KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)

6.12.–13.12.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Mestarit, kiitos jatkuvista ponnistelustanne ihmiskunnan auttamiseksi. Minulle kerrottiin, että olen nukkuessani teleportoitunut ja aikamatkustanut. En näytä olevan täysin tietoinen tästä, koska minulla on vähän muistikuvia tuollaisista asioista – vaikka olenkin herännyt uupuneena. Siinä mitä kerrottiin, on minusta järkeä, mutta yritän oppia, miten täsmällisiä tuntemukseni ovat. Olisin kiitollinen, jos kertoisitte minulle, onko se totta, mitä minulle kerrottiin, ja jos on, mitä voin tehdä ymmärtääkseni enemmän tätä kykyä. –Steven, Iso-Britannia

Vastaus:

Fyysinen keho tarvitsee lepoa, palautumisvaiheen, mutta sielu ei tarvitse. Ihmisosan nukkuessa sielu tekee monia asioita. Jotkut näistä seikkailuista ovat pelkästään kavereiden luona käymistä toisissa elämissä ja kokemuksissa, jotka tapahtuvat tavallisesti toisessa ajassa tai ulottuvuusvaiheessa, ja toiset lähtevät uusiin seikkailuihin, joihin sielu osallistuu nykyisen fyysisen kehon rinnalla tai ainakin tietoisuudessa.

Kun osa nykytietoisuuttasi on matkustavan sielun mukana, tämä tunnetaan monissa kansakunnissa ja metafyysisissä käsitteissä kehon ulkopuolisena kokemuksena, astraalimatkusteluna, astraaliprojektiona, sielumatkana ja/tai kaukokatseluna. Kehosi saattaa päättää ottaa aktiivisen osan matkalla, mikä johtaa fyysiseen retkeen tai olemiseen siellä vain telepaattisena tarkkailijana.

Mitä unitilaasi tulee, tuollaiset kokemukset ovat ohikiitäviä muistisi kannalta, ellet valmistaudu luetteloimaan matkoja osana tietoisuuttasi. Vähintäänkin sinun täytyy muistuttaa itsellesi mennessäsi nukkumaan, syvään meditaatioon tai itsehypnoosiin, että haluat muistaa, mitä kohta koet.

Sellaiset tekniikat kuin kaukokatselu tai astraalimatkailu puolitajuisesta meditointitilasta tai itsehypnoosi antavat sinulle enemmän kontrollia ja mukavuutta siihen, mitä tapahtuu unen aikana. Voit saada fantastisia kokemuksia sitten, kun olet saavuttanut mukavuustason ja alat "ohjata" sitä, minne sielusi menee ja mihin se osallistuu.

Kysymys:

Mestarit, rakastan lukea opetuksianne – ne resonoivat todella kanssani. Kerrotte usein ihmisille, että he voivat tehdä elämässään, mitä haluavat – se on heidän valintansa. Ongelmiani on, etten tiedä, mitä haluan. Minulla ei tällä hetkellä ole "kutsumusta" … minulla oli niitä aiemmin ja seurasin niitä ja tulin erittäin hyväksi näissä taidoissa, mutta tunnen olevani nyt jumissa. Teen vain rutiineja ja viivyttelen, kun on vapaa-aikaa … Miten selvitän, mitä oikeasti haluan? Asiat joita rakastan – matkustaminen, kuvien ottaminen, shoppailu, ulkona syöminen ja hienosti pukeutuminen – eivät maksa laskuja tai niitä ei voi pitää työnä. Rakastan todella vain olla turisti ja vapaa kaikista töistä tai velvollisuuksista … Tekeekö se minusta kamalan ihmisen? –Irina, USA

Vastaus:

Voit tehdä matkallasi, mitä haluat, mutta kuten olet osoittanut, jos et tiedä, mitä vaihtoehdot ovat, et oikeasti voi valita. Kutsumus jota etsit, on hyvin yksilöllinen tapahtuma, joka vaatii toimintaa ja aktiivista osallistumista. Tämä vetää sinua elämän läpi. Sinun täytyy ensin olla täysin avoin kaikille mahdollisuuksille, ennen kuin kuulet tai tunnet tämän kutsun liittyä mukaan.

Kuten olet nähnyt omista kokemuksistasi, ihmisellä saattaa olla monia kutsumuksia. Ei ole tavatonta, että seuraa yhtä, sitten siinä ei ole enää viehätystä ja siirtyy johonkin muuhun. Kun on ollut hyvin monia tilaisuuksia löytää itsensä, tulee vaikeammaksi innostua mistään uudesta.

