KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)

30.8.–6.9.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Mestarit, kävin kinesiologini luona äskettäin ja hän paljasti minulle kolme entistä elämää, jotka liittyvät niihin oppitunteihin, joita selvitän tänä päivänä. Yksi oli muinaisessa Israelissa naisena, joka kärsi suhteissa, toinen roomalaisena sotilaana joka sidottuna velvollisuuteensa ei kyennyt etsimään omaa täyttymistään, ja viimeisenä kreikkalainen filosofi. Kinesiologiani estettiin löytämästä kreikkalaisen elämän merkitys ja hän ehdotti, että teen omaa tutkimusta löytääkseni lisää. En ole varma, mistä etsiä sillä informaatiolla, jota minulla on. Voitteko valaista tai antaa suuntaa näistä kolmesta elämästä ja siitä, mitä minun täytyy oppia näistä kokemuksista? Olisin kiitollinen niin monista yksityiskohdista, kuin olette valmiita antamaan. –Dave Australia

Vastaus:

Sielusi on ikuinen ja se päättää kaikki haasteet, joita se käsittelee seuraavassa elämässään. Joskus sielu ei saa loppuun joitain elämänoppitunteja ja se päättää tehdä niistä osan seuraavaa elämäänsä. Toinen tapa jolla aiempi tilanne ilmestyy nykyelämään, ei ole oppimisprosessin jatkaminen, vaan sen viisauden käyttäminen, jota on saatu työskentelystä jonkin oppitunnin kanssa aiemmassa elämässä.

Jotkut sielut päättävät oppia jonkin ihmisominaisuuden kaikki puolet ja siksi käyttävät tuon piirteen jotain muunnelmaa vähän eri tavalla kuin aiemmin. Esimerkiksi jokainen kontakti joka sinulla on toiseen ihmiseen – vanhempaan, sisarukseen, opettajaan, pomon, ystävään, viholliseen tai kumppaniin – on eräänlainen suhde ymmärrettäväksi ja opittavaksi. Yksi muunnelma romanttisissa suhteissa on löytää, mitä rakkaus on ja miten ehdollisena tai ehdottomana näet sen. Siihen liittyy oppitunteja luottamuksesta, pettämisestä, itsearvostuksesta ja itseluottamuksesta.

Sillä on monet kasvot, kun saavutat kohdan, jossa otat vastuun omista päätöksistäsi niin, että käytät omaa valinnanvapauttasi. Seuraatko muiden johdolla, puolustatko itseäsi ja otat vastaan seuraamukset vai seuraat sivusta ja katsot, mitä kaikki muut tekevät, ennen kuin siirryt eteenpäin?

Sen kertominen, minkä pitäisi olla tärkeää elämällesi, estää sinua oppimasta valitsemiasi oppitunteja. Opit vain löytämällä itsesi ja tekemällä valintoja ymmärtääksesi, miksi tämä tilanne on elämässäsi. Etsi pelkoja ja epäilyjä elämästäsi ja kaivaudu niihin nähdäksesi, miksi niitä on. Näiden laukaisijoiden analysoinnin jälkeen valitse polku, jolla hankkiudut eroon niistä muuttamalla ne tiedoksi, miksi valitsit ne matkallesi.

Kysymys:

Mestarit, kun tapasin aviomieheni, tiesin, että hänellä oli läheinen suhde vanhempiinsa, mutta tuolla hetkellä se ei näyttänyt vaikuttavan suhteeseemme. Nyt olemme olleet naimisissa melkein neljä vuotta ja olemme tunteellisesti hyvin etäällä toisistamme. Vaikka hän on hyvin vastuullinen ja pätevä työssään, hän ei näytä haluavan siirtyä pojan asemasta perheelliseksi mieheksi. Olen puhunut hänen kanssaan, selittänyt, miltä minusta tuntuu, ja yrittänyt innostaa ja voimaannuttaa häntä monin tavoin. Pelkään kuitenkin, ettei hänellä ole vahvuutta tehdä tätä muutosta, koska vanhemmilla on edelleen auktoriteetti ja hallinta häneen. Onko tämä epärealistinen odotus? En halua odottaa jotain, jos se on selvästi epätodennäköistä. Haluan vain saada voimakkaan ja itsenäisen kumppanin jakamaan elämän kanssani. –Melinda, Brasilia

