiana". Tämä johtuu siitä, että se ilmentää täydellisyyttä ja on kaikkien asioiden alkuperä. Kun terapeutti auttaa asiakasta palaamaan täydelliseen tasapainoon fyysisessä kehossa, hän vetää tätä elämänvoimaenergiaa asettamaan kaiken uudelleen tuon ihmisen fyysisessä rakenteessa.

Seksuaalienergia on ihmisen fyysinen reaktio toiseen ihmiseen. Se sisältää hänen fyysisen, henkisen ja tunnereaktionsa "rakastajan" ajatuksiin, sekä kontaktiin ja kommunikointiin tämän kanssa. Se vaikuttaa myös umpirauhasiin, jotka tuottavat niitä hormoneja, jotka kutsuvat ihmistä toisen luo ja käynnistävät sellaisia asioita, kuin halu lisääntyä tai vaatimus laukaista seksuaalisesti aiheutettu jännite kehossa.

Kundaliinienergia on tietoisuus massiivisesta elämänvoimavirrasta, joka kulkee ihmiskehon keskuksen läpi. Tämä sallii ihmisen tuntea perimmäinen yhteytensä Lähteeseen ja viedä tietoisuutensa tahdonalaisesti Kodin olemukseen. Jos tämä virta aktivoidaan, ennen kuin ollaan valmis, se voi aiheuttaa fyysisiä oireita, jotka usein sekoitetaan henkisiin sairauksiin.

Henkienergia on täydellistä. Se on ehdotonta rakkautta. Se on tietoisuus kaikesta, mitä on, kuka kukin teistä on, ja kaikesta mitä olette koskaan tehneet jossain elämässä tai muodossa.

Kysymys:

Mestarit, minulla on todella kiva työpaikka, josta pidän todella, mutta ajan saatossa minulla on ollut vähemmän ja vähemmän työtä. Joskus minulla on vain kaksi tuntia viikossa. Minulle kerrottiin, että taitoni eivät yllä vaaditulle tasolle, minkä ymmärrän. Meillä on kuitenkin paljon työtä, jonka osaan tehdä hyvin, ja olen taitava kommunikoinnissa, mutta se on yhteistä monien muiden työntekijöiden kanssa. Periaatteessa minun täytyy taistella saadakseni oman osuuteni työtunneista. Olen hyvin lannistunut, ja olen ajatellut vaihtaa työpaikkaa tai muuttaa ajatuksiani, jotta vedän enemmän työtä puoleeni. Pomoni ymmärtävät, etten pärjää 15 tunnin kuukausipalkalla, ja minulle on kerrottu, että he haluaisivat pitää minut yrityksessä ja he yrittävät tarjota minulle enemmän töitä. Olen hämmentynyt, koska kaikki tapahtuu jostain syystä. Miksi tunteja puuttuu? –Kati, Suomi

Vastaus:

Sinusta on tullut omahyväinen ja olet sallinut työtä virrata itsellesi ilman, että sinun tarvitsee lähettää pyyntöjä universumille sen tuomisesta. Olet sallinut ainoan kanavan olla työnantajasi, ja kilpailet kaikkien muiden työntekijöiden kanssa. Koska mitään "mainoksia" ei ole lähtenyt erityisesti sinulta, vastauksia ei ole palautettu.

Kaikki sielut ovat hyvin voimakkaita, mutta niiden täytyy ottaa aktiivinen osa ympäristönsä luomisessa. Älä tee mitään, eikä mitään tapahdu vastapalveluksena. Visualisoi, että sinulle tulee työtä, joka sopii vaatimuksiisi, ja sitä ilmestyy.

Toiseksi, työnantajasi ja universumi kertovat sinulle, että saattaisi olla aika päivittää tietojasi. Maailma menee eteenpäin jatkuvasti, ja jos et pysy sen tahdissa, se menee ohitsesi. Vaikka onkin työtä, jota voit tehdä rajoittuneilla kyvyilläsi, miksi et tähtäisi laajempaan taitopalettiin?

Pomosi arvostavat kommunikointitaitojasi ja sitä innostusta, jota tuot työpaikkaan, mutta heidän täytyy tasapainotella sen kanssa, mitä he kykenevät tarjoamaan sinulle, kun on kaikki muutkin työntekijät, joilla on samat taidot. He olisivat hyvin tyytyväisiä, jos hankkisit lisää kilpailuvaltteja, ja saattaisivat myös auttaa sinua niiden saamisessa.

