KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)

7.11.–14.11.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Mestarit, kun äitini oli elossa, tuomitsin hänet armottomasti, minulta puuttui myötätuntoa ja olin jatkuvasti epäystävällinen häntä kohtaan. Kaksikymmentäviisi vuotta myöhemmin olen nyt siinä iässä, kun hän kuoli, ja olen elänyt läpi monia samoja kokemuksia, joiden vuoksi olen tuominnut hänet ja itseni ankarasti. Lapseni tuomitsevat minut nyt samalla tavalla, kuin minä tuomitsin hänet. Karmaa? Hänen kuolemastaan saakka olen keskittynyt kukoistamiseen, rauhan löytämiseen ja ehdotonta rakkautta kohti työskentelemiseen. Minusta tuntuu kuitenkin edelleen kamalalta se, miten kohtelin tätä kaunista sielua, joka oli äitini tässä elämässä. Oliko tämä oppiminen sielusopimus toistemme kanssa? –Mary Anne, Australia

Vastaus:

Ei karmaa, vaan sinulle näytetyn esimerkin seuraamista. Kun kasvaa jonkun kanssa, joka kohtelee tietyllä tavalla, luulee sitä normaaliksi tavaksi käyttäytyä. Toistit äitisi maneereja niin, että olitte kumpikin armottomia, jatkuvasti epäystävällisiä ja ilman minkäänlaista myötätuntoa. Tiedostamatta kasvatit tällä samalla mallilla omat lapsesi, joten he jatkavat nyt tuota koulutusta.

Neuvomme aina sieluille, että heidän elämänoppituntinsa ilmestyvät heille pelkoina ja epäilyksinä. Olet alkanut tunnistaa sen käyttäytymisen katastrofaaliset seuraamukset, jota uskoit normaaliksi. Tämä tietoisuus sallii sinun muuttaa tapaasi ajatella ja toimia.

Olet muuttanut käyttäytymistä oivalluksestasi saakka, mutta et ole ollut tarpeeksi tietoinen välittääksesi tuon opin lapsillesi. Istu heidän kanssaan puhumaan siitä, miksi kohtelit heitä niin, kuin kohtelit – että se oli kaikki, mitä osasit tehdä tuolloin, ja olet nyt oppinut, että on toinen tapa olla tekemisissä ihmisten kanssa.

Informoi heitä negatiivisuuden tuhoisuudesta ja siitä, miten ehdoton rakkaus parantaa kaiken epäsovun. Auta heitä siirtämään sivuun negatiivisuus ja pyri rakentamaan positiivisen energian, rauhan ja rakkauden kerros heidän ympärilleen.

Kuten olet alkanut hyväksyä, kaikki sielut ovat kauniita, kaikki sielut ovat samaa. Sinä, äitisi ja lapsesi olette kaikki päättäneet kokea samantyyppisiä oppitunteja ja tiesitte, että yhdessä olisi helppoa järjestää tarvittavat olosuhteet. Osa oppituntia on, että oivaltamisen myötä ponnahtaa esiin toinen oppitunti, ja se on syyllisyys.

Syyllisyyden lievittämiseksi teidän kaikkien täytyy hyväksyä, että olette kaikki olleet tässä yhdessä omilla valinnoillanne. Olette kaikki astuneet tähän kierteeseen, ja ymmärtäminen on ratkaisu. Äitisi kannustaa sinua katsomaan, pystytkö tuomaan myös lapset mukaan nyt, kun olet oppinut.

Kysymys:

Mestarit, kirjoitan saadakseni neuvon ystävälleni ja haluaisin tietää, mitä hänen oppituntinsa tässä elämässä ovat, jotta voin antaa hänelle opastusta ja auttaa häntä tämän traumaattisen ajan läpi. Olen hyvin tietoinen, keitä olemme, ja hänellä on aina ollut henkisen tyyppisiä kokemuksia. Hänellä on kamalaa ex-kumppaninsa kanssa, joka stalkkaa häntä ja periaatteessa pilaa hänen elämänsä. Se on kuin suoraan televisiodraamasta. Hän on muuttunut hyvin vahvasta naisesta tuntemaan, että hänen elämänsä murenee. Ennen tätä hänellä oli huono kokemus myös kumppanista, joka oli huijari. Laskemme leikkiä siitä, että hän vetää puoleensa tällaisia ihmisiä. Oliko hänellä sopimus kummankin näiden ihmisen kanssa, ja onko kyse aiemman elämän karman tasapainottamisesta, vai mikä hänen oppiläksyteemansa on, jotta hän voi rikkoa tämän väärien miesten valitsemiskaavan? –Jo, Yhdistynyt kuningaskunta

