KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)

30.1.–6.2.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Mestarit, kuka opettaa Jumalalle kaiken, mitä hän tietää? Minusta tuntuu, että hän opettelee vieläkin, miten parantaa ihmisrotua päivästä toiseen vuosisatoja. –Musat, Romania

Vastaus:

Kysymyksesi antaa ymmärtää, että hyväksymäsi uskomusjärjestelmä koostuu yhdestä suvereenista olennosta, joka näyttää ihmiseltä ja on vastuussa kaikesta, mitä maan päällä tapahtuu. Universumiamme luo – ja sen loi – voimakas energia, joka on ehdottomassa rakkaudessa, muodoton ja sallii kaikkien hiukkastensa ilmentää itse.

Alussa Lähde tiesi vain täydellisyyden ja mietti, mitä se ei ollut. Niinpä Lähde loi laboratorion, jonka tunnemme Maana. Se "mursi" itsestään osia astumaan tähän kaksinaisuuteen, joka sisälsi sekä sen positiivisen täydellisyyden, jonka se oli aina tuntenut, ja tämän ehdottoman rakkauden vastakohdan, joka on negatiivisuus. Hän loi paikan, muttei järjestänyt kokeita tähän laboratorioon – se oli niiden sielujen vastuualuetta, jotka päättivät osallistua.

Lähde sallii jokaisen osansa, jokaisen sielun, käyttää valinnanvapauttaan ja päättää, mitä se haluaa tutkia. Lähde hyötyy kaikesta, mihin se näkee hiukkastensa osallistuvan – näin kerätään sitä viisautta, jota ei ole aiemmin ollut. Voitaisiin sanoa, että jokainen sielu "opettaa" Lähteelle, mitä täydellisyys ei ole, niillä oppitunneilla joita se oppii ollessaan tekemisissä negatiivisuuden kanssa.

Lähde antaa tämän informaation kaikkien käyttöön, jotta ne voivat nähdä, mitä toiset ovat tehneet, ja päättää, haluavatko ne kokeilla jotain muunnelmaa näistä toimista, jos palaavat maan päälle. Kaikki "parannukset" – mikä on tuomitsemista ja on olemassa vain kaksinaisuudessa – ovat tulosta sielujen tekemistä valinnoista.

Kysymys:

Mestarit, minulla on ystävä, johon olet hiljattain ollut taas yhteydessä saatuani neuvoja akaasisten tiedostojen tulkinnasta. Ystäväni vakuuttui vuosia sitten, että olin pettänyt hänet. Tämä ei vastaa omaa muistoani tuosta ajasta, mutta tähän päivään saakka hän on palannut jatkuvasti tähän keksityltä tuntuvaan pettämiseen. En voi jatkaa hänen uskomuksensa puntaroimista, että olen hänelle jotain velkaa – haluan kuitenkin hänen voivan hyvin. Voisitteko todeta, mitä saattaisin hyötyä jatkuvasta yhteydestä häneen? Jos mitään. Miksi noiden tiedostojen tulkitsija neuvoi ottamaan yhteyttä? Ja voisitteko tarkentaa tämän "pettämisen" alkuperää ja miksi hänen täytyy jatkaa muistuttamista siitä? –Steven, Yhdistynyt kuningaskunta

Vastaus:

Ystäväsi ei ole koskaan luottanut omaan tulkintaansa tilanteista, joten hän on kehittänyt mielikuvan, joka tekee hänestä aina sankarin, ja muilta osallisilta puuttuu armoa, vilpittömyyttä, totuudenmukaisuutta ja jakamista. Aina kun syntyy tilanne, jossa hän on tulkinnut tai käsitellyt väärin jonkin tapahtuman ja hänen pitäisi hyväksyä vikansa ja pyytää anteeksi, hän syyttää kaikesta toista osapuolta ja vaatii vahvistusta omille teoilleen. Kuten olemme sanoneet monta kertaa, jokainen sielu luo oman todellisuutensa, eikä hänen todellisuutensa vastaa kenenkään muun todellisuutta.