Viestisi tässä on, että on aika arvioida sitä, missä olet kykyjen, tarpeiden ja mahdollisuuksien osalta. On aika tehdä muutoksia kyetäksesi tyydyttämään tarpeesi. Sinun täytyy osallistua enemmän – tavalla tai toisella – saadaksesi lisää bisnestä tai parantaaksesi yleistä myyntikelpoista tietoasi.

Kysymys:

Mestarit, olen viime aikoina alkanut uskoa, että minulla ei ole mitään tarkoitusta tässä elämässä. Tunnen, etten ole saavuttanut mitään ja minulla ei ole suhteita, lähiperhettä, kumppaneita tai ystäviä. Vieläkö jokin odottaa minua? En tiedä, miten motivoin itseni mihinkään, ja olen menettänyt kiinnostuksen kaikkeen ja kaikkiin ympärilläni. Miksi olisin valinnut tällaisen elämäntavan? En tunne, että olen oppinut mitään tai opettanut ketään. Miksi minun pitäisi vaivautua edes jatkamaan? –Jack, Australia

Vastaus:

Olet aina ensimmäisenä seurannut johtajaa ja hyödyntänyt perheen, opettajien ja ystävien neuvot ja ohjeet. Tämä on ollut hyvin turvallista elämää, koska sinun ei ole koskaan tarvinnut olla vastuussa minkään päätöksen lopputuloksesta, jonka ovat tehneet ne muut, joita olet seurannut. Näin ollen, kun kaikki nämä johtajat ovat löytäneet muita kiinnostuksia, olet jäänyt yksin ilman ajatusta, miten alat tehdä päätöksiä tai muodostaa ystävyyssuhteita tai mihin menet elämäsi kanssa.

Kun teet päätöksesi itse, määräät lopputuloksen ja panet merkille kaiken, mitä tapahtuu. Kun joku muu ajaa, sinulla ei ole aavistustakaan, missä olet tai mitä sinun täytyy tehdä seuraavaksi. Tässä elämässä on kyse sen ymmärtämisestä, että kaikkien valintojen täytyy olla sinun, voidaksesi todella saavuttaa tavoitteesi tällä matkallasi ihmiselämän läpi.

Valitsit nämä oppitunnit ja tämän elämäntavan nähdäksesi, löytäisitkö polun, joka integroisi sinut elämään yleisesti ja antaisi suunnan tulevaisuudellesi. Oppisitko tekemään tietoisia päätöksiä, jotka opettavat sinulle itsestäsi?

Mikään mitä maan päällä tapahtuu, ei ole oikein tai väärin. Voit roikkua elämässäsi, jos valitset niin, mutta silloin et olisi oikeasti oppinut mitään koko tänä aikana. Voit myös lakata säälimästä itseäsi, lakata istumasta sivussa ja astua elämän tuoksinaan.

Tee ensin inventaari asioista, jotka kiinnostavat sinua. Onko niissä mitään, mikä voisi turvata tarpeesi? Ala puhua ihmisille ja katso, onko sinulla mitään yhteistä heidän kanssaan. Seurustele toisten kanssa ja kuuntele oikeasti, mitä heillä on sanottavana siitä tavasta, miten he selviytyvät elämästä – ei seurataksesi heidän polkuaan suoraan, vaan nähdäksesi, miten valintoja tehdään. Astu sitten aloituspaikalle ja tee pitkä lyönti elämään.

Kysymys:

Mestarit, olen kiinnostunut sieluperheistä ja niiden yhteydestä ihmissukupolvien DNA-linjaan. Isoisoäiti tai isoäiti kuolee jäädäkseen samaan geneettiseen sieluperheeseen (jos hän päättää) – hän voi kuolla, kun toinen perheenjäsen on raskaana ja synnyttää pian? Olen kuullut, että geenilinjoja tulee ja ne pysyvät sieluperheenä, värähtelynä/värinä tai säteenä, ja vanhempi tai vanhempien lapsi voi saada reinkarnoituvan sukulaisen. Onko tämä ennalta sovittua, vai voivatko ne päättää palata takaisin pian perheen kasvun, parantumisen ja evoluution vuoksi?? Selittäkää sukupolvia jatkuvat sukulinjat/DNA. Kuten koko äitinsä DNA:n kantaminen 10 isoäitiin?? New age –tiede sanoo, että DNA on vähäinen, ja voit muuttaa DNA:tasi eikä sinulla ole samoja vaivoja kuin esi-isillä jne.? –Jenna, Kanada