Vastaus:

Sielu tulee maan päälle selvittämään oppitunteja, jotka se on valinnut. Jos kerromme sinulle, mitä nuo oppitunnit ovat, et tee tarvittavaa työtä niiden löytämiseksi etkä siksi opi. Voimme kertoa sinulle, että ne asiat jotka tuovat pelkoa ja epäilyä elämään, ovat oppitunteja, joten olet jo tietoinen muutamasta niistä. Nämä eivät ole tulosta osapuolien välisestä sopimuksesta, vaan universumin vastaus ystäväsi haluun käsitellä nämä tilanteet oppitunteina.

Itsensä rakastaminen auttaa aina käsittelemään jokapäiväisiä vaikeuksia. Kaikkien ensisijainen oppitunti on hyväksyä, kuka hän todellisuudessa on Lähteen osana, jolla on kaikki sen voimat ja kyvyt. Silloin kun sielu käsittelee samantyyppistä vaikeutta uudestaan ja uudestaan, hän ei ole ymmärtänyt sen syytä ensimmäisellä tai toisella kerralla.

Ystäväsi haluaa niin epätoivoisesti olla rakastettu, että hän muokkaa käyttäytymisensä sopimaan yhteen sen kanssa, mitä uskoo kosijan etsivän. Alussa hän pitää kaikkia suhteen ongelmia ominaan – ettei hän ole, mitä mies haluaa. Hän ei koskaan puhu totuuttaan tai toimi sen mukaan. Tämä on koko voimansa antamista kumppanille ja tämän sallimista ajatella, että tällä on kontrolli hänestä, mikä johtanut oletukseen, että ystäväsi haluaa tämän miehen jatkavan tilanteen kontrolloimista.

Hänen itseluottamuksenpuutteensa liittyy siihen, että hän syyttää itseään tuon miehen teoista. Jos hän tutkii, kuka hän on, sallii luontaisen voimansa tulla esiin ja alkaa luottaa enemmän intuitioonsa, elämä on täysin erilaista.

Kysymys:

Mestarit, eräs selvänäkijä sanoi minulle, että myyn hevoseni, kun aika on oikea minulle ja hevoselle. Olen surullinen, koska luulin, että olemme yhdessä loppuun saakka ja tämä hevonen on sielukumppanini. Onko oikeasti niin helppoa nähdä minun elämäni? Voinko muuttaa tulevaisuuttani? Olen aina ollut hevosten kanssa. Onko minulla edelleen vapaa tahto? Saatan kuulostaa hullulta, mutta tämä on tärkeä asia minulle. –Lina, Suomi

Vastaus:

Sinulla sieluna jolla on ihmiskokemus, on täydellinen valinnanvapaus siinä, mitä teet tässä elämässä. Mikään ei ole ennalta määrätty ja muuttumaton. Ihmiset joilla on kyky yhdistyä universumin aikajanaan, eivät aina saa todellista tunnetta ajasta suhteessa nykyhetkeen. Universumissa ei ole aikaa, sellaisena kuin te tunnette sen – se on vain täällä, koska se rekisteröi Maan kulkemista auringon ympäri. Siksi "nähdyt" asiat voivat tulla myös toisesta elämästä, ei nykyisestä.

Ei ole helppoa nähdä tulevaisuutta, koska se muuttuu jatkuvasti. Kun jokaisella on vapaus tehdä valintansa, tulevaisuus ei ole kiinteä ja siksi se ei ole kovin ennustettava. Tutki sinulle annettua toteamusta ottaen huomioon tämä fakta. Jos sinun jossain kohtaa tulevaisuudessa tarvitsisi jostain syystä erota hevosestasi, tekisit sen – mutta sitä ei tapahdu, ellet valitse tuota vaihtoehtoa.

Hevosesi on yksi siitä kahdesta prosentista eläimiä, joilla on sielu, ja se on sinun sieluryhmästäsi. Olitte päättäneet jakaa elämän ollaksenne paikalla toisianne varten vaikeina aikoina. Ei ole mitään syytä erota nyt. Jatkakaa jakamista, ja puhu tämän kauniin sielun kanssa.

Muista, että sinulla on aina vaihtoehtoja. Tee vain sitä, mikä tuntuu hyvältä sinulle. Älä anna toisten mielipiteiden tai neuvojen horjuttaa sinua siinä, mikä resonoi kanssasi. Tämä on sinun matkasi, ja sinä teet päätökset. Älä anna niiden muiden ihmisten huomautusten vaikuttaa, jotka eivät elä elämääsi.

