KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)

6.6.–13.6.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Mestarit, kaiken sen myötä mitä maailmassamme tapahtuu, useimmiten tuntuu siltä, että elän eri maailmassa. Kuulostaa vähän itsekkäältä keskittyä vain omaan elämääni ja omiin ongelmiini eikä kovin paljon siihen, mitä tapahtuu ympärillämme, koska asiat maassani ovat rauhallisia verrattuna muihin maihin. Mutta en voi lakata tuntemasta vähän pelkoa ja luottamuksen puutetta joihinkin päätöksiin, joita hallitukset tekevät, kun näen ihmisten kärsivän sen vuoksi ja se vaikuttaa meihin kokonaisuutena. Helppo kysymys olisi: miten voimme tasapainottaa tämän? Antaa vain asioiden tapahtua ja sitten ratkaisuja tulee esiin? Voimmeko tehdä enemmän, kuin vain puhdistaa itsemme? Joskus tuntuu siltä, ettei havaintokykyni ole tarpeeksi selkeä. –Ana, Portugali

Vastaus:

Maailma jossa ihmiset ovat, on luotu erityisesti negatiivisten ja positiivisten energioiden kaksinaisuudeksi, jotta he voivat tehdä päätöksiä siitä, mitä he pitävät parempana, ja muodostaa tiedon alkuperästään. Tämä maailma jota kutsumme "kolmanneksi ulottuvuudeksi", on fyysinen ja pysyy sellaisena niin pitkään, kun ihmiset tekevät edelleen valintoja ns. hyvän ja pahan välillä. Sitä hallitsee tuomitseminen, jossa kaikki tuomitaan, arvostellaan ja arvotetaan. Yhteiskunnan kannalta on ehdoton oikea ja väärä kaikissa päätöksentekoprosesseissa.

Henkisen polun tarkoituksena, jolle jokainen sielu lähtee, on oppia, mitä merkitsee olla sielu, jolla on ääretön voima, ja alkaa oivaltaa ja hyväksyä, että se on todellinen ydinolemuksenne. Kun yksilö herää itselle, hän astuu pois muun maailman tuomitsemisesta ja tulee tarkkailijaksi. Hän katselee, mitä muut tekevät ja miten he toteuttavat oppituntivalintoja, joita jokainen on tehnyt.

Olet astumassa pois tuomitsemisesta ja siirtymässä evoluutiovaiheeseen, jossa näet, mitä tapahtuu, mutta päätät olla osallistumatta siihen, koska olet oppinut sen sisältävän vain toisten henkisiä polkuja. Tässä ei ole mitään itsekästä – on vain sen tunnustaminen, että jokaisella sielulla on oma polkunsa ja muutamat niistä risteävät siitä syystä, mistä tulit maan päälle.

Tarkkailijana olet irti niistä tunneristiriidoista, joihin ne jotka ovat sotkeutuneet yhteiskunnalliseen päätöksentekoon – eli hallituksiin – osallistuvat. Se kärsimys tai ne koettelemukset joista monet heistä löytävät itsensä, on luotu, jotta he voivat saada niitä elämänoppitunteja, joiden vuoksi he tulivat. He voivat muuttaa tilanneettaan, kun oivaltavat, että heillä on vaihtoehtoja, ja päättävät tehdä valintoja.

Et voi vaikuttaa toisiin, elleivät he ole avoimia ehdotuksillesi. Voit aina lähettää heille ehdotonta rakkautta, että he ymmärtäisivät sen, mitä kohtaavat, ja oppisivat siihen sisältyvän oppitunnin, jotta voivat siirtyä eteenpäin. Ihmiset tuovat itselleen tilanteita, jotka heidän täytyy kokea kasvaakseen.