Vastaus:

Miehesi on hyvin hämmentynyt ja häneltä puuttuu itseluottamusta ottaa vastuu itsestään ja kasvustaan. Jokainen luo oman todellisuutensa ja sen, mitä hän hyväksyy hallitseviksi uskomuksiksi elämäänsä. Hänelle opetettiin pienestä pitäen, ettei hän voinut tehdä päätöksiä itse, kun ne olivat tärkeitä hänen tulevaisuutensa kannalta aikuisena. Hän uskoo, että henkilökohtaisissa asioissa äiti ja isä tietävät parhaiten ja hänen pitää taipua heidän tahtoonsa.

Työssä, kun he eivät ole maisemissa eivätkä vaikuta hänen etenemiseensä, hän on täysin kykenevä analysoimaan tilanteen ja tekemään päätöksiä. Tämä on bisnestä, ja siellä on tietyt säännöt, joiden mukaan hänen täytyy käyttäytyä menestyäkseen. Kyse on siihen sisäänrakennetusta vastuusta, joten hänen ei tarvitse tehdä mitään valintoja – hän vain seuraa toisten kulkemaa polkua.

Kun menitte naimisiin, hän luuli, että sinäkin näkisit sen viisauden, jota hän tuntee vanhemmillaan olevan, ja että antaisit heidän tehdä päätöksiä myös sinun puolestasi. Hän ei ajattele, että hänen tavassaan elää on mitään vikaa. Hän uskoo, että kaikki ihmiset elävät näin. Hän tuntee myös, ettei hänen tarvitse olla vastuussa seuraamuksista, koska hän ei tehnyt niihin johtavia päätöksiä. Hän voi vain syyttää sitä, jonka tekemää päätöstä hän päätti seurata.

Hänestä sinä olet järjetön, kun et valitse helppoa tietä hänen kanssaan. Hänellä ei ole mitään aikomusta muuttaa elintapaansa. Niin kauan kun hänen vanhempansa ovat kuvassa mukana, hän pysyy "heidän tottelevaisena pikku poikanaan" ja roikkuu kiinni heidän joka sanassaan ja siinä suunnassa, jonka he antavat hänelle. Hän ei luultavasti koskaan halua olla oman perheensä pää.

Sinun täytyy päättää, haluatko asioiden pysyvän sellaisena, kuin ne ovat, vai onko aika hyväksyä, ettet voi kukoistaa tässä ympäristössä. Tulkitsit väärin miestäsi, koska olit päättänyt, että halusit hänet ja asiat muuttuisivat ollessanne naimisissa. Ole täysin rehellinen itsellesi ja seuraa tuntemuksiasi siitä, mitä haluat.

Kysymys:

Mestarit. olen nähnyt energiaa leikkimässä. Ensin se oli kaunis kultainen hunajakennokuvio. Se kehittyi vielä monimutkaisemmiksi kuvioiksi. Kuvitelkaa kokevanne Van Goghin Tähtitaivas kolmiulotteisena, kauniin energian pyöriessä ympärillä. Näen myös egyptiläisten hieroglyyfien heräävän henkiin ja esittävän kohtauksia, ja näen kreikkalaisten maljakkojen hahmot kirkkaina ja kineettisinä. Se kaikki on hyvin kaunista. Siitä on tullut niin monimutkaista, että silmieni voi olla vaikeaa ja väsyttävää katsella niitä, vaikkeivät silmäni todellisuudessa näe niitä. Rakastan tarkkailla tätä, mutta onko näkemälläni muuta tarkoitusta kuin poikkeuksellinen kauneus? –AJ, USA

Vastaus:

Yksi tapa jolla sielut kommunikoivat universumissa, on käyttää kuvioita, joita näet ja tunnet. Tutkimuksena tämä on osa sitä, mihin metafyysikot viittaavat pyhänä geometriana. Yksinkertainen kuvio, kuten symboli joka tunnetaan elämänkukkana, kertoo koko tarinan ei-fyysisen olennon muuttumisesta fyysiseksi.