Kysymys:

Mestarit, jostain syystä vihaan collegeani. En halua mennä tai osallistua mihinkään aktiviteetteihin, jotka liittyvät siihen. Olen tarkoituksella yrittänyt löytää positiivisia puolia ja vakuuttaa itseni pitämään siitä, mutta minusta tuntuu, että valehtelen itselleni. On paljon vihaa myös joitain opettajia ja ympärilläni olevia ihmisiä kohtaan – monissa toimissa ei ole tolkkua. Se tuntuu vain esteeltä siinä, mitä haluan tehdä (mitä teen nyt enemmän ja enemmän). Lisäksi pelkään, kun puhun itseäni vanhemmille ihmisille. Mikä syy tähän on? Miten ratkaisen nämä ongelmat? –S., Intia

Vastaus:

Kohdataanpa se – kapinoit perheesi toiveita vastaan, kun se uskoo, että tarvitset tätä koulua menestyäksesi elämässä. Ongelmana on, ettei sinulla ole kerrassaan mitään kiinnostusta koko ohjelmaan. Sinun täytyy istua puhumaan vanhempiesi kanssa tästä. He eivät käsitä sitä stressiä, johon tämä tilanne laittaa sinut, ja epämukavuutesi laajuutta.

Olet myös yksinäinen susi tällä hetkellä – olet onnellisin, kun olet itseksesi ja teet, mitä haluat. Opettajat ja vanhemmat ihmiset joita pelkäät, liittyvät pelkoon, jota haudot myös vanhempiasi ja muita sukulaisiasi kohtaan. Jos voit tuntea, miksi tämä pelko tulee esiin, pystyt raivaamaan tiesi sen läpi.

Osa tästä pelosta on peräisin luottamuksen puutteesta itseesi ja päätöksentekoprosessiisi. Olet aina ollut kuuliainen pieni lapsi, joka ei ole kyseenalaistanut muiden sanelua, ja nyt edessäsi on heidän ohjauksensa tulokset. Opiskelijatoverit ärsyttävät sinua, koska he ovat, missä haluavat olla, ja nauttivat tästä kokemuksesta, joka sinusta on hyvin rasittava.

Sinun täytyy tajuta, miten fantastinen persoona olet ja että sinulla on valinnanvapaus elämäsi läpi kulkemisessa. Oivalla se voima ja ne kyvyt, jotka sinulla on sisälläsi Lähde-energiaolemuksestasi. Olet samanlainen kuin kaikki muut sielut, joilla on ihmiskokemus, ja sinun täytyy rakastaa itseäsi sen vuoksi, että elät sitä joka päivä. Löydä oma äänesi ja voimasi ja anna toisten tietää, kuka todellisuudessa olet.

Kysymys:

Mestarit, miksi eksyneet sielut ja huonot henget vaivaavat minua koko ajan? Niitä tulee uniini, ja kun herään, näen niiden lähtevän. Ne kiinnittyivät minuun aiemmin ja tekivät elämästäni helvettiä. Ne imivät kaiken hyvän energiani. Rukoilen ja rukoilen, että ne löytävät valonsa, ja sitten en näe niitä vähään aikaan, mutta uusia tulee taas maisemiin. Olen niin kyllästynyt tähän roskaan. Haluan ne pois minusta iäksi. En välitä, tarvitsevatko ne apua. Elämä on vaikeaa ilman niitäkin. –Roselia, Kanada

Vastaus:

Kun ne ottivat ensimmäisen kerran yhteyttä sinuun, päätit, että auttaisit näitä "sieluraukkoja" löytämään tiensä Kotiin. Valitettavasti olit tekemisissä sielujen kanssa, jotka jäivät kolmanteen ulottuvuuteen, koska ne päättivät, että niillä oli keskeneräisiä asioita – negatiivisia enimmäkseen. Annoit niille mukavaa, positiivista energiaa jatkaa eteenpäin. Niinpä ne välittivät sanaa, ja sinusta tuli lepopysäkki ja tankkausasema.

Koska ne imivät jatkuvasti energiaa sinusta, sinulle jäi ainoastaan se epätoivo ja negatiivinen energia, jonka ne korvasivat positiivisella energiallasi. Jotkut siirtyivät lopulta eteenpäin, koska ne viimeistelivät asiansa ja kuulivat sinun puhuvan Kotiin menemisestä niin paljon, että ne menivät. Sitä et tiennyt, että sinun täytyi poistaa toisilta tervetuloa-ovimatto maailmaasi.

