KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)

4.12.–11.12.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Mestarit, kiitos jatkuvista viesteistänne. Sanotte, että Maa ja universumi ovat paljon vanhempia, kuin tiedeyhteisömme tunnistaa. Miten vanha Maa/universumi on ja miksi tiedemiehemme eivät pysty todistamaan sitä? Jos ihmiset olivat ennen teknologisesti paljon kehittyneempiä, kuin nyt (esimerkiksi lemurialaiset), eikö jotain tuosta teknologiasta jäisi meidän löydättäväksemme? –Jon, Iso-Britannia

Vastaus:

Maailman ihmiset sanovat, että ikä on katsojan silmässä. On vaikeaa, kun planeettanne kierto auringon ympäri määrittelee aikanne. Ja sitä mutkistaa lisää, että jokainen ihminen luo oman todellisuutensa niiden uskomuksien avulla, jotka hän hyväksyy. Ikä on merkityksetön käsite, kun kyse on Maasta, joka luotiin kaksinaisuudeksi sielujen oppitunteja varten.

Maan päällä jokin ikääntyy niiden standardien mukaan, jotka tiedeyhteisössä on jo hyväksytty. Tietyn asian olemassaolon kestolla on "hyväksytyt" rajat. Vaikka jokin näyttää vihjaavan, että se on vanhempi, kuin tiedemiesten asteikot sallivat, he eivät tavallisesti ylitä hyväksyttyä rajaa kritiikin ja pilkkaamisen pelosta.

Kun tiedemies tutkii ja löytää jotain aiemmin kohtaamatonta, hän tekee toisen kahdesta asiasta: hän väittää sitä omaksi löydökseen, nimeää sen ja luokittelee uskomustensa mukaan, tai hän sivuuttaa sen, kuin sitä ei olisi, erityisesti jos se ei sovi hänen ennakkokäsityksiinsä.

Säännöt ja määräykset kontrolloivat melkein kaikkea maan päällä. Harvat menevät laatikon ulkopuolelle löytämään jotain uutta. Jokin ainutlaatuinen periaate saattaa olla suoraan edessänne ettekä te "näe" sitä, koska ette tunnista sitä.

Lemurialaiset, atlantislaiset ja muinaiset egyptiläiset olivat teknologisesti hyvin kehittyneitä. Yksi heidän päävoimalähteensä oli asia, jota kutsuttaisiin "psyykkiseksi tai paranormaaliksi ilmiöksi", tai psyykkinen telepatia- ja psykokinesiakyky. Sillä tavalla he liikuttivat suuria esineitä, kommunikoivat pitkien matkojen päähän ja jotkut heistä myös matkustivat. Mikään näistä kyvyistä ei vaadi fyysisiä puitteita eivätkä ne näin jättäneet mitään fyysistä jälkeä. Todisteiden löytäminen muinaisolennoista vaatisi yhdistymistä heihin eetterissä.

Kysymys:

Mestarit, Donna Eden kirjoittaa, että meillä kaikilla on sisällämme, chakrojen alla, ydinenergiaverkko, joka ylläpitää harmonisen terveyden fyysisessä kehossamme ja energiakehoissamme. Hän sanoo, että meillä on myös pienempiä verkkoja ympäri energiakehoamme ja ne yhdistyvät tähän pääverkkoon. Hän sanoo, että monet krooniset terveysvaivat liittyvät siihen, että tämä ydinenergiaverkko on rikkoutunut energeettisesti traumoista ja onnettomuuksista, mikä sysäsi tuon verkon epäjärjestykseen. Tunnen totuuden. Voitteko kertoa aiheesta tarkemmin, koska Donna Edenin mukaan parantuminen on mahdollista energiaparannuksella? –Lia, USA

Vastaus:

Kuten hyvin usein sanomme, energia on kaikki ja kaikki on energiaa. Värähtely, energiatyyppi, on yhdysside fyysisen ja ei-fyysisen maailman välillä. Fyysiset vaikutukset ja sairaudet, tunnejärkytykset ja aallot kehon ulkopuolelta, kuten sähkö, voivat saattaa epätasapainoon ihmiskuoren ja sen sisällön monisyisen toiminnat.

Energia – ollessaan kaiken perusta – on myös yleislääke kaikkeen. Kehossa on pääenergiakäytävä, praanaputki, Se kulkee kehon keskuksen kautta, mutta monia pienempiä väyliä kulkee muussa kehossa. Yhdessä nämä muodostavat ihmisen läpi verkon, jota voidaan käyttää tukosten poistamiseen asiakkaasta ja häiriöiden korjaamiseen.

