KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)

4.7.–11.7.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Mestarit, olen 34-vuotias ja olen ollut naimisissa 10 vuotta. Viisi vuotta sitten aloimme aktiivisesti yrittää lasta. Se on ollut vaikea matka, mutta se on tuonut minut kauniiseen paikkaan elämässäni. Vaikka edelleen kaipaan tämän sielun syntymistä, tiedän, että se tapahtuu täydelliseen aikaan. Kysymykseni on: miten kutsumme sielua syntymään meille? Täytyykö hedelmöittämämme sielun värähtelyn sopia yhteen oman värähtelymme kanssa? Mikä se sielu on, jonka äitiyttä odotan? –Chelsea, USA

Vastaus:

Aina kun sielu päättää, että se haluaa saada ihmiskokemuksen maan päällä, se valitsee ensin oppitunnit, jotka se haluaa oppia. Saadakseen tiettyjä oppitunteja, sielun on tultava ympäristöön, joka auttaa näyttämön antamisessa tuolle koulutukselle. Esimerkiksi oppiakseen riippuvuuksista se voi mennä alkoholistiperheeseen, oppiakseen fyysisestä tai psyykkisestä väkivallasta, perheeseen jossa on väkivaltainen henkilö, tai löytääkseen itseluottamusta, perheeseen jossa on hallitseva ja manipuloiva vanhempi. Jos se tarvitsee vain tietyn paikan planeetalla, tämä saattaa olla ainoa huomioonotettava seikka valintaprosessissa.

Joskus sielu on suunnitellut ennalta toisen tai kummankin vanhemman kanssa suorittaa kaksoisoppitunnin. Kaikki osapuolet säilyttävät valinnanvapautensa, joten ne voivat koska tahansa pysäyttää tai viivyttää sielun tulemista sikiöön tai muuttaa mieltään koko yhteisharjoituksen aloittamisesta.

Tietty värähtely tai valaistumisaste joka sielulla on, ei aluksi vaikuta vanhempien ja lapsen väliseen yhteensopivuuteen. Tullessaan Maan kaksinaisuuteen, melkein kaikkiin sieluihin vaikuttaa muistinmenetyksen vuoksi identtisesti negatiivis-positiivinen tasapaino. Ja sielut jotka ovat jo maan päällä, eivät ehkä ole saavuttaneet viisauspotentiaaliaan tulossa olevan oppituntien suorittamisen vuoksi.

Sinun tapauksessasi tiedetään hyvin, että pyrit antamaan elämän innokkaalle sielulle. Monet ovat "haastatelleet" sinua pääsemällä käsiksi mahdollisiin oppimistilanteisiin, joita annetaan. Ne ovat panneet merkille tietoiset ja tiedostamattomat aspektit vanhemmuudessa, jota sinä ja aviomiehesi ilmaisette.

Tärkeimmät asiat ensin – opettele rentoutumaan vähän enemmän prosessin suhteen. Nauti seksistä sen upean fyysisen tunnekokemuksen vuoksi, joka se on. Voit tuntea näitä ainutlaatuisia aistimuksia vain fyysisen kehon avulla. Lakkaa asettamasta niin paljon painetta itsellesi. Kun aika on oikea teille kaikille, sielu putkahtaa sisään!

Kysymys:

Mestarit, miten näette astrologian käyttämisen ihmiselämässämme? Pitäisikö astrologiaa käyttää ennustustyökaluna tai vaikuttaako se vapaaseen tahtoomme ja valintoihimme? –Kanerva, Suomi

Vastaus:

Astrologiaa jota yleisesti pidetään planeettojen vaikutuksena ihmiskehoon, on dokumentoitu kautta ihmishistorian. Syntymähetki antaa teille indikaation siitä potentiaalista, joka inkarnoituneella sielulla on tuossa kehossa ja jonka saa aikaan taivaankappaleiden vaikutus. Se ei määrää, mitä tapahtuu tuolle ihmiselle – se on vain edesauttava energiatausta.