Kun sieluista tuli fyysinen/ihminen, niillä oli muistoja tavallisesta tavastaan välittää informaatiota, ja ne käyttivät noita esityksiä koristelemaan varhaista keramiikkaa, rakennuksia ja kirjoitettuja materiaaleja. Aivan kuten musiikki voi olla yksi instrumentti, joka soittaa melodian, tai orkesteri joka täyttää universumin monimutkaisilla harmonioilla, näet monia muunnelmia noista keskusteluista.

Koska olet fyysisessä elementissä, näet vain fyysisiä esityksiä. Saat eniten irti kokemuksistasi puhdistamalla mielesi ennakkokäsityksistä ja antamalla itsesi tuntea ja uppoutua sekä siihen, mikä on näkyvää, että siihen mikä ei ole näkyvää.

Astut fyysisen ja ei-fyysisen väliseen ulottuvuuteen, jossa ovat myös ne sielut, jotka ovat käytettävissä ihmisten auttamiseen. Pyydä, että ne auttavat sinua ymmärtämään, mitä havaitset. Meditatiivinen tila jossa mielesi on hiljaa, parantaa kokemusta. Nauti.

Kysymys:

Mestarit, olin noin kaksi vuotta spiritistiryhmässä, ja nyt se on osaltani ohi. Nyt luen ja seuraan mieluummin mestarien, enkelien ja arkkienkelien opetuksia, jota luen henkisistä kanavoinneista. En kuitenkaan pysty jättämään tätä aiempaa elämää taakse. Onko minulla vielä jotain opittavaa siitä? Ja vielä kanavoinnista – olen pystynyt tekemään sitä vähän joskus aiemmin, mutta pelkään kuitenkin, että se oli vain mieleni puhetta. Voitteko vahvistaa, oliko tämän kokemus kommunikointia korkealla olevien olentojen kanssa vai oliko se oikeasti mieleni? –Anderson, Brasilia

Vastaus:

Kaikki sielut tuovat itselleen asioita, joita ne haluavat kokea. Henkinen matkasi altisti sinut spiritualismin energioille, ja vaikka ryhmäsi yksittäiset harjoitukset eivät resonoineet hyvin kanssasi, energia jolle altistuit, avasi yhteytesi ei-fyysiseen maailmaan ja auttoi sinua kehittämään mahdollisuuksia.

On monia tapoja oppia kyvyistäsi ja monia opettajia, joilta oppia, sekä kirjoitusten kautta että henkilökohtaisesti. Mikään tietty suunta ei ole parempi kuin toinen. Tärkeää on tuntea, mikä värähtelee samalla tavalla kuin sinä tiettynä aikana. Ei ole välttämätöntä valita yhtä suuntaa ja olla koskaan poikkeamatta tuolta kurssilta. Elämä on sarja muutoksia ja mutkia. Älä pelkää kokeilla.

Kun meditoit ja vastaanotat kommunikointia oppailtasi ja korkeammalta itseltäsi (sielu), tämä on yksi kanavointimuoto. Henget auttavat jo sinua elämän neuvoilla. Valo-olennot eivät koskaan sano, mitä tehdä, mutta ne sallivat sinun nähdä vaihtoehtoja.

