KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)

5.12.–12.12.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Mestarit, olen ollut muutaman kuukauden työpaikassa, josta en oikeasti nauti. Kuitenkin minusta tuntuu, että jos irtisanoudun, en opi sinnikkyysoppituntia. Ja jos jään, en opi oppituntia itsenäisyydestä ja sen tavoittelemisesta, mikä minua kiinnostaa. Onko mahdollista, että tässä tilanteessa valinta ei ole todellisuudessa tärkeä, kun kumpikin tilanne päätyisi elämänoppitunniksi, jonka valitsin ennen tulemistani tänne? Onko oppitunneilla hierarkiaa? –Greta, Liettua

Vastaus:

Olet tutkinut sinnikkyyttä yksityiskohtaisesti, eikä ole enää tarvetta jäädä tähän paikkaan lisäkokemuksen saamiseksi siitä. Sielu luo oman todellisuutensa valinnoilla, joita se tekee, ja uskomuksilla, joiden mukaan se elää. Joskus huomaat itsesi houkuteltavan johonkin tilanteeseen vain siksi, että oivallat, että 1) se ei enää palvele oppimisprosessiasi ja 2) ei ole mitenkään väärin myöntää sitä ja siirtyä johonkin muuhun.

Silloin kun myönnät, ettei jokin toimi tai ole oikea sinulle, ja muutat suuntaa, otat vastuun elämästäsi ja oletusarvoisesti lisäät tietoasi. On aika tehdä vain sitä, mikä tuntuu resonoivan kanssasi. On aika työstää noita itseluottamus- ja itsenäisyystavoitteita (ja olla vastuussa omista päätöksistäsi) ja löytää jotain, johon tunnet intohimoa.

Valitsemissasi oppitunneissa ei ole hierarkiaa. Kun olet tunnistanut ja selvittänyt tietyn oppitunnin, voit päästää siitä irti, jos näet edessäsi samanlaisia tilanteita, ennen kuin kietoudut liikaa niihin. Se ei tarkoita, ettei universumi juoni uutta esimerkkiä eteesi – kuten tämä työpaikka – mutta et opi mitään uutta toistamalla tuon prosessin uudestaan.

Sielun ainoa prioriteetti oppitunneissaan on, että se yrittää oppia täysin mahdollisimman monien oppituntien valitsemislähtökohdan joka elämässä. Mutta ei ole mitään sääntöjä tai vaatimuksia. Luo elämä, joka sallii sinun olla oma itsesi ja hankkia niin paljon viisautta ihmisenä elämisestä, kuin haluat.

Kysymys:

Mestarit, seitsemissäkymmenissä oleva äitini on hyvin haastava, Vaikka hän väittää olevansa ystävällinen, rakastava ja vahva, hän on usein provosoiva, julma, itsekäs, vaativa, kontrolloiva ja manipuloiva. Kun hän oli kohdellut minua monta kertaa epäkunnioittavasti ja suorastaan kummallisesti, mikä toisti lapsuustraumani, ja väittänyt omaa viattomuuttaan, päätin irrottautua hänestä itseni suojelemisen ja mielenterveyteni vuoksi. Nyt äiti vainoaa minua psyykkisesti ja vaatii soittamaan hänelle. Tuoko hän mukanaan pimeän naispuolisen olennon, joka myös vainoaa minua? Vai olenko minä tehnyt sen? Jokin olento iskee minuun, kun nukun tai lepään, ja sanoo, että tarvitsen häntä ja olen vielä pahoillani. Miten monta olentoa perässäni on? Selittäkää ja auttakaa, kiitos. –Christina, USA

Vastaus:

Äitisi yrittää edelleen kohdella sinua kuin lasta ja kontrolloida sinua täysin. Hän on kaikkea, mitä arvelit hänestä, ja liittoutunut negatiivisten henkien kanssa. Negatiivisuus kerää lisää negatiivisuutta, negatiiviset henget kutsuvat lisää negatiivisia henkiä peliinsä ja hänellä on kasapäin niitä ympärillään. Äitisi uskoo hyvin voimakkaasti ylemmyyteensä ja käyttää sitä projisoiden halujaan toisiin ihmisiin. Hän oikeasti uskoo, että hän on hyvä ihminen ja että hän tekee kaiken toisten hyödyksi.