Planeettojen vaikutus syntymänne ajankohtaan on kaksiosainen. Ensin on se, minkä suurin osa ihmisistä kartoittaa – tarkka aika ja paikka, kun keho tulee maailmaan äidin sisältä. Mutta toinen, myös tärkeä, on se aika, jolloin siittiö yhtyy munasoluun ja alkaa jakautuminen. Taaskin planeettavaikutukset ovat ehdotuksia, joita voidaan seurata, tai ne voidaan täysin sivuuttaa ja päättää mennä eri polkua.

Sielut voivat ratsastaa alkupotentiaalillaan tekemättä mitään muutoksia tai käyttää sitä ponnahduslautana luonnollisten taipumustensa yli valitsemaansa suuntaan. Tämä selittää, miksi ne joilla on sama astrologinen merkki, saattavat vaikuttaa hyvin erilaisilta.

Jotkut luonteenpiirteet jotka näyttävät hallitsevan astrologista merkkiä, saattavat olla osa oppitunteja, joita sielu valitsee nähdäkseen, pystyykö se ymmärtämään tilannetta ja oppimaan siitä. Taipumus intohimoiseen hallintaan saattaa olla kontrollointioppitunti, ultraherkkyys voi olla intuitiivisten kykyjen kokeilua ja aineellisten hyödykkeiden käsitteleminen ominaisuutena antaa näyttämön katsoa, pystyykö päästämään irti egosta ja kääntymään rakkauteen.

Olet sielu, joka on päättänyt inkarnoitua fyysiselle tasolle. Fyysiseen kehoosi joka koostuu enimmäkseen vedestä, vaikuttavat planeettojen liikkeet aurinkokunnassa. Aivan kuin puupalikka vedessä, voit antaa liikkeen vaikuttaa sinuun täysin tai voit uida tai meloa pois siitä, minne se työntää sinua. Mikään ei kumoa sielun vapaata valintaa.

Kysymys:

Mestarit, heilurisession aikana oppaani sanoivat, että minun täytyi kutsua mestari Koalaa apuun tietyssä tilanteessa. Mestari Koalan antama viesti oli hyvin lohduttava. Tulevatko mestarit luoksemme vain, kun olemme hyvin ahdistuneita, ja miten heidän työnsä eroaa oppaistamme? –Querida, Iso-Britannia

Vastaus:

Kaiken informaation jonka antaa ei-fyysinen lähde, joka on peräisin ehdottomasti rakastavasta universumista, voidaan viitata tulevan jonkinlaiselta oppaalta. Sielu on yleensä tehnyt sopimuksia tiettyjen muiden sielujen kanssa, jotta ne vartioivat ja antavat apua niille, jotka ovat päättäneet tulla maapallolle. Näitä kutsutaan joskus henkilökohtaisiksi oppaiksi.

Henkilökohtaiset oppaat eivät tavallisesti pysy kanssanne koko elämää, koska teillä on aika ajoin tarvetta spesialisteihin jossain aiheessa. Tämä olisi kuin opintotutori, rakkausvalmentaja ja henkinen guru, kun siirrytte kuhunkin näistä vaiheista elämässänne.

Mestari on sielu, joka on viettänyt monta, monta elämää – kenties satoja – tutkien yhtä ihmiselämän aspektia, kunnes hän on kokenut jokaisen mahdollisuuden tuossa kategoriassa. Mestareilla voi olla yksi tai useampi erikoistumisalue ja he antavat enemmän kuin mielellään apua – mutta teidän täytyy pyytää, he eivät voi puuttua ilman kutsua.

Myöskään kutsuttaessa mestari tai opas ei koskaan sano, mitä tehdä, koska se vaarantaisi valinnanvapautenne. He antavat ehdotuksia, mielipiteitä ja mahdollisuuksia, mutteivät koskaan sano: "Tee näin." Jos sinulla on koskaan ollut kokemus, jossa ei-fyysinen energia on käskenyt varsin selväsanaisesti tekemään tätä tai tuota, tuo energia ei ole ollut valo-olento, vaan maatasoon vielä kiinnittynyt ruumiiton olento. Näiden olentojen ei tarvitse olla totuudenmukaisia ja ne nauttivat vaikeuksien aiheuttamisesta.

Mestarit ja oppaat ovat aina käytettävissä – täytyy vain pyytää. Sitten kun olet muodostanut keskusteluyhteyden muutamien kanssa, huomaat, että on hyvin helppoa saada heidät ystäviksi, jotka ovat paikalla, kun tarvitset heitä – kriisi ei ole välttämätön.