Yksi elämänoppituntisi on hyväksyä, että kaikki ihmiset ovat erilaisia eivätkä he ehkä ole samaa mieltä kanssasi. Tähän oppituntiin sisältyy näin ollen, miten käsittelet tuollaiset tilanteet ja mitä voit oppia niistä. Tällaisissa tilanteissa voit "haastaa" hänet omalla totuudellasi, kuten olet tehnyt monta kertaa, voit väittää vastaan ja olla näkemättä, että hän on vankkumaton muistikuvassaan, ja voit lähteä pois, kuten teit.

Toinen tapa käsitellä asia on sanoa hänelle, että oma näkemyksesi ei käy yksiin hänen näkemyksensä kanssa, mutta kunnioitat hänen oikeuttaan omaan näkemykseen, ja on aika lopettaa nämä keskustelut ja siirtyä muihin asioihin. Väittely hänen kanssaan asiasta ei palvele ketään. Peräänny ja kieltäydy tappelemasta.

Tällaisten kontrollointidraamojen käsittely, joita syntyy tämän tyyppisten erimielisyyksien aikana, on syy, miksi sinut ohjattiin takaisin tähän tilanteeseen. Koska et saavuta mukavuustasoa kiistojen käsittelyssä, sinulta puuttuu herkkyys toisten tunteille. Sinun ei tarvitse rakastaa niitä ihmisiä, joiden kanssa vietät aikaa, mutta sinun täytyy kunnioittaa heidän sieluaan valinnoista, joita se on tehnyt.

"Pettäminen" liittyy enemmän siihen, ettet ole varauksetta samaa mieltä ystäväsi johtopäätöksistä, kuin tiettyyn tekoon, johon olet osallistunut. Älä kuluta aikaa siitä murehtimiseen. Versio jota hän pitää rakkaana, on muuttunut vuosien saatossa sopimaan yhteen kunkin hetken epävarmuuksien kanssa. Kun opit, ettet anna hänen jääräpäisyytensä enää vaikuttaa sinuun, olet valmis siirtymään eteenpäin, jos valitset niin.

Kysymys:

Mestarit, olen journalisti ja minulla on ollut vuosia monofobia (yksinolemisen pelko). Jos oloni ei tunnu hyvältä, joudun paniikkiin ja minulla on erilaisia reaktioita, kuten kihelmöintiä, hengitysvaikeuksia, painetta kasvoissa, tunnottomuutta jne. En pelkää ihmisiä tai eläimiä. Pelkään olla yksin, jos ei ole ketään, jonka puoleen kääntyä tarvittaessa, erityisesti yöllä. Tämän vuoksi menetän paljon. Haluan matkustaa, mutta teen sitä vain saadessani seuraa. Minulla ei ole ystäviä, joiden kanssa kulkea. Jäin huonoon avioliittoon tämän pelon vuoksi. Se häiritsee minua paljon ja estää tekemästä, mitä haluan. Tunnen olevani ansassa ja riippuvainen. En ole enää nuori ja aika kuluu, mutten voi reagoida siihen. Minua on analysoitu, minulle on tehty entisten elämien terapiaa, mutta olen edelleen epävarma ja peloissani. –Beti, USA

Vastaus:

Kukan ei ole oikeasti koskaan yksin maailmassa. Ympärillä on oppaitasi ja muita ei-fyysisen universumin sieluja, jotka haluavat sinun menestyvän matkallasi. Et pysty tuntemaan heitä, koska olet vakuuttunut siitä, että jos et näe jotain, sitä ei ole olemassa. Todellisuus jonka olet luonut itsellesi, vaatii jatkuvaa seuraa vahvistamaan todeksi sen, mitä teet.

Et ole koskaan saavuttanut luottamusta itseesi, oppinut, miltä itsensä rakastaminen tuntuu, tai kehittänyt oikean ja väärän tuntua päätöksenteossasi. Tosin sanoen, et ota vastuuta elämästäsi, elleivät toiset vahvista sitä.