Kysymys:

Mestarit, mietin rinnakkaisia asioita. Kun siis kirjoitan tätä tässä todellisuudessa, olenko minä se itseni ja mitä rinnakkaistodellisuudet ja -itseni ajattelevat tällä hetkellä? Olemmeko kaikki vain yhtä vai ajattelemmeko kaikki, että olemme ainoa? Miten se vaikuttaa kaikkiin rinnakkaiselämiini, kun keskityn sellaisiin asioihin, kuin violetti tuli ja ehdoton rakkaus? Ja onko deja vu -tuntemuksia siksi, että vaihdan rinnakkaistodellisuudesta toiseen? Miten tähän vaikuttaa se, että olemme kaikki yhtä? –Pekka, Suomi

Vastaus:

Ydinolemuksesi on energiaa. Se mistä olet tietoinen tällä hetkellä – ihmiskehosi – on nykyhetkesi tietoinen polttopiste. Katsoessasi sivulle, pois tästä todellisuudesta, voit osallistua tämän hetken mihin tahansa muuhun puoleen, aikaan johon päätät mennä, tai toiseen elämään menneisyydessä, nykyisyydessä tai tulevaisuudessa tästä maa-ajanhetkestä katsottuna.

Kaikki on energiaa ja energia on kaikki. Jollakin on fyysinen massa vain, jos uskot olevan ja luot sen osaksi todellisuuttasi. Olet tietoinen siitä, että asiat fyysisellä tasolla koostuvat molekyyleistä, jotka ovat enimmäkseen tyhjää tilaa – atomeja kiertämässä ydintä. Tietoisuutesi konfiguroimatta noita molekyylejä, ne pyörivät ja liittyvät muuhun energiaan ympärilläsi, eikä niitä voi havaita tuolina, tienä, ihmisenä tai ruohonkortena.

On vain yksi SINÄ. Se on sieluitse, joka valitsee, mitä havaitaan milloinkin. Sinulla on kyky keskittyä mihin tahansa, mikä kiinnittää huomiosi hetkessä. Kaikki mitä olet koskaan tehnyt tai kokenut, on osa muistojasi. Saatat jatkaa sen tutkimista, mihin olet laittanut jonkin fyysisen aspektisi, tai annat tietoisuutesi vaeltaa elämään uudestaan ja kokemaan jotain muuta.

Sielua ei sido mikään fyysinen laki tai ole määrätty pysymään fyysisenä. Kun menet matkalle, voit projisoida fyysiset kasvot tai pysyä energiavarjona, kuten teet, kun unelmoit, kaukokatselet tai astraaliprojisoit.

Kaikki sielut ovat osa Lähde-energiaa, joten voidaan sanoa, että ne ovat kaikki yhtä. Kuitenkin jokaisella osalla joka on murrettu Lähteestä, on omat kokemuksensa, ja siksi sen muistot vaihtelevat niistä valinnoista, joita muut ovat tehneet. On kollektiivimuisti, kuin tietosanakirja, johon on tallennettuna Lähteen kaikkien osien kaikki vuorovaikutukset, ja jokainen sielu voi mennä tutkimaan sitä tahdonalaisesti.

Tiedosto kunkin sielun kokemuksista on kuin levy, jolle kaikki saavutuksenne on tallennettu. Sitä voidaan tarkastella rinnakkaiseläminä, koska voit hypätä elämästä toiseen pelkästään keskittymällä kirjoituksen tiettyyn osaan.

Päävaikeus joka sinulla on näiden käsitteiden kanssa, on ihmisenä olemisen rajoittuneisuus. Tietosi rajoittuu kokemuksiin, jotka tämä fyysinen keho on käynyt läpi. Arvostaaksesi sitä fantastista kykyä, jonka sielusi antaa ollessasi edelleen ihminen, sinun täytyy päästää kehostasi irti meditoinnin, hypnoosin tai tietoisen matkustamisen aikana ja antaa korkeamman itsesi tai sielusi opastaa sinua.

