KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)

31.1.–7.2.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Mestarit, minusta tuntuu, etteivät suhteet ole minua varten. Minulla on ollut vain yksi vakava suhde ja viimeisin suhteeni päättyi nopeasti kaksi vuotta sitten. Minusta tuntuu, etten voi olla itse asiassa kenenkään kanssa. Onko ok olla yksin? Täytyykö minun löytää joku? Ennen halusin jonkun, mutta nyt nautin yksinolosta. –Emma, Australia

Vastaus:

Kaikilla sieluilla on valinnanvapaus, mutta ne eivät oivalla sitä, jos eivät tiedä mahdollisista vaihtoehdoista. Voidakseen olla olemassa yhteiskunnan täytyy kasvaa ja sen tekemiseksi mies- ja naispuolisen väestön täytyy pariutua ja lisääntyä. Nämä ovat uskomuksia, jotka on juurrutettu kaikkiin ihmisiin, kun heidät on kasvatettu. Täytyy olla puoliso ja täytyy tehdä lapsia yhteiskunnan jatkumiseksi.

Tämä uskomus on samanlainen kuin kaikki muut, joita on iskostettu sinuun syntymästä saakka. Kuuntele vanhempiasi, koska he tietävät aina, mitä tehdä. Älä puhu vieraille – he saattavat olla saalistajia. Kohtele myös huonoja ihmisiä niin, kuin haluaisit itse tulla kohdelluksi. Sinut palkitaan hyvistä teoista ja odotusten mukaan toimimisesta. Nämä uskomukset ovat iskostuneena sinuun, kunnes analysoit niitä ja näet, etteivät ne ehkä ole se tapa, jolla haluat elää, joten sivuutat jotkut ja muutat toisia. Tämä on vaihtoehtojesi tunnistamista elämässä.

Eivät kaikki sielut tule planeetalle saadakseen romanttisia suhteita. Jotkut ovat tutkimassa, mitä he voivat tehdä yksin sitoutumatta liittoihin, jotka estävät heitä tekemästä, mitä ja milloin haluavat. Sinulla ei ole mitään velvollisuutta ottaa kumppania, mennä naimisiin tai saada lapsia tässä elämässä. Olet tehnyt sitä monissa entisissä elämissä, ja tällä kertaa halusit kokea yksin elämisen.

Hyväksyt vastuun omista valinnoistasi ja opit niistä. Sinua ei estä päätöksissäsi velvollisuudet puolisoa kohtaan. Henkisessä mielessä ei ole mitään sääntöjä. Tällä hetkellä tarvitset itsenäisyyttäsi, jotta toteutat sen tavoitteesi, että löydät, kuka olet ihmisenä. Älä anna toisten ihmisten uskomusten yrittää kontrolloida elämääsi. Ole oma itsesi ja kunnioita sitä, että voit tehdä juuri niin.

Luo sellainen todellisuus, jonka haluat. Tiedä, että sinulla on kyky muuttaa sitä koska tahansa, kun tunnet tarvetta siihen. Nauti elämästä ja hyväksy matkasi.

Kysymys:

Mestarit, tämä saattaa kuulostaa vähän kummalliselta, mutta ystäväni kehossa asuu kaksi sielua. Hän ei erityisemmin pidä toisesta sielusta, mutta minä pidän. Onko minulla mitään tapaa ottaa tämä toinen sielu itselleni? –Ayla, USA

Vastaus:

Ystävässäsi on kaksi sielua, koska hän salli yksinäisenä aikana kehottoman sielun, joka kuoli, muttei halunnut palata takaisin ehdottomaan rakkauteen, tulla itseensä. Toinen sielu voi tulla osaksenne vain teidän luvallanne. Useimmiten vastaanottaja on tietämätön siitä, mitä tekee. Melkein kaikki kehottomat ovat negatiivista energiaa, eivätkä ne voi sietää positiivista, rakastavaa energiaa.

Se voi tapahtua seuraavasti. Vaelteleva sielu haluaa päästä kehoon, joten se alkaa puhua henkilölle ja sanoo, miten yksinäinen se on ja miten paljon paremmalta tuntuisi, jos hän antaisi tämän kehottoman sielun jakaa kehonsa. Tuo elävä ihminen haluaa kaveria, joten hän suostuu. Sisällä ollessaan tuo kehoton yrittää sitten ottaa isännän valtaansa. Tästä syystä ystäväsi ei pidä peukalokyytiläisestään – hän tuntee kontrollin omasta kehostaan heikentyvän.

