KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)

3.12.–10.12.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Mestarit, luotettu aikuinen käytti minua seksuaalisesti hyväkseen useita vuosia ollessani lapsi. Parannun ja opin, miten se liittyy tämän elämän oppitunteihini. Olen tuntenut tarvetta auttaa ihmisiä, jotka ovat kärsineet tämäntyyppisestä hyväksikäytöstä. Haluan kirjoittaa ja puhua julkisesti kokemuksistani, sinnikkyydestäni ja parantumisestani. Hyväksikäyttö lapsuudessa on kuitenkin hyvin raskas aihe. Olen lukenut opetuksia, jotka kannustavat siirtymään pois ajatuksista, jotka eivät tunnu hyviltä. Ei tietenkään tunnu hyvältä vatvoa hyväksikäyttöä, mutta tiedän, miten yleistä tämäntyyppinen hyväksikäyttö on, ja uskon, että minulla on voimaa auttaa toisia. Tunnen myös pakkoa säteillä valoa tähän hyväksikäyttöepidemiaan. Tiedän, että vain minä voin päättää tästä, mutta tönäisy oikeaan suuntaan olisi hyödyllinen. Onko minun tarkoitus auttaa toisia tämän työn kautta? –Shauna, USA

[USA:n lakien mukaisesti Henkimestarit eivät diagnosoi lääketieteellisiä sairauksia tai määrää lääkkeitä niihin. Heidän havaintonsa perustuvat henkeen ja koskevat elämänoppitunteja. Lukijat haluavat ehkä katsoa yksityiskohtia Mestarien parantamista koskevasta kirjasesta/e-kirjasta.]

Vastaus:

Useimmat tulkinnat joissa ihmisiä kehotetaan astumaan pois epämiellyttävistä tuntemuksistaan, liittyvät toiseen seuraavista asioista. Ensimmäinen on standardipsykologiaa, jossa terapeutti kehottaa henkilöä omaksumaan selviytymismekanismin, joka peittää tuon surun, muttei tee mitään parantamaan tai ymmärtämään syitä.

Toinen on henkinen ilmentämisperiaate, jossa sielu valitsee negatiivisten ja positiivisten energioiden välillä. Nämä valinnat on helpointa tehdä menemällä syyhyn ja poistamalla se laukaisija, joka tulee esiin epämukavuutena. Tässä toisessa kategoriassa ehdottamasi työ auttaisi hyvin monia ihmisiä.

Seksuaalinen hyväksikäyttö on kiistakysymys kaikkialla nykyään, ja "me too" -liike on antanut joidenkin naisten puhua suoraan ensimmäistä kertaa, koska tuomitseminen laitetaan sivuun ja heidän kokemuksiaan käsitellään mielenterveyden kompastuskivenä.

Ymmärrät täysin henkistä kasvua tiedostaaksesi, miksi olet päättänyt kokea tämän hyväksikäytön. Et ehkä pysty puhumaan kaikille henkisin termein – kuten vapaa valinta – mutta voit sallia heidän nähdä, että heidän traumansa aiheuttama syyllisyys, itsearvostuksen puute ja piiloutuminen voidaan purkaa.

Kuten olet sanonut, valinta on sinun. Voit olla vakuuttunut, että tuo polku ei ole helppo, mutta hyödyt voivat olla merkittäviä. On monumentaalista kertoa toisille, että heillä on ääni ja he voivat muuttaa tapaa nähdä itsensä. Tiedä, että ensimmäinen kohderyhmäsi ovat naisten turvatalot ja klubit. Aloita hitaasti, ja sanojesi kysyntä lisääntyy jatkuvasti.