Kysymys:

Mestarit, minusta tuntuu, että olen loputtomassa kierteessä, jossa yritän tarttua henkilökohtaisiin ongelmiini. Kun olen liikaherkkä kaikelle, mitä ympärilläni on, minusta tuntuu usein, etten pysty selviytymään elämästä tällä maatasolla, koska se on liian intensiivistä. Olen parantanut muita monta vuotta, mutten näytä osaavan auttaa itseäni. Tiedän, että olen tuonut mukanani ratkaisemattomia ongelmia menneisyydestä – täydellinen turvattomuuden ja uhrina olemisen tunne, luottamus, pettäminen, mustasukkaisuus. Nämä negatiiviset tunteet pidättelevät minua enkä näytä löytävän niiden lähdettä, vaikka kuinka paljon katsoisin sisäänpäin. Haluaisin tuntea itseni sielutasolla ja mikä tarkoitukseni on. Auttakaa minua ymmärtämään, mitä tapahtuu, kun tunnen olevani niin eksyksissä. –Diane, Iso-Britannia

Vastaus:

Piiloudut sen määritelmän taakse, jonka olet kiinnittänyt itseesi – liikaherkkyys. Jotta sinuun vaikutetaan, sinun täytyy osallistua ympärilläsi olevaan energiaan. Voit aina muodostaa suojan ja saada tuon energian kimpoamaan takaisin. Olet hyvin utelias, ja sinusta tuntuu, että jos et tiedä kaikkea, mitä ympärilläsi tapahtuu, sinulta menee jotain ohi tai joku käyttää sinua hyväkseen.

Parannusta harjoittaessasi olet vakuuttanut itsellesi, että voidaksesi olla parhaiten avuksi, sinun täytyy ottaa asiakkaidesi ongelmat itsellesi. Mikään ei ole kauempana totuudesta. Parantajat ovat universaalin elämänvoimaenergian kanavia, kun se kiertää kauttanne asiakkaaseen. Loppuprosessi riippuu vastaanottajan päätöksestä, mitä hän tekee parannuksella. Lakkaa panostamasta lopputulokseen. Jos he eivät parannu, sillä ei ole mitään tekemistä sinun kanssasi.

Kaikki nämä tunteet joita kuvaat, ovat oppitunteja, jotka halusit ymmärtää. Jotkut tosiaan tulevat entisistä elämistä, joissa et pystynyt käsittelemään niitä, ja jotkut ovat uusia tässä elämässä. Tapa näiden tunteiden lähteen löytämiseen on selvittää mielestäsi kaikki muu, ottaa ne yksi kerrallaan käsittelyyn ja kysyä alitajunnaltasi, missä se ensimmäisen kerran ilmestyi elämääsi.

Huomaat, että jokainen niistä liittyy elämänoppituntiin, jonka käsittelemistä olet vältellyt. Tutki ongelmaa niin, kuin se kuuluisi jollekin muulle, ja neuvo itsellesi, että se on vain oppitunti opittavaksi ja ymmärrettäväksi. Sitten kun näet, ettei se ole mitään taianomaista tai sinua kontrolloivaa, voit edetä eikä sinun tarvitse koskaan nähdä sitä enää.

Kysymys:

Mestarit, olen hämmentynyt tarkoituksestamme elää maapallolla. Ymmärrän, että olemme täällä kokemassa asioita, joita emme voi kokea missään muualla, kuin Maan kaksinaisuudessa. Mutta koska sielut elävät vain täydellisessä rakkaudessa, miksi meidän odotetaan käyvän läpi tai ratkaisevan negatiivisia tunteita, kun koemme? Eikö riitä, että käy läpi negatiivisuuden ja käsittelee nämä tilanteet parhaan kykynsä mukaan ollessaan täällä? Tarkoitan, että joskus ei ole muuta ratkaisua, kuin panna ihmisiä pois elämästään. Onko se itsessään oppimista tai ratkaisu? –Robi, USA

Vastaus:

Lähde oli aivan yksin ja täydellisyydessä. Se mietti, mikä oli sen oman täydellisyyden vastakohta, joten paloja (sielut) murrettiin vastausten saamiseksi. Koska kaikki mitä oli tuolloin, oli ehdotonta rakkautta (eli kaikki on positiivista ilman vähäänkään negatiivisuutta), maaplaneetta luotiin paikaksi, jossa vastakohtia oli olemassa, ja siellä asuvat olennot voisivat valita positiivisen tai negatiivisen kokemuksen.