Isäntä voi hankkiutua eroon tunkeutujasta, mutta se voi vaatia joskus apua. Tämä olento tuntee, että se lähetetään kohta lätkimään, joten se työstää sinua saadakseen sinut antamaan sen vaihtaa "laivaa". Se on erittäin mukava sinulle nyt, aivan kuten oli ystävällesikin, koska se haluaa luvan päästä kyytiisi. Jos sallit tämän siirtymisen, sinua tervehtii silloin täysin erilainen persoonallisuus kuin se, minkä näet tällä hetkellä.

Kaikki kokemukset joita yksilöllä on Maan kaksinaisuudessa, ovat oppimistarkoituksesta, joten mikään ei ole oikein tai väärin. Tämä olento kosiskelee sinua ja leikkii sinulla. Se on tietoinen kaikista epävarmuuksistasi ja tarpeestasi olla tarvittu. Se tuntee, että sinua olisi erittäin helppo kontrolloida, ja silloin se voisi käyttää kehoasi omiin huvituksiinsa.

Jos haluat noin epätoivoisesti suhteen, tämä suhde ei ole tyydyttävä. Katso toiseen ihmiseen. Tuot itsellesi sen, mitä sinun täytyy kokea, ja tämä on testi siitä, miten vakavasti teet työtä rakkauden löytämiseksi. Valinnat ovat sinun.

Kysymys:

Mestarit, tulen luoksenne epäillen voimakkaasti erityisesti yhtä asiaa. Jos sielu on ikuinen ja jatkamme tulemista takaisin kolmanteen ulottuvuuteen oppimaan ja kokemaan asioita, miksi meidän täytyy parantua? "Parantumisella" tarkoitan chakrojemme harmonisointia ja energioidemme korjaamista, kuten monet hoidot opettavat maan päällä. –Marcus, Brasilia

Vastaus:

Puhut yhdestä menetelmästä, jolla sielu oppii. Sanotaan esimerkiksi, että sielu haluaa nähdä, miltä usko itseen tai luottamus toiseen tuntuu. Tämä voidaan saavuttaa "korjaamalla" jokin terveysongelma visualisoimalla, erilaisilla itsehallituilla energiaparannustekniikoilla tai luottamalla ja uskomalla, että energiaparantaja saattaa hänen kehonsa takaisin tasapainoon.

Sielu on ikuinen, se ei koskaan kuole, mutta se esittää monia rooleja koulutusprosessissaan. Tämä tehdään monissa elämissä, joissa se ottaa fyysisen muodon kokeakseen ihmisyyden kaksinaisuutta. Sielu haluaa saada tiettyjä oppimiskokemuksia ja hyväksyä, että sillä on valinnanvapaus muuttaa ne viisaudeksi, jonka kanssa nauttia fyysisistä kokemuksistaan.

Osa henkistä valaistumista liittyy sen tunnistamiseen, että ei-fyysiset toimet vaikuttavat fyysiseen kehoon. Kolmannen ulottuvuuden yhteiskunta ei yleisesti hyväksy, että energiaparannusta on edes olemassa, vielä vähemmän, että se voi korjata fyysisiä vaivoja.

On kyettävä tuntemaan oma energiansa voidakseen ymmärtää, että kehon tasapainottaminen saa olon tuntumaan paremmalta. Kaikki missä ihminen kärsii, sekaantuu hänen fyysiseen, mentaali- ja tunnetasoonsa. Itsensä tasapainottamiseksi täysin, hänen täytyy nollata energiansa lähtökohtaan tai aloituspisteeseen. Tämä voidaan tehdä mainitsemillasi harjoituksilla.

Elämän oppitunnit on suunniteltu olemaan negatiivisuudessa. Niiden ymmärtäminen ja oppiminen tapahtuu tuomalla ne positiiviseen muotoon. Riippuu sielusta, miten se tekee tämän, mutta yksi tapa on käyttää metafyysisiä parannustekniikkoja, jotka sen täytyy tunnustaa ja joissa sen täytyy uskoa, että se saavuttaa tavoitteensa.