Kanavointi on ajattelevan mielesi hiljentämistä – sen sulkemista kokonaan – jotta ajatuksesi eivät vaikuta kuulemiisi viesteihin. Koska henget eivät ole fyysisessä muodossa, niillä ei ole kurkunpäätä – ne eivät voi puhua sinulle eri äänellä, joten kuulet ne päässäsi.

Korkeampi itsesi tuo muistoja ja viisautta, jota olet aiemmin saavuttanut, ja tekee sinut tietoiseksi taas siitä. Tietysti havaitset sellaisen omina ajatuksinasi, joka on peräisin piilotajunnastasi. Sinulla on kyky muodostaa nämä yhteydet. Luota itseesi, että se mitä kuulet, on totta sinulle. Testaa sen pätevyyttä sillä, miltä vastaukset saavat olosi tuntumaan.

Kaikki nämä kokemukset antavat uskomusjärjestelmän, jonka avulla voit jatkaa oppimista ja kasvamista, mutta jos ne joskus lakkaavat toimimasta sinulla, sivuuta ne ja siirry eteenpäin.

Kysymys:

Mestarit, olen uskomattoman yksinäinen. En minä, emmekä me pienenä perheenä, pysty luomaan hyvää elämää, jossa on ystäviä ja positiivisia suhteita. Meillä on vain satunnaisia kohtaamisia, ja tuntuu siltä, että jälkeenpäin toiset ihmiset vain unohtavat, että olemme täällä. Minusta tuntuu, että voisimme tällä hetkellä kuolla, eikä kukaan huomasi sitä. Minulla ei ole aavistustakaan, miten valitaan positiivinen vaihtoehto ja saadaan henkistä viisautta tästä. En tiedä, mikä oppitunti tässä on. Olen tarkastellut "en ole riittävän hyvä" ja "en ansaitse" –tunteitani, mutta se ei muuta tätä ongelmaa. Olisin kiitollinen valosta tähän asiaan, jotta voin mennä eteenpäin. –Anne, Norja

Vastaus:

Vaikeutesi kumpuavat tosiaan siitä, mitä tunnet itsestäsi. Tunteesi, ettet ansaitse toisten ihmisten luottamusta ja huomiota, huono omakuva ja itseluottamuksen puute estävät sinua sopimasta toisten joukkoon ympärilläsi.

Sitten kun olet muodostanut yhteyden johonkuhun, siirrät koko fokuksen häneen suhteen säilyttämiseksi. Tunnet, että kun olet liittynyt johonkin ryhmään, on heidän tehtävänsä tehdä seuraava liike. Se on melkein kuin mennessäsi kouluun – sait itsesi sinne, mutta sitten jätit kaikki päätökset ja ohjeet opettajalle etkä ottanut mitään vastuuta tuon kokemuksen tukemisesta tai parantamisesta.

Kun olet toimeton ja odotat, että uudet tuttavasi aloittavat kaiken lisäkontaktin, he saavat sen ajatuksen, ettet oikeasti halua tuntea heitä ja ystävystyä heidän kanssaan, koska sinulla ei ole mitään annettavaa tuohon liittoon. Sinun täytyy olla ennakoiva. Sinun täytyy soittaa heille ja suunnitella kahville tai kävelylle menemistä.

Sinä ja ne joiden kanssa olet kontaktissa, olette kaikki samaa. Kaikki sielut "murrettiin" Lähde-energiasta ja niillä on samat voimat ja kyvyt. Yksi niistä on täydellinen valinnanvapaus. Sinun tapauksessasi valintoihin sisältyy se, miten haluat olla vuorovaikutuksessa toisten kanssa.

Sinun täytyy alkaa nähdä itsesi suurenmoisena Lähteen osana. Sinulla on aiempia kokemuksia, jotka voit jakaa toisten kanssa, mutta kaikki alkaa itsesi rakastamisesta sen kaiken vuoksi, mitä olet kyennyt kestämään. Kun olet ottanut etäisyyttä ja päässyt pois siitä pelosta, jota olet vetänyt itseesi, päätä olla onnellinen vapaudesta liittyä toisiin. Hankkiudu eroon kaikista negatiivisista epäonnistumisodotuksista, joissa olet roikkunut.