Vastaus:

Suurin vaikeus tämän alueen käsittelyssä on, että perhe-käsitettä ei tunneta henkimaailmassa, paitsi puhuttaessa niistä sieluista, jotka ovat viettäneet aikaa yhdessä ihmismuodossa. Sieluryhmissä ei ole vastinetta.

Lähinnä perheen tyyppistä sielulla ovat toiset sielut, jotka tulivat olemaan (murrettiin Lähde-energiasta) samaan aikaan ja joihin viitataan sen sieluryhmänä. Jokainen ryhmä koostuu 144 sielusta, joista noin 12-24 asuu jatkuvasti yhdessä maan päällä.

Sielulle on äärimmäisen harvinaista palata samaan fyysiseen perhelinjaan, koska se rajoittaisi sitä, minkä tyyppisiin kokemuksiin se voisi osallistua. Ihmis-DNA:ssa on alttiuksia luonteenpiirteisiin ja sairauksiin, joita sielu saattaa haluta kokea vain kerran koulutuksessaan elämänoppituntien avulla.

Sielu tulee yleensä kaksinaisuuteen oman oppimisprosessinsa vuoksi, ei osana ryhmä/perhekokeilua. Jokainen sielu tulee oman matkansa ja omien syidensä vuoksi. Toisaalta henkisyydessä ei ole ehdottomuuksia. Jotkut sielut palaavat samaan fyysiseen perheeseen, koska ne eivät oppineet ensimmäisellä kierroksellaan kaikista mahdollisuuksista kaikkea, mitä halusivat.

DNA jonka tiedeyhteisö on kartoittanut, on vain murto-osa ihmiskehon materiaalista. On itse asiassa 12 DNA-paria, jotka ovat kaikki energiamanipuloinnin kohteena. Fyysinen keho saa vaihtelevassa määrin geenisyötettä kaikilta esi-isiltä suorassa linjassa. Heidän henkiset kokemuksensa eivät kuitenkaan vaikuta tähän. Sielut voivat muuntaa fyysistä DNA:taan käyttämällä voimia ja kykyjä, jotka ovat peräisin heidän alkuperästään Lähteen osina.

Kysymys:

Mestarit, en ymmärrä, miksi ihmiset antavat toisten kärsiä parantumattomassa sairaudessa. Onko mitään syytä, ettei meidän pitäisi sallia avustettua itsemurhaa kaikkialla? En näe mitään itua ihmisten pitämisessä hengissä, kun he haluavat tehdä siirtymän eikä heidän elämänlaatunsa ole hyvä. –Kathy, USA

Vastaus:

Olette kaksinaisuusenergian planeetalla – on positiivista ja negatiivista. Sielut tulevat tänne kokemaan elämänoppituntien ympärille kiedottua negatiivisuutta nähdäkseen, oivaltavatko ne, että niillä on valinnanvapaus muuttaa sitä suuntaa, johon niiden elämä näyttää menevän.

Päävoimat jotka vaikuttavat jokapäiväiseen energiaan, määrää yhteiskunnan egotuomitseminen. Riippuen siitä, minne olet päättänyt asettua fyysisesti, lait (uskomusjärjestelmät) vaihtelevat. Yhteiskunta ehkä päättää kertoa, mitä voit tehdä kehollasi, tai se voi jättää asian täysin sinun päätettäväksesi. Päätös lopettaa kehon toiminta voi olla oma valinta tai yhteiskunnan valtuuttama.

Henkinen ihminen ymmärtää, että sekä elämän pituus että oppitunnit, joihin on sitouduttu, ovat omissa käsissä. Tämä merkitsisi, että hän voi lopettaa oppitunnin vetäytymällä siitä koska tahansa. Useimmissa tapauksissa tämä tapahtuisi palaamalla Kotiin tai lopettamalla tuo fyysinen elämä, jotta uusi voidaan aloittaa. Yleinen tekniikka on avustettu tai avustamaton itsemurha.