Kysymys:

Mestarit, olen tehnyt koko ikäni työtä (jäämässä jo melkein eläkkeelle), mutta minulla ei ole koskaan ollut riittävästi rahaa unelmieni toteuttamiseen. Miksi minulla ei ole riittävästi rahaa ostaa taloa ja matkustaa ulkomaille lasteni kanssa? Kaikki ovet ovat lukossa unelmiltani. Miksi? Rukoilen ymmärrystä ja saada olla onnellinen, kun toiset ihmiset ovat onnellisia ja heidän unelmansa toteutuvat (kun omani eivät). Mitä teen väärin? Miten voin jatkaa? Auttakaa minua, kiitos. Haluan viisautta elää elämääni! Tämä planeetta on hyvin kaunis, ja haluaisin matkustaa ja oppia muita kulttuureja. Haluan myös viisautta opettaa lapseni hyviksi ihmisiksi. –Simone, Brasilia

Vastaus:

Mistä saat sen ajatuksen, että olit suunnitellut saada jotenkin erilaisen elämän, kuin nyt kokemasi? Eivät kaikki voi saavuttaa kaikkea, mitä he pystyvät kuvittelemaan elämässään. Tärkeä asia on, että olet oppinut ne oppitunnit, joita varten tulit, ja ymmärrät, kuka olet sieluna.

Unelmat voivat olla täysin järjettömiä, ja se mitä tapahtuu jollekin toiselle, on saatettu tehdä pelkästään siksi, että tarkkailet sitä ja opit siitä. Valitsit sen tilanteen, josta löydät itsesi. Parhaan ottaminen irti siitä, mitä sinulla on, tuo sinulle onnellisuutta, jos sallit sen.

Viisaus on tulosta sen ymmärtämisestä, mitä jokin on ja miksi se on tapahtunut. Kyse ei ole vain mahdollisuuksien tietämisestä, vaan myös niiden todennäköisyyksien joita on ympäristössäsi. Se on valintojesi sekä sen tulosten tutkimista, mitä olet oppinut niiden ymmärtämisestä.

Nykytilanteesi ei tarvitse jatkua, ellet näe edelleen, että voit kasvaa vain siinä laajuudessa. Kun kerrot jatkuvasti itsellesi, ettei sinulla ole, mitä haluat, universumi luulee, että niin haluat elää, joten se mukautuu sinuun.

Kun jäät eläkkeelle, tutki mahdollisuutta olla vapaaehtoisena muissa maissa. Opiskele niiden paikkojen tapoja, joissa haluaisit käydä, jotta sovit suoraan joukkoon. Ilmaise lapsillesi, että he todellakin luovat oman todellisuutensa, mutta heillä täytyy olla rakennuspalkat, ennen kuin he voivat rakentaa sen.

Kysymys:

Mestarit, kertoisitteko meille ajatuksianne ilmentämisestä, jossa ajatukset luovat aineellisia todellisuuksia 3D-muotoon? Ovatko jotkut tapahtumat ja asiat jo ennalta määrättyjä? Ja voimmeko luoda rakkauden ja vastustamattomuuden tilasta, mitä tahansa haluamme kokea? –Kerry, Iso-Britannia

Vastaus:

Kaikki sielut ovat Lähde-energian osia, ja siksi niillä on samat voimat ja kyvyt, joita Lähde sisältää. Se on ydinolemuksesi energiamuodossa ja siirtyy inkarnaatioon vain siinä määrin, ettei se sekaannu valintoihin, joita tehdään oppimista varten tuossa elämässä.

Esimerkiksi, voisit teoriassa parantua tai kasvattaa vammautuneen raajan, jos oppituntiisi ei sisältyisi niiden rajojen käsitteleminen, joita tuo tila aiheuttaa. Mutta parantuminen voisi tapahtua sen jälkeen, kun riippuvuus- ja joustavuusoppitunnit olisi opittu.

Ilmentäminen on menetelmä, jolla sielu luo oman todellisuutensa ihmistasolle. Sen tarkoituksena on edesauttaa koulutusprosessia tuottamalla ihanteellinen ympäristö valituille oppitunneille.

Koska sielun inkarnoitumistarkoituksena on oppia voimista, joita sillä on, ja testeistä joita se valitsi, valaistuminen tulee vain ehdottomalla rakkaudella, uskolla ja luottamalla siihen, kuka olet. Joka kerta kun opit jotain ja yhdistät sen ihmiselämääsi, ilmennät tulevaisuuttasi tuossa elämässä.

Oppimisprosessissa mikään ei ole ehdotonta, joten mitään ei ole täysin ennalta määrätty tai suunniteltu. Valitaan löyhät tavoitteet elämän suunnasta, ja valinnanvapaus päättää, miten ne edistyvät.