Kysymys:

Mestarit, kun mummuni Clara oli lapsenvahtinamme, hänellä oli tapana kertoa keittiön pöydän ääressä tarinaa siitä, miten hänen isänsä oli murhannut hänen äitinsä, kun hän oli 9-vuotias. Hän lähti kotoa 14-vuotiaana ja meni töihin, kuten sisarensa. Koska kuulin sen lapsena, en koskaan ajatellut kyseenalaistaa sitä. Aikuisena oivalsin sen seuraamukset, mitä hän oli sanonut. Vuosia myöhemmin sain tietää, että isomummuni oli kuollut haimatulehdukseen ja Clara oli ollut silloin 15-vuotias, ei 9. Sisareni Marilyn sanoi, ettei mummumme ole kertonut koskaan tuota tarinaa. Lapsuusmuistoni oli konkreettinen, ei fantasiaa. Keskustellessa me sisarukset olemme ajatelleet, että kenties elin kasvaessani vähän eri ulottuvuuksissa kuin nykyinen ja kuulin tarinoita jossain niistä. Sisareni DJ ehdotti, että kuulin itse asiassa telepaattisesti Claran ajatukset hänen äitinsä kuolemasta. Mikä on totuus? –Margaret, USA

Vastaus:

Ollessaan lapsenvahtinanne Claralla oli monia muistoja lapsuudestaan, ja jokainen niistä oli vähän eri versio totuudesta. Hän tunsi vanhempiensa hylänneen hänet ja halusi antaa tunteistaan syyn heille. Hänen äitinsä oli sairaanloinen siitä lähtien, kun Clara oli 9-vuotias, joten silloin hänen maailmansa alkoi hajota. Hän samaistui aina enemmän sinuun kuin sisariisi, joten hän "uskoi" pelottavat muistonsa sinulle eikä heille.

Clara oli uneksija ja hänellä oli vilkas mielikuvitus, ja hän veti sinut siihen vaihtoehtoiseen ajattelutapaan, joka teki hänestä selviytyjän traagisesta ja kaoottisesta lapsuudestaan. Saatoit olla hyvin murheellinen lapsena, ja tämä ruokki Claran tunteita, koska hän samaistui tämäntyyppiseen energiaan. Kaikessa siinä intensiivisyydessä josta nautit, sinut imettiin tähän negatiiviseen korvikkeeseen siitä todellisuudesta, jonka hän oikeasti koki.

Sisaresi olivat huolettomampia eivätkä halunneet osallistua mihinkään, mikä ei ollut "pörröistä", pehmeää ja onnellista. Claran negatiiviset värähtelyt menivät suoraan heidän ylitseen, kun he leikkivät leluillaan. Sinä istuit haltioituneen tarkkaavaisena. Jakaessasi osan Claran mielikuvitusta omasta lapsuudestaan, pystyit auttamaan häntä näkemään sen, miten hän ajatteli asioiden olleen, kivana tarinana ja jonain sellaisena, josta hän voi päästää irti.

Todellisuus on erilainen joka ihmisellä. Se riippuu siitä, minkä hyväksyt todenperäiseksi itsellesi ja miten tulkitset asemasi tuossa tilanteessa. Kun sinulla on uni, joka toistaa näkemääsi elokuvaa tai lukemaasi tarinaa ja asettaa sinut hahmoksi siihen, eikö siitä silloin tule todellisuutta sinulle? Kyllä, jossain määrin tunnet sen osaksi elämääsi.

Anna sen, mikä resonoi ja tuntuu oikealta sinulle, tulla hyväksytyksi osaksi sinua. Älä ripustaudu siihen, mitä toiset yrittävät väittää omaksi todellisuudekseen. Näet asiat omasta perspektiivistäsi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.