Kysymys:

Mestarit, jos maailmamme on näyttämö, jossa voimme esittää hyvää tai pahaa ihmistä, olla uhri tai rikoksentekijä jne., niin mitä itua on olla hyvä, ystävällinen ja rakastava, jos toiset voivat tehdä pahoja tekoja ja se on ok, eikä tuomittavaa. Pyrin tulemaan rakastavammaksi, ystävällisemmäksi ja myötätuntoisemmaksi uskoen, että se on sieluni kasvua varten, mutta jos sillä ei ole merkitystä, mitä itua siinä on. Miten edistymme, jos pahuus ei ole väärin ja on ok, jos olen julma. Tajuan, että meidän täytyy kokea vastakkaisia tunteita, kuten hyvä ja paha, tuska ja kärsimys ja sen vastakohta, vapaus tai vangitseminen, erilaisia tilanteita ja tunteita ymmärtääksemme kummankin puolen ja arvostaaksemme autuutta – mutta miten tässä kaikessa edistymme, jos meillä ei ole rajoja, jos rakkaus on yhtä ok kuin viha, julmuus yhtä hyväksyttävää kuin ystävällisyys? En tajua sitä. Miten tämä sopii sielukasvuun? –Sue, Etelä-Afrikka

Vastaus:

Jokainen sielu joka valitsee ihmiskokemuksen, luo oman todellisuutensa. Sinulla on aiemmin valittuja tehtäviä, joita halusit tutkia oppitunteina, mm. perheenjäsenet, paikkakunta ja yhteiskunnalliset vaikutukset. Oppimista saavutetaan käsittelemällä elämän tilanteita, käyttämällä valinnanvapautta kokea negatiivisuuden täyttämiä olosuhteita, joita on vain maan päällä, tai luomalla ehdottomasti rakastavan, postitiivisten vaikutusten maailman, joka matkii Lähdeulottuvuutta – ja sieluasi, kun se ei ole fyysisessä muodossa.

Sielujen kehoon tulemisen tarkoitus on katsoa, muistavatko ne, keitä ovat sieluina. Ne yrittävät tuoda ehdottoman rakkausolemuksensa ihmiselämäänsä. Sinä yrität tehdä tämän. Ainoa tapa jolla sielut voivat saavuttaa täysin tämän tilan fyysisessä muodossa ollessaan, on vapautua kaikista egotuomitsemisen jäänteistä. Keskittymällä siihen, mitä muut tekevät, jatkat heidän matkansa tuomitsemista ja annat sille merkitystä ihmisoppimisessasi ja -kokemuksessasi.

Jokaisen sielun matka on yksilökokemus, ja sinun pitäisi olla huolissasi vain asioista, jotka ovat omaa polkuasi ja omia päätöksiäsi. Aiemmissa eläimissä olet valinnut negatiivisen (paha) prosessin, mutta tällä kertaa päätit tuoda esiin sisäisen ehdottoman rakkausolemuksesi – positiivisen suunnan tai keskittymisen.

Sinun ei koskaan tarvitse pitää siitä, mihin toiset planeetan kanssasi jakavat ihmiset ryhtyvät, mutta henkiseen kasvuusi täytyy sisältyä sen hyväksyminen, että heillä on oikeus elää niin, kuin ovat valinneet. Sinulla on valinnanvapaus yhdistää haluamaasi elämään – positiivinen fyysinen elämä – egotuomitseminen, mutta sinun täytyy tiedostaan, että tämä estää sinua saavuttamasta ehdottoman rakkauden. Valinta suunnastasi tässä elämässä ovat sinun.

Kysymys:

Mestarit, en ole koko elämäni aikana kyennyt saamaan läheistä suhdetta melkein kehenkään perheenjäseneeni ja se tekee minut surulliseksi. Minulle on useimmiten vaikeaa myös saada uusia ystäviä, ja olen aina kateellinen, kun näen, että joillakin ihmisillä on paljon ystäviä ja enemmän kontakteja perheensä kanssa kuin minulla. Olen yrittänyt kovasti olla läheinen ihmisten kanssa, mutta en ole onnistunut saamaan edes kestävää suhdetta. Haluaisin kysyä, mikä minussa on vikana ja johtuuko kyvyttömyyteni karmasta? Mitä oppitunteja minun pitäisi oppia tästä tilanteesta? –Isabel, Iso-Britannia

Vastaus:

Menet itsesi tielle luomalla odotuksia siitä, miten haluat toisten ihmisten reagoivan sinuun. Pelkäät, etteivät he pidä sinusta. He poimivat tuon energian ja luulevat, ettet halua heidän pitävän sinusta, joten he eivät pidä. Taistelet jatkuvasti itseluottamuksen kanssa, mikä muokkaa suhteitasi.

Saadakseen merkityksellisen suhteen on oltava avoin, melkein haavoittuva, ja olla valmis jakamaan sisimmät ajatuksensa ja toiveensa. Olet suljettu kirja, koska ajattelet, että toiset haluavat ottaa jotain sinulta. Haluat kaikkien suhteiden olevan omien ehtojesi mukaisia – toiset jakavat, sinä otat.