Värvää oppaasi laittamaan este, joka estää kaikkia henkiä tulemasta sisään. Jonkin ulkoisen lähteen rukoilemisen sijasta ymmärrä, että sinulla on voima kontrolloida tätä tilannetta. Henkilökohtainen aikomuksesi on avain oveen. Etkö halua seuraa? Lukitse sitten ovi.

Älä ajattele, että kaikki henget ovat vain eksyneitä – jotkut haluavat tarkoituksella pysyä maisemissa ja imeä energiaasi. Lakkaa yrittämästä auttaa kurittomia sieluja, ja elämäsi muuttuu paremmaksi. Jos sinulla on edelleen tarve auttaa, lähetä kaikille niille, jotka eivät ole kyenneet löytämään tietään Kotiin, ehdotonta rakkautta, että ne voivat ymmärtää tien Kotiin.

Kysymys:

Mestarit, kirjoitan teille vihaongelmien vuoksi. Viime aikoina olen ajatellut, että minä ja aviomieheni olemme ehkä kumpikin bipolaarisia. Sanoitte, että hän on sielukumppanini, joten en ymmärrä, miten on mahdollista, että tappelemme kirjaimellisesti joka päivä. En ole ollut sellainen – joskus minusta tuntuu, että jokin paha henki riivaa minua. Haluan vihani lähtevän pois ja olla suloinen, välittävä ja "alistuva" vaimo, mutta valitettavasti en ole. Mieheni ärsyttää minua kovasti, ja niin myös vauvatyttäremme. Hänen syntymästään lähtien en ole tuntenut enää seksuaalista vetoa mieheeni – rakastan häntä, mutten ole enää rakastunut. Haluan muuttaa tämän tilanteen, olen kyllästynyt huutamaan hänelle. Auttakaa minua ymmärtämään, mitä tapahtuu. –Miamite, Ranska

Vastaus:

Oleminen jonkun sielukumppani ei takaa autuutta ja onnellisuutta. Se viittaa pelkästään siihen, että aloitte olla olemassa suurin piirtein samaan aikaan. Sielu pyytää usein sielukumppania olemaan suurin tukijansa tai mahtavin vastustajansa, jotta se voi saada haluamansa oppitunnit, koska se tuntee tämän tarpeeksi hyvin tietääkseen, että se on peräänantamaton tuossa tehtävässä.

Annat paljon negatiivisuutta hiipiä elämääsi. Viha kukoistaa negatiivisessa energiassa ja vetää vielä lisää sitä. Kun tunnet vihan tai jonkin negatiivisen tunteen alkavan ottaa vallan mielialastasi, muistele onnellisinta aikaa elämässäsi ja karkota tuo huono tunne, korvaten sen rakastavalla tunteella.

Halusi olla "alistuva" hämmentää tietoista mieltäsi. Et pidä kenenkään tai minkään kontrolloimana olemisesta, mutta alistuminen takaa sen tapahtumisen. Jos oikeasti tarkoitat, että haluat olla hyvä vaimo yhteiskunnan standardien mukaan, se merkitsee vain, että jaatte suhteessa – joskus sinä annat periksi miehellesi ja joskus hän tekee saman sinulle.

Tämä on sinun matkasi – et leiki siinä "seuraa johtajaa". Päätä, miltä haluat tämän elämän näyttävän. Jokainen sielu luo oman todellisuutensa – ilmennä se sellaisena, kuin haluat. Sinulla on perimmäinen valinnanvapaus, jos käytät sitä. Käyttäydy juuri niin, mikä on mukavaa sinulle.

Astu etäämmälle tilanteesta ja näe, että tällä hetkellä olet pakahtunut elämääsi. Olet niin väsynyt, että reagoit, tapahtuman ymmärtämisen sijasta. Huutamisreaktiosi tuntuu hyvältä, koska se on tapa vapauttaa jännitettä, jota kaikki sinua kohti tuleva syöte aiheuttaa. Ota aikaa itsellesi – on se sitten rauhoittava kylpy, kirjan lukemista tai meditointia.

Sitten kun palaat normaalimpaan itsetietoisuuteen, voit määritellä rakkautesi tilan. Älä heitä asioita pois tänä turhautumisen aikana. Puhu miehesi kanssa, että tunteesi ovat hautautuneet negatiivisuuteen ja tarvitset aikaa löytää keskuksesi ja uudistaa sieluasi. Tuo universumista niin paljon ehdoton rakkautta, kuin pystyt käsittelemään, ja levitä sitä ympärille perheellesi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.