Sielulla ei ole vaatimuksia eri toimista ihmiskokemuksen aikana, ja se mitä teet, riippuu täysin sinusta – mukaan luettuna se, ettet valitse mitään! Henkisesti mikään ei ole oikein tai väärin. Ei ole tuomitsemista, joten mitä ikinä valitsetkin, kukaan ei julista sinua kamalaksi tai suurenmoiseksi.

Olet tietoinen asioista, jotka vetävät sinua puoleensa tällä hetkellä, muttet ole vielä vain saanut selville tapaa saada niitä toimimaan itselläsi. Monet yritykset palkkaavat ihmisiä tekemään ostoksia, ruokapaikka-arvioita ja tallentamaan maailmaa kuvien kautta, ja se voi olla hyvin kannattavaa, jos sinusta tulee siinä hyvä yritysten standardien mukaisesti. Mitä matkailuun tulee, kaikki yritykset jotka tarjoavat matkoja tavallisille ihmisille, tarvitsevat niitä, jotka menevät mukana ja ratkaisevat ongelmia asiakkaiden puolesta. Risteilylaivoilla on valtava henkilökunta, joskus yksi joka toista matkustajaa kohti, tekemässä matkasta nautinnollisen. Meditoi mahdollisuuksia. Mutta voit myös olla tekemättä mitään, jos se resonoi kanssasi, eikä kukaan rankaise sinua siitä.

Kysymys:

Mestarit, mikä tämä suhteiden torjuntateema on, joka näyttää kulkevan elämäni läpi? Pitkän aikaa vietissä kumppania kohtaan oli enemmän kyse puutteesta ja yrityksestä tyydyttää omat tarpeet, ei aidosta sydämen hyvästä tunteesta. Viime aikoina on tuntunut hyvältä lähestyä jotakuta jakaakseen ja kasvaakseen. Mutta kumpikin tämän vuoden yhteys loppui nopeasti samaan lopputulokseen – torjunta. Tästä teemasta on tullut tylsä, mutta näytän vetävän sitä puoleeni joka tapauksessa. Onko tämä jokin selvitettävä teema? Onko se merkki, että yhteyden saaminen ei ole polkuani tässä elämässä? Olen valmistautunut siihen mahdollisuuteen, ettei suhdetta ehkä synny tällä tasolla, mutta tietoinen valintani olisi kokea muuta. –CR, Australia

Vastaus:

Kuten kaikki sielut, et järjestänyt tiettyjä olosuhteita oppituntiesi oppimiselle. Saattaa olla niin, ettet saa yhteyttä kestävällä, jakavalla ja romanttisella tavalla, tai saatat ymmärtää torjuntaoppitunnit ja selvittää tiesi tuollaiseen yhteyteen. Riippuu sinusta, selvitätkö nämä tunteesi ja miten nopeasti.

Elämässäsi se jakso jolloin käytit seksuaalisesti hyödyksesi, ottamatta oikeasti huomioon kumppaniasi tai sitä, miksi teit niin – paitsi fyysinen purkautuminen jota halusit – loi käyttäytymismallin, josta et ole täysin irti. Energiassasi on egoismia, joka ei indikoi, että olet kiinnostunut jakamaan. Se sanoo sinun olevan joka suhteessa siitä syystä, mitä itse voit saada siitä.

Huolimatta siitä, että luulet muuttaneesi sitä tapaa, jolla lähestyt mahdollista kumppania, odotuksesi edeltää tekojasi. Kun sinulla on uusi tuttava, torjumisenpelko on aina kanssasi. Sinulla on voimakas into näyttää hänelle, miten upea persoona olet, ja tuloksena on, että hän tuntee liitossa olevan kyse vain sinusta.

Vilpitön kommunikointi puuttuu kaikista yrityksistäsi. Sinulle on niin tärkeää, että he tuntevat tarpeesi muodostaa jakava suhde, että puhut liikaa. Ennen kuin sanot mitään, pysähdy ja lähesty aisteillasi. Millaiselta energia teidän kahden ympärillä tuntuu? Onko siinä epäröintiä, pelkoa, kiinnostusta, itsekkyyttä vai epäitsekkyyttä? Ota vihjeitä käyttäytymiseesi siitä, mitä tunnet.

Siirrä sivuun odotukset ja mene vain sinua ympäröivän maailman virran mukana. Jos aistit pelkoa tai epäilyä, pysähdy ja kysy piilotajunnaltasi, mikä nämä tunteet aiheuttaa. Oppitunnit joita et ole kohdannut tai oppinut, on vastaus. Tartu ongelmiin, jotka ovat peräisin itsestäsi, ennen kuin avaudut jakamiselle, etkä enää pelota ihmisiä pois, mikä estää torjunnan.