Kysymys:

Mestarit, kysymykseni koskee sisäistä puhetta mielessämme. Tunnen, että mielessäni kulkee monia puolia jostain asiasta aina, kun jokin valinta täytyy tehdä. Tämä hämmentää minua siinä, mitä polkua minun pitäisi seurata tai olisi pitänyt seurata. Voitteko valaista minulle, miten rentoudun ja menen virran mukana, kun päässäni on niin monia näkökulmia? –Shini, Intia

Vastaus:

Päässäsi on kaikki, mille olet altistunut tuohon ihmismuotoon tulemisestasi saakka. Tähän sisältyvät asiat, joita on kerrottu sinulle, asiat joita olet tarkkaillut ja asiat joita olet lukenut. Lisäksi on toinen osa, johon osallistuvat tiedostamattomat aspektit, mukaan luettuna kaikki toiminta johon sielusi on osallistunut kaikkien inkarnaatioidensa aikana fyysisyydessä. Ja jos tämä ei riitä, sinulla on myös pääsy ei-fyysisten olentojen kommunikointiin, sekä niiden jotka opastavat sinua valosta, että kehottomien, jos sallit niiden lisätä mielipiteensä.

Kaiken tämän informaation kontrollointi liittyy valinnanvapauteesi. Saatat määrittää, minkä annat vaikuttaa ja mikä on vain taustamelua. Jos etsit tapaa suorittaa elämänoppituntejasi ja tavoitella henkistä matkaa, sinun täytyy siirtyä egotuomitsemisesta rakastavaan arviointiin. Tämän teet torjumalla kaikki ajatukset, joissa on niiden mahdollisuuksien tuomitsemista, arvostelua tai arvottamista, joita ne ilmaisevat.

Kun olet poistanut kilpailevat ehdotukset, seuraava askel on kuljettaa kaikki jäljellä olevat ehdotukset intuitiosi tai tunteidesi kautta, jotta näet, mikä resonoi kanssasi. On monia asioita, joiden päätit ilmestyvän elämääsi, ja tunnistat nämä, jos arvioit niitä sisäisellä olemuksellasi.

Älä kuuntele, mitä toiset ovat sanoneet, koska he eivät ole sinun kengissäsi, he eivät elä sinun elämääsi. Sinua ei palvele murehtia siitä, miten muut vaihtoehdot olisivat ratkenneet – tutki vain sitä, mitä olet oppinut vaihtoehdoista, jotka veit loppuun.

Rentoudu. Tunne. Älä kiirehdi minkään tekemisessä, ellei se tunnu täysin etsimältäsi suunnalta. Voit oikeasti sitoutua vain yhteen mielipiteeseen kerralla, joten valitse kaikessa rauhassa. Jos huomaat taistelevasi jonkin vaihtoehdon kanssa, olet siirtynyt tuomitsemiseen, joten sivuuta se ja siirry johonkin muuhun.

Kysymys:

Mestarit, en kykene muodostamaan selkeitä mielikuvia. Minulla on ehkä sairaus nimeltään aphantasia. Liittyykö tähän jokin henkinen tai entisen elämän syy? Vai onko tämän alkuperä fyysinen ja se liittyy käpylisäkkeeseen? Voinko tehdä mitään tämän sairauden voittamiseksi ja kyetäkseni näkemään sieluni silmin, kuten useimmat ihmiset? –Hanna, Suomi

Vastaus:

Ensimmäinen olettamuksesi, että "useimmat" ihmiset pystyvät visualisoimaan selkeitä mielikuvia, ei ole oikein. "Aphantasia" on vasta tunnistettu sana kuvaamaan ihmisiä, jotka ovat kyvyttömiä loihtimaan kuvia mielellään. Se on paljon yleisempää, kuin uskot. Sitä voi olla luonnostaan tai jonkin traumaattisen vamman tai neurologisen häiriön tuloksena.