Sinulla on malli. Kun tapaat jonkun ensimmäistä kertaa, käyttäydyt niin, kuin luulet, että hän haluaisi sinun käyttäytyvän. Sanot asioita, joita et usko, koska haluat miellyttää häntä. Tuomitset, mitä luulet hänen ajattelevan sinusta – ja näet aina sen negatiivisena.

Kaikki sielut ovat samanlaisia. Kukaan ei ole yhtään parempi tai huonompi kuin toinen. Olette kaikki peräisin Lähteen energiasta, mikä on kaikkivoimaista, kaiken tietävää, kaiken luovaa ja kaikkea rakastavaa. Koska olet tuon Lähteen osa, sinulla on samat ominaisuudet ja kyvyt. Voit käyttää näitä voimia, kun hyväksyt, että se on totta, mitä juuri sanoimme.

Sitten kun ymmärrät tämän ja alat työskennellä sen kanssa mielessäsi, sinulla ei ole enää itseluottamusongelmia. Et ole huolissasi siitä, mitä toiset ajattelevat tai tekevät. Voit olla uskollinen itsellesi ja avoin toisten kontaktille. Sisällä sinussa ei ole ehdottomasti mitään vikaa. Olet vakuuttanut itsellesi, että olet erilainen. Hyväksy nyt, ettet ole.

Näet, miten toiset ovat vuorovaikutuksessa, ja pelko estää sinua menemästä siihen. Se tekee sinut kateelliseksi ja saa olosi tuntumaan huonolta. Yhdisty jumalaiseen sisäiseen itseesi ja luo sellainen ihminen, jonka luona toiset parveilevat.

Kysymys:

Mestarit, enkelioppaani kertoi minulle, että saisin tyttövauvan tänä vuonna. Olen koditon ja elän sisareni luona ilman rahaa, ja vauva syntyy pian. Isä on samassa tilanteessa. Olen kyllästynyt näkemään hänen nöyryyttävän itseään nukkumispaikan vuoksi. Se tappaa minut sisältä ja sattuu minuun kovasti. Yritämme olla vain normaali pari ja suunnittelemme kasvattaa lapsemme yhdessä, mutta näyttää siltä, että kaikki menee jostain syystä pieleen. Jos suunnittelin kaiken tämän ennen tulemistani maakehoon, en halua jatkaa. –Miamite, Ranska

Vastaus:

Sinä ja poikaystäväsi olette tehneet paljon päätöksiä, joissa oli kyse vain teistä ja siitä, mitä te halusitte, välittämättä siitä, mitä teidän tarvitsi tehdä sopiaksenne yhteiskuntaan ja voidaksenne saada työpaikan ja huolehtia itsestänne. Aikuiselämänne alku oli jatkoa sille tunteelle, että olitte etuoikeutettu ja tarvitsitte toisia huolehtimaan teistä ja elättämään teidät.

Olet nyt "voi minua raukkaa" –vaiheessa, jossa syytät kaikkia, paitsi itseäsi, ja odotat, että jonkun muun vastuulla on tulla pelastamaan sinut. Sisaresi esittää nyt tuota roolia vauvasi turvallisuuden vuoksi. Herää ja näe ympäristösi. On monia laitoksia, jotka auttavat sinua, jos kysyt, mutta sinun täytyy olla valmis sitoutumaan ja tekemään työtä statuksesi muuttamiseksi.

Lapsesi isä ei nöyryytä itseään. Hän on realistinen ja käytännöllinen ja tietää, ettei yhteiskunta huolehdi teistä pelkästään siksi, että haluatte sitä. Hän käsittää, että koska hän ei ole valmistautunut tuottavaan työhön ennen tätä, hänen täytyy tyytyä vähemmän haluttuun asemaan saadakseen vähän tukea perheelleen.

Teidän kummankin täytyy herätä tilanteeseenne ja luoda itsellenne ja perheellenne elämä – ja se vaatii työtä. Ette voi enää syyttää toisia tilanteestanne. On aika ottaa vastuu teoistanne, jotka toivat teidät siihen, missä olette.

Ja kyllä, päätit löytää itsesi tästä tilasta. Halusit nähdä, pystyisitkö tunnistamaan ongelmiesi syyn ja saamaan itsesi ulos niistä. Jos analysoit, missä olet, niin näet, miten muuttua ja olla mukavasti tässä elämässä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.