Kun sielu tulee kehoon ja maapallolle, se ei muista, että se on ehdottomasti rakastavassa täydellisyydessä silloin, kun ei ole tässä toimintapiirissä. Sanomme, että sielulla on ihmiskokemus, jossa se on niiden sääntöjen ja määräysten kohteena, jotka muodostavat sen valitseman kodin kaksinaisuuden, ja sen täytyy löytää ehdottomasti rakastava energia ytimestään voidakseen tuntea sen.

Kutsumme tätä kaksinaisuuspaikkaa "kolmanneksi ulottuvuudeksi". Sitä hallitsee ego, ja kaikki tuomitaan, arvostellaan ja arvotetaan. Sielut päättävät tulla maan päälle nähdäkseen, pystyvätkö he tajuamaan valitsemansa oppitunnit. On mahdotonta työstää oppitunteja ja päättää negatiivisten ja positiivisten vaihtoehtojen välillä ollessaan rakkaudessa, koska siellä ei ole negatiivisuutta. Kaikki oppitunnit tulevat negatiivisuudessa, koska se on rakkauden ja täydellisyyden vastakohta. Jos ei ole koskaan elänyt arktisella alueella tai erämaassa, ei tiedä, mitä on jäätyä tai kiehua.

Pelkkä valitun oppitunnin tunnistaminen ja käsitteleminen parhaalla tavalla, johon pystyy, ei anna sinulle ymmärrystä kaikista asioista elämässäsi, joihin se vaikuttaa. Vain ratkaisemalla ongelman valiten sen vastakohtatoiminnan (positiivinen), voit saada viisauden tilanteesta eikä sinun tarvitse enää koskaan toistaa sitä tässä tai missään muussakaan elämässä.

Kysymys:

Mestarit, tiedän, että tyttäreni ollessa surullinen, onneton tai ärsyyntynyt, minun tehtäväni on päättää, annanko hänen vetää minut alas kanssaan. Minusta kuitenkin tuntuu, että pystyn vastustamaan hänen tunnevaikutustaan vain, jos etäännyn tai tulen tavallaan välinpitämättömäksi häntä kohtaan. Jos teen näin, minusta tuntuu, että rakastan häntä vähemmän, ja se tuntuu väärältä. Miten on mahdollista suojella itseään siltä, että toinen ihminen vetää alas, ja kuitenkin rakastaa häntä samalla tavalla? –Lina. Liettua

Vastaus:

On aina yksittäisen sielun tehtävä reagoida siihen energiaan, jota joku muu ohjaa häntä kohti. Se pyörii toisen tai kummankin osapuolen oppituntien ympärillä. Jos olet se, joka vedetään alas, se voi tapahtua vain, jos sallit sen. Kyse on siitä, että tunnet vastuuta tai samaistut osaan tai kaikkeen siitä, mitä tuo ihminen sanoo. Itse asiassa tunnustat mielessäsi, että hän tietää sinua enemmän siitä, mitä tarvitset tai miten reagoit.

Tunnevaikutus jonka mainitset, aiheutuu siitä, että hyväksyt syyn osasta tyttäresi tekoja. Etäisyys on yksi tapa käsitellä häntä, mutta katkaiset silloin mahdollisuuden puhua ja työskennellä hänen kanssaan siitä syystä, miksi hän käyttäytyy niin. Nämä ovat valintoja, joita hän tekee – ei automaattista, kemiallisesti tai psyykkisesti kontrolloitua käyttäytymistä.

Hän nauttii myös siitä, miten järkytyt itsestäsi noina aikoina. Kun et osallistu hänen draamaansa, autat itse asiassa häntä, koska hän pystyy kontrolloimaan tunteitaan, mutta hänelle on liian hauskaa nähdä sinut kurjana ja syyllisyyden riivaamana. Joskus kuitenkin ylireagoit jälkeenpäin ja sallit hänen sanella halunsa, koska uskot pikkuruisen irrottautumisesi merkitsevän, että rakastat häntä vähemmän.

Kysy itseltäsi, sallisitko hänen vahingoittaa itseään. Vaadi häntä tutkimaan sitä tulosta, mikä hänen teoillaan on tosiin. Miksi kohtelet hänen manipulointiaan eri tavalla kuin lapsen kuritonta käyttäytymistä? Hän imee kaiken positiivisen energiasi, jottei hänen tarvitse tehdä työtä saadakseen omansa päästämällä irti negatiivisuudesta, jossa hän velloo.