Kysymys:
Mestarit, minulla oli aviomieheni kanssa hyvin myrskyisä suhde, mutta olimme kenties matkalla läpimurtoon. Hän kuoli traagisesti ja hyvin traumaattisesti kolme kuukautta sitten. Minusta tuntuu, että oleminen hänen kanssaan tässä avioliitossa oli elämäni perimmäinen tarkoitus. Nyt tunnen olevani todella tuuliajolla ja mietin, mitä tapahtuu, kun jotain tällaista sattuu. Eräs selvänäkijä kertoi minulle, ettei mieheni ollut "aika" lähteä nyt, mutta minun pitäisi antaa tälle suremiselle aikaa ja sitten olen ok. Voinko lopettaa tämän elämän? Voiko elämämme loppua, jos alkuperäinen tarkoituksemme ei toteudu jonkun toisen tekojen vuoksi? –Su, Singapore

Vastaus:

Jokainen sielu on vastuussa omasta elämästään. Sillä on täydellinen vapaus päättää, milloin tulee, milloin lähtee ja mitä haluaa kokea. Se voi muuttaa mieltään elämän aikana ja siirrellä asioita saadakseen eri kokemuksia, kuin alun perin suunniteltiin, mutta toisen teot eivät vaikuta niihin asioihin, joita se haluaa tehdä, ellei se suostu muuttamaan mieltään.

Sielu itse määrittelee sen ajankohdan, jolloin se siirtyy takaisin henkeen. Se ei lähde liian aikaisin tai liian myöhään henkisen tarkoituksensa kannalta. Se mitä ihmismieli toteaa, on sen ihmisegon halu, joka ei ole tietoinen tuon sielun matkasta. Niinpä ihminen saattaa sanoa: "En ole valmis lähtemään", kun taas sielu sanoo: "Tässä kohtaa haluan lähteä, jotta voin toteuttaa ne oppitunnit ja sopimukset, jotka tein ennen tulemistani."

Sinulla ja aviomiehelläsi oli sopimus olla oppitunnin antajia toisillenne. Sovitte myös, että jossain kohtaa avioliittoanne hän lähtisi äkkiä, jotta sinulla olisi aikaa tutkia omia syitäsi olla täällä tarvitsematta miettiä, että sinun täytyy olla osa paria. Olet viettänyt niin paljon aikaa miettien vain avioliittoasi, ettei muu elämä ja kaikki sen mahdollisuudet ole tulleet koskaan tietoisuuteesi.

Kuten olemme sanoneet, sielulla on täydellinen kontrolli elämäänsä ja se voi lähteä, milloin haluaa. Useimmat ihmiset eivät edes tiedä, että he ovat sieluja, joilla on ihmismatka, joten he eivät tiedä oppituntejaan ja niiden toteutumistilaa. Tutki, mitä ympärilläsi tapahtuu, koska vedät puoleesi asioita, joita haluat kokea. Sinulla on vielä paljon asioita, joita halusit tehdä, mutta sinä olet kuskin penkillä. Jääminen tai lähteminen riippuu sinusta.

Kysymys:

Mestarit, tapasin kaksoseni vuosi sitten. Ymmärrän, että tähän teemaan saattaa liittyä hämmennystä, mutta olen varma, että hän oli kaksoisliekkini. Millaista kyytiä onkaan ollut siitä lähtien! Periaatteessa kaksi täydellistä idioottia törmäsi toisiinsa ja se herätti jotain heidän sisällään. Ongelmani tällä hetkellä on, että vihaan häntä. Tunnen raivoa ajatellessani tätä miestä: miten hän saattoi? Se mitä koimme, oli hyvin rumaa minua kohtaan. Olen enemmän kuin loukkaantunut. Laantuuko tämä myrsky koskaan? Kummallakin on ollut riippuvuuksia. Minä käsittelen aineiden väärinkäyttöäni, muttei minulla ei ole aavistustakaan, miten hän pärjää omassa seksiriippuvuudessaan – onko hän pistänyt tikkua ristiin sen käsittelemiseksi. Hän ei halua kommunikoida lainkaan. Voinko koskaan olla onnellinen toisen miehen kanssa tietäen, että myös kaksoisliekkini on inkarnoituneena maan päälle? –Ann, Norja

Vastaus:

Ensinnäkään hän ei ole kaksoisliekkisi. Jos hän olisi ollut, teillä kahdella olisi ollut niin fantastinen energia yhdessä, että se olisi jättänyt taakseen riippuvuutenne ja ne olisi laitettu sivuun. Yhdessä oleminen olisi ollut kaikki, mitä halusitte, ettekä olisi halunneet mitään kemiallista estämään teitä tuntemasta toistenne energiaa.