Tapa jolla käsittelit avioelämääsi, on täydellinen esimerkki. Vaikka palaute jota sait mieheltäsi, oli halventavaa ja väkivaltaista, se oli eräänlainen vahvistus, että olit kyvytön huolehtimaan itsestäsi ja siksi sinun täytyi jäädä tuohon kestämättömään tilanteeseen.

Elämäsi muuttamiseksi sinun täytyy uskoa, että pystyt. Hyväksy ensin, että sielusi on Lähde-energian osa ja siksi sinulla on Lähteen voimat ja kyvyt. Tämä merkitsee, että voit luoda, ilmentää ja yhdistyä kaikkiin muihin sieluihin universumissa. Seuraavaksi sinun täytyy uskoa, että tämä on totta ja että sinulla on nämä kyvyt. Pohdi sitä jonkin aikaa, kunnes alat tietää, että tämä on totta ja riippuu nyt sinusta, miten käytät näitä voimia.

"Tiedät" nyt, että sinulla on tuo kyky, joten mitä seuraavaksi? Alat käyttää voimiasi. Ala tuntea ympärillä oppaasi ja ei-fyysiset ystäväsi, jotka kannustavat sinua. Tuo sitten itsellesi tilaisuus, jota olet aina halunnut, käyttämällä aikomusta. Kun se on tässä, käytä sitä, elä se, rakasta sitä ja tule siksi.

Kysymys:

Mestarit, etsin selitystä ymmärtääkseni moniulotteiset itset ja samanaikaisen ajan. Lineaarinen aika on häviämässä ja aika-avaruusjatkumo vaatii ymmärrystä. Jos kaikki tapahtuu kerralla (mennyt, nykyisyys, tuleva ovat vain mittaustapa maan päällä), niin miten yksi aspektini voi kotona huutaa lapsiani (kun he kumpikin kuulivat sen) ja toinen aspektini oli kaupassa, poissa kotoa? Jos kaikki elämät tapahtuvat samanaikaisesti, todellisuudet ovat rinnakkaisia myös elämän jälkeen, joten kun parantaa yhden, se vaikuttaa toisiin? Etsin vain ymmärrystä. –Jen, Kanada

Vastaus:

Tiede, erityisesti fysiikka, kuvaa, missä kaikki ihmiset voivat sijaita tilaa koskevien koordinaattien (pituus, leveys ja syvyys) ja aikakoordinaatin mukaan. Monet kutsuvat tätä aika-avaruusjatkumoksi. Se jaetaan muiden kiinnostuneiden osallistujien kanssa matemaattisena mallina tai yhtälönä, ja siihen viitataan neljännen ulottuvuuden jatkumona. Mitattua paikkaa kutsutaan kohteen tapahtumaksi tai sijainniksi.

Kuten näet, kaikki mistä on juuri puhuttu, on fyysistä, mutta paljon muutakin vaikuttaa sieluun kuin vain tapahtuma, jossa sen keho on. Tietoinen sielu jolla on ihmiskokemus, voi olla yhteydessä myös ei-fyysiseen, muodottomaan sieluolemukseensa. Ihmismieli tulee tietoiseksi siitä, mihin sielu fokusoituu, tapahtuu se sitten nykyisen fyysisen kehon läsnä ollessa tai on jotain, mistä sillä on viisautta toisessa ajassa tai kokemuksessa.

Omassa tilanteessasi olit kaupassa, mutta hetken koko tietoisuutesi ajatteli lapsiasi ja mitä he tekivät. Kutsuit psyykkisesti heidän sielujaan ja he kuulivat kutsusi. Kukaan muu fyysisessä maailmassa ei olisi ollut tietoinen tämän viestin lähettämisestä eetterin kautta. Matemaattiset menetelmät eivät olisi voineet jäljittää sitä, koska se tapahtui fyysisen ulottuvuuden ulkopuolella.