Nämä väylät on tunnistettu ihmisvuosisatojen ajan. Nähdäksesi esityksen niistä ja niiden vaikutuksista ja yhteyksistä, katso akupunktiokaaviota. Kiinalaiset kartoittivat ympäri kehoa pisteet ja niitä vastaavat osat, joihin voitiin vaikuttaa laittamalla pisteisiin jotain – tässä tapauksessa neula – stimuloimaan energiavirtausta. Tämä stimulointi avaa, korjaa ja nopeuttaa energiavirtausta.

Energia on fyysisen kehon elämänvoimaa. Sen parantamiskäyttöön ei tarvita muuta kuin terapeutin tai uskovan aikomus. Elämänvoimaenergia on älykkyyttä eikä se voi tehdä vahinkoa. Tästä syystä kenenkään ei tarvitse pelätä tekevänsä jotain väärin, ohjatessaan sitä aikomuksellaan tasapainottamaan potilasta.

Sieluilla on samat kyvyt ja voimat kuin Lähteellä, jonka osia ne ovat. Ne voivat parantaa, ne voivat ilmentää ja ne voivat luoda. Donna Edenin menetelmä on ainoastaan yksi vakiintuneista tekniikoista, joilla on kannattajajoukkoa.

Tärkeää on luottaa itseensä. Energialla voi parantaa, tavoittelee sitten sertifikaattia jonkinlaisessa parannustavassa tai opettelee käyttämään energiaparannusta itse.

Kysymys:

Mestarit, olen utelias sairaudesta nimeltään "savant-syndrooma", jossa sellaisella joka on henkisesti vammainen monessa mielessä, on jollain alueella merkittävää kyvykkyyttä, kuten musiikki, kuvataide tai aritmetiikka. Tämän ilmiön fyysinen syy näyttää olevaan vielä tuntematon ja voidaan jättää tieteen tutkittavaksi, mutta mikä on sen henkinen merkitys? –Sonia, USA

Vastaus:

Fyysinen syy on sielun tarkoitus saada tietty kokemus ja saada se jokapäiväisen elämän estämättä. Tästä syystä se estää koko tietoisia aivoja oppimasta käsittelemään mitään muuta kuin valittua aihetta.

Henkinen matka ei ole koskaan kovin yksinkertainen. Savantilla voi olla sopimus monien muiden sielujen kanssa, jotka haluavat käydä läpi elämänoppitunteja hänen kanssaan. Esimerkiksi vanhemmat saattavat tuntea syyllisyyttä, että heidän lapsensa luotiin tällaiseksi geneettisesti tai jonkin vuoksi, mitä he tekivät raskauden aikana. Sitten on heidän kamppailunsa siinä, hoitavatko he tilanteen itse vai lähettävät lapsen "kotiin" toisten samanlaisten luo eikä hänestä tule taakka heidän elämäänsä.

Ammattilaiset jotka ovat kontaktissa kunkin savantin kanssa, oppivat tuon lapsen erityislaatuisuudesta ja siitä tavasta, jolla hän käsittelee elämää. Terapeutit, opettajat, terveydenhoitohenkilöstö ja huoltajat voivat kaikki osallistua monisyisesti näiden erityisihmisten jokapäiväiseen elämään. Myös kadun ihmiset saavat kokemuksia liittyen siihen, miten he reagoivat, mitä he ajattelevat tai mikä on heidän kykynsä kohdata ylipäätään koko tilanne.

Sitten on sielu itse. Sielulla on tilaisuus sisällyttää mitkä tahansa tai kaikki elämänoppituntinsa yhteen elämään. Se voi olla niin yksinkertaista, kuin halu olla periaatteessa riippuvainen muista, samalla kyeten tutkimaan jotain mielenkiintoista aihetta. Tai siihen voi sisältyä itseluottamus-, itsearvostus-, hyväksikäyttö-, viha- ja rakkaudettomuuskysymyksiä, tai mitä tahansa muuta. Jälleen kerran, sielun valinnanvapaus synnyttää kaikki nämä vaihtoehdot.