Itse asiassa edesautoitte toistenne riippuvuutta. Hän teki kaiken, mitä luuli sinun haluavan, varmistamalla, että sait riippuvuuttasi varten, mitä halusit, ja käytti vaihtokaupassa kehoasi oman riippuvuutensa tyydyttämiseen. Hän käytti sinua hyväksi kaikenlaisissa olosuhteissa ja usein vastoin tahtoasi. Sallit sen jatkua ja annoit anteeksi, koska olit vakuuttanut itsesi siitä, että hän oli kaksoisliekkisi. Tätä näkemystä hän vahvisti joka kerta, kun pystyi.

Vihasi on ymmärrettävää, koska hän huijasi ja käytti hyväkseen sinua ja koska et voi antaa itsellesi anteeksi, että annoit sen jatkua niin pitkään. Siirrä se sivuun tietäen, että voit muuttaa tulevia kontakteja miehiin. Anna anteeksi itsellesi, koska tiedät nyt, ettei sitä voi tapahtua uudestaan, ellet salli sitä.

Vaikka kaksoisliekkisi olisi inkarnoituneena samaan aikaan kanssasi, mikään ei sano, että te kaksi olisitte suunnitelleet edes tapaavanne. Sinua ei ole rajoitettu yhdenkään sielun läsnäoloon planeetalla. Päätä, miten haluat loppuelämäsi tapahtuvan.

Pelot ja epäilykset ovat merkki, että edessäsi on oppitunti, jonka halusit kokea. Käytä noita merkkejä tutkiaksesi, mikä estää sinua liikkumasta eteenpäin. Kokoa unelma tulevaisuudestasi ja ilmennä se sitten elämääsi.

Kysymys:

Mestarit, minut on kasvatettu henkisessä kodissa, äitini on meedio ja paljon siitä, mitä sivuillanne on, ei huolestuta minua, koska niin vain on ja se on innostavaa minusta. Se saa minut haluamaan varmistaa, että elän oikeaa elämää oppiakseni ja kasvaakseni henkisesti. Toisaalta en kuitenkaan ymmärrä sitä ajatusta, että olemme kaikki osa lähdettä ja yksilöitä. Tämä huolestuttaa minua – en halua menettää omaa yksilötietoisuuttani, kun palaan henkeen ja sieluryhmääni tai lähteeseen. Onko tilanne näin? –Jonathan, Iso-Britannia

Vastaus:

Yksinkertaisesi sanottuna EI! Lähde on kaikkien sielujen alkuperä, mutta olet ainutlaatuinen niiden asioiden vuoksi, joita olet tehnyt yksin Lähteestä "murtamisen" jälkeen. Ajattele sitä niin, että Lähde oli vanhempasi. Sinulla on kaikki isän ja äidin DNA, joka luo ominaisuudet, mutta et ole he, vaikka asutkin samassa talossa ja sinulla on sama työ, samat harrastukset ja mieltymykset, koska sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia. Identtiset kaksosetkin ovat erilaisia, koska he tarkkailevat maailmaa omilla silmillään ja korvillaan ja tulkitsevat sitä henkilökohtaisten johtopäätöstensä kautta.

Kotiin (Lähteeseen) palaaminen merkitsee vain, että lähdet kolmannen ulottuvuuden kaksinaisuudesta ja siirryt taas ehdottomaan rakkauteen. Yhdistyminen Lähteeseen tai sieluryhmääsi on kuin osallistumista koulun luokkakokoukseen – kukaan teistä ei malttaisi odottaa, että saa kertoa ryhmälle, mitä on oppinut ja kokenut, mikä tekee teistä nyt erilaisia, kuin olitte ennen eroamistanne.

Jokaisella sielulla on rekisteri kaikesta, mitä se on koskaan tehnyt, ja sitä sanotaan sen "akaasiseksi tiedostoksi". Tämä muistuttaa sinulle eroavuuksistasi kaikkiin muihin sieluihin verrattuna. Lähde "mursi" itsestään sieluja, jotta se voisi saada selville, mitä se ei ollut. Jos suunnitelmana olisi yhdistyä takaisin Lähteeseen, se ei pystyisi edelleenkään näkemään, mitä se ei ollut, koska se näkisi vain oman täydellisyytensä ehdottomassa rakkaudessa, eikä elämää negatiivisuuden ja positiivisuuden kaksinaisuussekoituksessa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.