Elämät eivät ole kaikki rinnakkaisia, koska niillä on alku, keskikohta ja loppu. Jotkut ovat pitkiä ja jotkut lyhyitä. Ne ovat kuin elokuvia, joita voidaan esittää samanaikaisesti, mutta jokaisella on oma tarinansa eikä se sekaannu toisiin. Vaikka suurin osa näistä elämistä on riippumattomia toisista, muutama on jatkuvaa tarinaa tai jatkoa toiselle, kuten elämä johon on ryhdytty toisen elämän keskeneräisen oppitunnin selvittämiseksi.

Kun jatko-osa tapahtuu ja oppitunti saadaan valmiiksi tai ymmärretään, se katkaisee siteet luovaan elämään, muttei muuta niitä faktoja, jotka koskevat jatkettuja toimia. Kaikkia näitä käsitteitä sekoittaa rajoittunut maatietonne, joka ei ole kokenut näitä asioita eikä näin pysty ajattelemaan niitä, kun yritetään selittää niiden käytön tuloksia.

Kysymys:

Mestarit, selkeyttäkää joitain kysymyksiä, joita olette herättäneet avaruusolennoista aiemmin. Olette todenneet, että useat muukalaiskansat suojelivat Maata vahingoittumiselta auringon energiaräjähdyksistä. Milloin se oli ja mikä sai heidät puuttumaan asiaan? Olette myös sanoneet, että tällä hetkellä maan päällä on joitain avaruusolentoja. Sanotte, että jotkut ovat tällä "suurta show'ta" varten ja toiset ovat soluttautuneet valta-asemiin. Ovatko nämä avaruusolennot naamioituneet ihmisiksi vai ovatko he täällä henkimuodossa, jottemme voi nähdä heitä? Yrittävätkö he saada kontaktin hallituksiin? Ymmärtääkseni ei ole mitään galaktista salaliittoa, mutta mikä heidän motiivinsa on? –Arthur, Yhdistynyt kuningaskunta

Vastaus:

Sielut jotka tulevat Maahan kokemaan positiivisen ja negatiivisen energian kaksinaisuutta ja selvittämään, mitä aiottiin oppia, tähystävät kunnolla niitä sieluja varten, joilla on elämä muissa, ei-kaksinaisissa, ympäristöissä. Niiden lisäksi jotka ovat jonkinlaisen peitteen alla, kuten keho tai muu rakenne, on sieluja, jotka vain tarkkailevat luonnollisessa, muodottomassa energiatilassaan.

Ne jotka eivät ole fyysisessä muodossa, eivät voi puuttua asioihin tai ottaa kontaktia ihmisiin fyysisellä tavalla, joka voisi auttaa heitä. Joillakin niistä jotka ovat jonkinlaisen peitteen alla, on mentaalinen kyky kommunikoida ihmisten kanssa ilman tarvetta näkyä tai olla lähellä.

Ihmisrotu ei ole yhtä kehittynyt kun muiden planeettojen asukkaat. Useimmat noista asukkaista tuntuvat kuin suojelijoilta, jotka haluavat Maan pysyvän paikkana, jossa voidaan tutkia elämänoppitunteja. Kun he ovat nähneet asukkaiden tuhoavan Maata tai muiden luonnollisten asioiden, kuten auringon, vaikuttavan väestöön, he ovat puuttuneet asiaan.

Useita kertoja viime vuosikymmenten aikana purkautumiset auringossa ovat lähettäneet Maata kohti energiaräjähdyksiä, jotka olisivat tappaneet ihmisiä tai tuhonneet paljon kehittynyttä teknologiaa. Ryhmä itse itsensä nimittäneitä "suojelijoita" kumosi tämän energian matkalla Maahan, jottei sivilisaatio taantunut. Jos muistatte, niin 50- ja 60-luvulla nämä auringonpilkut häiritsivät elektronista ja radiokommunikointia, ja sitten yhtäkkiä ne loppuivat eikä niitä mainittu enää.