Monet ihmiset joilla on tämä tila, ovat tietämättömiä siitä, elleivät he ole henkisellä polulla, jossa he meditoivat ja osallistuvat ryhmään, joka käyttää visualisointia opetusvälineenä. Tämä tila on sinulla luonnostaan tässä elämässä. Halusit olla todella mukana henkisissä harjoituksissasi ja päätit luoda vamman, joka saisi sinut kaivamaan syvältä ja tekemään kovasti töitä tunteaksesi, ei nähdäksesi, yhteytesi henkiin ja toisiin ihmisiin.

Energia-aistimukset ovat tärkeitä sinulle, ja tunnistat eri sielujen "puumerkin" siitä, miltä ne tuntuvat. Sitten kun luovut yrityksestä nähdä kaikkea ja kuvitella heidät sen mukaan, miltä sinusta tuntuu heidän seurassaan, et kaipaa kuvia. Näkemisen sijaan asiat esitellään tietämisenä.

Jos yrität nähdä mielikuvan rakkaasta ystävästä, näet vain sumua tai pimeyttä. Jos keskityt siihen, miltä tuo ihminen tuntuu ja saa olosi tuntumaan, kun olet lähellä, tunnet tuon ihmisen puumerkin ja pystyt palauttamaan mieleen tuon tuntemuksen tahdonalaisesti.

Kuvien puuttuminen visualisoijalta on sama asia, kuin sokealle ihmiselle kyvyttömyys nähdä tai kuurolle äänien kuulemattomuus. Aivan kuten nämä sielut voivat elää "normaalia" elämää ilman jotain viidestä aististaan, voit löytää tapoja selviytyä ilman mielikuvia.

Kysymys:

Mestarit, ainoa rakkauteni, aviomieheni, petti minua 18 vuoden jälkeen ja hänellä oli toinen elämä. Meillä on tytär, joka on 2-vuotias, ja eroamme. Hänellä on myös pornoaddiktio, ja minut pantiin tekemään asioita, joita en halunnut, ja sydämeni on särkynyt. Onko tällä kurjuudella mitään merkitystä, onko se karmaa? Olin uskollinen ja erittäin hyvä tälle miehelle, mutta rakkauteni ei riittänyt. Opastustanne arvostetaan enemmän, kuin tiedättekään. –Julianna, USA

Vastaus:

Se ei ole karmaa, koska se ei ole rangaistus jostain, mitä olet tehnyt. Se on osa elämänoppituntia itsesi kunnioittamisessa, itseluottamuksessa ja sallimattomuudessa manipuloida itseäsi. Tämän suhteen alusta saakka olet tehnyt kaiken, mitä miehesi on pyytänyt, ehdottanut tai vaatinut, koskaan puhumatta suoraan, koska ajattelit sen olevan tarpeellista saadaksesi hänet rakastamaan itseäsi.

Hän on aina ollut itsekäs, egoistinen ja manipuloiva narsisti, joka on aina ollut huolissaan vain omasta seksuaalisesta tyydytyksestään. Milloinkaan hän ei ole ajatellut, että olit tasavertainen hänen kanssaan, ja aivan viimeisenä hän ajatteli, että avioliiton pitäisi koskaan lähestyä jakavaa liittoa. Hän on harvoin ollut uskollinen sinulle.

Hullaannuit varhain häneen ja siihen ajatukseen, että hän halusi pienen vanhan sinun. Olet kamppaillut koko elämäsi ajatellen, ettet ole minkään muun arvoinen ja että vaimon täytyy totella avioliitossa. Tämä on elämänoppitunti, joka voidaan ymmärtää ja jättää sikseen vähällä työllä.

Olet Lähde-energian osa, samanlainen kuin hän. Olet yhtä suurenmoinen, voimakas ja ansaitseva kuin Lähde. Salli itsesi hyväksyä se ja vaadi, että sinua kunnioitetaan sinä kauniina sieluna, joka olet.

Kun jätät avioliiton, visualisoi ihanteellinen tilanne ja tuo jakava ja ihana mies elämääsi. Puhu aina omaa totuuttasi kaikissa tulevissa suhteissa. Älä sano tai tee jotain, koska tunnet, että toinen ihminen haluaa sinun toimivan jollain tavalla, paitsi jos se on mukavaa sinulle. Ole oma itsesi, kunnioita itseäsi ja löydät vakauden ja onnellisuuden.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.