Etääntymällä kunnioitat ja rakastat itseäsi. Mutta et ole vielä selvittänyt kaikkea vahinkoa, mitä äitisi teki psyykellesi, kun olit nuori. Pelkäät häntä, ja se antaa hänelle ja hänen negatiivisille käskyläisilleen mahdollisuuden ivata sinua aina, kun he haluavat. Hän haluaa saada sinut palvelemaan jokaista toivettaan, joten hän lähettää energiaa häiritsemään elämääsi. Olet sallinut tämän vaikuttaa itseesi, koska pelkäät hänen valtaansa.

Sinun täytyy suojata itsesi kaikelta tältä negatiivisuudelta. Aloita ympäröimällä itsesi valkoisella valolla, joka koostuu ehdottomasti rakastavasta positiivisesta energiasta, jota voit helposti tuoda universumista. Negatiiviset henget eivät voi tunkeutua tämän esteen läpi. Ole hyvin selkeä aikomuksessasi, ettet halua heidän puuttuvan asioihin, ja peruuta lupa häiritä sinua, jonka joku saattaa tuntea saaneensa.

Pyydä henkilökohtaisia oppaitasi valvomaan yrityksiä sekaantua sinuun koska tahansa, mutta erityisesti levätessäsi. Anna meditoidessa hyvin voimakkaasti äitisi korkeammalle itselle viesti, ettet aio antaa periksi hänen vaatimuksilleen ja että kaikkien kontaktien pitää loppua.

On erittäin tärkeää, että olet tiukka näissä toimissa etkä anna menneisyyden vaikuttaa tulevaisuuteen. Sinut on tehty samasta ydinolemuksesta kuin äitisi, ja siksi olet yhtä vahva, manipuloiva ja voimakas kuin hän – kunhan uskot olevasi etkä koskaan horju tuossa uskossa.

Kysymys:

Mestarit, jos nainen inkarnoituneena kaipasi omaa lasta, mutta ei kyennyt toteuttamaan tätä unelmaa maaelämässään, olisiko hänen vielä mahdollista toteuttaa tämä unelma Kotona hengessä? –David, Englanti

Vastaus:

Sielu on hyvin voimakas ja kontrolloi ympäristöään aikomuksilla. Jos nainen haluaa epätoivoisesti lasta ihmisinkarnaationsa aikana, on monta tapaa saavuttaa tämä normaalin raskauden lisäksi. Ainoastaan mieli tekee eron siinä, onko lapsi hänen "omansa" vai pelkästään "omaisuutta", jonka hän valitsi matkan varrella.

Jos hän saa lapsen muuten kuin "normaalia" mies-naisreittiä, hän voi visualisoida joko hypnoosissa tai meditaatiossa käyvänsä läpi koko prosessin. Hän voi kokea kehonsa turpoamisen, arkuuden, virtsarakon pidättelyongelman, unettomuuden ja sisältäpäin potkimisen – ja myös synnytyksen ja siihen liittyvän kivun.

Vaikeus tulla raskaaksi elämän aikana voi liittyä jotenkin elämänoppitunteihin, jotka tuo henkilö on valinnut. Nämä päätökset tehdään ennen tulemista maan päälle. Sitten kun sielu palaa ehdottoman rakkauden maailmaan, sillä ei ole määrättyä sukupuolta ja se säilyttää harvoin fyysiseltä vaikuttavan kehon, koska sen toimivana pitämisessä on liian monia ongelmia, kuten kehossa maan päällä. Se on myös hyvin rajoittava, koska se estää sielua jakautumasta useampaan paikkaan kerralla. Sielun ydinolemus on epämääräinen energia ilman muotoa. Toisin sanoen, ei, ei olisi mahdollista toteuttaa fyysistä tekoa ei-fyysisellä tasolla.

Tuo nainen voisi suunnitella seuraavan elämän, johon sisältyy yksi tai useampi "normaali" raskaus, synnytys ja lasten kasvattaminen. Vaihtoehtona hänen sielulleen olisi tulla vaihdokkaaksi kehoon, josta toinen sielu lähtee, kun se synnyttää lasta. Yksi mahdollisuus olisi viettää lyhyt aika naisena, jolla on lapsi. Kaikki nämä mahdollisuudet ovat käytettävissä vain inkarnoituneena ihmiskehoon.