Jotkut sielut jotka aloittivat muilla planeetoilla, ovat jonkin aikaa katseltuaan päättäneet tulla kehoon, jonka sielu oli palaamassa Kotiin, ja ottaneet hallintaansa tuon ihmisen. Nämä sielut ovat soluttautuneet moniin asemiin planeetalla. Uteliaisuus ja oppiminen kaksinaisuudessa elämisestä on niiden ainoa motiivi.

Muutamat avaruusolentorodut ovat yrittäneet ottaa yhteyden hallituksiin ja tarjota apua, mutta ne on torjuttu. He vaeltavat ympäri ja katselevat, mitä ihmiskunta tekee seuraavaksi.

Kysymys:

Mestarit, minulla on ollut kroonista, heikkoutta aiheuttavaa hermokipua. Serkku suositteli parantajaa, joka auttoi häntä ja hänen miestään vakavissa terveysongelmissa. Parantaja ajatteli, että hermokipuni johtui toimintahäiriöstä vatsassa. Hän suositteli kasvilisäravinnetta, macaa. Tämä poisti kipuni useiksi viikoiksi, mutta se palasi. Minulla oli monta kaukoparannussessiota hänen kanssaan, mutta hermokipuni pysyi. Hän oli tiennyt minusta monia asioita, joita hän ei ollut voinut tutkia. Niinpä olin yllättynyt, etten parantunut. Voinko kysyä, mikä meni pieleen tässä tilanteessa? –Anne, USA

[USA:n lakien mukaisesti Henkimestarit eivät diagnosoi lääketieteellisiä sairauksia tai määrää lääkkeitä niihin. Heidän havaintonsa perustuvat henkeen ja koskevat elämänoppitunteja. Lukijat haluavat ehkä katsoa yksityiskohtia Mestarien parantamista koskevasta kirjasesta/e-kirjasta.]

Vastaus:

Tässä on tapahtunut monia asioita. Ensinnäkin käsittelet elämänoppituntia, jossa sinun tehtäväsi on selvittää, miksi tiedostamaton puolesi uskoo, että sinun täytyy kokea tämä kipu. Vihje: se liittyy syyllisyyteen teoistasi entisessä elämässä, jossa aiheutit kipua toisille. Toiseksi kehollasi on ollut vaikeuksia käyttää ravintoa, ja siksi maca toimi, kunnes elämänoppituntisi nujersi sen. Ole ystävällinen kehollesi.

Kun sinulla on voimallinen oppitunti ja yrität kiertää sen löytämällä jonkin tavan käsitellä hälytysmerkit, tiedostamaton korkeampi itsesi ei anna sinun vain sivuuttaa sitä. Ensin se ajattelee, että kenties käsittelet varoitusmerkit, jotta ongelman pystyy näkemään helpommin, mutta sitten kun et tartu alkusyyhyn, se voimistaa ongelmaa.

Tämä on henkinen tai elämänoppimismatka, palapeli. Tapa lähestyä ymmärrystä on kysyä itseltäsi joka kerta, kun kipu ilmestyy: "Mitä tunnen syvällä sisälläni? Mihin olen fiksoitunut?" Mene fyysisten tuntemusten alle mentaali- ja tunnekehoon. Jos jokin kuva, sanonta tai muisto putkahtaa esiin, seuraa sitä sen lähteeseen.

Kivun aiheuttava toiminta voidaan löytää syvän meditaation, lyhyen takautuman, déjà vu -kokemuksen tai hypnoosin aikana. Mielentilasi tutkiminen tuon alkutapahtuman aikana sallii sinun nähdä, mikä on jäänyt aiheuttamaan tämän reaktion tänä päivänä. Sinun täytyy tutkia anteeksiantoa itsellesi, syyllisyyden poistamista ja muita ongelmia, kuten pettäminen ja hylkääminen.

Tuo kipu on kuin soiva puhelin. Tuon äänen on tarkoitus herättää huomioisi ja saada sinut vastaamaan, jotta näet, mitä sinulta ehkä puuttuu. Löydä yhteydet, ymmärrä ne ja sitten voit nollata kehosi, jotta se lakkaa olemasta merkinantolaite.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.