Kieltäytyminen sallimasta hänen vaikuttaa sinuun ei ole rakkauden pidättelemistä tai hänen rakastamistaan vähemmän kuin muina aikoina. Voisit yrittää myös ympäröidä itsesi ehdottomalla rakkaudella häntä varten aina, kun hän aloittaa manipulointinsa, jottei hänen tarvitse yrittää kiskoa sinusta. Hän väsyy helposti peleihinsä, jollei hän enää saa sinua tolaltaan.

Kysymys:

Mestarit, 10 vuotta sitten työskentelin henkioppaan kanssa, joka antoi minulle informaatiota itsestäni ja elämästä hengessä. Meditoin, nostin värähtelyäni, istuin häntä vastapäätä ja nauhoitin vastaukset, joita hän antoi. Luulin, että hänellä oli paras etuni sydämessään. Kaksi meediota kertoi minulle, että hän oli aito opas, mutta hän toi kehooni haitallista energiaa, joka horjutti juurichakraani. En ole koskaan täysin toipunut tästä vammasta, mutta lopetin kontaktin pian sen jälkeen. Aivan äskettäin olen kehittänyt parantavan energian otettuani Enkelinsana-kukkatippoja. Pystyn käynnistämään parantavan energian tahdonalaisesti. Tämä on tullut selväkuuloisesti neljän olennon ryhmältä, jossa on kaksi naispuolista ja kaksi miespuolista (minulle on kerrottu, että yksi on enkeli). Ongelmana on, että minulla on vaikeus luottaa heihin, ja olen huolissani siitä, että he aiheuttavat minulle lisäharmia. Voinko luottaa näihin oppaisiin? –Lynnie, Iso-Britannia

Vastaus:

Yksi tärkein oppituntisi tässä elämässä on erottelukyky – kyky tutkia, mitä sinulle esitetään, ja määrittää, onko se totta henkisellä matkallasi ja pitäisikö sinun hyväksyä se, vai ei.

Yksi mahdollinen vaara henkioppaiden kanssa työskentelyssä on, että tulee omahyväiseksi kontaktissaan heidän kanssaan niin, että unohtaa suojautua estämään toisia olentoja sekaantumasta. Henki jonka kanssa työskentelit hyvin pitkään, oli valoa, eikä hän koskaan tarkoittanut mitään vahinkoa sinulle. Yhden sessionne aikana toinen inkarnoitumaton sielu tuli mukaan keskusteluunne, koska mitään ei ollut estämässä sen sekaantumista. Tämä henki horjutti sinua, ei se, jonka kanssa olit viettänyt paljon aikaa. Tämä negatiivisuus oli hyvin vaikea poistaa.

Ryhmä jonka kanssa parhaillaan työskentelet, on kokonaan valoa, ja se haluaa vahvistaa sinua ja auttaa polullasi. On kuitenkin elintärkeää, että ennen minkään session alkamista ei-fyysisten olentojen kanssa, suojaat itsesi sanomalla, että avaudut vain niille, jotka tulevat sielusi korkeimmaksi ja suurimmaksi parhaaksi.

Kukkauute vahvistaa edelleen selkeyttäsi ja energiajohtavuuttasi. Kun aloitat tapaamisen – ja myös sen aikana – varmista ajoittain, että tuleva informaatio resonoi sielusi kanssa. Jos tunnet jotain häiriöitä kehossasi – kutinaa, ärsytystä tai epävakautta – lopeta tapaaminen välittömästi, ja puhdistaessasi heidän energiansa pois, tuo sisään parantavia värähtelyjäsi.

Luottamus ei tule automaattisesti. Testaa kaikkia tilanteita tutkimalla entisten kokemustesi avulla informaatiota, jota annetaan. Aloita pienestä – älä anna kenenkään yrittää pakahduttaa sinua liian paljolla kertainformaatiolla niin, ettet ole valpas.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.