Monilla alueilla on lakeja itsemurhaa vastaan, jotka kumpuavat useimmiten uskonnoista. Yhteen aikaan uskonnot julistivat itsemurhan synniksi, koska toimittiin Jumalana määräämällä elämän pituus. Jotkut uskonnot opettavat edelleen tuota uskoa. Menneinä aikoina auktoriteetti-ihmiset eivät halunneet, ettei kukaan heidän työvoimastaan voisi heikentää omaisuutta ja orjatyötä. Kumpikaan näistä käytännöistä ei ottanut huomioon, että sielulla on mahdollisesti valinnanvapaus.

Tämä kysymys ja kaikki muut asiat jotka sisältyvät yksilön elämänoppitunteihin, tapahtuvat kaksinaisuudessa, joten omat päätökset voidaan tehdä miettien, mitä pyritään ymmärtämään ja miten. Henkisesti ei ole mitään, mikä vahvistaa tai kieltää sielun oikeuden tehdä itsemurha. Käytännössä, yhteiskunnan lakien perusteella, saattaa olla: kun tuo elämänoppitunti tuo esiin valinnanvapauden ja työskentelemisen tilanteiden kanssa, jotka on valittu ennen inkarnoitumista. Yksilön pitää aina tehdä tuo valinta.

Kysymys:

Mestarit, kun aloitin nykyisessä työpaikassani, olin hyvin onnellinen ja innostunut, mutta nyt olen hyvin väsynyt. Tiedän, että tämä on upea kokemus minulle ja evoluutiolleni. Olen nyt usein väsynyt ja sairas, ja ennen olin hyvin rohkea ja täynnä energiaa … Haluan oikeasti tietää, mitä minulle tapahtuu, miksi minusta tuntuu niin pettyneeltä ja väsyneeltä? Samaan aikaan olen hyvin onnellinen, kun löydän ja opin enemmän ja enemmän henkisestä tieteestä, johon työni liittyy … Arvostan todella selityksiänne tästä. –CNC, Brasilia

Vastaus:

Ensin kiinnittäisimme huomiosi rohkeuteen, jonka toit esille. Se merkitsee vain, että alussa et ollut huolissasi siitä, mitä kohtaisit tai mitä oppisit. Nyt huolestuminen tuntemattomasta indikoi, että pelkäät, mihin olet sekaantunut.

Kun pelko tulee pintaan, olet vuorovaikutuksessa elämän kanssa eri tavalla. Sen käsitteleminen vie paljon enemmän energiaa, koska olet jatkuvasti "reunalla" katsomassa, mihin seuraavaksi täytyy mukautua. Olet niin kietoutunut odotuksiin, ettet tiedosta negatiivisuutta, mikä seuraa jotain asiakkaita.

Yksi yleisin asia henkisessä tieteessä on auttaa asiakasta pääsemään yli haitallisista negatiivisista ajatuksista, teoista ja uskomuksista. Kun nuo negatiiviset asiat vapautetaan asiakkaasta, ne tarttuvat mihin tahansa positiiviseen asiaan tai ihmiseen, joka on suojaamattomana lähellä. Suojaamatta itseäsi, olet vain siinä ja tarjoat turvapaikan tälle negatiivisuudelle, koska et ole peittänyt kehoasi positiivisella ja rakastavalla valolla, mikä kapinoisi näitä negatiivisia energioita vastaan.

Sinusta tuntuu paremmalta, jos puhdistat fyysisen kehosi kaikesta negatiivisuudesta, joka sinua ympäröi. Käänny sitten sisäänpäin ja katso, mitkä negatiiviset aistimukset ja ajatukset ovat yrittäneet vaikuttaa sinuun. Aloita lähettämällä ne pois ja korvaamalla ne itserakkaudella. Tämän pitäisi välittömästi energisoida sinut ja saada olosi tuntumaan vahvemmalta.

Aloita päiväsi positiivisilla affirmaatioilla siitä, miten upea tämä paikka on ja miten paljon tietoa se antaa sinulle. Näe tuntematon jännittävänä seikkailuna, ei pelättävänä pimeytenä. Nauti voimistasi sieluna, luovuudesta ja ilmentämisestä. Tee maailmastasi sellainen, mikä on täydellinen sinulle.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.