Kysymys:

Mestarit, en oikeasti tajua koko tätä aikakysymystä. Voin ymmärtää ajan täällä kolmannen ulottuvuuden Maassa, mutta miten se voi toimia hengessä. Miten sielut voivat inkarnoitua menneisyyteen vaikuttamatta tulevaisuuteen, ja miten sielut voivat inkarnoitua tulevaisuuteen, jota ei ole vielä tapahtunut? Teidän täytyy ilmaista tämä yksinkertaisesti, jotta minun kaltaiseni aasi voi ymmärtää. Paljon kiitoksia kaikesta upeasta työstänne! –David, Iso-Britannia

Vastaus:

Aika sellaisena kuin ymmärrätte sen, on relevantti käsite vain kolmannessa ulottuvuudessa. Henkimaailmassa ei ole mitään sitä vastaavaa. Henkimaailmassa kaikki on samaan aikaan – kaikki riippuu vain siitä, mihin sielu fokusoituu.

Ajattele äänilevyä, jolle olet nauhoittanut kaiken, mitä sinulle on tapahtunut maan päällä, raita jokaisesta merkittävästä tapahtumasta. Voit osallistua mihin tahansa näistä tapahtumista määrittämällä raidan ja fokusoitumalla tuohon kappaleeseen. Voit käydä 16-vuotaassa, hypätä sitten takaisin 2-vuotiaaseen, sitten 45-, 32-vuotiaaseen tai nykypäivään. Näiden tapahtumien uudelleeneläminen ei muuta, mitä tapahtui, mutta voi antaa sinulle paremman tai erilaisen ymmärryksen siitä, mitä opit tuona aikana.

Nähdäksesi, miltä tämä näyttää, sinun täytyy uskoa, että luot oman todellisuutesi kera sen harhakuvan, jossa voit tutkia tiettyä ihmisominaisuutta. Koska se on jotain luomaasi ainutlaatuista, aiemmassa ajassa käyminen ei muuta, mitä tapahtui, mutta voit olla vuorovaikutuksessa sen kanssa eri tavalla ja näin muuttaa harhakuvaa, joka on sinun.

Tulevaisuus on myös luomisesi tuote, joten aikomuksesi tuo sen olemaan ja antaa sen harhakuvan, jota tarvitset tutkiaksesi haluamaasi oppituntia. Henkimaailmassa pystyt myös olemaan useammassa paikassa kerrallaan ja osallistumaan moniin tapahtumiin.

Ihmismielellä on vaikeuksia ymmärtää sitä todellisuutta, josta olemme juuri puhuneet (jos se ylipäätään pystyy siihen). Ainoa kokemuksesi ajasta on jokapäiväisen elämäsi eläminen, joten projisoit sen ei-fyysiseen maailmaan.

Lähimmäksi tämän ymmärtämistä voi ihmiskehossa päästä menemällä hypnoosiin tai äärimmäisen syvään meditaatioon, mikä vapauttaa sinut tästä ulottuvuudesta ja sallii sinun kokea sielusi menneisyyden ja tulevaisuuden nykyelämäsi perspektiivistä.

Kysymys:

Mestarit, yhdessä affirmaatiossanne sanotte: "Rakastan kaikkia sieluja, myös niitä joiden elämänoppituntivalinta ei miellytä minua." Voitteko antaa meille neuvoja, miten voimme tulla paremmaksi tässä? Miten voimme antaa anteeksi kaikille sieluille, jotka satuttavat jatkuvasti muita, mukaan luettuna ne jotka ovat julmia eläimille? Tiedän, että voimme valita elää positiivisessa ympäristössä, mutta kamppailen todella sen kanssa, että rakastan näitä sieluja ja hyväksyn heidän valintansa – siinä määrin, että alan masentua. –Rachel, Kanada

Vastaus:

Kaikki asiat joita planeetalla tapahtuu, ovat sieluja kokemassa valitsemiaan oppitunteja. Kaikki sielut ovat perimmiltään samaa, peräisin samasta Lähteestä ja niillä on vain positiivista energiaa ollessaan muualla, kuin Maan kaksinaisuudessa. Kun ne alkavat tehdä asioita omillaan, ne keräävät muistoja, jotka eroavat niiden sielukumppanien muistoista.

Ihmisiksi inkarnoituvien sielujen tarkoituksena on käyttää valinnanvapauttaan oppiakseen, keitä ne ovat ehdottomasti rakastavina sieluina, vastakohtana pysymiselle negatiivisten ja positiivisten vastakohtien elämässä. Maan kaksinaisuus on egotuomitsemisen paikka, jossa henkilökohtainen asema määritetään tuomitsemalla, arvostelemalla ja arvottamalla kaikki se, mitä kaikki tekevät.