Kysymys:

Mestarit, menetin hiljattain lemmikkikissan, jonka kanssa minulla oli hyvin hämmästyttävä side. Se muutti luokseni ollessaan 4-vuotias ja oli hyvin rakastava kumppani. Sydämeni on täysin särkynyt. Onko lemmikeillä tällaisia suhteita vai kuvittelenko tämän yhteyden? Mihin lemmikin henki menee, kun se kuolee? Minusta tuntuu, että se valitsi olla kanssani ja mennä, minne meni. Se odotti, kunnes pystyi sanomaan hyvästi perheelleni kiitospäivänä. Se oli normaali ja sitten romahti yhtäkkiä viikonlopun aikana. Onko tämä mahdollista? –Karen, USA

Vastaus:

Useimmilla eläimillä ei ole sielua, vaan ne elävöittää energiakipinä ja ehdoton rakkaus. Tällä kissalla kuitenkin oli sielu. Se on sieluperheesi jäsen, ja olitte sopineet osallistuvanne toistenne elämään tämän inkarnaation aikana. Silloin kun tuo sopimus lyötiin lukkoon, ystäväsi ei ollut päättänyt, millaisen elämän hän ottaa – eikä hän koskaan kuvitellut kokeilevansa elämää kissana.

Tuo kissa täytti elämässäsi tyhjiön, joka syveni silloin, kun se valitsi sinut. Se pakotti sinut katsomaan elämää eri tavalla, positiivisemmin. Pystyit sen kanssa jakamaan asioita, joiden jakamista toisten ihmisten kanssa et tuntenut mukavaksi. Se oli uskollinen, paras ystävä ja ainoa, joka tuntui aina tietävän, mitä tarvitsit.

Tämä oli hyvin syvä suhde sieluryhmäyhteyden ja tekemänne sopimuksen vuoksi. Eläimet joilla ei ole sielua, voivat myös luoda hyvin syvän suhteen, kun ne ovat empaattisia omistajansa tunteille. Useimmat muut kotieläimet ovat pelkästään seuralaisia eivätkä kehitä läheistä yhteyttä omistajansa kanssa. Sieluttomilla elämillä kyse on paljon siitä, miten ihminen näkee lemmikin – onko se pelkästään omaisuutta vai kumppani?

Eläimet usein vaistoavat lähestyvän kuoleman ja voivat onnistua pysymään maisemissa, kunnes tuntevat, että on oikea aika lähteä. Kissasi tosiaan halusi sanoa hyvästi perheelle eikä halunnut puuttua juhlapyhän viettoon. Se päätti vain "luiskahtaa pois" huomaamatta, kun kaikki muistelivat sitä hyvää aikaa, joka heillä oli ollut kiitospäivänä perheenjäsenten kanssa.

Kysymys:

Mestarit, käyn ensimmäistä kertaa läpi ns. henkistä kriisiä henkisellä polullani. Tämä tunne on paradoksaalinen. Olen menettänyt kiinnostukseni kaikkiin henkisiin juttuihin, jotka ovat olleet tärkeitä minulle – kanavoinnit, tarot-kortit, astrologia, jalokivet, kaksoisliekit jne. Kyseenalaistan kaiken, mutta samaan aikaan huomaan, että ainoa ihminen johon voin luottaa, olen minä itse. Mitä enemmän luovun toivosta kaiken suhteen, sitä enemmän löydän totuuden sisältäni. Mitä tapahtuu? Täytyykö kaikkien henkisten ihmisten kohdata tämä henkisen matkansa aikana? –Galathea, Suomi

Vastaus:

Henkisyys ei merkitse, että sinun täytyy osallistua sellaiseen, mitä jotkut piirit uskovat merkiksi henkisyydestä, kuten mainitsemasi asiat. Koska jokaisen sielun tarkoitus tullessaan maan päälle on tunnistaa todellinen luontonsa, henkisyys ei tarvitse mitään muuta kuin sisäistä keskustelua itsensä kanssa – mitä juuri huomaat tekeväsi.

Ihmisen todellisuuden muodostavat ne uskomukset, joihin hän uskoo. Omasi ovat tällä hetkellä muuttuneet oivallukseksi, että ainoa todella tärkeä ihmiselämän aspekti on tuntea sielunsa energia ja käyttää sitä ympärillä olevien asioiden tulkitsemiseen. Seuraat sitä, mikä resonoi kanssasi, koska se olet sinä.