Ilmentäminen saa monet kuvittelemaan menestystä ja rikkauksia. Se voi olla osa elämäsi, mutta se ei ole perimmäinen määränpää. Käytä sitä valitsemiesi elämänoppituntien toteuttamiseen ja jatka sitten nauttimisvaiheeseen, joka jää jäljelle ennen paluuta Kotiin.

Kysymys:

Mestarit, työskenneltyäni eri työpaikoissa vuosien varrella, olen huomannut, että teen usein parannusta tiedostamatta, ja nyt olen viimeinkin valmis tekemään sitä tietoisemmin. Tunnen vetoa tekemään energiaparannusta maalaamalla, soinnuttamalla, laulamalla tai vain säteilemällä hoidettavan henkilön lähellä. Nimittäin visuaaliset hahmot ja muodot ovat osa tätä pakettia, jonka toivon paljastuvan. En ole uskonnollinen, mutta joskus tunnen Kristuksen läheisyyden tai jotain vastaavaa, ja se laajentaa sydäntäni ja saa minut itkemään. Kenties se parantaa haavojani, ennen kuin olen valmis parantamaan toisia? Haluan tavata samanmielisiä ja löytää työkaluja luodakseni oman tieni tämän tekemiseen. Tavallaan etsin vahvistusta, onko tämä totta eikä vain mielikuvitustani. On aika elää sillä tavalla, jota varten tulin. –Jenni, Suomi

Vastaus:

Olet synnynnäinen parantaja, koska sitä olet tehnyt monissa aiemmissa elämissä, ja ajattelit tekeväsi sitä myös nyt, kun olet saanut valmiiksi suurimman osan elämänoppitunneistasi. Et tällä hetkellä tiedosta lähettäväsi automaattisesti energiaa sellaiselle, joka tarvitsee apua fyysisen muotonsa tasapainottamisessa – mitä ihmiset kutsuvat parantamiseksi.

Noissa aiemmissa elämissä olet työskennellyt suuren parantavan sielujoukon kanssa, ja ne ovat valmiina auttamaan ja antamaan lisäenergiaa tehostaakseen sitä, mitä teet. Arkkienkeli Rafael on se, joka organisoi tuon parannusjoukon. Hänen nimensä tulee heprean kielestä ja merkitsee "Jumalan lääkäriä". Hänen energiansa havaitset olevan läsnä silloin, kun jaat parantavaa energiaa.

Kaiken energiaparannuksen perusta on universaali ehdoton rakkausvärähtely, joka on Lähteen ja kaikkien sielujen ydinolemus Kotona. Jokainen joka on avoin energiavaihdolle tämän Lähteen kanssa, ei voi muuta, kuin vaikuttua sen läsnäolosta. Se muistuttaa kaikesta autuudesta, jota koetaan, kun ei olla fyysisesti rajoittavassa muodossa.

Lähistölläsi on monia, jotka ovat tietoisia parantavasta energiasta ja käyttävät sitä. Pidä silmällä tiedotuksia henkisissä paikoissa, kuten ykseys- tai spiritualistikirkot ja new age -kaupat. Katsele ilmoituksia energiaparannuskursseista, kuten Reiki ja terapeuttinen kosketus.

Tämä on sellaista, minkä kuvittelit, joten sinun täytyy vain tiedostaa tuo tilaisuus. Riippuu sinusta, missä määrin liityt tähän liikkeeseen. Se kaikki on totta, ei vain mielikuvitustasi. Luo kaikista mahdollisuuksista se, mitä haluat.

Kysymys:

Mestarit, miten tietää, kohtaako ennalta suunniteltuja elämänoppitunteja vai jonkin ongelman, jota ei ole vielä täysin ratkaissut? Esimerkiksi, kroonisen sairauden vuoksi olen ilmaissut aikomuksen helpommasta työstä, jotta saan enemmän aikaa ja energiaa parantua. Kun löydän tuon työpaikan, ensimmäinen vuosi on helpompi. Mutta sitten jotain aina tapahtuu tekemään työstäni paljon vaikeampaa ja kireämpää. Tätä on tapahtunut uudestaan ja uudestaan. Siis, asetinko elämänoppitunneiksi kokea huonon terveyden ja työvaikeudet monta kertaa? Vai enkö ole oppinut tiettyä asiaa vielä, joten se ilmestyy uudestaan ja uudestaan? Miten voin erottaa, mikä syy on? Olen menettämässä luottamukseni oppaisiin, koska he antavat ymmärtää, että uusi työpaikka on helpompi ja hyödyllisempi minulle, eikä niin ole käynyt. –Anne, USA