Henkisellä polulla sielu luopuu tarpeesta tuomita ja vaihtaa tämän sen arvioimiseen, mitä voidaan oppia omista havainnoistaan. Kysytte: "Onko tämä sen tyyppinen oppitunti, jonka haluan kokea ja lisätä repertuaariini, vai tiedänkö ehdottomasti, ettei se ole minua varten?" Henkisellä matkalla tuomitseminen muuttuu arvioinniksi, sensuroimatta tuota toimintaa.

Ihmisenä olet tuomitsevassa maailmassa. Sinulla odotetaan olevan mielipiteitä siitä, mitä ympärilläsi tapahtuu. Käyttämällä yhteiskunnan normeja oikeasta ja väärästä, liität uskomusjärjestelmiisi ne säännöt, jotka opastavat jokapäiväistä elämääsi – sen konsensuksen, mikä on hyvä ihminen ja mikä on huono ihminen. Ja toimit ihmistuomitsemisen mukaan.

Mutta ihminen jonka tuomitset pahaksi tai huonoksi maailman standardien mukaan, on sisällä edelleen ehdottomasti rakastava sielu, joka kokee sitä negatiivisuutta, jonka voi löytää vain maan päältä ja jonka se päätti kokea. Sinun ei tarvitse erottaa ihmiskehoa sielusta.

Anna ihmiskehosi – jos se ei pysty siirtymään henkiseen tiedostamiseen täysin – jakaa mielipiteitä muun maailman kanssa. Mutta anna henkisesti heränneen sielusi tunnistaa sielu tuon ihmisen sisällä – ja rakasta sitä sielua, jolla on halu oppia jokin vaikea oppitunti.

Älä anna itsesi masentua, koska se sanoo, ettei sinulla voi olla monia ajatuksia toisista. On täysin ok, että on sekä ihmisnäkemys että henkinen mielipide.

Kysymys:

Mestarit, en kestä jatkaa nykyelämääni sosiaalisen/yhteiskunnallisen ahdistuksen vuoksi. En saa uutta työpaikkaa helposti, en pysty lopettamaan sen jatkuvaa murehtimista, mitä tulee seuraavaksi tai tappaako veljeni itsensä jatkuvalla huumeidenkäytöllä. Onko mitään helpompaa tapaa selviytyä ja tehdä elämästä helpompaa, vai olenko täällä oppiakseni, miten käsitellään ahdistusta ja kärsimättömyyttä? –Roger, USA

Vastaus:

Kuten olet osoittanut, yksi valitsemasi oppitunti on oppia käsittelemään ahdistusta. Silloin kun tuon ahdistuksen syynä ovat toiset ihmiset tai yhteiskunta yleisesti, se tulee näkemyksestä, joka sinulla on itsestäsi, ja halustasi miellyttää ja saada kaikki rakastamaan sinua. Merkittävä tekijä elämässäsi on tarve olla kontrollissa. Saattaa tuntua siltä, ettei sinulla ole mitään kontrollia, mutta halusi tietää aina, mitä tulee seuraavaksi ja mitä muut ihmiset tekevät, on kontrollointitarpeen aspekti.

Kärsivällisyyden oppiminen auttaa vaikeuksissasi, mutta keventyminen auttaa vielä enemmän. Et ole vastuussa siitä, mitä muut ihmiset, veljesi mukaan luettuna, ovat valinneet elämänsä matkalle. Et voi vaikuttaa toisten tekoihin, koska heillä on valinnanvapaus tehdä omat päätöksensä. Murehtiminen merkitsee, että olet muodostanut tiettyjä odotuksia lopputuloksesta. Se on halua kontrolloida noita toimia, etkä yksinkertaisesti pysty siihen.

Sinulla ei ole kerrassaan yhtään rakkautta itseäsi ja sitä vaikeaa matkaa kohtaan, jonka olet valinnut. Astu etäämmälle ja tutki, mitä olet laittanut eteesi. Onnittele itseäsi rohkeista valinnoista. Hyväksy, että se mitä tässä on, on siksi, että valitsit sen. Sielu tietää, että se pystyy käsittelemään sen, mitä se valitsee.

Ota päivä kerrallaan. Älä katso koko maailmaa kerralla. Käsittele vain se, mitä on suoraan edessäsi. Hajota tilanne osiin ja työskentele pieni osa kerrallaan. Mitä työhön tuleen, niin minkä tekeminen tuntuu mukavalta? Kehitä itseluottamusta alueilla, jotka miellyttävät sinua, ja pyydä sitten universumia näyttämään, mihin sovit.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.