Se tunne, että olet luopumassa toivosta asioiden suhteen, on siirtymistä pois niistä odotuksista, joita olit hyväksynyt toisten ajatuksista, että tietyt asiat olivat tarpeellisia valaistumisen löytämiseksi. Ketkään kaksi sielua ei löydä tietään täsmälleen samalla tavalla, joten toisten odotukset eivät tuo sinulle viisautta.

Jotkut ihmiset eivät saavuta koskaan sitä paikkaa, jossa olet nyt, koska he eivät salli itsensä lähteä siitä askel-askeleelta kaavasta, jota useimmat ryhmät vaativat välttämättömänä henkiselle kasvulle. On monia tapoja edetä polulla, mutta suurin osa sieluista tarvitsee jonkinlaista henkistä kriisiä lakatakseen olemasta sopulilaumassa ja kyetäkseen riisuutumaan uskomusjärjestelmistä, jotka ovat aina kontrolloineet heidän elämäänsä.

Vanhojen uskomusten perimmäinen riisuminen voi johtaa ns. sielun pimeään yöhön. Se on kohta, jossa ihmisen koko elämään vaikutetaan, ja hän masentuu syvästi. Tässä kohtaa sielun koko elämä on pyyhittävä puhtaaksi ja täytyy määritellä uudelleen elämän kaikkia aspekteja koskevat päätökset. Sinulla on selvempi ajatus ja tunne tästä elämästä, joten sinun ei ole tarvetta aloittaa täysin alusta.

Kysymys:

Mestarit, syvän masennuksen jälkeen menin candombléen. Tällä kehityskaarella löysin Suuren valkoisen veljeskunnan opetukset ja tiesin Reikin tulevan mestareilta. Kaikki tapahtui hyvin nopeasti ja tunsin synkronismia niin, että vähitellen jätin kaikki uskonnot. Jätin vanhan ammattini ja omistauduin Reikille ja kukkaterapialle. Siitä on melkein vuosi enkä pärjää hyvin – minulla ei ole asiakkailta. Tulkitsinko väärin sydäntäni? Meninkö vikaan jossain kohtaa? –Luciane, Brasilia

Vastaus:

(Candomblé tai "tanssi jumalten kunniaksi" on Afrikasta peräisin oleva uskonto, jossa musiikki ja tanssi ovat oleellinen osa.) Vaikka sanot jättäneesi kaikki uskonnot, candomblé on uskonto. Kun menit siihen mukaan, sinua ohjattiin harjoitusten aikana muuttamaan elämäsi siihen, mistä löydät itsesi nyt.

Silloin kun tulee ulos masennuksesta, jossa ei ole mitään käsitystä siitä, kuka on tai mitä pitäisi tehdä, on hyvin herkkä uskomaan asioita, joita normaalisti harkitsisi jonkin aikaa ennen omaksumista. Ne joita ympärilläsi oli, kun aloit uuden uskomusjärjestelmän antaa säädellä elämääsi, olivat täysin syventyneet energia- ja kasviparannukseen, joten se näytti sopivalta tieltä.

Jokaisessa uudessa ammatissa vie aikaa tulla tunnetuksi ja saada asiakkaita. Tavalliset ihmiset eivät hyväksy kukkaterapiaa – eivätkä totta puhuen Reikiäkään. Tämä rajoittaa myös mahdollista asiakasmäärää. Jos turvautuisit uskomusjärjestelmäsi muihin jäseniin, sinulla olisi valmis asiakaspohja. Siellä on kuitenkin monia Reikin ja kukkaterapian harjoittajia, jotka ovat toimineet alalla jo jonkin aikaa, ja siksi he ovat kilpailijoitasi.

Ihmisille on tavallista toivoa, että osallistuminen aloille, joihin heillä ei ole pätevyyttä, tekee heistä välittömästi menestyneen. Voisit kuitenkin tehdä uraa näillä kiinnostuksenkohteilla, mutta sinulla täytyy olla kärsivällisyyttä ja sinun täytyy tutkia kaikkia mahdollisuuksia mainostaa itseäsi ja kerätä ihmisiä. Sinusta ei voisi tulla lääkäriä tai lakimiestä ilman koulutusta ja työharjoittelua. Yritä löytää nykyisiä terapeutteja, jotka antavat sinun työskennellä kanssaan kokemuksen saamiseksi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.