Vastaus:

Sielu suunnittelee elämän juuri ennen tulemistaan kehoon. Oppitunnit jotka se päättää kokea, saattavat olla täysin uusia sille, tai ne ovat jotain, mitä ei ole täysin opittu aiemmassa elämässä. Sillä ei ole merkitystä, kumpi tilanne on, kun ne valitaan tuota tiettyä elämää varten.

Yksi tapa sabotoida elämääsi on uskoa, että sinun täytyy aina saada "helppo" työpaikka. Oppaasi olettavat, että sinulla on ensimmäisenä vuotena riittävästi aikaa muuttaa sitä, millä tapaa työ vaikuttaa parantumiseesi. Jos mikään ei muutu, niin sinun täytyy tutkia, miten hallitset aikaasi ja miten fysiikkaasi vaikutetaan.

Havainto, että työ tulee taas vaikeammaksi, tulee sitten, kun työnantaja näkee, että pystyt tekemään ilman vaikeuksia enemmän työtä kuin ennen, joten kykysi halutaan hyödyntää paremmin ja antaa sinulle enemmän tehtävää. Sen nähdään parantavan kummankin tilannetta.

Oppaasi yrittävät ohjata sinua paikkoihin, jotka auttavat sinua parantumaan, jotta pystyt luopumaan siitä ajattelutavasta, että olet aina invalidi. Yksi oppituntisi on kyetä erottamaan olemassa olevat mahdollisuudet. Yksi niistä on, että työnteko auttaa sinua ymmärtämään potentiaalisi. Toinen on, että fyysinen tilasi voidaan käsitellä ilman, että se hidastaa koko elämääsi.

Kysymys:

Mestarit, elän autistisen lapsen kanssa, ja minusta tuntuu, että hänellä on tarkka havainto läsnä olevista energioista. Onko hänen autisminsa parempaa tiedostamiskykyä? Ovatko autistiset ihmiset luonnostaan valaistuneita? –Eu, Brasilia

Vastaus:

Jotkut sielut valitsevat autismin yhdessä niiden sielujen kanssa, jotka palvelevat heidän perheenään ja tuttuinaan. Toiset käyttävät sitä alustana sellaisten ihmispiirteiden tutkimiseen, joita ei ole muulla tavalla. Se voi sopia yhteen elämänoppituntien kanssa, jotka ne haluavat oppia, tai se on valittu haastaviksi maneereiksi yritettäessä sopia yhteiskuntaan.

Se minkä olet havainnut lapsessasi, ei ole kaikkien autismin valitsemien sielujen valinta. Poikasi pysyy kontaktissa sieluihin, jotka ovat verhon toisella puolella, ja kommunikoi energeettisesti niiden kanssa. Hän on täysin tietoinen henkimuodossa olevista, joten siinä mielessä hän on synnynnäisesti valaistunut – jos käytetään ymmärrystä omasta ydinolemuksesta sieluna merkkinä tiedostamisesta. Tämä ei kuitenkaan ole tietoisuutta hänen ihmismielessään.

Koska hänen kontaktinsa yhteiskunnan valtavirtaan on rajoittunut, hänen ei tarvitse oikeuttaa, miksi hän ajattelee ja tuntee sillä tavalla asioista, joita toiset eivät voi nähdä tai havaita. Mitä tulee hänen vuorovaikutukseensa henkien kanssa, niin hän ei tiedä, että hänen havaintotapansa on melko ainutlaatuinen. Hänelle ei ole koskaan kerrottu, että "niitä ei ole", kuten normaalille lapselle olisi kerrottu.

Hän on täydellinen esimerkki niille, jotka sallisivat itsensä nähdä, että jos on avoin kaikille mahdollisuuksille, on paljon sellaista, mikä menee ohi valtaosalta ihmisiä. Autismi antaa hänelle viattomuuden, joten häntä ei kyseenalaisteta tämän tietyn eroavuuden osalta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.